Τι συμπτώματα έχετε;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Τι συμπτώματα έχετε;

Τι σωματικά συμπτώματα έχετε που να έχουν να κάνουν με αισθήσεις στο δέρμα, πχ μυρμήγκιασμα, κάψιμο, βελονιάσματα, ανατριχίλα, αίσθηση κρύου, κλπ;

Senior Member
    Καλησπέρα εννοείς στις κρίσεις πανικού και στο έντονο άγχος;Εγώ έχω μουδιάσματα,μυρμηγκιασματ� � κάποιες φορές αίσθημα καυσου, κάποιες φορές κρυαδες και τρέμουλο και τα υπόλοιπα δηλαδή ταχυκαρδία, δύσπνοια, αίσθημα πνιγμού, τρέμουλο, ΖΑΛΑΔΕΣ(σχεδόν καθημερινές)πόνο στο στήθος.Αυτα τα υπέροχα ☺️

Κ εγώ καθημερινά έχω αίσθημα παλμών δυσφορία κάποιες φαγουρες τσιμπήματα σαν βελόνα σε διαφορα σημεία ένα γαργαλητό περίεργο μέσα στα Κόκκαλα κ κυρίως τρέμουλο και σαν δόνηση σε όλο το σωμα! Ααα! Κ δύσπνοια! Αυτά τα ωραία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marisssa View Post
    Κ εγώ καθημερινά έχω αίσθημα παλμών δυσφορία κάποιες φαγουρες τσιμπήματα σαν βελόνα σε διαφορα σημεία ένα γαργαλητό περίεργο μέσα στα Κόκκαλα κ κυρίως τρέμουλο και σαν δόνηση σε όλο το σωμα! Ααα! Κ δύσπνοια! Αυτά τα ωραία!
    Marisssa πως είσαι; έχουμε καιρό να τα πούμε.Δεν έχεις δει καμία βελτίωση;

Quote Originally Posted by Joanna K View Post
    Καλησπέρα εννοείς στις κρίσεις πανικού και στο έντονο άγχος;Εγώ έχω μουδιάσματα,μυρμηγκιασματ� � κάποιες φορές αίσθημα καυσου, κάποιες φορές κρυαδες και τρέμουλο και τα υπόλοιπα δηλαδή ταχυκαρδία, δύσπνοια, αίσθημα πνιγμού, τρέμουλο, ΖΑΛΑΔΕΣ(σχεδόν καθημερινές)πόνο στο στήθος.Αυτα τα υπέροχα ☺️
    Κι εγώ τα έχω όλα αυτά εκτός από την δύσπνοια! Πόση ώρα διαρκούν σε εσένα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by "Αισιόδοξος Εξερευνητής" View Post
    Κι εγώ τα έχω όλα αυτά εκτός από την δύσπνοια! Πόση ώρα διαρκούν σε εσένα;
    Δυστυχώς μπορεί και όλη την ημέρα κάποιες φορές διαφέρει η ένταση βέβαια.Στην κρίση πανικού που είναι όλα πολύ έντονα μπορεί από 20 λεπτά μέχρι και 1 ώρα βέβαια εγώ δεν την αφήνω να περάσει από το μυαλό μου γιατί με πιάνει φοβία και το σκέφτομαι συνέχεια οπότε δεν μπορώ να χαλαρώσω.Μιλας με ψυχολόγο;

Είχα μιλήσει πιο παλιά. Ξέχασα να αναφέρω ότι πλέον δεν έχω συμπτώματα ή μάλλον είναι σε αμελητέο βαθμό.

Senior Member
    Είχα μιλήσει πιο παλιά. Ξέχασα να αναφέρω ότι πλέον δεν έχω συμπτώματα ή μάλλον είναι σε αμελητέο βαθμό.
    Μπράβο σου.Ευχομαι τα καλύτερα.Εγω παλεύω ακόμα.Και αυτή την στιγμή νομίζω είμαι στα πρόθυρα κρίσης πανικού.Ειναι και η ζέστη που δε βοηθάει καθόλου εμάς που υποφέρουμε από σωματικά συμπτώματα.

Εγώ τα είχα χρόνια και πιστέυω ότι έμεναν επειδή φοβόμουν ότι ήταν κάτι παραπάνω από ψυχοσωματικά. Όταν το κατάλαβα, άρχιζαν να φεύγουν.

Senior Member
    Εγω εχω πρησμενη κοιλια π μ προκαλει αρρυθμιες και δυσφορια ατελειωτη με εντονα να χτυπαει η καρδια....κ μετα παμε σε ψιλοπανικου κοπωση και ολα τα παρελκομενα.....ψυχοσωματικ� � εκτακτων με πρησμενη κοιλια και εντονες ταχυκαρδιες κ φοβο κλπ κλπ ....

Senior Member
    Εγώ τα είχα χρόνια και πιστέυω ότι έμεναν επειδή φοβόμουν ότι ήταν κάτι παραπάνω από ψυχοσωματικά. Όταν το κατάλαβα, άρχιζαν να φεύγουν.
    Το προσπαθώ κι εγώ αυτό να πιστέψω πολύ ότι είναι ψυχοσωματικά, αν και το ξέρω,εκείνη όμως την ώρα το μυαλό πάει πάντα στο χειρότερο σενάριο και λέω αν αυτή την φορά δεν είναι κρίση;

Αχ τι κανεις;; Όντως έχουμε καιρό να τα πούμε! Μια είμαι καλά μια όχι μωρέ κ κλασικά προσπαθώ να πω ότι είναι όλα άγχος μπας κ ηρεμήσω. Νομίζω ότι το πρόβλημα κ σε μένα είναι πως δεν το πιστεύω 100% όποτε αυτό με πάει πίσω. Έκανα κ μια μαγνητική κ με πείραξε λίγο είχα σύμπτωματα μετά σαν έξαρση αλλά δεν έχω ιδέα γιατί κ πως . Τώρα είμαι καλύτερα όμως. Κάνω γιόγκα κ προσπαθώ να χαλαρώνω γενικά. Οι έκτακτες κ το τρέμουλο είναι πλέον τα βασικά που με ταλαιπωρούν. Εσυ πως είσαι;; Τι νέα;

Πως τελικά το κατάλαβες;; Εννοώ πως πείστηκες;

Quote Originally Posted by Joanna K View Post
    Marisssa πως είσαι; έχουμε καιρό να τα πούμε.Δεν έχεις δει καμία βελτίωση;
    Αχ τι κανεις;; Όντως έχουμε καιρό να τα πούμε! Μια είμαι καλά μια όχι μωρέ κ κλασικά προσπαθώ να πω ότι είναι όλα άγχος μπας κ ηρεμήσω. Νομίζω ότι το πρόβλημα κ σε μένα είναι πως δεν το πιστεύω 100% όποτε αυτό με πάει πίσω. Έκανα κ μια μαγνητική κ με πείραξε λίγο είχα σύμπτωματα μετά σαν έξαρση αλλά δεν έχω ιδέα γιατί κ πως . Τώρα είμαι καλύτερα όμως. Κάνω γιόγκα κ προσπαθώ να χαλαρώνω γενικά. Οι έκτακτες κ το τρέμουλο είναι πλέον τα βασικά που με ταλαιπωρούν. Εσυ πως είσαι;; Τι νέα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marisssa View Post
    Κι εγώ μια έτσι μια αλλιώς.Δυσκολος αγώνας καθημερινά για επιβίωση και να μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλες μου τις υποχρεώσεις.Σε ένα θαύμα ελπίζω.

Page 1 of 2 12 LastLast