Γιατι ζητησα ο Κιπ και η Αφρουλα να γινουν μοντερειτορ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 201
    Originally posted by weird
    Πάνο,
    δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
    Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP

Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.

υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
    χμμμμ...
    δεν εγραψα να τις χαλασεις αλλα να τις φας η να τις δωσεις σε αυτους που τις τρωνε με ανταλλαγματα...
    Ειδες γιατι λεω οτι ειμαι σκραμπας στην επικοινωνια?

Senior Member
    Δεν θελω να γινω μοντερατορ και να ρθει να μου πει ο αλλος τιναζω τα μυαλα μου στον αερα:P...τι κανω εγω τοτε...αλλαζω βρακι????????
    Τεσπα οχι δεν μου αρεσει να εχω ευθυνες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by weird
    Πάνο,
    δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
    Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP

Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.

υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
    χμμμμ...
    δεν εγραψα να τις χαλασεις αλλα να τις φας η να τις δωσεις σε αυτους που τις τρωνε με ανταλλαγματα...
    Ειδες γιατι λεω οτι ειμαι σκραμπας στην επικοινωνια?
    Καλημέρα Πάνο.
    Αν τις δώσω κάπου με ανταλλάγματα, θα χάσουν τον λειτουργικό προορισμό τους, πράγμα που για εμένα ισοδυναμή με το να τις \"χαλάσω\".

Οσο για την επικοινωνία, αν μάθεις να αποχωρίζεσαι για λίγο την σκέψη του να έχεις τον έλεγχο των πάντων, πιστεύω θα βελτιωθείς σημαντικά
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Δεν θελω να γινω μοντερατορ και να ρθει να μου πει ο αλλος τιναζω τα μυαλα μου στον αερα:P...τι κανω εγω τοτε...αλλαζω βρακι????????
    θελει ομως ο πανος να γινει, κιπ...
    κι επειδη δεν ξερει πως αλλιως να το πει για να μη γελαμε παλι μαζι του, τα λεει στην πεθερα να τ ακουει η νυφη

το εβαλα με την εννοια πιο πολυ της συμπαθειας του φορουμ κιπ
    καμμια φορα , εχει πιο πολυ σημασια αυτο παρα η διαχειρηση σε μια ομαδα...
    να σου δωσω ενα παραδειγμα

οταν δουλευα σε ενα παιδικο σταθμο , εφαρμοζα το κοινωνιογραμμα , για να βλεπω ποια παιδια στην ταξη συγκεντρωναν την μεγαλυτερη επιθυμια για να κανουν παρεα μαζι τους οι αλλοι
    ΜΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗς!
    Προσεχα ενα παιδι και αλλοι 10 την ωρα που μιλουσα μαζι του ειχαν καρφωμενα τα ματια τους πανω μας!
    Ζωγραφιζαμε , παιζαμε , γελαγαμε καναμε τα παντα πιο ευκολα και πολυ πιο ησυχα και δημιουργικα
    Αυτο το παιδι δεν το ηξερε οτι εγω τον ειχα βγαλει απο την ομαδα με τεστ!
    Εδω ομως ειμαστε ολοι μεγαλοι και δεν νομιζω να ενοχλησαι που σαν παλιοτερος και πολυ συμπαθης σε ολους μας , αθελα σου εχεις την ιδια ακριβως σημασια για την ομαδα του φορουμ .

Senior Member
    Εμ δεν εχω να απαντησω κατι...την υπογραφη σου διαβαζα...λοιπον το μονο που εχω ειναι εργασια και αυτο προσκαιρο:P...αντε και επικοινωνια με εσας παιδια δεν σας υποβιβαζω.
    Ποση ευτυχια παιρνω?:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

τωρα για το αν ερθει καποιος να πει οτι τιναζω τα μυαλα μου στον αερα οπως ειδες στο θεμα της αυτοκτονιας ολοι μαζι σαν μια γροθια , ο καθε ενας με τον τροπο του καλα μετρια η ασχημα παιζει τον ρολο του για να διαφημισει το ιδιο ακριβως πραγμα που μοιραζομαστε ολοι ....αρα δεν μπαινει θεμα του τι θα κανεις εσυ , οσο του τι θα κανουν οι αλλοι που επηρεαζεις λογω της συμπαθειας που σου εχουν

Senior Member
    πανο
    απο καποιο δικο σου απωθημενο, αγνωστης αιτιολογιας, εχεις προσδωσει στον ρολο του μοντερειτορ ιδιοτητες που δεν εχει....
    οπως πχ, το πιο αγαπητο ατομο, το πιο αναγνωρισιμο ατομο κλπ...
    ξεκολλα απο αυτη την ιδεοληψια...
    ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    δεν μας ζητηθηκε να προτεινουμε μοντερειτορ,ουτε κανεις εχει δηλωσει οτι θελει αλλους η περισσοτερους μοντερειτορ εδω μεσα...
    μονο εσυ κανεις τετοιες σκεψεις, αγνωστο γιατι.....
    εκτος αυτου, ξεχνας οτι το σαιτ ειναι ιδιωτικο, με αντμιν, τον κατοχο του κι ολοι οι υπολοιποι φιλοξενουμαστε...σου ζητησε ο αντμιν προταση για νεο μοντερειτορ?

Senior Member
    Ε καλα η εξουσια παιρνεται και στραβα...εχεις εξουσια σε λοξοκοιτανε προτιμω να με συμπαθουν:P

Εμ δεν εχω να απαντησω κατι...την υπογραφη σου διαβαζα...λοιπον το μονο που εχω ειναι εργασια και αυτο προσκαιρο:P...αντε και επικοινωνια με εσας παιδια δεν σας υποβιβαζω.
    Ποση ευτυχια παιρνω?:P
    κιπ ακριβως τα ιδια στοιχεια παιρνουμε και οι δυο μας !
    μας λειπει ο ερωτας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    η μεγαλυτερη απο ολες τις ευτυχιες αλλα και τις δυστυχιες κιπ!
    γιατι ο ερωτας ειναι σαν το ναρκωτικο...
    δεν φτανει ποτε μια φορα....

Senior Member
    nai moderator ξεmoderator τα ιδια...μπορει να μου χαλαγε και την επικοινωνια.

Ε καλα η εξουσια παιρνεται και στραβα...εχεις εξουσια σε λοξοκοιτανε προτιμω να με συμπαθουν:P
    αυτο ειναι το πιο σημαντικο πραγμα που μπορει να κερδισει στην ζωη του ενας ανθρωπος κιπ
    γιατι η συμπαθεια ειναι ενα σκαλοπατι παρακατω και απο τον ερωτα και την φιλια ....
    απο σενα εξραταται ποτε θα εισαι ετοιμος να κανεις το βημα προς τα πανω...
    μην βιαζεσαι μοναχα και ξερω οτι δεν βιαζεσαι...
    ισως αυτο να φταει λιγο σε σενα ..
    οτι δεν βιαζεσαι ισως ποτε...
    φοβασαι το λαθος ...
    πως να σε κανω να μαθεις απο τα λαθη σου?

Senior Member
    μα δεν θελω καμμια εξουσια...πανω σε αλλους...θελω να πηγαινω με το κυμα....πλαφ...πλαφ λολ

Senior Member
    ασε τωρα που πηγαινω στραβα μην κοιτας μου την εχει δωσει....

nai moderator ξεmoderator τα ιδια...μπορει να μου χαλαγε και την επικοινωνια.
    πολυ σωστα!
    αν επρεπε καπου να γινεις σκληρος με καποιον για να του κανεις ομως καλο!!!!!!! αυτο θελω να σου δωσω να καταλαβεις κιπ
    οτι καμμια φορα , πρεπει να γινουμε λιγο σκληροι για να πετυχουμε ενα καλο στοχο...
    Χθες ειπε ο ΓΑΠ στο Βελιδιο στην θεσσαλονικη
    \"Μην ραβετε κοστουμια γιατι μπορει να μεινουν στην ντουλαπα σας \" αναφερομενος σε καποια στελεχη της παραταξης του...
    Μηπως ομως εχει δικιο?
    Μηπως θα πρεπει ολοι να γινουν στην κοινωνια τοσο συμπαθεις οσο εσυ σε αυτο το φορουμ για να δικαιουνται να βλεπουν αξιωματα ?

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast