Περνάει η ιψδ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 200
    Εσεις παιδια εχετε επισκεφτει ψυχολογο? Εγω δεν εχω επισκεφτει

Senior Member
    Εγώ αύριο θα πάω ψυχιατρο

Senior Member
    Ούτε εγώ έχω επισκεφτεί.. δεν ξέρω όμως ποσό θα αντέξω

Senior Member
    Εξηγείστε μου κάτι ρε παιδιά κληρονομείται η ασθένεια αυτή; Γιατί να την κληρονόμησω εγώ δλδ;; Δεν την παλεύω άλλο όσο περνάνε τα χρόνια είναι και πιο βαριά

Senior Member
    Δν νομίζω να κληρονομείται από τα βιώματα και ειδικά από την παιδικι ηλικία δημιουργούνται ολα

Quote Originally Posted by Mariaammeri View Post
    Εξηγείστε μου κάτι ρε παιδιά κληρονομείται η ασθένεια αυτή; Γιατί να την κληρονόμησω εγώ δλδ;; Δεν την παλεύω άλλο όσο περνάνε τα χρόνια είναι και πιο βαριά
    Δεν ξερω εαν κληρονομειται , στο ιντερνετ πολλα λενε και δεν ξερουμε κατα ποσο υσχυουν .Εχω σκεφτει πολλα σχετικα με το πως μου δημιουργηθηκε αυτο που εχω αλλα πουθενα δεν κατεληξα.Καπου ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο ψυχολογιας οτι παιζουν ρολο βιολογικοι παραγοντες και το πως μεγαλωνεις .Μεχρι εκει ξερω

Επισης δεν ξερω εαν αυτο που εχω ειναι ιδψ η τιποτα αλλο ,γιατι δεν εχω παει ποτε σε ψυχολογο.Την ασθενεια την βρικα στο ιντερνετ και νομιζω οτι με αυτην ταυτιζομαι (δεν ειμαι σιγουρος).Λαθος ομως που εψαξα να κανω διαγνωση απο το ιντερνετ

Εσυ μαρια πως ξερεις οτι εχεις ιδψ ?

Senior Member
    Και εγώ από μόνη μου το λέω έχω όλα τα συμπτώματα έπισης από παλιά κάνω ψυχαναγκασμους π.χ να ανοιγοκλείνω το φως 2 φορεσ, να μπω στο δωμάτιο δυο φορές γιατί εάν δεν πάω μπορεί να γίνει κάτι κακό γενικά τα έχω αυτά αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό ο ψυχίατρος που πήγα μου είπε πωα είναι όλα από άγχος δεν έμεινα ευχαριστημένη επειδή δεν μου είπε τι ακριβώς έχω και περιμένω τώρα τέλος του μήνα να κλείσω ραντεβού στον Νικήτα καυκιο που είναι ψυχολόγος θα κάνω μεσω βίντεο κλήσης μια συνέδρια μιλήσαμε στο τηλέφωνο..

Senior Member
    Παιδιξα βιώματα δλδ; Εγώ το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι ο πατέρας μου μας έδερνε πολύ εάν κάναμε κάποια βλακεία με την αδερφή μου.. αλλά μετά μετανιωνε και ζητούσε συγγνώμη και γενικά δεν μας χαλούσε χατήρια αλλά και πάλι η αδερφή μου μαζί μεγαλώσαμε μια χαρά είναι αυτή και άλλοι περνάνε χειρότερα και όμως δεν παθαίνουν τίποτα

Αάαα ωραια η πρωτη σου συνεδρια

Κοιτα το βιβλιο μιλουσε γενικα δεν μιλαγε για την ιδψ

Παντως θυμαμαι να γραφω πανεληνιες και ταυτοχρονα να εχω και το προβλημα μου.Δεν αγχωθηκα για το τι θα γραψω ,το μονο που με ενοιαζε ηταν να ξεπερασω τα κολληματα

Παντως εχουν περασει πολλες παραλογες σκεψεις ,τα παντα εχω σκεφτει

Senior Member
    Εγώ από τα 18 μέχρι και πριν 4 μήνες είχα μόνο μια σκέψη και φόβο μια ερχόταν μια έφευγε.. ότι μπορείς να φανταστείς το έχω σκεφτεί, και όταν σκέφτομαι κ το παράλογο ενώ μου προκαλεί άγχος γελάω κιόλας και λέω δεν πας καλά ότι νανε στον εαυτό μου το λέω..τόσα χρόνια δεν είχα σκεφτεί ποτε μαλακιες πέρα από μια άντε δυο ιδεοληψίες.. δεν θέλω με τίποτα να είμαι έτσι πρέπει να κατευθύνουμε εμείς το μυαλό μας και να μην αφήνουμε να μας κυριαρχεί..από όταν αρραβωνιάστηκα μέχρι και πριν 4 μήνες ήμουν ατα καλύτερα μου δεν είχα τίποτα απολύτως όλα τέλεια που να φανταζόμουν;; Νόμιζα τα είχα ξεπεράσει όλα αν κ έχω παρατηρήσει κάθε 2.5 χρόνια με ξανά πιάνουν και όντως από παλιά που θυμάμαι ποιες φάσεις δεν ήμουν καλά ήταν 2.5 χρόνια.. δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast