Δωρακια εικονικα για το φιλαρακι μας κιπ - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 64 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 948
    Senior Member
    επιστρέψαμε πάλι στο όλοι είναι εναντίον σου. φτου κι απ\' την αρχή. για πόσο ακόμα κηπ;

Senior Member
    Keep μου
    και στις ψυχ\'ωσεις και στις νευρώσεις το κοινό στοιχείο είναι ότι πονάμε, δικαιολογημένα, και πριν την ψύχωση/νεύρωση, και μετά, και επιπλέον μεγεθύνουμε αυτόν τον πόνο...
    Ότι κι αν έχει ο καθένας μας τελικά το πιο σημαντικό είναι όχι η ταμπέλα του αλλά η διαχείρισή του.
    Ναι, μας έχουν βρίσει, μας έχουν πληγώσει, μας έχουν βλάψει άνθρωποι, είτε δικοί μας είτε όχι, είτε σκόπιμα είτε όχι (όχι όλοι γιατί το όλοι είπαμε είναι μεγέθυνση).
    Αλλά τι κάνουμε για αυτό; Πως το διαχειριζόμαστε; Αρνούμενοι ιστορικό, γιατρό που μας παρακολουθούσε, φίλους ή εν δυνάμει φίλους;

Νομιζεις ότι αυτός ο τρόπος διαχείρισης θα βγάλει κάπου;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    τελικα πρεπει να σφυξουμε τα δοντια και να συνεχισουμε τον αγωνα μας κιπ.
    μια φορα μας δινετε η ευκερια.θα προσπαθουμε να ζησιουμε καλυτερα ακομα κιαν ζουμε στα σκατα μεχρι το τελος μας.

Senior Member
    χαχαχα βαζετε λεξεις στο στομα μου...ειπα δεν ειναι εναντιον μου...ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    λαθος καταλαβε ο πελαριρι κιπ.εγω καταλαβα οτι εχεις ηρεμησει αρκετα εδω και μερικες ωρες.
    ξερεις ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να αλλαξεις και τον γιατρο σου.
    ειδα σε πολα ποστ σου οτι ο γιατρος σ σε εχει χεσμενο κλπ.βρες κανενα σωστο δεν ειναι ολοι ζωντοβολα σαν εκινον.
    και το ραντεου με τα κοριτσια θα σου κανει καλο επισης.
    και μην στεναχωριεσαι για την δουλεια.θα βρεις αλλη.ανθρωπος εισαι λιγισες με τοσα π τραβας.πυστευω οντως οτι εχουν καταλαβει οτι εισαι λιγακι αγαθουλης (οπως και εγω :P) και σε τσιγκλανε και πονας.με το δικιο σου.αλλα δεν ειναι τοσο σκοτεινα τα πραγματα οσο λες.

Senior Member
    ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ΝΟΜΙΖΩ?????
    ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ενταξει! μη τρελλαθουμε ομαδικα! Πηγες σε γιατρους ,παιρνεις φαρμακα 10 χρονια ,εισαι ψυχωτικος η εχεις ψυχωτικη δομη (τουλαχιστον,) μειωσες την δοσολογια, περνας δυσκολα,κρατησου ετσι με τα φαρμακα, μαλλον τα καταφερνεις, αλλα ζητα και μια βοηθεια απο καποιον ψαγμενο ειδικο και δεξου την βοηθεια που σου προσφερουνε ατομα απο το φορουμ,να ερθουν να σε συναντησουν,ομολογω τις θαυμαζω!

Ολα αυτα τα λεω ,γιατι ειπες οτι δεν εχεις σχιζοφρενεια!

Senior Member
    Δεν θα φοβαμαι εγω και τη σκια μου μηπως τους ξαναπιασει η λοξα....ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ?

Senior Member
    ρε κατερινακι...ενταξει ειμαι ψυχωτικος ολοι ξερουν οτι ειμαι εδω τρελλος...τα μαζευω παω αλλου...δεν θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗ ΛΟΞΑ ΤΟΥΣ.

Banned
    λαθος καταλαβε ο πελαριρι κιπ.εγω καταλαβα οτι εχεις ηρεμησει αρκετα εδω και μερικες ωρες.
    ξερεις ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να αλλαξεις και τον γιατρο σου.
    ειδα σε πολα ποστ σου οτι ο γιατρος σ σε εχει χεσμενο κλπ.βρες κανενα σωστο δεν ειναι ολοι ζωντοβολα σαν εκινον.
    και το ραντεου με τα κοριτσια θα σου κανει καλο επισης.
    και μην στεναχωριεσαι για την δουλεια.θα βρεις αλλη.ανθρωπος εισαι λιγισες με τοσα π τραβας.πυστευω οντως οτι εχουν καταλαβει οτι εισαι λιγακι αγαθουλης (οπως και εγω :P) και σε τσιγκλανε και πονας.με το δικιο σου.αλλα δεν ειναι τοσο σκοτεινα τα πραγματα οσο λες.

πελαριρι προσεχε ρε παιδι μ τι λες.ελεος

Senior Member
    Αυτο λεμε τοσες μερες βρε Κηπ!Δρασε σαν φυσιολογικος!Συναντησε τα κοριτσια ,συζητησε,βαλε κατω τα προσοντα σου αυτα που μαζευες τοσα χρονια (σπουδες ,πτυχια, ανθρωπια,πονο, οτι αλλο εμαθες) δες λογικα τι μπορεις να κανεις για να ξεκινησεις και ορμα στη ζωη !Ολοι μαθαινουμε να κολυμπαμε ειτε μονοι μας ειτε με σωσιβια!(υποστηρηξη ιατρικη)

Senior Member
    προσέχω πολύ καλά τι λέω πανικούλα.

Banned
    Originally posted by pelariry
    επιστρέψαμε πάλι στο όλοι είναι εναντίον σου. φτου κι απ\' την αρχή. για πόσο ακόμα κηπ;

μα δεν ειπε οτι ολοι ειναι εναντιον του.αλλες φορες το ελεγε αυτο.
    φενεται οτι αρχηζει κ συνερχετε μην τον γυριζουμε πισω παλι.
    γαμοτο σου!

Senior Member
    ακριβώς αυτό είπε. τέλος πάντων, ό,τι ήταν να πω, το είπα. κηπ, αν θέλεις να με ακούσεις, με ακούς. διαφορετικά, κάνεις ό,τι καταλαβαίνεις.

Originally posted by keep_walking
    ρε κατερινακι...ενταξει ειμαι ψυχωτικος ολοι ξερουν οτι ειμαι εδω τρελλος...τα μαζευω παω αλλου...δεν θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗ ΛΟΞΑ ΤΟΥΣ.
    αντε κιπ!
    κανε τους μαθηματα ψυχολογιας μονος σου!
    μπορεις !

Page 33 of 64 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast