Ο άνδρας μου ψάχνει άλλους άνδρες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 99 of 99
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα, μας λες κουλα πραγματα!!! ειναι δυνατον να σε εκπλησσει το οτι βασανιζεσαι στην σκεψη οτι ο ανδρας σου ψαρευει ανδρες!!!! ξερεις καμια που να μην προβληματιζοταν αν ο ανδρας της εψαχνε γκομενο;;
    Αν ήθελε θα έβρισκε, δεν είναι δύσκολο. Μπορεί να μην είχε τι να κάνει και να το διασκέδαζε, είδε, έγραψε, έστειλε φωτογραφίες, μπορεί να αυτόικανοποιήθηκε και μετά να ξενέρωσε. Ο ανδρικός εγκέφαλος δουλεύει διαφορετικά και δεν γίνεται να τον καταλάβει μια γυναίκα.
    Υπάρχουν άνδρες μοντέρνοι, με αποτρίχωση, κρέμες, αρώματα,αρκετά θηλυπρεπείς και άλλοι παραδοσιακοί άνδρες. Οι ίδιοι ξέρουν όμως τι τους φτιάχνει ερωτικά. Μέχρι τα 26 είναι εύκολο να κάνουν πολλά χωρίς να χρειαστεί προσπάθεια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε βρούν για να κάνουν σεξ αν είναι ανοιχτοί σε προκλήσεις ή αν το κάνουν για εμπειρία και να έχουν να το συζητάνε με γνωστούς.
    Με τι διαφορά θα είχε αν έψαχνε γκόμενα?
    Όταν μια σχέση είναι καλή δεν αξίζει να ψάχνεις και να φοβάσαι τι κάνει κρυφά ο σύντροφός!

Senior Member
    πραγματικα ο,τι ναναι αχβαχ. εξακολουθω να νομιζω οτι προσπαθεις να εξωραισεις κατι που σου συμβαινει προσωπικα..
    οχι, δεν συμβαινουν αυτα σε ΟΛΟΥΣ τους ανδρες, οσο και να θελεις να το πιστεψεις...
    κατα τα αλλα, ποιος σου ειπε οτι δεν το κανει και μας λες οτι αν ηθελε μπορουσε να βρει.
    μπορει να το κανει κανονικα. απλα λεει ψεματα.α σιγα μην της ελεγε την αληθεια, αν πηδιεται με ανδρες...

Senior Member
    Παντρεύεται. Έχει μάθει ότι ο μέλλον σύζυγος της βλέπει άλλους άντρες. Καπάκι μαθαίνει πως είναι έγκυος.
    Πόσο πιο τραγικό να το κάνει!

Senior Member
    Το όλοι είναι υπερβολή.
    ψέματα λένε εύκολα και οι άνδρες. Είναι ένα μεγάλο ποσοστό και από άνδρες που αντικειμενικά δεν το περιμένεις. Τώρα ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύει διαφορετικά.
    Remedy δεν έχω μεγάλη κοινωνική ζωή αλλά, κατέληξα να έχω τέτοια άποψη για τους άνδρες, από όσα άκουσα να λένε ότι έκαναν , η είδαν να γίνονται μπροστά τους η κατηγόρησαν γνωστούς τους πως συμμετείχαν.
    Από μικρά ανήλικα αγόρια, νέους άνδρες μέχρι και από ηλικιωμένους συνταξιούχους.
    Μα και να το κάνει θα πει δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Παντρεύεται. Έχει μάθει ότι ο μέλλον σύζυγος της βλέπει άλλους άντρες. Καπάκι μαθαίνει πως είναι έγκυος.
    Πόσο πιο τραγικό να το κάνει!
    Να φύγει το σκυλάκι της συμπεθέρας από το σπίτι και να πεσει στη πισίνα του εραστή του άντρα της. Ποιος θα γδυθεί πρώτος να βουτήξει να το σώσει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Να φύγει το σκυλάκι της συμπεθέρας από το σπίτι και να πεσει στη πισίνα του εραστή του άντρα της. Ποιος θα γδυθεί πρώτος να βουτήξει να το σώσει?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Ψηφίζω ο πεθερός! Που κολυμπάει ήδη στην πισίνα του εραστή, τα ξέρει όλα αλλά δεν ανοίγει το στόμα του γιατί θέλει να γίνει αυτός ο γάμος για να της πάρουν την προίκα!!!

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Ψηφίζω ο πεθερός! Που κολυμπάει ήδη στην πισίνα του εραστή, τα ξέρει όλα αλλά δεν ανοίγει το στόμα του γιατί θέλει να γίνει αυτός ο γάμος για να της πάρουν την προίκα!!!
    Εχω ξαναπεί ότι χαραμίζεσαι που δεν γράφεις κανένα σίριαλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μου φαινονται κινεζικα αυτα που μας λες...
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συγκρινω καποιο ενοχλητικο/κακοποιητικο ελλατωμα , με το να ψαχνει ο συντροφος μου ανδρες να πηδηχτει.... λες να μην υπαρχουν ανδρες που δεν πηδιουνται με αλλους ανδρες; εγω σου λεω οτι υπαρχουν....

ο ανταγωνισμος μεταξυ ανδρων για επικρατηση, ΟΤΑΝ υπαρχει, γινεται με ορους κοινωνικης/ οικονομικης επιτυχιας, αντε και εμφανισης σου λεω. δεν γινεται χωρις εσωρουχα με ομοφυλοφιλικες δραστηριοτητες...
    κατι προσπαθεις να εξωραισεις, αλλα λεγεται αλλιως και οχι ανταγωνισμος...
    Δεν εχεις ιδεα απο αντρες, ειδικα νεους και ιδιετερα οταν ειναι πολλοι μαζι. Υπαρχει ανταγονισμος ποιος θα κανει την μεγαλυτερη βλακεια για παραδειγμα.

Senior Member
    Ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη βλακεία ίσως.
    Ποιος θα γλείψει το μεγάλο πουλί, όχι τύπε...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567