δειν ειμαι καλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Senior Member
    Πανικούλα είσαι καθόλου καλά????????????????

Εσύ του στάθηκες μέχρι στιγμής όσο κανείς τον κηπ!!!!!!!

Το έγραψε και ο ίδιος \'\'α ρε πανικούλα αν δεν είχα και σένα τι θα έκανα....\'\'(κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Banned
    ενα μπαμ να ακουστει τωρα θα πετακτω στο ταβανι.ουφ.μελενε δεν θα μ περασει ποτε.

Senior Member
    ειναι απλα κριση!σου υποσχομαι οτι ουτε προκειται να τρελαθεις ουτε τιποτα,ετσι νιωθεις αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο.προσπαθησε να σκεφτεις κατι που σε χαλαρωνει και μην το μεγενθυνεις στο μυαλο σου..παρε βαθιες ανασες και ελα να μιλησουμε λιγο

Senior Member
    θα σου περασει και εγω ετσι νομιζα οταν ειχα κρισεις!ολοια αυτο νομιζουμε...αλλα δεν ειναι η πραγμματικοτητα!

Banned
    δεν του σταθηκα.του ειπα δεν θελω να ερθει σπιτι τον φοβαμαι.
    θα τρε΄΄αθω μελενε ειμαι σιγουρη ια με κλεισουν μεσα και θα ξεφτιλιστω και το παιδι θα μεγαλωσει και χωρις μανα.

Senior Member
    μα κανενας δεν εχει τρελαθει ποτε στα χρονικα απο κρισεις πανικου!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Originally posted by melene
    θα σου περασει και εγω ετσι νομιζα οταν ειχα κρισεις!ολοια αυτο νομιζουμε...αλλα δεν ειναι η πραγμματικοτητα!
    εισαι σιγουρη?μηπως οσοι πεθανας απο αυτο μπορουνε να μπουνε να μας ενημεροσουν η σοι τρελαθηκαν να μας πουνε οτι τρελαθικανε?δεν μπορουνε.δε ξερουμε τι θα παθουμε

Senior Member
    και αλλες φορες δεν νομιζες οτι θα τρελαθεις??εισαι μηπως τρελη και δεν το ξερω?μια χαρα εισαι!
    εχεις απλα μια κριση η οποια θα περασει,θα την αντιμετωπισουμε μαζι,ενταξει?δεν εισαι μονη σου καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις και θα κανω ο,τι μπορω για να σε βοηθησω!δεν θα σου πω ψεμματα σε τιποτα οποτε εμπιστευσουμε δεν θα τρελαθεις!

Senior Member
    Ή θα παρατήσεις το παιδί σου για να πας απ\'το Ηράκλειο???????

Τι άλλο να κάνεις???Εσύ είσαι καλά που είσαι με ζανάξ τόσες μέρες,έχεις και παιδί.......

Ρε πανικούλα εκεί που πρέπει να πεις μπράβο τον εαυτό σου μην τον χτυπάς κι από πάνω.

Banned
    Originally posted by Arsi
    Ή θα παρατήσεις το παιδί σου για να πας απ\'το Ηράκλειο???????

Τι άλλο να κάνεις???Εσύ είσαι καλά που είσαι με ζανάξ τόσες μέρες,έχεις και παιδί.......

Ρε πανικούλα εκεί που πρέπει να πεις μπράβο τον εαυτό σου μην τον χτυπάς κι από πάνω.

αυτο δεν το καταλαβα ¨Π

Banned
    θα σας γραψω μολις ηρεμησο.δεν ξερω τι μου γινετε τωρα.δεν μπορω να γραφω η να βλεπω την οθονη μ ρχετε λιπο8ιμια.

Senior Member
    ε πως να πας να τον βρεις...αυτό εννοούσα.Δεν ξέρω που μένεις.
    Πανικούλα,έκανες παραπάνω κι από ότι μπορούσες.Μη νιώθεις ενοχές.
    Και του είπες να έρθει και στην Κρήτη αφού πρώτα πάει στο γιατρό κι ότι θέλεις να ζήσετε μαζί κ.λ.π.
    Ο κηπ αυτή την ώρα μπορεί να μη διαβάζει γι\'αυτό δεν απαντάει.

Senior Member
    παρε βαθιες ανασες και θα περασουν ολα θα δεις!!!μια κριση ειναι σιγα!ξαπλωσε αν θες και δες κατι στην τηλεοραση να σου αποσπασει την προσοχη

θα περασει πανικουλα μια κριση ειναι που λεει και η μελ..κανε κατι να απασχολησει το μυαλο σου
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    panikoula, τοσες μερες γραφεις, μιλας με τον keep, του λες αυτα που θελεις ή αυτα που νομιζεις πώς βοηθουν. Εισαι παρουσα ας το πω ετσι, στην επικοινωνια που ανοιγει στα θεματα του ο Keep. Κανενας μας, περα απο τον ιδιο τον keep δεν μπορει να πει πώς του φανηκαν τα λογια σου. Εγω σαν παρατηρητης απλος κ τπτ παραπανω, βρηκα πολυ \" αμεση \" και ειλικρινη τη σταση σου. Γνωριζοντας τον keep εστω εξ αποστασεως αλλα αρκετα, αυτα τα χρονια, πιστευω οτι εκτιμα τη συμπεριφορα σου. Αλλωστε, ασε τί λεω εγω κ ο καθενας, μεινε στα λογια του keep.

Παρεπιπτοντως, βρηκα πολυ τρυφερη κινηση αυτη με τα δωρακια, τις φωτογραφιες κ ολα αυτα...Η επικοινωνια κ η προσπάθεια να επικοινωνησουμε ειναι κατι εμπρακτο, ακομα κι αν μας χωριζει η αποσταση.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast