ξαφνικη αισθηση παλμων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    περιορισε το αγχος σου μη τα σκεφτεσαι συνεχεια και θα φυγουν
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ΄Πολλοί έχουμε γράψει για τις αρρυθμίες και τα φτερουγίσματα όλοι πήγαμε σε καρδιολόγο και όλοι είπαμε τα ίδια.Το άγχος την στιγμή που ο γιατρός σου κάνει ένα έλεγχο και δεν υπάρχει πρόβλημα

Senior Member
    Moυ χει κανει και οχι μονο ενα .... χαχααχχα.... Εχω 7 καρδιογραφηματα ενα τριπλεξ και ολα ειναι μια χαρα:S
    Πηγα σε καρδιολογο και δεν δεχτηκε να μου κανει 2ο τριπλεξ γιατι ειδε το προηγουμενο που ηταν ολα τελια

Senior Member
    ωραια!παρολα αυτα, δεν πειθεσαι?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ξερω γω φοβαμαι

Senior Member
    φοβασαι οτι ειναι η υγεια σου που εχει καποιο προβλημα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σταμάτα να το σκέφτεσαι δεν έχεις τίποτε να δείς η δική μου καρδιά πως πήγαινε.

Member
    θα ηθελα να ρωτησω αρρυθμιες λεγονται και οι εκτακτες συστολες?

Senior Member
    Ναι αυτό έχουμε πολλοί απο εδώ έκτακτες συστολές και εγώ πριν μπω στο φόρουμ νόμιζα ότι ήμουν η μοναδική που το πάθαινε

Member
    giotaki θα ηθελα να σου κανω καποιες ερωτησεις γιατι πραγματικα με εχεις βοηθησει παρα πολυ πανω σε αυτο το θεμα.ειναι δυνατον καποιος να ειναι υγειης και να εχει εκτακτες σχεδον καθε μερα?

Member
    εχει αλλαξει ο τροπος ζωης μου και εχω κουραστει παρα πολυ.χτες ειχα παει σε γαμο και απο τον φοβο μου μην με πιασει καμια εκτακτη το επαθα και μετα με επιασε κριση πανικου.αλλα ευτυχως εκει κρατηθηκα και τα καταφερα..και αφου γυριζα σπιτι μου σε κατασταση ηρεμιας ξανα επαθα εκτακτη..ειλικρινα τρεμω

Page 3 of 3 FirstFirst 123