ξαφνικη αισθηση παλμων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Member
    melene την κοπελα που λες ή την οικογενεια της τους ηξερες καλα?θελω να πω ηταν 100% σιγουρο οτι η κοπελα δεν ειχε καποιο προβλημα?παντως η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει να μην καθομαστε πολλες ωρες στο pc λογο ορασης ή αυχενικου αλλα να επαθε ανακοπη επειδη καθοταν 7 ωρες στο pc πως γινεται?η αληθεια ειναι οτι με ψιλο ταραξε αυτη η ειδηση αλλα τοσοι ανθρωποι που δουλευουν σε γραφεια και καθονται 8 και 9 ωρες στο pc τι γινεται?

Senior Member
    Ανακοπή απο την πολύωρη χρήση υπολογιστή είναι τραβηγμένο.Εχουν υπάρξει μερικά περιστατικά σε παιδιά που παίζουν πολλές ώρες και ιδιαίτερα αυτά τα πιχνίδια με βια και σκοτωμούς.Απο την ένταση και την ακτινοβολία έχουν πάθει επιληψία

Senior Member
    Originally posted by bana
    η αληθεια ειναι οτι με ψιλο ταραξε αυτη η ειδηση αλλα τοσοι ανθρωποι που δουλευουν σε γραφεια και καθονται 8 και 9 ωρες στο pc τι γινεται?
    παθαινουμε ανακοπη το πολυ πολυ μεχρι τα 40.θεωρειται μαλιστα πώς ειναι ενα καλοστημενο πλανο ετσι ωστε να μας εξοντωσουν νωρις. Η ανεργια θα μειωθει, τα ταμεια θα γεμισουν αφου δεν θα προλάβουμε να βγουμε στη συνταξη κ ετσι θα λυθουν πολλα απο τα προβληματα της χωρας.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Έλεος ρε παιδιά...Γιατί τέτοια τρομολαγνεία? Υγιής άνθρωπος δεν πεθαίνει έτσι απλά μπροστά στον υπολογιστή. Η κοπέλα είχε σαφώς κάποιο ιατρικό πρόβλημα που δε γνώριζε. Δε χρειάζεται να δημιουργούμε καινούργια άγχη από το τίποτα!

Senior Member
    Τόσο στενή σχέση που έχω με το pc μου, θα \'πρεπε σήμερα να παίρνω room service στο Ωνάσειο και να ανταλλάσουμε τακτικά αστεία βίντεο μέσω κινητού με τον Μαγκντι Γιακούμπ.

Δίκιο έχουν τα παιδιά, έλεος λυπηθείτε μας με τους αστικούς μύθους και τα διαστρεβλωμένα (απο άλλους) ρεπορτάζ.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Έχουν ακουστεί περιστατικά επιληψίας αλλά από εθισμό στον υπολογιστή-ηλεκτρονικά παιχνίδια και όχι απλά αν κάποιος κάθησε 7 ωρες στον υπολογιστή του (γκούχου γκούχου το έχω κάνει κι εγώ κατά καιρούς αυτό με τα 6ωρα ίσως και 7ωρα και για δουλειά αλλά και λόγω βαρεμάρας )Αλλά είμαι ακόμα εδώ και γράφω

Καλό είναι να μην τρομοκρατούμαστε χωρίς λόγο και να μη διασπείρουμε φήμες που μόνο τρόμο και προκατάληψη δημιουργούν σε μας και τους άλλους... Και το τσιγάρο βλάπτει αλλά δε πεθαίνουμε με το πρώτο πακέτο...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Ωραια δηλαδη να βγαλω και γω ενα συμπερασματακι
    αυτοι οι ξαφνικοι παλμοι που νιοθω ειναι φυσιολογικοι λογω αγχους?
    Επιδη οπως ειπα περασα μια περιοδο που πιγαινα καθε μερα στο κεντρο υγειας της περιοχης μου γιατι νομιζα οτι πεθανα απο καρδια ειναι πολλοι ομως σημερα ασπουμε γυρω στους 15

Senior Member
    ειναι πολυ πιθανο να ειναι λογω αγχους. Γιατι υποτιμαμε το αγχος σαν λογο ανικανο να προκαλεσει ταχυπαλμιες? Ειναι παραλογο?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ναι ειναι επικινδινες αυτες οι αρρυθμιες?

Senior Member
    Μα είναι ο πρώτος λόγος το άγχος για ταχυπαλμίες

Senior Member
    Οχι Konsav! Καθολου παραλογο δεν ειναι να εχεις αρρυθμιες ή ταχυπαλμιες λογω αγχους! Ρωτα τον γιατρο σου!

Senior Member
    ρε παιδια συγνωμη κιολας ειναι επικινδινες ρωταω? ειχε ποτε κανεις σας αλλος? αν ναι του εφηγαν και μετα απο ποσο καιρο?

δεν ειναι καθολου επικυνδυνες οι ταχυπαλμιες και και οι τα φτερουγισματα απο το αγχος
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    εχει παρα παρα πολυς κοσμος. φευγουν οταν βρεις τροπους να καταπολεμησεις το αγχος σου.

Εγω ειχα για πολυ καιρο κ δεν το χα προσεξει καν...οταν το προσεξα πηγα σε καρδιολογο. Μου ειπε οτι ειναι λογω αγχους. Κ τοτε αποφασισα να κανω κατι γι αυτο.

Senior Member
    εφχαριστω πολυ ελπιζω να ειναι ετσι τι να πω .... Βασικα αυτο ειναι το μεγαλυτερο ανχος μου ... Ξερετε μηπως παθω τπτ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast