Δεν ξερω τι να κανω,εχω κουραστει και βαρεθει. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    Αν κάθε μέρα σου λένε πόσο κακός είσαι βκαι τι δεν κάνεις καλά στο τέλος θα το πιστεύεις, κόψε τους τις κριτικές, είναι πολύ τοξικό το περιβάλλον που περιγράφεις, συν του ότι είσαι μόνος..βάλε μικρούς στόχους,π.χ σήμερα θα βάλω φρένο στους γονείς μου, αύριο θα ψάξω να δω τι παίζει από δουλειές μήπως μου αρέσει κάτι άλλο, μεθαύριο στο γυμναστήριο θα μιλήσω σε. Εκείνον το τύπο να γελάσουμε λίγο... Δε φεύγει αμέσως το σκοτάδι μέσα μας....

Senior Member
    Ειναι πιστευω το πρωτο βημα που φοβομαστε να κανουμε σε κατι που μας ειναι αγνωστο ως κατασταση,οταν γινει αυτο το πρωτο βημα,τοτε σιγα σιγα φευγει το αγχος και καταλαβαινεις καποια πραγματα που πριν δεν ηταν δυνατον να τα αντιληφθεις.

Εχω προσπαθησει να βαλω ορια στους γονεις μου αλλα απλως δεν ακουνε,θελουν να μου επιβαλουν πραγματα και αποψεις δηθεν για το δικο μου καλο.Ψαχνω κατα διαστηματα για αλλες δουλειες αλλα τζιφος.

μην σκας αδελφε. οσο μπορουμε ισοροπουμε στην ζωη και κανουμε καποιες προσπάθειες αναλογα με τον βαθμο που ειμαστε ικανοι να καταβάλουμε ενεργεια. και αυτο πο μονο ρου ειναι πολυ καλο και τιμιο. κανεις ποτε δεν θα εχει το δικαιβμα να σε τραβηξει εκτος τον οριων σου αυτο μονο οι μαλακες το κανουνε. και εσυ αποσο καταλαβα γενικα ζεις για χρονια με ανθρωπους που σε τραβανε εκτοε των οριων σου και αφου εξανδλεισαι σε κατακρινουν. και εγω εστι ημουν για το μεγαλύτερο μερος της ζωης μου και περασα χρονια μεσα στα ψυχολογικά. οσο χρειαστικε δλδ για να μου πατισω μια δυο αναποδες και να καταλαβω το λαθος μου ως προς τον εαυτο μου. αυτα που λεει η ανεμονη ταχω κανει ολα φετος με περσυ περίπου. πηρα καποια βασικα χαρτια για την εργασιακη μου πορεια. δλδ υπολογιστες και λοουερ. οηγα γυμναστήριο για λιγους μηνες οσο μπορουσα χρονικα και μαρεσε γτ μηλουαα λιγο ετσι και με ξενο κοσμο. οχι απαραιτητα να τους κανω φιλους αλλα κοινωνικοποιηθηκα. ακομα και με.καποια ωραια κοριτσια που εν τελει ηταν ευγενικα και μαρεσε μολης βρο χρονο μετα την δουλεια η γο καλοκαιρι θα ξαναπαω και το αποκυρυφομα βρικα πολυ καλη δουλεια. κουραση μεν αλλα πολυ καλο περιβαλον και λεφτα. κατι που το κανει να αξιζει. ποτε δεν ειπα οτι τα θελω ολα ευκολα απλα θελω οτι κανω να αξιζει και να με πηγαίνει μπροστά. γιατι αυτο με γεμηζει. επεισης οποιος θελει παρεα μπορουμε να μηλαμε λιγο. ανεμονη μαρεσε το σκεπτικο σου και ο τροπος που βλεπεις καθαρα και ξεκαθαριζεις τα πράγμα. και για μενα ηταν βασικο να θςσω στοχους πριν τους υλοποιησω

Senior Member
    Απλως εχασα τα καλυτερα μου χρονια και κουβαλαω τραυμα επισης απο την παιδικη ηλικια λογω συμπεριφορας γονιων,δεν εζησα τιποτε μεταξυ 20-35,ειχα υπαρξιακα θεματα,δεν ηξερα τι να κανω στη ζωη,δεν ειχα φιλους απο μικρος,δεν εβγαινα,κλειστηκα,απομονωθ ηκα,δεν πηγαινα πουθενα για διακοπες η διασκεδαση,καταπιεζομουν στο σπιτι,δεν με γεμιζε η δουλεια που κανω αλλα δεν ειχα διεξοδο για κατι αλλο,δεν ειχα σχεση,κοπελα,δεν εχω σοσιαλ μιντια,πηγαινα στο γυμναστηριο και δεν μιλουσα σε κανεναν,δεν μου μιλουσε κανεις επισης,τα παρατησα μετα απο λιγο διαστημα.Σε προηγουμενη δουλεια,που ηταν κακοπληρωμενη,με καταπιεση,με αρνητικα σχολια πισωπλατα,να μην εκτιμουν,να μην σεβονται,να υποκρινονται,μεχρι που τα βροντηξα αλλα μου στοιχισε ψυχολογικα καθως επεσα πολυ απο τοτε.

Senior Member

Angry

Κανει πολυ κακο οταν δεν μπορεις να ανεξαρτητοποιηθεις σε μια ηλικια μετα τα 30 και εισαι αναγκασμενος να μενεις ακομα με τους γονεις στο πατρικο σπιτι και να τους εχεις συνεχως πανω απο το κεφαλι σου,με οτι περιορισμους εχει αυτο στην καθημερινοτητα.Πρεπει να βρω μια δουλεια του 1000αρικου και ανω για να το καταφερω αυτο,με τα ενοικια στα υψη,την γενικοτερη ακριβεια,χωρις μοιρασμα εξοδων δια δυο.

Βαρεθηκα,εφτασα 36 πλεον.

Senior Member
    Eιμαι πληρως απογοητευμενος και εγκλωβισμενος,δεν μπορω να βρω χαρα στη ζωη μου και ταυτοχρονως θλιβομαι οταν βλεπω την χαρα των αλλων.

Senior Member
    είναι οκ να θλιβεσαι με αυτό, δεν θα καθίσεις να κρίνεις τον εαυτό σου που νιώθει έτσι. είναι φυσιολογικό. το παράλογο θα ήταν να ήθελες να τους βλάψεις να μην είναι πια χαρούμενοι.
    δεν ξέρω τί να πω για τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnyK33 View Post
    Eιμαι πληρως απογοητευμενος και εγκλωβισμενος,δεν μπορω να βρω χαρα στη ζωη μου και ταυτοχρονως θλιβομαι οταν βλεπω την χαρα των αλλων.
    Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος;
    Μπορει να το έγραψες κάπου και να μην το διάβασα.

Senior Member
    Που είσαι johnara αν ήσουν τσοπάνος θα έκανες τα τσιγαράκι σου θα έτρωγες λάδι μέλι κ κρασί οπωσ βγαίνει αυτό που πληρώνουν οι πλούσιοι 200 ευρώ εσύ θα το παιρνες 5 ευρώ και θα ήσουν υγιέστατος

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος;
    Μπορει να το έγραψες κάπου και να μην το διάβασα.
    Ναι με παρακολουθει ενας θεραπευτης,αλλα εχω κανει 3 αλλαγες ψυχολογων,ψυχιατρων,οι οποιοι δεν φαινεται πως προσφερουν αποτελεσματικη θεραπεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Που είσαι johnara αν ήσουν τσοπάνος θα έκανες τα τσιγαράκι σου θα έτρωγες λάδι μέλι κ κρασί οπωσ βγαίνει αυτό που πληρώνουν οι πλούσιοι 200 ευρώ εσύ θα το παιρνες 5 ευρώ και θα ήσουν υγιέστατος
    Δεν μπορω να πω οτι γελασα,αλλα ας πουμε οκ.

Senior Member
    Και το οκ καλό είναι να με ψηφίσετε

Senior Member
    για πόσο καιρό κράτησε κάθε φορά; μήπως δεν ταιριάζατε με τον θεραπευτή; εγώ θα έλεγα να μην τα παρατήσεις και να δίνεις χώρο και χρόνο σε αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    για πόσο καιρό κράτησε κάθε φορά; μήπως δεν ταιριάζατε με τον θεραπευτή; εγώ θα έλεγα να μην τα παρατήσεις και να δίνεις χώρο και χρόνο σε αυτό.
    Ο θεραπευτης ειναι οκ,αλλα δεν μπορεις συνεχεια να λες οτι δεν ταιριαζω με τον θεραπευτη,οταν εχεις αλλαξει 3-4.

Senior Member
    ναι, μπορείς. οι μεθοδοι είναι διαφορετικοί, οι ανθρώποι είναι διαφορετικοί και οι περιπτώσεις. καταλαβαίνω όμως την απογοήτευση.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast