Ο άνδρας μου ψάχνει άλλους άνδρες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 99
    Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Επειδή αυτά που λες δεν έχουν λογική γιαυτό σε ρωτάω.. Αντε να υποθέσουμε ότι όντως έγιναν αυτά και ότι σου είπε αυτή την δικαιολογία, σε ικανοποίησε; Επειδή εδώ υιοθέτησες κιόλας την φράση που χρησιμοποίησε "μια βλακεια της στιγμής" και μας την λες κιόλας.

Πάρε το σενάριο που είπε. Πόσο υγιές είναι αυτό; Να κάνει κάτι τέτοιο για να δει την αντίδραση σου; Και πόσο υγιές είναι να παίρνεις το κινητό του και να το ψαχνεις;

Σου απαντώ μονο επειδή αυτό το θέμα μπορεί να το διαβάσει κάποιος στο μέλλον και όχι επειδή θεωρώ ότι είναι αληθινή ιστορία.
    Δεν το πήρα να το ψάξω το πήρα να μιλήσω στο κινητό και ήρθε μήνυμα και το είδα. Δεν με ικανοποιεί αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilaki567 View Post
    Δεν συναντήθηκε ποτέ με κανέναν απλά σε συνομιλία είδα κάτι. Δεν μπορώ προς το παρόν να τον ακουμπήσω ούτε τον αφήνω να με ακουμπα
    Εφυγες απλα το οτιδηποτε δεν χωρα ουστε σε συζητηση γιατι και μονο στην ιδεα εσυ αντιδρας ετσι .
    Ξερεις καποια πραγματα δεν τα αναλυεις τοσο ,δεν χωραει αναλυση καλη μου .
    Ουτε τραυμα κρυβουν ουτε ψυχολογικα ,αντιδρας φυσιολογικοτατα το θεμα ειναι να φερθεις και φυσιολογικα ,δηλαδη να το τελειωσεις .

Αυτο μου ελεγε στη θεραπεια .
    Ναι να συζηταμε καποια πραγματα ,να τα αναλυουμε αλλα και με ενα οριο .
    Το οτιδηποτε ΜΗ φυσιολογικο δεν χωρα ανάλυση .

Και να μιλησω και απλα ,δεν θα χασω εγω την θυληκοτητα μου με την ανωμαλια που βαραει τον καθενα ..
    Με ακυρωνει σαν γυναικα ολο αυτο ,αν ο ιδιος δεν ξερει την σεξουαλικη του ταυτοτητα κοτζαμ αντρας να παει σε ψυχολογο να την βρει .
    Αρκετα με τους διαταραγμενους που αντι να πανε σε θεραπειες κανουν οτι θελουν ικανοποιώντας τον εαυτου του .

Σε ψυχολογο να τον στελεις καλη μου ,να βρει την ταυτοτητα του και οχι να ανεχεσαι ολη αυτη την ανωμαλια του ,συγνωμη κιολας νευριαζω ...

Senior Member
    Δεν το πήρα να το ψάξω το πήρα να μιλήσω στο κινητό και ήρθε μήνυμα και το είδα. Δεν με ικανοποιεί αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω
    καθοταν και ξεφτιλιζοταν σε αγνωστους ανδρες, για να δει πως θα αντιδρασεις ΕΣΥ, ΑΝ τελικα το εβλεπες;
    το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
    αν πιστεψεις τετοια παραλογη δικαιολογια, θα ειναι επειδη θα θελες να ειναι αληθεια κι ας φαινεται παραλογισμος...

Senior Member
    Το έκανε λέει για επιβεβαίωση και για να δει τις αντιδράσεις μου
    επιβεβαίωση από άλλους άνδρες το καταλαβαίνω αν θέλει να το παίξει αντράκλας με προσόντα αλλά με αγνώστους? Αν ήθελε να εντυπωσιάσει θα το έκανε με άνδρες που γνώριζε.
    Αν ήθελε να δει τις αντιδράσεις σου θα σου το έλεγε σε συζήτηση.
    Σίγουρα κάτι ερωτικό σκεφτόταν και μπήκε στην διαδικασία να ψάξει άνδρες, θα ήθελε να πραγματοποιήσει κάποια φαντασίωση που ίσως να μην τόλμησε.
    Αν σε καλύπτει σεξουαλικά, ψυχολογικά, οικονομικά, μην τον αφήσεις , ιδανικό άνδρα θα γεράσεις και δεν θα βρείς κανένα. Αν είναι γκέι θα πρέπει να ψάξεις στην παρέα του... Σε φίλους, συναδέλφους, γυμναστήριο, χόμπι. Αν έχει κάποιον πάνω από όλους που δεν τον παραμελεί για κανέναν και τον βάζει πρώτο στην σκέψη του, πάνω από εσένα και τους γονείς του ,πρέπει να τον ρωτήσεις.

Senior Member
    Να τον παντρευτείς....θα σου φέρνει και τον φίλο του στο κρεβάτι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    επιβεβαίωση από άλλους άνδρες το καταλαβαίνω αν θέλει να το παίξει αντράκλας με προσόντα αλλά με αγνώστους? Αν ήθελε να εντυπωσιάσει θα το έκανε με άνδρες που γνώριζε.
    Σίγουρα κάτι ερωτικό σκεφτόταν και μπήκε στην διαδικασία να ψάξει άνδρες, θα ήθελε να πραγματοποιήσει κάποια φαντασίωση που ίσως να μην τόλμησε.
    Αν σε καλύπτει σεξουαλικά, ψυχολογικά, οικονομικά, μην τον αφήσεις , ιδανικό άνδρα θα γεράσεις και δεν θα βρείς κανένα. Αν είναι γκέι θα πρέπει να ψάξεις στην παρέα του... Σε φίλους, συναδέλφους, γυμναστήριο, χόμπι. Αν έχει κάποιον πάνω από όλους που δεν τον παραμελεί για κανέναν και τον βάζει πρώτο στην σκέψη του, πάνω από εσένα και τους γονείς του ,πρέπει να τον ρωτήσεις.
    για πες το μας και σε μας, που δεν το καταλαβαινουμε, μπας και το καταλαβουμε..
    ενας που θεελει επιβεβαιωση και ειναι στρειτ, θα προσκαλει ανδρες για σεξ στελνοντας γυμνες φωτο;;;;;;; σε ποιον πλανητη; εδω κοντα; γιατι να μην το κανει με γυναικες αν θελει επιβεβαιωση;;

στο οτι ηθελε κατι ερωτικο και ειχε αυτην την επικοινωνια, συμφωνω. αλλη περιπτωση να το κανει αυτο, δεν μπορω να σκεφτω, εκτος ισως απο καποια διαταραχη, πχ καποια ιδεοληψια...

Senior Member
    Όσοι άνδρες έχουν αυτοπεποίθηση για τα προσόντα, είναι πρόθυμοι να δείξουν το γυμνό σώμα τους. Εγώ λέω για γνωστούς όχι σε άσχετους να τους ψαρεύουν από το ίντερνετ. Αν το κάνει σε γυναίκα μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση και να μπλέξει. Δεν λέω πως ψάχνει να ολοκληρώσει. Η επιβράβευση που θα πάρει από γυναίκα θα είναι πως μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει και να ρίξει γκόμενα. Σε συζήτηση με άνδρες θα μπορεί να καυχιέται για το σώμα του. Ψυχολογικά θα τον φτιάχνει, είναι ας πούμε ανταγωνισμός μεταξύ ανδρών.
    Αν δεν δηλώνει γκέι πώς να βγάλουμε συμπεράσματα ότι του αρέσουν οι άνδρες με μια ανταλλαγή μηνυμάτων που δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο.
    Είναι ανησυχητικό για την μέλλουσα νύφη αλλά πρέπει να το συζητήσουν!
    Εγώ μία πιθανή εξήγηση έγραψα για να δικαιολογήσω την περίεργη συμπεριφορά.

Banned
    Lilaki567 καλώς ήρθες στο φόρουμ!
    Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το ποστ σου. Δύσκολη περίπτωση οφείλω να ομολογήσω. Σου έχει περάσει από το μυαλό να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και να δεις κι εσύ αντιδράσεις? Σκέψου το… Ψάξε κι εσύ για άντρες. Κι αν θες προσφέρομαι για πάσα χρήση (που λέει ο λόγος, και βέβαια δίχως τον καλό σου). Δεν έχω πονηρά πράγματα στο μυαλό μου, απλά συμπονώ τον συνάνθρωπο και τον συνφορουμίτη!

ΥΓ το 567 στο νικ που αναφέρεται αν επιτρέπεται? Βλέπω ένα αντίστοιχο τριψήφιο αριθμό και στο νικ έτερου μέλους που έκανε αντίστοιχο ποστ -ίδια μέρα με το δικό σου- για τον σύντροφό της που αρέσκεται σε πληρωμένο σεξ. Οποία Ομοιότης!

Senior Member
    Όσοι άνδρες έχουν αυτοπεποίθηση για τα προσόντα, είναι πρόθυμοι να δείξουν το γυμνό σώμα τους. Εγώ λέω για γνωστούς όχι σε άσχετους να τους ψαρεύουν από το ίντερνετ. Αν το κάνει σε γυναίκα μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση και να μπλέξει. Δεν λέω πως ψάχνει να ολοκληρώσει. Η επιβράβευση που θα πάρει από γυναίκα θα είναι πως μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει και να ρίξει γκόμενα. Σε συζήτηση με άνδρες θα μπορεί να καυχιέται για το σώμα του. Ψυχολογικά θα τον φτιάχνει, είναι ας πούμε ανταγωνισμός μεταξύ ανδρών.
    Αν δεν δηλώνει γκέι πώς να βγάλουμε συμπεράσματα ότι του αρέσουν οι άνδρες με μια ανταλλαγή μηνυμάτων που δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο.
    τι να συζητησουν; με τις παπαριες που της λεει, δεν προκειται να της πει την αληθεια. πανω σε ψεματα θα συζητησουν; δεν διαβασες τι της ειπε για δικαιολογια οτι ψωνιζεται; οτι ηθελε να την δοκιμασει....
    αν τον βρει με τα τακουνια της, το ιδιο θα της πει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το ποστ σου. Δύσκολη περίπτωση οφείλω να ομολογήσω. Σου έχει περάσει από το μυαλό να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και να δεις κι εσύ αντιδράσεις? Σκέψου το… Ψάξε κι εσύ για άντρες. Κι αν θες προσφέρομαι για πάσα χρήση (που λέει ο λόγος, και βέβαια δίχως τον καλό σου). Δεν έχω πονηρά πράγματα στο μυαλό μου, απλά συμπονώ τον συνάνθρωπο και τον συνφορουμίτη!

ΥΓ το 567 στο νικ που αναφέρεται αν επιτρέπεται? Βλέπω ένα αντίστοιχο τριψήφιο αριθμό και στο νικ έτερου μέλους που έκανε αντίστοιχο ποστ -ίδια μέρα με το δικό σου- για τον σύντροφό της που αρέσκεται σε πληρωμένο σεξ. Οποία Ομοιότης!
    ελα καλε, πως κανεις ετσι; απλη συνομωσια...

Junior Member
    Quote Originally Posted by [email protected] View Post

Το 567 αναφερεται σε αρχικά που δεν ήθελα να γράψω και έκανα την αντιστοιχηση σε νούμερα... Έκανα το ίδιο μίλησα με άλλον και έγινε ο κακός χαμός ότι θα με χάσει και δεν μπορεί χωρίς εμένα.... Δεν έχει ποτέ κάνει κάτι με άνδρα τσεκαρισμένο από πολλά

Junior Member
    Όχι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο άτομο πέρα από εμένα.. Ήθελε λέει να δείξει ότι ήταν καλύτερος και μεγαλύτερος και τέτοια

Junior Member
    Αυτό το έχω ακούσει ξανά από ψυχολόγο φίλο αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω

Senior Member
    Είσαι γυναίκα τι να καταλάβεις...
    Αν τον αγαπάς και είναι σωστός, πρέπει να τον παντρευτείς. Μπορεί να μην είναι τόσο φυσιολογικό αλλά είναι κοινό μυστικό πως μια μερίδα ανδρών "διασκεδάζουν" μεταξύ τούς χωρίς να είναι ομοφυλόφιλοι, για να περάσει η ώρα καλύτερα με παρέα παρά μόνος. Ακόμα και να θαυμάζει ωραίους άνδρες μπορεί να είναι από κόμπλεξ, δεν σημαίνει πως φτιάχνεται να τους βλέπει.
    Κάποιοι λένε πως οι άνδρες θέλουν και ωραίο αυτοκίνητο ως υποκατάστατο του μορίου τους.
    Σου απάντησε καλύτερος και μεγαλύτερος!!!
    Υπάρχουν γυναίκες που έχουν σχέση με βίαιους, επικίνδυνους άνδρες, τσιγκούνηδες και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά . Να σκεφτείς καλά πρίν πάρεις απόφαση γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις για να είναι μια γυναίκα δυστυχισμένη από τον σύζυγο.

Senior Member
    Είσαι γυναίκα τι να καταλάβεις...
    Αν τον αγαπάς και είναι σωστός, πρέπει να τον παντρευτείς. Μπορεί να μην είναι τόσο φυσιολογικό αλλά είναι κοινό μυστικό πως μια μερίδα ανδρών "διασκεδάζουν" μεταξύ τούς χωρίς να είναι ομοφυλόφιλοι, για να περάσει η ώρα καλύτερα με παρέα παρά μόνος. Ακόμα και να θαυμάζει ωραίους άνδρες μπορεί να είναι από κόμπλεξ, δεν σημαίνει πως φτιάχνεται να τους βλέπει.
    Κάποιοι λένε πως οι άνδρες θέλουν και ωραίο αυτοκίνητο ως υποκατάστατο του μορίου τους.
    Σου απάντησε καλύτερος και μεγαλύτερος!!!
    Υπάρχουν γυναίκες που έχουν σχέση με βίαιους, επικίνδυνους άνδρες, τσιγκούνηδες και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά . Να σκεφτείς καλά πρίν πάρεις απόφαση γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις για να είναι μια γυναίκα δυστυχισμένη από τον σύζυγο.
    τι ειπε; ποιος ηρθε; τι λεει;

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast