kalos sas vrika
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Thread: kalos sas vrika

Junior Member

kalos sas vrika

καλησπέρα
    είμαι νεο μέλος και δεν έχω μάθει ακόμη να χειρίζομαι καλά το forum, το site μου το σύστησε ένας φίλος, αλλά πραγματικά είναι όλα τόσο ενδιαφέροντα αυτά που γράφονται που δεν έχω λόγια να περιγράψω, για πράγματα που με απασχολούσαν και φοβόμουνα να τα εκφράσω κυρίως για τη κατάθλιψη,
    Αυτό που μου άρεσε πιο πολυ είναι (πέρα από εξήγηση για τα φάρμακα κ.α) είναι η ενθάρρυνση και ο ενθουσιασμός οτι ναι υπάρχει η πάθηση- δεν μπορείς να το παραβλέψεις αλλά προχωράς μπροστά.. αυτά που γραφετε μου έδωσαν πολύ κουραγιο πραγματικα.

kalwsirthes xara
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    χαρα καλως ηρθες,σημαδιακο ονομα να το χαιρεσαι και να το νοιωθεις παντα βαθια στην καρδια σου ....

Senior Member
    καλως ηρθες βρε πιστευουμε να σαρεσει η παρεα μας................:P
    Post tenebras spero lucem .... !

Senior Member
    Καλησπερα..καλως ηρθες.Οποτε εχεις αναγκη να γραφεις.Εδω οι περισσοτεροι θα ειναι κοντα σου,θα νιωσεις ανθρωπους να σε νιωθουν.Και ολα θα παν καλα..Ομορφο ονομα!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    καλως ήρθες Χαρά χαιρομαι που βρισκεις τοσο ενθαρρυντικο τον χώρο αυτο
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Junior Member
    ευχαριστώ πολύ παιδία, εξέφρασα ήδη το ερώτημα μου για το προσωπικό μου θέμα,

Junior Member
    Καλησπέρα, μέρες τώρα έχω ανακαλύψει το φόρουμ και σκεφτόμουν να κάνω εγγραφή και τελικά μολίς μπήκα.
    Εχω και εγώ μεγάλη ανάγκη να σας πώ το πρόβλημα μου και που σίγουρα έχω και ανάγκη τις συμβουλές, ιδέες και απόψεις σας!!

Senior Member
    καλως ηρθες ανιτακι

Οτι θες πες μας, ελευθερα να πεις οτι σε απασχολει
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν