Είναι κανείς εδώ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
    Ιωάννα μου πήγες ψυχίατρο?τι έγινε τι σου είπε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by amorphis4 View Post
    Ιωάννα μου πήγες ψυχίατρο?τι έγινε τι σου είπε?
    Ναι πήγα σήμερα! έκλεισα ακριβώς έναν μήνα με cipralex.μου είπε να μειώσω το ζαναξ σιγά σιγά, έπαιρνα 0,5 το πρωί,0,25 το μεσημέρι και 0,25 το βράδυ μου είπε από αύριο για μια βδομάδα να το κάνω 0,25 το πρωί και το μεσημέρι και το βράδυ το ίδιο,μετά από μια βδομάδα να κόψω τελείως το μεσημεριανό και μετά από μια βδομάδα πάλι να κόψω το πρωινό και την τέταρτη βδομάδα να κόψω και το βραδινό.Λες να τα καταφέρω έτσι όπως θα το διακόψω;θα έχω παρενέργειες;τι κάνεις εσύ πως είσαι;

Ωραία.εχεις αρχίσει να ηρεμείς καθόλου?οι κρίσεις πανικού πώς πάνε?εγώ καλά έφυγαν τα συμπτώματα τα στερητικά.οχι τελείως αλλά φεύγουν μέρα με τη μέρα πιο πολύ ευτηχως.μειωσα από μόνος μου το αντιψυχωσικο γιατί το βράδυ σηκώνομαι και υπνοβατω και έχω κάνει διάφορα άστα που να στα λέω.θα γελάς άμα στα πω.ωστοσο ακόμα περιμένω να κάνεις ένα discord έστω να μιλάμε από εκεί αν θέλεις φυσικά.

Senior Member
    Ωραία.εχεις αρχίσει να ηρεμείς καθόλου?οι κρίσεις πανικού πώς πάνε?εγώ καλά έφυγαν τα συμπτώματα τα στερητικά.οχι τελείως αλλά φεύγουν μέρα με τη μέρα πιο πολύ ευτηχως.μειωσα από μόνος μου το αντιψυχωσικο γιατί το βράδυ σηκώνομαι και υπνοβατω και έχω κάνει διάφορα άστα που να στα λέω.θα γελάς άμα στα πω.ωστοσο ακόμα περιμένω να κάνεις ένα discord έστω να μιλάμε από εκεί αν θέλεις φυσικά.
    Έχουν ελαττωθεί αρκετά οι κρίσεις δεν έχουν φύγει βέβαια.Υπαρχουν και ήρεμες μέρες πλέον.Μπραβο που τα κατάφερες και σου έφυγαν τα στερητικά.Ηρωας είσαι!!

Καλά ήρωας δεν είμαι αλλά αντέχω...βέβαια πέρασα δύσκολα δε στο κρύβω.ειναι τοσο σπαστικα τα στερητικά.πολυ σημαντικό να έχεις και ήρεμες μέρες εγώ σε θυμάμαι συνέχεια με μια κρίση πανικού στο τσεπακι????.μπράβο σου που πας καλύτερα από ότι φαίνεται έχει αρχίσει να κάνει δουλειά το σιπραλεξ.

Και ένα στοιχακι για σένα.σε σένα πάντα θα γυρνω και αν δε σου φτάνει καράβι γίνε να γινω εγώ λιμάνι...

Senior Member
    Και ένα στοιχακι για σένα.σε σένα πάντα θα γυρνω και αν δε σου φτάνει καράβι γίνε να γινω εγώ λιμάνι...
    Δεν μπορώ να σου βάλω εδώ καρδούλα δεν την δέχεται!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Είδες το λες και μόνη σου ότι πρέπει να μιλάμε discord χαχαχαχ!!! πέρα από τη πλάκα υπάρχει περίπτωση να ξανακάνεις?

Oχι τίποτα άλλο μη κουράζουμε και τους υπόλοιπους να βλέπουν δύο άτομα να τσαταρουν σε ένα φόρουμ!χαχα

Έχω τόσα να σου πω αλλά δε μπορώ να τα γράψω δημόσια!είναι κατάθεση ψυχής!????????

και αλλο ενα που σου αρεσει σιγουρα φανταζομαι

Όλο τον κόσμο γύρισα μα μόνο ετούτο ξέρω
    Εγώ χωρίσ εσένανε πονώ και υποφέρω
    Γέμισε η βάρκα μου νερό και πώσ να την αδειάσω
    Μου πλημμυρίζεισ το μυαλό κι αρχίζω να βουλιάζω βουλιάζω

αλλο ενα ιωαννα που με αντιπροσωπευει αυτο το καιρο

Δεν τη βρίσκω την άκρη
    Πουθενά και πεσ μου τι να κάνω
    Έχω γεμίσει ασφυχτικά
    Με καπνό το δωμάτιο ωσ απάνω
    Και ο χρόνοσ μού γελάει σαν μωρό
    Πού να γείρω το κορμί μου
    Όταν γυρνάω απ' τα μπαρ
    Κι απ' τα ξενύχτια που να βρω ενα φιλαρακι να μου πει πως μ αγαπαει στα αληθεια αφου και εσυ εχεις εξαφανιστει!!!!

Senior Member
    αλλο ενα ιωαννα που με αντιπροσωπευει αυτο το καιρο

Δεν τη βρίσκω την άκρη
    Πουθενά και πεσ μου τι να κάνω
    Έχω γεμίσει ασφυχτικά
    Με καπνό το δωμάτιο ωσ απάνω
    Και ο χρόνοσ μού γελάει σαν μωρό
    Πού να γείρω το κορμί μου
    Όταν γυρνάω απ' τα μπαρ
    Κι απ' τα ξενύχτια που να βρω ενα φιλαρακι να μου πει πως μ αγαπαει στα αληθεια αφου και εσυ εχεις εξαφανιστει!!!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα στιχάκια είναι τέλεια.Σημερα κόντεψα να πεθάνω από τον φόβο μου και δεν μου έχει φύγει ακόμα ο φόβος από το μυαλό.Ημουν στο γραφείο ωραία και καλά και ξαφνικά με πιάνει μια έντονη αδιαθεσία και δυσφορία ένα κάψιμο στους ώμους και γύρω από το στήθος είχα τάση λιποθυμίας και πετάχτηκα με τα χίλια ζόρια στο φαρμακείο το κοντινό με το που μπήκα μέσα σε πρόλαβα να τους πω τι νιώθω και άρχισα να κάνω εμετό.Εκανα αρκετούς και το κάψιμο γινόταν όλο και πιο έντονο.Μετα από μισή ώρα συνήλθα αλλά φοβάμαι μη το ξαναπαθω.ηταν τόσο τρομακτικό και δε ξέρω τι ήταν; κρίση πανικού;

Προφανώς ήταν κάποια κρίση πανικού η κρίση άγχους.πιο πριν είχες ανακατοσουρα η στα σκάσε εκείνη την ώρα?μάλλον ηρεμήσες όταν μπήκες στο φαρμακείο και ένιωσες ασφαλεια.σου πήραν την πίεση?παλμούς είχες?

Γενικά αυτό με το κάψιμο στο στήθος λαιμό και ώμους σε πιάνει συχνά.μηπως είναι σημάδι ότι είναι να πάθεις κρίση πανικού?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast