ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΑΧΟΥΛΟΣ!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΑΧΟΥΛΟΣ!!!!!!

Καλησπέρα,θα ήθελα να απευθυνθώ στις Κοπέλες του forum,αν και ο τίτλος είναι σαρκαστικός,αναρωτιόμουν σαν παχουλός και εγώ (καλά όχι βαρέλι αλλά με κοιλιά) αν μια κοπέλα τελικά κοιτάζει έναν παχουλό,η τον προσπερνάει?η εμφάνιση έχει σημασία για εσάς?την αλήθεια όμως ε?

Banned
    εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλοσωμοι και γεροδεμενοι αντρες.μεχρι 110 κιλα και ψηλοι βεβαια ειναι πολυ καλη αναλογια για τα γουστα μου.
    και σε πολλες αρεσουν οι αφρατοι ανδρες.

Senior Member
    Και γω λατρεύω τους μεγαλόσωμους άνδρες. Τους θεωρώ σέξι. Οι πολύ αδύνατοι μου θυμίζουν σκελετό και με ανατριχιάζουν. Βέβαια, για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σου, η εμφάνιση παίζει ρόλο ΚΑΙ για τα δύο φύλα. Αν φοράς όμορφα ρούχα και είσαι καθαρός δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Επίσης ψάξε να βρεις μια κολώνια που να σου ταιριάζει απόλυτα και χρησιμοποίησέ την καθημερινά. Πολλά κορίτσια τρελλαίνονται για τις ανδρικές κολώνιες. Τα καθαρά κι όμορφα ρούχα σε συνδιασμό με τους καλούς τρόπους και το χιούμορ κάνουν τους άνδρες ακαταμάχητους.

Junior Member
    Θα συμφωνήσω πως κι εγώ προτιμώ του παχουλούς και σωματώδεις άντρες απο τους πολύ αδύνατους!! Δεν με πειράζει καθόλου ούε η κοιλιά ούτε τα κιλά...ίσα ίσα πιο εύκολα θα τραβίξει την προσοχή μου κάποιος με κοιλίτσα παρά κάποιος τον οποίο θα πρέπει να στιρίζω να μην τον πάρει ο αέραν αμ φυσάει!!! Και επίσης θα συμφωνήσω και με όσα είπε η lisa71 περι καθαριότητας....πολύ βασικό!!!

γαμωτο τωρα μου το λετε ?
    εχω τρελαθει στο ποδηλατο και στην διαιτα.....
    χαχαχαχαχαχα
    πλακα κανω ..εχω γυναικα που εβλεπε μονο την τσεπη μου οταν εγω κοιταζα το στηθος και τα κολομερια της πριν απο 23 χρονια.....
    σαν κουμπαρας ειναι....
    οσο εχω να βαζω μεσα εστω και δεκαρες πια , μου γελαει...
    αμα δεν εχω ομως με βριζει και μου λεει οτι την ξεγελασα !
    Μα γιατι της λεω?
    Μου υποσχεθηκες οτι δεν θα γεραοσυμε ποτε μου λεει!
    Οτι θα παμε να αλλαξουμε το αιμα μας στην ελβετια οπως κανει ακομα ο Μικ Τζαγκερ...
    Γυανικες ! Γιαυτο σας αγαπω ολες....
    πελατισες να χω δοξα το θεο.....
    δωρεαν βεβαια ..αντε και με κανενα χαιδευτικο λογακι.....
    γεννημενες σοφες αρκει να αποφασισουν τη θελουν...
    λετε να ειχα γλυτωσει αν ημουνα σκελετος?
    χαχαχαχαχα