Results 121 to 135 of 201
-
13-09-2009, 12:05 #121
Originally posted by weird
Πάνο,
δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP
Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.
υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
χμμμμ...
Ειδες γιατι λεω οτι ειμαι σκραμπας στην επικοινωνια?
- 13-09-2009, 12:11 #122
Δεν θελω να γινω μοντερατορ και να ρθει να μου πει ο αλλος τιναζω τα μυαλα μου στον αερα:P...τι κανω εγω τοτε...αλλαζω βρακι????????
Τεσπα οχι δεν μου αρεσει να εχω ευθυνες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-09-2009, 12:22 #123
Originally posted by πανος12345
Originally posted by weird
Πάνο,
δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP
Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.
υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
χμμμμ...
Ειδες γιατι λεω οτι ειμαι σκραμπας στην επικοινωνια?
Αν τις δώσω κάπου με ανταλλάγματα, θα χάσουν τον λειτουργικό προορισμό τους, πράγμα που για εμένα ισοδυναμή με το να τις \"χαλάσω\".
Οσο για την επικοινωνία, αν μάθεις να αποχωρίζεσαι για λίγο την σκέψη του να έχεις τον έλεγχο των πάντων, πιστεύω θα βελτιωθείς σημαντικάΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-09-2009, 12:23 #124
Originally posted by keep_walking
Δεν θελω να γινω μοντερατορ και να ρθει να μου πει ο αλλος τιναζω τα μυαλα μου στον αερα:P...τι κανω εγω τοτε...αλλαζω βρακι????????
Τεσπα οχι δεν μου αρεσει να εχω ευθυνες.
κι επειδη δεν ξερει πως αλλιως να το πει για να μη γελαμε παλι μαζι του, τα λεει στην πεθερα να τ ακουει η νυφη
13-09-2009, 12:26 #125
Τεσπα οχι δεν μου αρεσει να εχω ευθυνες.
καμμια φορα , εχει πιο πολυ σημασια αυτο παρα η διαχειρηση σε μια ομαδα...
να σου δωσω ενα παραδειγμα
οταν δουλευα σε ενα παιδικο σταθμο , εφαρμοζα το κοινωνιογραμμα , για να βλεπω ποια παιδια στην ταξη συγκεντρωναν την μεγαλυτερη επιθυμια για να κανουν παρεα μαζι τους οι αλλοι
ΜΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗς!
Προσεχα ενα παιδι και αλλοι 10 την ωρα που μιλουσα μαζι του ειχαν καρφωμενα τα ματια τους πανω μας!
Ζωγραφιζαμε , παιζαμε , γελαγαμε καναμε τα παντα πιο ευκολα και πολυ πιο ησυχα και δημιουργικα
Αυτο το παιδι δεν το ηξερε οτι εγω τον ειχα βγαλει απο την ομαδα με τεστ!
Εδω ομως ειμαστε ολοι μεγαλοι και δεν νομιζω να ενοχλησαι που σαν παλιοτερος και πολυ συμπαθης σε ολους μας , αθελα σου εχεις την ιδια ακριβως σημασια για την ομαδα του φορουμ .
13-09-2009, 12:29 #126
Εμ δεν εχω να απαντησω κατι...την υπογραφη σου διαβαζα...λοιπον το μονο που εχω ειναι εργασια και αυτο προσκαιρο:P...αντε και επικοινωνια με εσας παιδια δεν σας υποβιβαζω.
Ποση ευτυχια παιρνω?:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-09-2009, 12:31 #127
τωρα για το αν ερθει καποιος να πει οτι τιναζω τα μυαλα μου στον αερα οπως ειδες στο θεμα της αυτοκτονιας ολοι μαζι σαν μια γροθια , ο καθε ενας με τον τροπο του καλα μετρια η ασχημα παιζει τον ρολο του για να διαφημισει το ιδιο ακριβως πραγμα που μοιραζομαστε ολοι ....αρα δεν μπαινει θεμα του τι θα κανεις εσυ , οσο του τι θα κανουν οι αλλοι που επηρεαζεις λογω της συμπαθειας που σου εχουν
13-09-2009, 12:32 #128
πανο
απο καποιο δικο σου απωθημενο, αγνωστης αιτιολογιας, εχεις προσδωσει στον ρολο του μοντερειτορ ιδιοτητες που δεν εχει....
οπως πχ, το πιο αγαπητο ατομο, το πιο αναγνωρισιμο ατομο κλπ...
ξεκολλα απο αυτη την ιδεοληψια...
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
δεν μας ζητηθηκε να προτεινουμε μοντερειτορ,ουτε κανεις εχει δηλωσει οτι θελει αλλους η περισσοτερους μοντερειτορ εδω μεσα...
μονο εσυ κανεις τετοιες σκεψεις, αγνωστο γιατι.....
εκτος αυτου, ξεχνας οτι το σαιτ ειναι ιδιωτικο, με αντμιν, τον κατοχο του κι ολοι οι υπολοιποι φιλοξενουμαστε...σου ζητησε ο αντμιν προταση για νεο μοντερειτορ?
13-09-2009, 12:33 #129
Ε καλα η εξουσια παιρνεται και στραβα...εχεις εξουσια σε λοξοκοιτανε προτιμω να με συμπαθουν:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-09-2009, 12:33 #130
Εμ δεν εχω να απαντησω κατι...την υπογραφη σου διαβαζα...λοιπον το μονο που εχω ειναι εργασια και αυτο προσκαιρο:P...αντε και επικοινωνια με εσας παιδια δεν σας υποβιβαζω.
Ποση ευτυχια παιρνω?:P
μας λειπει ο ερωτας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η μεγαλυτερη απο ολες τις ευτυχιες αλλα και τις δυστυχιες κιπ!
γιατι ο ερωτας ειναι σαν το ναρκωτικο...
δεν φτανει ποτε μια φορα....
13-09-2009, 12:34 #131
nai moderator ξεmoderator τα ιδια...μπορει να μου χαλαγε και την επικοινωνια.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-09-2009, 12:37 #132
Ε καλα η εξουσια παιρνεται και στραβα...εχεις εξουσια σε λοξοκοιτανε προτιμω να με συμπαθουν:P
γιατι η συμπαθεια ειναι ενα σκαλοπατι παρακατω και απο τον ερωτα και την φιλια ....
απο σενα εξραταται ποτε θα εισαι ετοιμος να κανεις το βημα προς τα πανω...
μην βιαζεσαι μοναχα και ξερω οτι δεν βιαζεσαι...
ισως αυτο να φταει λιγο σε σενα ..
οτι δεν βιαζεσαι ισως ποτε...
φοβασαι το λαθος ...
πως να σε κανω να μαθεις απο τα λαθη σου?
13-09-2009, 12:38 #133
μα δεν θελω καμμια εξουσια...πανω σε αλλους...θελω να πηγαινω με το κυμα....πλαφ...πλαφ λολ
13-09-2009, 12:39 #134
ασε τωρα που πηγαινω στραβα μην κοιτας μου την εχει δωσει....
13-09-2009, 12:41 #135
nai moderator ξεmoderator τα ιδια...μπορει να μου χαλαγε και την επικοινωνια.
αν επρεπε καπου να γινεις σκληρος με καποιον για να του κανεις ομως καλο!!!!!!! αυτο θελω να σου δωσω να καταλαβεις κιπ
οτι καμμια φορα , πρεπει να γινουμε λιγο σκληροι για να πετυχουμε ενα καλο στοχο...
Χθες ειπε ο ΓΑΠ στο Βελιδιο στην θεσσαλονικη
\"Μην ραβετε κοστουμια γιατι μπορει να μεινουν στην ντουλαπα σας \" αναφερομενος σε καποια στελεχη της παραταξης του...
Μηπως ομως εχει δικιο?
Μηπως θα πρεπει ολοι να γινουν στην κοινωνια τοσο συμπαθεις οσο εσυ σε αυτο το φορουμ για να δικαιουνται να βλεπουν αξιωματα ?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή