θα τρελαθωωωωωωω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον Πάνο

Senior Member
    εγω παλι δεν συμφωνω καθολου.δεν ειναι μονο θεμα τι θα πουν οι αλλοι.εδω μιλαμε για την υγεια,την δερματικη εστω..ποιος θα θελε να εχει μονιμα σημαδια?

Banned
    εχω ακουσει η ψωριαση ειναι απο το αγχος.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    εχω ακουσει η ψωριαση ειναι απο το αγχος.
    ε τοτε θα μουν γεματη...φτου φτου

Senior Member
    Kανείς φυσικά το ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα στην υγεία της είναι θετικό.Το ότι είναι σε ελαφριά μορφή και αυτό θετικό.Αυτό μπορεί να το πάθει καθένας.Το ότι υπάρχουν χειρότερα απο 2-3 σημαδάκια άσπρα πρέπει να το ζήσει κανείς για να το καταλάβει.Οτι η λέξη προκαλεί δυσφορία συμφωνώ.Δεν χρειάζεται πανικός εξ\'άλλου μπορεί να εξαφανιστούν κανείς δεν ξέρει.Υπάρχουν άλλες δερματοπάθειες που όχι μόνο με την ορολογία δυσφορείς αλλά και με την εικόνα

Senior Member
    δεν ξερω γιοτα και μονο που το σκεφτομαι..ειδικα αυτη την καταραμμενη λευκη τρεμω οταν την ακουω..και ολα αυτα απο το αγχος...

Senior Member
    paidia τρελενομαι στην ιδεα να γεμισω παντου σε εμφανη σημεια και ενω τωρα θεωρουμε πολυ ωραια κοπελα αντικειμενικα μετα να με βλεπουν και νααηδιαζουν ολοι

Senior Member
    Mην λες κουταμάρες και δεν θα γεμίσεις παντού έλα σε γιατρό στη Αθήνα να σε κατατοπίσει και να ηρεμήσεις

Senior Member
    Originally posted by ζωζα
    παιδια δεν την παλευω αλλο..εχω εδω και 2 χρονια σαν ξηροδερμια στον αγκωνα ,μια κοκινιλα μικρη ισα περιπου με το νυχι..και πριν κανα 2 μηνες στα χερια απο τοτε που πηρα τα ομοιοπαθητικα γαγουρα και καποιο κοκκινισμα μικρο...ειπα μηπως ειναι απο το αγχος η απο τον ιδρωτα των χεριων...χτες ομως ειπα να παω σε δερματολογο και ειπε ψ ω ρ ι α ση... τρε λα θη κα..εκλαιγα χτες ολη μερα..εντωμεταξυ διαβασα για την ψωριαση και ειδα φωτο και εμενα δεν εχει σχεση ..δεν εχω μεγαλη πλακα λευκη με(λεπι)...εχω χαζεψει θελω να πεθανω..εντωμεταξυ αλλοι κι ο αρραβωνιαστηκος μου μου λενε οτι ειναι σιγουρα λαθος διαγνωση...πειτε μου κατι θα τρελαθωωωωωω!ξερει κανεις κατι σχετικο με το θεμα.?εντωμεταξυ απο τα χερια σχεδον εφυγε δεν φαινεται τιποτα οπως μου λενε. Φ Ο Β Α Μ Α Ι
    Zώζα τώρα διάβασα το μνμ σου.Καλέ μην κάνεις έτσι!!!!Δεν είναι τίποτα η ψωρίαση από 9 χρονών την έχω!Ούτε που με απασχολεί πια.Έχω περάσει άγχος ατελείωτο κι όμως έχω πολύ λίγο στους αγκώνες και πολύ ελάχιστο στον αστράγαλο.Μη φοβάσαι.Πάρα πολλοί έχουν ψωρίαση,είναι απ\'τις πιο συνηθισμένες δερματοπάθειες.Ηρέμησε.Εγώ καν κρέμες δε βάζω και είναι σταθερή με ελάχιστα σκαμπανεβάσματα.
    Αυτά που έχεις δει είναι ακραία περιστατικά.
    Ελπίζω να είσαι πιο ήρεμη σήμερα ε?????

Senior Member
    arsi μου αυτα τα περιστατικα που εχω δει με μεγαλες πλακες τι ειναι?αχ σασ ευζαριστω ολους πολυ πολυ:P

Senior Member
    Που τα είδες?
    Αυτά είναι σπάνια περιστατικά.Ένα πολύ μικρό ποσοστό,εκεί θα πέσεις?
    Αν παρατηρήσεις γύρω σου το καλοκαίρι θα δεις πολλούς με ψωρίαση,λιγάκι στους αγκώνες.Σου λέω είναι κάτι συνηθισμένο,ρώτα και το γιατρό.Χαλάρωσε δεν είναι τίποτα τόσο τραγικό.Μια απλή ευρέως διαδεδομένη δερματοπάθεια.
    Ως τώρα 2 σου γράψαμε και δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα.
    Πάντως αν έχεις αμφιβολία για τη διάγνωση(κάτι τέτοιο νομίζω έγραψες)πήγαινε και σε έναν άλλο γιατρό και ρώτα πληροφορίες να βεβαιωθείς.Φιλιά και μην πανικοβάλλεσαι.

Senior Member
    Ζωζα μου
    κι εγώ βγάζω στις πατούσες

Έχω εδώ και ένα χρόνο αποφάσισα μόνη μου να το αφήνω να εκδηλώνεται και να περνάει μόνο του χωρίς κρέμες, γιατί το βλέπω σαν μια σωματική εκτόνωση του άγχους ή του συναισθήματος... και πάντα ξεθυμαίνει μόνο του...
    Μόνο το Φεβρουάριο που μας πέρασε είχα βγάλει τόσο πολύ που κούτσαινα, με πονούσε, γιατί πραγματικά είχα αγχωθεί πολύ κι εκεί χρησιμοποιήσα πάλι κρέμες.
    Αλλά έτσι είναι αυτό, έρχεται, ξεθυμαίνει και περνάει. Δες το ότι ο εαυτός σου θέλει έτσι να ξεθυμάνει και μην τον αγχώνεις πιο πολύ, φρόντισέ τον, αποδέξου τον
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Ζώζα δεν ξέρω γιατί πες σύμπτωση εγώ γνωρίζω πολλούς με ψωρίαση.Πρώτα ο ανδρας της κουνιάδας μου μια φίλη απο το νησί πριν λίγο ήμουν στο σουπερ μάρκετ και είχε η ταμίας.Κάποτε που έβαλα στο Αγία Σοφία την κόρη μου είχε το κοριτσάκι 8 ετών στο διπλανό κρεββάτι είναι πολύ συνηθισμένη δερματοπάθεια και αυτά που βλέπεις σε φωτογραφίες είναι τα βαριά περιστατικά.

Senior Member
    ρε παιδια ατα τα περιστατικα φοβαμαι..δηλαδη συνηθως βγαινει λιγο?σε ποιες περιπτωσεις εκδηλωνεται παντου?εγω ομως πως να ξερω οτι δεν θα γεμισω?ολο προσπαθω\"να το παρω αλλιως\"κι ολο σκεφτομαι...τον αρραβωνιαστηκο μου τον εχω ζαλισει...εντωμςταξυ κι αυτος μου λεει οτι κι εσεις..οτι ειναι πολυ λιγο αυτο που εχω και δεν θα επεκταθει..παντως δεν εχω φλουδες σαν λεπια μια μικρη ξηροδερμια βασικα φαινεται

Senior Member
    ζωζα αν ψαξεις σε παλιοτερα θεματα υπαρχει ενα θεμα σχετικα με την ψωριαση μεσα στο φορουμ.
    http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3613&page=1

και βεβαια οτι θελεις μπορεις να το βρεις και στο ιντερνετ.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast