Χρόνια Κατάθλιψη που δεν υποχωρεί..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Οι γονείς σας δεν είχαν κάνει διαθήκη γιατί έχετε αντιδικία με την αδερφή σου;

Member
    οχι, αλλά τα είχαν μοιράσει και είμασταν σύμφωνοι. Εξάλλου δεν είχαμε ποτέ κάποια διένεξη. Ούτε φανταζόμασταν τι θα ακολουθήσει... Οταν όμως παντρεύτηκε, εκείνος της άλλαξε τα μυαλά και δεν ήξερε τι ζητούσε πλέον...

Senior Member
    Χωρίς νομικά έγγραφα δεν σιγουρεύεται τίποτα!!!
    Ευτυχώς η δικιά μας είχε κάνει διαθήκη....
    Ελπίζω να μην αδικηθείς πολύ,αλλά όπως και να καταλήξει το δικαστήριο,δώσε τόπο στην οργή....τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία...η αδερφή σου θα χάσει τον αδερφό της και αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφορά της!...

Member
    Χα,χα, είναι πολλά που δεν ξέρεις... 30 χρόνια με μισεί και όχι εμενα μόνο, όλο το κόσμο γιατί αυτοί περνάνε καλά ενώ εκείνη υποφέρει όπως λέει,, εγω το έμαθα όταν άρχισε τα δικαστήρια, άσε...
    Μακάρι να εύρισκα εναν άνθρωπο να ασχολούμαι, να μην σκέφτομαι γιατί και να πεθάνουμε πάλι το μίσος της θα μείνει

Senior Member
    Υποφέρει στον γάμο της?

Member
    ΠΟΛΥ, της το είχαμε πει οτι θα υποφέρει, οτι είναι προικοθήρας αλλά ηθελε να παντρευτει, να κανει παιδί, ηταν43. Μετά φταίγαμε εμείς..

Senior Member
    Το θέμα είναι μήπως γίνεται και κάτι άλλο στον γάμο της που δεν γνωρίζεις και βγάζει τέτοια συμπεριφορα

Senior Member
    Μη κάθεσαι να σκας...η αδερφή σου είναι δυστυχισμένη και κακιασμένος άνθρωπος,γιατί αν είχε αγάπη μέσα της,δε θα έκανε αυτά τα πράγματα ούτε θα παντρευόταν τον προικοθήρα,θα προστάτευε τον εαυτό της....ότι και να γίνει πάλι σε αυτήν θα μείνει η κακία,όπως σου ξαναείπα τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία....το ξέρω ότι αδικείσαι,αλλά νομίζω ότι όταν δεν υπάρχει διαθήκη η περιουσία πηγαίνει εξ αδιαιρέτουν στα νόμιμα τέκνα.....μη σκας σου ξαναλέω....άστην να κερδίσει!!Να την συμπονας και αυτήν και τον άντρα της και να τους λυπάσαι!!!βρες ανθρώπους που θα σε στηρίζουν και θα σε αγαπούν....δουλειά έχεις,άρα δεν είσαι στην ψάθα....προχώρα μπροστά!

Senior Member
    Και εγώ τα ίδια λέω και σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι ένα μάθημα που περνάω....εναποθέτω το μέλλον στον Θεό....εγώ προσωπικά πιστεύω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Και εγώ τα ίδια λέω και σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι ένα μάθημα που περνάω....εναποθέτω το μέλλον στον Θεό....εγώ προσωπικά πιστεύω!
    Εσύ τι περνάς?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Εσύ τι περνάς?
    Το γράφω στο πρώτο ποστ.....και κάποια άλλα πράγματα που αναφέρω στη συνέχεια του νήματος!

Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω καταθλιψη και αγχωδη διαταραχη εδω και πολλα χρονια. Παιρνω αγωγη αλλα οχι βαρια. Η καταθλιψη παραμενει αλλα τουλαχιστον ειμαι λειτουργικος αρκετα. Εγραφα παλιοτερα εδω μεσα με το ονομα oubna1 αλλα εχασα κωδικους και εκανα αλλο λογαριασμο. Καποιοι ισως με θυμουνται. Το θεμα ειναι να εισαι οσο το δυνατον πιο λειτουργικη. Πιθανοτατα θα εχεις μια μελαγχολια πολλες φορες αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα αν ετσι εισαι. Βρες καποια ενδιαφεροντα. Περπατημα προσωπικα με βοηθαει παρα πολυ. Καλη δυναμη.

Senior Member
    Καλησπέρα νικολαα καλή δυναμη

Senior Member
    Γεια σας και εγω στην παρεα σας με χρονια καταθλιψη

Senior Member
    Καλημέρα Νέμο καλώς ηρθες

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast