θα τρελαθωωωωωωω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Senior Member
    Ζώζα, μην ψάχνεις όλες τις ακραίες περιπτώσεις και τις φωτογραφίες στο νετ. Δεν σου κάνει καλό. Αυτή τη στιγμή έχεις ένα άγχος, το άγχος της ψωρίασης και ψάχνοντας λεπτομέρειες, το μόνο που κάνεις είναι να το ανατροφοδοτείς. Πριν από 9 χρόνια, είχα κάποια συμπτώματα στο τριχωτό της κεφαλής και ο γιατρός είχε διαγνώσει ψωρίαση. Πήγα και σε δεύτερο και διέγνωσε σμηγματοροϊκή δερματίτιδα. Σε 1 μήνα είχε περάσει τελείως και δεν ξαναφάνηκε από τότε. Είμαι σίγουρη ότι το άγχος επιδεινώνει αυτές τις καταστάσεις.

Senior Member
    ειμαστε πολλοι δηλαδη..μακαρι κι εμενα να φυγει και να μην ξαναβγει..εντω μεταξυ αυριο εχω ραντεβου με τον ομοιοπαθητικο..πιστευω στα δαχτυλα η φαγουρα ξεκινησει οταν πριν 2 μηνες αρχισα τα ομοιοπαθητικα..μαλλον εξαρση..να δουμε αυριο τι θα μου πει..το προβλημα ειναι οτι η ομοιοπαθητικη δεν θελει κορτιζονουχες αλοιφες κι αυτη που ψιλοβαζω τωρα ειναι...

Senior Member
    παιδια πηγα στον ομοιοπαθητικο και μου ειπε να κοψω την κορτιζονουχα αλοιφη και να βαζω βαζελινη στα ξηρα σημεια και μεσα σρη θεραπεια θα προσθεσει και δευτερη για δερματιτιδα..τι λετε να κανω οτι μου λεει?ουφ θα τρελαθωωωω.δε ξερω φοβαμαι μην παθω παλι καμια εξαρση

Senior Member
    Τι να πάθεις με την βαζελίνη;δοκίμασέ το

Senior Member
    οχι οτι θα παθω κατι χειροτερο εξαιτιας τησ βαζελινης..αλλα τελικα με αυτα και με αυτα δεν βλεπω να μου φευγουν αυτα που εβγαλα

Senior Member
    Ελα ηρέμησε είναι τόσο λίγο σε σένα τι φοβάσαι;είναι τόσες κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα το άγχος δεν κάνει καλό στα δερματικά γενικότερα

Senior Member
    αν ξερεται κοριτσια κατι φυσικο να βαζω να περιοριστει να περασει αυτο το λιγο γιατι με την ομοιοπαθητικη δεν κανει κορτιζονουχες αλοιφες

Senior Member
    πολλες φορες οταν υπαρχουν ψυχολογικα προβληματα με την ομοιοπαθητικη σωματοποιουνται πολλα συμπτωματα ,αυτο θεωρειται επιτυχια της θεραπειας.Κανε υπομονη.θα φυγουν ,κανε οτι σου λεει ο ομοιοπαθητικος γιατρος.

Senior Member
    κατερινακι μου λες τωρα που θα ενταξει και τη δερματιτιδα στη θεραπεια να παθω καμια δευτερη εξαρση???παιδια υπαρχουν περιπτωσεισ ψωριασησ που περνανε μονες?εχεις κανεις εμπειρια?

Senior Member
    Κανε υπομονη!θα φυγουν ολα αν επιμεινης ομοιοπαθητικα!αν βιαζεσαι ψαξε για urine therapy,τα αποτελεσματα στις δερματοπαθειες ειδικα, αποτι λενε ειναι εκπληκτικα!

Senior Member
    τοτε υπομονη θα κανω..ηδη σταματησα απο προχτες την αλοιφη του δερματολογου.μια χαρα ειμαι και με τη βαζελινη..τιποτα σχεδον δε φαινεται..τεινω κι εγω προς την ομοιοπαθητικη..ελπιζω και πονταρω στο να γινω καλα με φυσικο τροπο.εσυ κατερινακι μου εχεις παρομοια εμπειρια?

Senior Member
    Κανω πολλα χρονια ομοιοπαθητικη αλλα εδω και δυο χρονια ,με τα ψυχολογικα, δεν ειδα αποτελεσμα.ισως δεν εκανα υπομονη οσο επρεπε και κατεληξα να παιρνω φαρμακα.Τωρα ειμαι σε μια διαδικασια διακοπης των ψυχοφαρμακων και θα ξαναρχισω ομοιοπαθητικη, η ορθομοριακη ιατρικη.

Senior Member
    περιτο να σου πω οτι φοβαμαι πολυ τωρα που κοβω τα φαρμακα ,αλλα πιστευω πολυ στις ενναλακτικες θεραπειες και ισως τα καταφερω κεγω ν απαλλαγω απο την χημεια.Εσυ παντως αποτι λες τα πας μια χαρα!Μη φοβασαι τα σωματικα ,ειναι σιγουρο οτι θα σε βοηθησει η ομοιοπαθητικη .

Senior Member
    κατερινα και εγω τωρα κοβω τα φαρμακα και φοβαμαι παρα πολυ.φοβαμαι μην υποτροπιασω η μην εχω συνεχεια ιλλιγγους.σκεφτομαι και εγω τωρα που θα τα σταματησω να κανω ομοιοπαθητικη η και γιογκα αν εχω χρονο και χρημα.παντως ολη αυτη η εφορια που εχω τελευταια δεν ξερω αν ειναι αποοτελεσμα των φαρμακων η της ψυχοθεραπειας..ελπιζω να ναι το δευτερο!

Senior Member
    τι φαρμακα παιρνεις?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast