Results 76 to 90 of 201
-
09-09-2009, 15:43 #76
Originally posted by weird
Originally posted by πανος12345
και ενα τελευταιο για να μην νομιζεις οτι βγαζω επιθετικοτητα στα χελιδονια!
ειπαμε..τα πουλια εχουν την μνημη να ξαναγυριζουν στην φωλια τους αλλα αν αντι για κολοπαιδα κακομαθημενα που με σφεντονες τα σημαδευουν για να τα σκοτωσουν χωρις να τα τρωνε [επιθετικοτητα] μαθαιναν στο σχολειο τους , οτι 1.500.000 ανθρωποι σημερα τρεχουν τα σαλια τους για να εχουν σαν κυριο πιατο την χελιδονοφωλια , απο περιεργεια και μονο , οχι απλα δεν θα τα σκοτωναν αλλα θα ελεγαν στην μαμα τους
μαμα...γιατι δεν μαγειρευεις χελιδονοφωλες?
ξαναγυριζω στο χελιδονι...
ειπαμε γιατι ξαναγυριζουν...αυτο που δεν ειπαμε ειναι τι ακριβως θυμουνται!
δεν θυμουνται οπως εμεις λεπτομερειες αλλα μονο χονδρικα την επιλογη στεγης σε ασφαλες σημειο για να μην την ριξει η βροχη η ο ανεμος κατω...
δεν κουαρζονται να πανε να μαζεψουν ξανα χωμα απο την γη και σταχυα απο τα χωραφια , οσο δε για το σαλιο το φτιαχνουν μονα τους!
Πολυ ενδιαφέροντα όλα αυτά.
Φαίνεται πως έχεις επιχειρηματικό μυαλό...
Εσύ έβαλες μπροστά το σχέδιο της άχτιστης οικοδομής??
Και κάτι ακόμα.
έχεις δοκιμάσει χελιδονοφωλιά?
Πώς μαγειρεύεται αυτό το πράγμα?
ομως προς το παρον η μονη ταυλανδεζα που με ακουμπισε σεξουαλικα ηταν μια μασερ που εκανε οτι μπορουσε να κερδισει το ψωμι της ξεγελοντας οσους εχουν το συνδρομο του Φορεστιερ , δηλαδη πονους στην πλατη, οπως εγω που απο περιεργεια και μονο μετα απο 3 ταξειδια στην ταυλανδη και συνολικα ενα 6μηνο διαμονη , αποφασισα μια μερα να παω μονος μου για μασαζ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολες τις αλλες το καναμε μαζι με την γυναικα μου και πηρα αλλη εικονα απο το τι εννοουν ορισμενοι οταν λενε οτι δεν καταλαβαν ποτε πως αλλο το μασαζ και αλλο το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου!
προσοχη δεν εννοω τον αγοραιο ερωτα ...
εννοω το αγοραιο σκετο....
- 09-09-2009, 15:49 #77
τωρα για το σχεδιο εχω αισθητικο προβλημα....
μια μονο αφορα [η μαλλον 2 με το διαμερισμα μου στο Παρισι] εκανα στην ζωη μου οικοδομη και ειχα εξασφαλισει μεχρι και την αμοιβη του κλειδαρα που θα μου ασφαλιζε τον χωρο πριν κανω την τελικη μετακομιση...
μου δωσες ομως μια υπεροχη ιδεα που αποδεικνυει την σημασια της επικοινωνιας ....
Επειδη το γκρεμισμα των παρανομων οικοδομων εχει τεαρστειο κοστος για ολους μας
η λυση για τις χελιδονοφωλιες , θα ηταν ισως η καλυτερη εκδικηση της ιδιας της φυσης αν την ακολουθουσε το ιδιο το κρατος πυ εχει εξαλλου και το κοπυραιτ για τα χελιδονια απο το Ακρωτηρι!οπου δηλαδη χτιζεται μια οικδομη σε καμμενο δασος για παραδειγμα αντι να την γκρεμιζουν να πανε εκει οι εκτακτοι/μονιμοι αγροφυλακες να καλλιεργουν τις χελιδονοφωλιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι μαλλον για πεσκεσι πανε σε μια χωρα με οικονομια κομματια και θρυψαλα και αυτοι
09-09-2009, 15:52 #78
ισως αν πιασει διδαθουμε κατι απο τα λαθη μας για πρωτη φορα με ουσιαστικο κερδος και οχι με αλλο ενα βαρος πανω στο σβερκο μας
09-09-2009, 15:57 #79
Πάνο,
ωραία και καλά.
Αλλά δεν θα συνιστούσε υποβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντός μας το να γεμίσουμε άχτιστες οικοδομές?
Ξέρεις τα χελιδονάκια, δεν χτίζουν φωλιές μόνο στις οικοδομές και μάλιστα στις άχτιστες.
Χτίζουν και κάτω απο τις στέγες των σπητιών.
Και μέσα σε σπηλιές της Ταυλάνδης, όπου οι ντόπιοι με ανεμόσκαλες τις κατεβάζουν για να τις πωλήσουν στους Κινέζους.
Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υποβαθμίσουμε το περιβάλλον,
αφενός με αδέσποτες και ακατοίκητες οικοδομες,
αφετέρου με την καταστροφή των χελιδονιών και την διατάραξη της ζωικής μας αλυσίδας.
Κι όλα αυτά για τα κέρδη?
Για να γεμίζουν οι Κινέζοι τα στομάχια τους???
Ε όχι.
Προτιμώ να πάρω το στεγαστικό δάνειο.
Καλύτερα να χρωστάω και να έχω και ένα σίγουρο μέρος διαμονής, παρά να καταστρέφω το περιβάλλον!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-09-2009, 16:02 #80
Originally posted by πανος12345
να πανε εκει οι εκτακτοι/μονιμοι αγροφυλακες να καλλιεργουν τις χελιδονοφωλιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ νόμιζα οτι τις χτίζουν τα χελιδόνια.. :PP
Πάω να γράψω την εργασιούλα μου.
Σε αφήνω στους ατέρμονους μονολόγους σου.
Θα σου απαντήσω κάποια άλλη στιγμή.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-09-2009, 16:13 #81
[quote]Originally posted by Remedy
(εσυ γιατι φωναζεις συνεχως εν τω μεταξυ?πιστευεις οτι περνας απαρατηρητος? :Ρ)
AΠΛA MΠAINΩ AΠO KINHTO KAI ΔEN BOΛEYOYN TA MIKPAΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-09-2009, 16:13 #82
και τελικα η αφρουλα ειναι χελιδονωφωλια η μπερδευτηκα?
09-09-2009, 16:16 #83
Originally posted by weird
Πάνο,
ωραία και καλά.
Αλλά δεν θα συνιστούσε υποβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντός μας το να γεμίσουμε άχτιστες οικοδομές?
φυσικα γιαυτο ειπα να το κανει το κρατος αντι να γκρεμιζει τις ηδη χτισμενες ! ξερεις ποσο κοστος εχει αυτο?
Ξέρεις τα χελιδονάκια, δεν χτίζουν φωλιές μόνο στις οικοδομές και μάλιστα στις άχτιστες.
Χτίζουν και κάτω απο τις στέγες των σπιτιών.
ασφαλως !μονο που παμε τοτε για συνεταιρισμο που παλι το κρατος πρεπει να τον διοργανωσει αφου βαλει στην σχολικη υλη την οικολογικη σημασια του επιχειρηματος για το οικοσυστημα μας και για την οικιακη οικονομια μας ...
Και μέσα σε σπηλιές της Ταυλάνδης, όπου οι ντόπιοι με ανεμόσκαλες τις κατεβάζουν για να τις πωλήσουν στους Κινέζους.
Διαβασμενη σε βλεπω!
Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υποβαθμίσουμε το περιβάλλον,
αφενός με αδέσποτες και ακατοίκητες οικοδομες,
μα ολοι ετσι κανουν στην ελλαδα η κανω μηπως λαθος ? γιατι εφευρεθηκαν τα στεγαστικα δανεια και πως καταφερε ο Αλογοσκουφης να πεισει την Ε.Ε οτι το ανοιγμα της οικνμιας μας ειναι μικροτερο απο την συγκλιση με το ευρωπαικο κεκτημενο? δεν φουσκωσε την αξια της γης δημιουργωντας ψευτοπληθωρισμο?
αφετέρου με την καταστροφή των χελιδονιών και την διατάραξη της ζωικής μας αλυσίδας.
τα χελιδονια δεν καταστρεφονται καθολου! σαλιο εχουν , χωμα δοξα το θεο υπαρει μπολικο και σταχυα επισης ....τα γυμναζουμε λιγο παραπανω .... ενω σημερα τα κυνηγαμε με σφεντονες , τα καιμε στα υπεργεια καλωδια της ΔΕΗ και τα σκοτωνουμε απο ηλεκτροπληξια...
Κι όλα αυτά για τα κέρδη?
οχι! γιατι ηδη εχουμε μαθει να ζηταμε φτηνα παπουτσια, φτηνα μολυβια και τετραδια , φτηνα τα παντα , χωρις να σκεφτομαστε οτι 10.000.0000 φορες μια δεκαρα κανουν 1.000.0000 ευρω!!!!
Για να γεμίζουν οι Κινέζοι τα στομάχια τους???
ναι , αλλα για να παιρνουμε σε ανταλλαγμα παπουτσια , ρουχα , μηχανηματα κλπ θα σου δωσω ενα παραδειγμα γράφοντας αυτα , σκεφτηκα μια μηχανη που θα μοιαζει με φορτηγο αυτοκινητο , αλλα δεξια και αριστερα της θα εχει λεπιδια , τα οποια θα κοβουν τα αγριοχορτα απο τους δρομους της Ελλαδας γιατι σαν τεμεπληδες που ειμαστε προτιμαμε να καιγομαστε χωρις να τα κοβουμε με τα χερια μας ... Αν ζητουσα να μου την φτιαξουν οι γαλλοι θα μου επαιρναν ισως 1.000.000 ευρω [αν δεν υπαρχει ηδη στην αγορα ] , ενω ο κινεζος μονο 100.000 ευρω!!!!! αντιθετα το μεσημερακι για κολατσο , θελει να φαει χελιδονοφωλιες ...γιατι να μην τον ξεχρεωσω ετσι αν ας πουμε εμενα δεν μου αρεσει η γευση τους?
Ε όχι.
Προτιμώ να πάρω το στεγαστικό δάνειο.
Καλύτερα να χρωστάω και να έχω και ένα σίγουρο μέρος διαμονής, παρά να καταστρέφω το περιβάλλον!
σε πειραζει μια που ξερεις τοσα για την Ταυλανδη , να αγορασεις ενα νοιχτο εισητηριο για τον ανδρα σου η τα παιδια σου αν τυχον χωρις να τους ρωτησης παρεις μονη σου το δανειο για την προικα σου και μετα θα ανεχονται ολα τα νευρα σου που θα ξεσπανε πανω τους αν παρ\'ελπιδα δεν θα μπορεις να το εξοφλησεις? η μηπως θα σου φταει το συστημα και θα νομιεις οτι αν αλλαξεις κυβερνηση , η νεα θα σου κανει δωρο τα χρωστουμενα?
09-09-2009, 16:21 #84
\'Το σεξ η εργασία η επικοινωνία και οι χελιδονοφωλιές ειναι οι 4 λέξεις που θα κρινουν την ευτυχία στην ζωή μας...\'
Μήπως ήρθε η ώρα για ένα update?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
09-09-2009, 16:21 #85
ΠANTΩΣ REMEDY H EIPΩNIA ΣE BAPOΣ TOY ΠANOY ΣYNEXIZETAI AΠO ATOMA ΠOY TOΣO KAIPO EKANAN KYPHΓMA ΠEPI BULLING .
BPE ΠΩΣ AΛΛAZOYN OI KAIPOIΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-09-2009, 16:26 #86
[quote]Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Originally posted by Remedy
(εσυ γιατι φωναζεις συνεχως εν τω μεταξυ?πιστευεις οτι περνας απαρατηρητος? :Ρ)
AΠΛA MΠAINΩ AΠO KINHTO KAI ΔEN BOΛEYOYN TA MIKPA
θα μπορουσα να μαθω την απαντηση στο ερωτημα για την γυναικα και τον παγο στην καρδια?
τοσα σας εγραψα σημερα ..
δικαιουμκαι εγω να βρω μια καλη συνταγη!
09-09-2009, 16:29 #87
Originally posted by oboro
\'Το σεξ η εργασία η επικοινωνία και οι χελιδονοφωλιές ειναι οι 4 λέξεις που θα κρινουν την ευτυχία στην ζωή μας...\'
Μήπως ήρθε η ώρα για ένα update?
οτι ειναι καφε και πινεται ειναι κοκα κολα
γιατι μπορει να ειναι σκατα σε διαλυμμα....
09-09-2009, 16:47 #88
να κανω το χατηρι στον ομπορο μονο
αφιερωμα εξαιρετικο
ψευτοπληθωρισμος= οταν καποιος χρωσταει και θελει να παρει δανειο , επειδη το δανειο του δεν του καλυπτει το 100% του κοστους κτησης μιας οικοδομης , ενω ειναι ξεβρακωτος και δεν εχει ουτε στοιχειωδη παραγωγικη οικονομια αλλα ηδη το ΔΝΤ και η Ε.Ε ειναι πισω απο την πλατη του , κανει μεσω της αυθαιρετης αναβαθμισης της αξιας της γης , υπερκοστολογηση με στοχο να δωσει αναπτυξιακη μορφη στην οικονομια του !
λεει δηλαδη στην τραπεζα οτι ενα σπιτι που πραγματικα αξιζει 70.000 ευρω , πως δια μαγειας πηγε στα 100.000 για να παρει ολα τα χρηματα δανεικα προκειμενου να το αποκτησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τερατωδες εξυπνο και σοφα πονηρο!
ειναι πληθωρισμος που ομως δεν εμπιπτει στην δικαιοδοσια καποιου αλλου εκτιμητη παρα μονο της φυσης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι με 5.5 ριχτερ η καλντερα πεφτει ολοκληρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και τοτε το κρατος δεν θα μπορει να πει στους πολιτες του αντε παρε 70.000 να ξοφλησεις το δανειο γιατι τοσο αξιζε πργματικα το σπιτι σου!!!!!!!!!!!
γιατι χρωστας 100.0000 και θα σου παρουν και το εξοχικο και την οικοδομη και το βρακι σου ακομα οι τραπεζιτες μεχρι να συμπληρωσουν αυτα που ηδη εχουν δωσει....
09-09-2009, 16:50 #89
Originally posted by oboro
Μήπως ήρθε η ώρα για ένα update?
αστα αυτα τωρα εσυ,
και πες μας τι εκανες πριν γινεις ομπορουκος....
09-09-2009, 17:01 #90
κρινος η μητσος? ο φιλος μου απο τα αλλα λημερια....
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....