Δωρακια εικονικα για το φιλαρακι μας κιπ - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 64 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 948
    Senior Member
    ρε pelarity δεν μπορω να αντιδραω,α)γιατι δεν στηνω αυτι...ακουω μουσικη οταν βγαινω εξω....
    2 σημασια εχει μονο ο συνομιλητης μου και οχι ολος ο πλανητης.
    3 απλως δεν αντιδραω στην μαλακια ειμαι αλλεργικος...να μιλησουν σοβαρα να τους μιλησω σοβαρα...οταν αρχιζουν αερολογιες και παρανοιες δεν μπορω απλως.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    εχεις δικιο βρε κιπακο.
    σιγουρα και το περιβαλον φταιει π ηρ8ες στο αμην.αλλα γινει δυνατος ακομγ μια φορα να πολεμισεις να ζησεις .ηρεμησε πρωτα βρες μια δουλεια και μετα αν γινεται να μετακομισεις σε πολυ.

Senior Member
    ναι σχεδιαζω να φυγω για αυτο...τωρα η pelarity ξερει κατα καποιο τροπο οτι ξερει περισσοτερα τι να πω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    χωρις να θελω να παρεξηγησω την αποψη της...οχι δεν ξερεις περισσοτερα.

Originally posted by pelariry
    κρίνε για τον κιπ έχουν προσφερθεί άτομα, ο κιπ έφερνε αντίρρηση μέχρι τώρα.
    συμφωνείς όμως κι εσύ πως χρειάζεται να κοιτάξει την αγωγή του. γιατί ένα φιλικό χέρι δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγωγή καλώς ή κακώς. και το είπα και το ξαναλέω ένα φιλικό χέρι χωρίς το χέρι του γιατρού δεν έχει αξία, είναι ματαιοπονία. και αυτό πρέπει να το σκεφτούμε όλοι.
    να λοιπον που εχει δικιο η φυση!
    ενα φιλικο ερι δεν μπορει να υποκαταστησει την αγωγη!
    αλλη μια διαγνωση διαδικτυου!
    ειμαστε στις 2 με αυτη μονο σημερα !
    μπορεις να το αποδειξεις αυτο επιστημονικα πελαριτυ?
    τοτε γιατι στην Ιταλια σημερα δεν υπαρχει καν ουτε ενα Ψυιχατρειο?
    Τι ακριβως ηταν αυτο που στερουε το συνδρομο της \"λευκης μπλουζας\"?
    τα φαρμακα ? οχι !
    αθροα τα εριχναν για να αποκοιμιζουν τις συνειδησεις και τα αγριεμενα απο την ελλειψη αυτοελεγχου πνευματα
    τους γιατρους οχι? οχι!
    οσοι εχουν αναγκη ξερουν πως και που θα ερθουν σε επαφη μαζι τους!
    Εχεις σκεφθει οτι η αποφαση μιας Χωρας απο τις πιο προοδευμενες στον πλανητη σε θεματα Ψυχιατρικης , απλα κατανοησε μετα απο μακροχρονιες ερευνες ειστημονικοτατες οτι το νοσηρο περιβαλλν καθε μορφης ιδρυματος ειναι αποτρεπτικο κοινωνικα για τους ασθενεις κοβοντας τους απο την φυσιολογικη ζωη τους σαν να ηταν εγκληματιες
    η επικινδυνοι?
    Οτι ουτε το 10% των εγκληματων δεν γινονται απο ψυχικα ασθενεις αλλα απο νοσηρες οικογενειακες καταστασεις?
    Ποιος ανθρωπος με την ταμπελα στο κουτελο του ψυχικα αρρωστου δεν αντιμετωπιζεται σημεαρ διαφορετικα απο το στενο οικογενειακο, επαγγελματικο η φιλικο του περιβαλλον?
    Ναι ..εχει δικιο η φυση .....
    Το φορουμ ηταν επικινδυνο πριν το ανακαλυψω τουλαχιστον εγω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γιατι απο δω και στο εξης τιποτα δεν θα πεφτει κατω χωρις απαντηση......Αρκει να βγαινει στον αερα και να μπορω να το πιασω για να το απαντησω ...
    θα μου πεις μα ποιος εισαι εσυ?
    Απαντω σε ολους
    Ο κανενας που αγαπαει την αληθεια και την ερευνα , με ματια στραμμενα οπου υπαρχει ανθρωπος ....

Banned
    Originally posted by pelariry
    Originally posted by keep_walking
    εχμ οχι ειμαι καλυτερα απο ποτε μαλλον.
    με την απάντησή σου αυτή πετάς στον αέρα ότι είχες χτίσει κηπ, ότι είχες κερδίσει με το σπαθί σου. σε διαβάζω τόσες μέρες και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να συμμετέχω. περισσότερο ήλπιζα πως η γνώση που έχεις θα σε βοηθούσε. λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν μπορώ να στηρίξω έναν άνθρωπο που ξέρει πως δεν είναι καλά αλλά ισχυρίζεται πως είναι. δεν ξεγελάς ούτε εμένα, ούτε τον εαυτό σου.

μπραβο .ακουσε τον κιπ.
    αφου σε βλεπω και γραφεις εδω επι ωρες μετα τα μεσανυκτα.δεν κοιμασε ειμαι σιγουρη οι δεν τρως.πως εισαι καλα ρε κιπ?

υ.γ η πελαριρη ειναι ο πελαριρι :P

Senior Member
    pelarity με παρασυρεις σε κουβεντα και λεω αερολογιες παλι...

Banned
    pano βουλοσετο!μην μπενεις αμποδιο στο να βοηθησουμε τον κιπ.γραφε τις παλιο μαλακιες σου σε αλο ποστ!!

Banned
    Originally posted by keep_walking
    χωρις να θελω να παρεξηγησω την αποψη της...οχι δεν ξερεις περισσοτερα.

οχι να μην παρεξηγεις,
    εξαλλου ειναι καλη και ας μην ξερει πολλα.

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι ποτε το περιβαλλον δεν ηταν καλο,δεν ειναι δεν θα ειναι...και εγω εχω τις δυναμεις να φυγω.

Senior Member
    παλεψα και τερμα...αν νομιζει κανεις οτι παλεψε περισσοτερο απο εμενα γουστο του καπελλο του:P

Senior Member
    Αχ keep σε καταλαβαίνω
    Ο καθένας μας έχει τις ευαισθησίες του και είναι άδικο, πολύ άδικο όταν ο περίγυρός μας όχι μόνο δε μας καταλαβαίνει αλλά μας αδικεί, μας πληγώνει, μας ακυρώνει κιόλας...

Αυτό μας ρίχνει ένα σκαλί ακόμα παρακάτω...

Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά... Όταν δεν είμαστε καλά μεγενθύνουμε μια αρκετά αρνητική στάση ενός άλλου απέναντί μας, και αυτό μας ρίχνει ακόμα ένα σκαλί παρακάτω...

Υπάρχει διέξοδος. Να κοιτάξουμε αλλού. Εκεί που μας καταλαβαίνουν, δε μας αδικουν, δε μας πληγώνουν, δε μας ακυρώνουν, μας ακούνε, μας απλώνουν το χέρι.
    Φτάνει να κοιτάξουμε αυτο το χέρι που είναι ήδη απλωμένο.
    Και να φροντίσουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας χωρίς να αρνούμαστε την εξωτερική βοήθεια...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    εχει δικιο ο η κρινο!σταματειστε πια την πιπιλα με τον γιατρο!10 χρονια ειναι με τα φαρμακα του,εχει πει οτι δεν σταματησε την αγωγη του,τα ειπε πολυ καλα ο vince ,μειωσε την δοσολογια και ξυπνησε αγρια,ειναι πολλες ημερες που του βγαινει αυτος ο θυμος και αν ηταν να γινει κατι θα ειχε γινει,εξ αλλου δεν ζει μονος του και θα ειχαν φροντισει αν ηταν επικινδυνος για τον εαυτο του η για τους αλλους.Χρειαζεται οπως ολοι μας, φιλους που να τον καταλαβαινουν και να ξελαμπικαρει απο την βλαχια (βλακεια,αμαθεια)της επαρχιας και ποσο μαλλον Τριπολης.Θελει λοιπον βοηθεια και συμπαρασταση στο αγωνα που κανει να νοιωσει ελευθερος με μειωμενη δοσολογια ετσι οπως το αποφασισε.Ιδου λοιπον η ροδος ιδου και το πηδημα.Υπαρχει και συλλογος οπως εγραψε ο πελαριρι ,υπαρχουν και ομαδες αυτοβοηθειας?

Senior Member
    με τσιγκλανε χωρις λογο...δηλαδη τι να πω οτι δεν με τσιγκλανε...δεν μπορουν να μη με τσιγκλανε ετσι ειναι ο κοσμος...δεν επρεπε να γινω γνωστος,που μου φαινεται ακομα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλα τι να κανω,να βαλω την διαγραφη μνημης τους:P,εν πασει μου λειπουν και στοιχειωδη πραγματα οποτε την κανω για αλλη παραλια.

Originally posted by panikoula
    pano βουλοσετο!μην μπενεις αμποδιο στο να βοηθησουμε τον κιπ.γραφε τις παλιο μαλακιες σου σε αλο ποστ!!
    ........................ουστ ψευτρα....ντροπιαζεις το νησι του καζαντζακη.............................. ....................

Page 30 of 64 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast