AMAN AYTOS O PATERAS MOYY
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Banned

AMAN AYTOS O PATERAS MOYY

ΜΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ παλι..και ποτε θα βρει δουλεια ο βλακας σου εδω..ποτε θα κανατε οικογενεια παιδια..ποτε ποτε..ολο μαλακιες τον βαρεθηκα και δεν μενουμε και μαζι..ελεος...μιλαει σαν να ναι στο 60 και οι γυναικες ειναι υπο..δεν σε προστατευει λεει και μαλακιες και τι ειμαι εγω που θα με προστατεψει καποιος δεν εχω αναγκη κανεναν γκρρρ ελεος δηλ...

Senior Member
    Ασε τον να λεει..πολυ απλα..κλεισε τα αυτια σου και σφυριξε εναν χαρουμενο σκοπο.ετσι κανω και οχι μονο το διασκεδαζω αλλα σπαω και να νευρα αυτου που προσπαθει να μου τα σπασει.
    οταν εγω ρωτησω τη γνωμη του αλλου θα την ακουσω με την καλυτερη των διαθεσεων οταν ομως ερθει ο αλλος στα καλα του καθουμενου να μου κανει υποδειξεις ε τοτε σιγοτραγουδω τον χαρουμενο μου σκοπο!βεβαια ειναι ο μπαμπας σου...υπαρχουν 2 ενδεχομενα..
    1.να το κανει απο ενδιαφερον.το πιο πιθανο,ο πατερας ο οποιος νοιαζεται για την κορη του και προσπαθει να την προφυλαξει μιας και σε οποια ηλικια και να ναι για αυτον ειναι το μικρο του το κοριτσακι...
    2.απλα να εχει νευρα..δεν ξερει που να ξεσπασει και ως συνηθως την πληρωνουμε εμεις τα παιδια.
    ο,τι και αν ισχυει απλα ηρεμισε..και αφου δεν εχεις αναγκη απο προστασια ετσι δεν εχεις και απο υποδειξεις..

Senior Member
    meleme εχεις u2u

[i]Originally posted by melene.
    ο,τι και αν ισχυει απλα ηρεμισε..και αφου δεν εχεις αναγκη απο προστασια ετσι δεν εχεις και απο υποδειξεις..
    σωστοτατο
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ηρεμησε βρε μην του δινεις σημασια αν ειναι να σ κανει την καρδια περιβολι μην ασχολεισαιι κιολας
    Post tenebras spero lucem .... !

Senior Member
    Το χάσμα των γενεών, το ξέρεις?

Senior Member
    Τον μύθο ή τη δικαιολογία?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by sunset
    ΜΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ παλι..και ποτε θα βρει δουλεια ο βλακας σου εδω..ποτε θα κανατε οικογενεια παιδια..ποτε ποτε..ολο μαλακιες τον βαρεθηκα και δεν μενουμε και μαζι..ελεος...μιλαει σαν να ναι στο 60 και οι γυναικες ειναι υπο..δεν σε προστατευει λεει και μαλακιες και τι ειμαι εγω που θα με προστατεψει καποιος δεν εχω αναγκη κανεναν γκρρρ ελεος δηλ...
    πώς την εννοει την προστασια?
    ειναι κακο ο ενας να προστατεύει τον αλλον? η προστασια μπορει να μας κανει να χασουμε την ανεξαρτησια ή την αυτονομια μας?

τί σε ενοχλησε σ αυτα που ειπε? ήταν αυτα που ειπε ή ο τροπος που τα ειπε? ή το οτι \"απαξιωνει\" με καποιον τροπο τις επιλογες σου? ή τπτ απο αυτα?

νομιζω πώς οτι μας θυμωνει, μπορει σε υστερο χρονο να τροφοδοτησει την σκεψη μας
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Δεν έγινες κατανοητός/ή.....

Senior Member
    Originally posted by oboro
    χεχε...ενα καλο \"αλλοθι\" ισως?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by nature

Δεν έγινες κατανοητός/ή.....

Ξέρεις ποιός είμαι πραγματικά αλλα όχι το φύλο μου? Είσαι πιο προχωρημένη απ\' οτι νόμιζα φιλενάδα πρoσκυνάω ))))

To χάσμα των γενεών λοιπόν χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθούν τα αδικαiολόγητα: η αδυναμία αποδοχής του άλλου και των επιλογών του (είτε πρόκειται για γονέα είτε για παιδί), η στενομυαλιά που ασφαλώς καμία σχέση με την ηλικία δεν έχει, η υποκρισία των γονέων που στα νιάτα τους έκαναν τα ίδια, η αδυναμία των γονέων να δουν τα παιδιά τους ως κάτι παραπάνω απο προέκταση του δικού τους εαυτού, η αδυναμία των παιδιών να αναζητήσουν πρότυπα πέρα απο τους γονείς τους χωρίς όμως να τα γυρίζουν μετά και να συγκρίνουν άδικα γονείς και νέα πρότυπα, και άλλα τέτοια πολλά...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Εμένα αυτό μου βγήκε να πω στη sunset. Τώρα αν εσένα σου βγαίνει να με προσκυνάς, προσκύνα όσο θες. Αυτό πάντως δεν βοηθάει τη sunset.

Senior Member
    Κι εγώ εκφράζω ξεκάθαρα την άποψη μου για το λεγόμενο \"χάσμα των γενεών\", εφόσον αυτό αναφέρθηκε.

Banned
    πώς την εννοει την προστασια?
    ειναι κακο ο ενας να προστατεύει τον αλλον? η προστασια μπορει να μας κανει να χασουμε την ανεξαρτησια ή την αυτονομια μας?

τί σε ενοχλησε σ αυτα που ειπε? ήταν αυτα που ειπε ή ο τροπος που τα ειπε? ή το οτι \"απαξιωνει\" με καποιον τροπο τις επιλογες σου? ή τπτ απο αυτα?

νομιζω πώς οτι μας θυμωνει, μπορει σε υστερο χρονο να τροφοδοτησει την σκεψη μας

AΠΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ..ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΙ ΤΟ 15 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΥΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ Η ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΝΑΛΟΓΑ...ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!

Senior Member
    Το καταλαβαίνω απόλυτα ότι σε πειράζει που σου λέει ότι χρειάζεσαι προστασία. Είναι σαν να σε θεωρεί ανήμπορη. Και αν είσαι μια κοπέλλα με όνειρα για τη ζωή που απλώνεται μπροστά σου, σίγουρα αυτό σου βάζει μια τροχοπέδη. Εστω και άθελά του. Έστω και αν αυτό το βαφτίζει \"ενδιαφέρον από αγάπη\".
    Επί πλέον το να σε προστατεύει όπως λες, από \"κάτι που δεν υπάρχει\" πιστεύω πως μπορεί μεσοπρόθεσμα να σου δημιουργήσει φοβίες. Πολλές από τις ανεξήγητες φοβίες που έχουμε, όπως πχ διάφορες που διαβάζουμε συχνά πυκνά εδώ μέσα, πιστεύω έχουν τη ρίζα τους στο άγχος, \"μη μας συμβεί το κακό που καραδοκεί παντού\" που εκφράζουν από αγάπη αλλά άστοχα οι γονείς μας. Το θέμα με την αδελφή σου που αναφέρεις, το βρίσκω άσχετο με το συγκεκριμένο σου πρόβλημα με τον πατέρα σου.

Page 1 of 2 12 LastLast