Γιατι ζητησα ο Κιπ και η Αφρουλα να γινουν μοντερειτορ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 201
    Originally posted by krino
    Originally posted by πανος12345
    παω για φυσικοθεραπεια και επιστρεφω αργοτερα δριμυτερος !
    χαχαχαχαχα

δεν με λες,
    αμα κανεις στο εαυτο σου ψυχοθεραπεια,
    τι λεει ο γαλλικος νομος?
    πρεπει να κοβεις αποδειξη η αλλιως εισαι φοροφυγας??

θα σου απαντησω σαν Γαλλος για να καταλαβεις καλυτερα!
    Προσπαθω εδω και 2 βδομαδες να παρω νεα απο την δικηγορο μου αλλα ενω την χω παρει 3 φορες και ειναι στο γραφειο της ουτε καν βγαινει για να μου απαντησει..
    τις στελνω λοιπον ενα μηνυμα και τη λεω αν δεν θες να προχωρησεις την υποθεση τωρα που πηρες τα λεφτα για να στειλεις ενα γραμμα [300ευρω] δεν πειραζει!!!!!!Στειλε μου μονο την αποδειξη και το γραμμα να το διαβασω!!!!!!!!!!!!!!
    και να σου την αμεσως ξανα πισω να μου ζηταει 7 ευρω για να μου τα σιειλει ολα εχπρεςς με το ταυδρομειο!

θα σας το μεταφρασω σε ειδικο θεμα για να δειτε τι σημαινει νεοφιλελευθερη δικαιοσυνη στην Γαλλια και πως ερχεται σε ευθεια συγκρουση με το κρατος δικαιου και προνοιας
    πνιγοντας την επιχειρηματικοτητα ...
    ΥΓ δεν πηγα για ψυχοθεραπεια αλλα για φυσικοθεραπεια!
    μοιαζουν δεν λεω και μαλιστα ηθελα να σας μιλησω γιαυτο...Ανακαλυψα οτι οσοι ανθρωποι πασχουν απο αναστολη της σεξουαλικοτητας τους , ειτε λογω φαρμακων ειτε λογω διαθεσης ,ειναι πιο ευαλωτοι απο αλλους , σε πονους στην μεση τους!!!
    Το περιφημο δηλαδη συνδρομο του Φορεστιερ απο το οποιο πασχω , θεραπευεται αποτελεσματικοτατα με μια σωστη και καλη φυσιοθεραπεια ....
    Η ακομα καλυτερα απο μια σωστη και γεματη παθος ερωτικη συνομιλια!
    καλυτερα σιγουρα απο τα αντιφλεγμονωδη που εχουν κατηγορηθει συχνα και μαλιστα το πιο διασημο στην Ελλαδα το Βολταρεν εδω εχει αποσυρθει ....

Τωρα τοδικο μου το πιστολι σιγασε προς το παρον τουλαχιστον , για αρκετα χρονια τωρα και το σωμα μου με τιμωρησε με εξοχως οδυνηρο τροπο....

παω για φυσικοθεραπεια και επιστρεφω αργοτερα δριμυτερος !
    χαχαχαχαχα

δεν με λες,
    αμα κανεις στο εαυτο σου ψυχοθεραπεια,
    τι λεει ο γαλλικος νομος?
    πρεπει να κοβεις αποδειξη η αλλιως εισαι φοροφυγας??

Να ρωτησω και γω με την σειρα μου κατι?
    Στον κιπ πηγες καικαθαρισες εξοχα στην τριπολη....
    Απο αφρουλα μερια ριχνεις καμμια ματια?
    Λυωνει το καημενο το κοριτσι , με τα κολοφαρμακα ...
    μηπως θα ηταν πιο κοντα να πηγαινατε να πιητε ενα καφε μαζι της ? Δυο ζητησα για μοντερειτορ εδω...
    Ο Κιπ λεει παιδια ευχαριστω αλλα οχι ..
    Η Αφρουλα ομως ζητουσε μεσα στο τρελαδικο τον υπολογιστη της ! Μηπως δικαιουται και αυτη λιγη θεραπευτικοτατη ανθρωπια / reality ?

Banned
    Καλημερα,
    η αφρουλα ειχε δηλωσει οτι αυτα που εγραφα της εκαναν κακο,
    ως εκ τουτου δυστυχως δεν μπορω εγω να βοηθησω.
    Φυσικα υπαρχουν αρκετα μελη που εχουν καλη επικοινωνια μαζι της,
    και μπορουν ανετα και οτι ωρα θελουν να πιουν 100 καφεδες, εαν θελουν.
    Ποσο μαλιστα που ειναι πιο ευκολο απο το να ανεβοκατεβεις αθηνα - τριπολη.

Banned
    ρε πανο αφου εσυ εισαι η αφρουλα!
    για χαζους μας εχεις?πες μας να ξερουμε δλδ.

Καλημερα,
    η αφρουλα ειχε δηλωσει οτι αυτα που εγραφα της εκαναν κακο,
    ως εκ τουτου δυστυχως δεν μπορω εγω να βοηθησω.
    Φυσικα υπαρχουν αρκετα μελη που εχουν καλη επικοινωνια μαζι της,
    και μπορουν ανετα και οτι ωρα θελουν να πιουν 100 καφεδες, εαν θελουν.
    Ποσο μαλιστα που ειναι πιο ευκολο απο το να ανεβοκατεβεις αθηνα - τριπολη.
    πραγματι , κρινε , οι διαπροσωπικες μας σχεσεις εδω μεσα φιλτραρονται οπως στον εξω κοσμο , απο παραγοντες που κανεις δεν μπορει να αγνοησει η να παρακαμψει...
    Αυτο αυξανει σημαντικα τον σκοπο αυτου εδω του φορουμ...
    Αν καποιος οπως εγω πχ καταφερνε σε μια τελικη καταγραφη
    να αντιστρεψει τις πεποιθησεις των αλλων για το ατομο μου
    θα ηταν σιγουρα μια ατομικη επιτυχια και θεραπεια ταυτοχρονα στον τομεα των επικοινωνιακων μου δυνατοτητων...
    Ας ειναι λοιπον ...Η προταση μας θα δωσει ισως την ιδεα σε αυτους που εχουν ηδη καλες σχεσεις με την αφρουλα....
    Εμενα η αιτια που ζητησα την σαρδελιτσα για την Αφρουλα ,
    ειναι η πιστη της για την ωφελιμοτητα αυτου εδω του εργαλειου επικοινωνιας ακομα και μεσα στα χερια της Ελληνικης Ψυχιατρικης θεραπειας ....
    Στα ματια μου τουλάχιστον, επιβεβαιώνεται ότι ειναι πραγαμτι ατελής επιστήμη!

Originally posted by panikoula
    ρε πανο αφου εσυ εισαι η αφρουλα!
    για χαζους μας εχεις?πες μας να ξερουμε δλδ.
    Κρητικοπουλα , κουρδιζε την λυρα σου και γραψε καμμια ερωτικη μαντιναδα γιατι αρχιζουν τα πανηγυρια και ασε τα καλαμπουρια !
    Δεν ειμαι η Αφρουλα και το ξερεις γιατι ειμαι νεος εδω...
    Ομως η Αφρουλαμε κρατησε αν θες να μαθεις την αληθεια...
    Οταν διαβασα οτι πηγε στο νοσοκομειο και ζητουσε τον υπολογιστη της ενοιωσα οτι αυτο δω το πειραμα πετυχε κατι που ακομα δεν μπορουμε να αποτιμησουμε ακριβως ....

Banned
    πιο πειραμα?λολ

Senior Member
    Της Φιλαδελφειας.

Πανο σε εκεινο το πλοιο ησουν ναυτης τοτε που αρνηθηκες το τρελοχαρτο λογω ηδη υπαρχοντων προσοντων?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Originally posted by oboro
    Της Φιλαδελφειας.

Πανο σε εκεινο το πλοιο ησουν ναυτης τοτε που αρνηθηκες το τρελοχαρτο λογω ηδη υπαρχοντων προσοντων?
    οχι Ναυαρχος! που καθοτανε αναπαυτικα στην πολυθρονα του και το παρακολουθουσε απο μακρυα μεσω παθητικης επικοινωνιας που προσφερει η τηλεοραση....

Σε αυτο ομως εδω στο πειραμα της ανθρωπιας ειμαι απλος λαδας... Ριχνω λαδι στην φωτια για να παρουν μπροστα οι μηχανες και να μας βγαλουν απο την τρικυμια που εχουμε στο κεφαλι μας!

Senior Member
    Σε αυτο ομως εδω στο πειραμα της ανθρωπιας ειμαι απλος λαδας... Ριχνω λαδι στην φωτια για να παρουν μπροστα οι μηχανες και να μας βγαλουν απο την τρικυμια που εχουμε στο κεφαλι μας!
    Πάνο, μήπως το οτι νιώθεις εσύ τρικυμιασμένος, δεν σημαίνει οτι νιώθουν κι όλοι οι άλλοι το ίδιο?
    Μήπως σου αναθέτεις ρόλους, που κανείς δεν σου ζήτησε να λάβεις?

Μήπως λέω..
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    μακαρι να πετυχει το πειραμα..εγω παντως δεν θα ελεγα οτι υπηρξα απο τα ατομα που ημουν ιδιατερως κοντα της..αυτοι που τη στηριζαν ισως θα μπορουσαν να πουν δυο κουβεντες εκ του συνεγγυς..αλλα και παλι ισως να μην εχει νοημα να πιεζουμε για παροχη βοηθειας ..πρεπει να βγαινει αυθορμητα... βοηθαει οποιος μπορει και θελει και οσο μπορει ο καθενας..
    Dum spiro spero (?)

Originally posted by weird
    Πάνο, μήπως το οτι νιώθεις εσύ τρικυμιασμένος, δεν σημαίνει οτι νιώθουν κι όλοι οι άλλοι το ίδιο?
    Μήπως σου αναθέτεις ρόλους, που κανείς δεν σου ζήτησε να λάβεις?

Μήπως λέω..
    δεν υπαρχει παρασταση για ενα ρολο στην ζωη παραξενη...
    μονο στο θεατρο και δυστυχως μονο σε καποιες φασεις στην ψυχωση...
    Γιατι απο μωρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια....
    Λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε...
    Μεχρι να αρχισουν να ξυπνανε ομως...

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast