Results 31 to 36 of 36
-
20-06-2024, 13:32 #31
Το ξέρω κ έχεις δίκιο!!Απλά θέλω κ εγώ κάπου να το συζητήσω,να τα πω κάπου ,αυτά που νιώθω!!Η μητέρα μου ήθελα να ήξερα δεν τα βλέπει όλα αυτά??Θα φτάσουμε στο τέλος να τσακωθούμε πολύ άσχημα με την αδελφή μου,είδη ο άντρας μου θέλει μόνο τα τυπικά να κρατήσει, ύστερα από αυτή την στάση!!Η αδελφή μου,αντί να μιλήσουμε μόνες τις προάλλες, έκατσε κ με ξεφτυλισε μπροστά στον γαμπρό μου!!Από εκεί κατάλαβα πολλά..απλά θέλω κ εγώ κάπου να τα πω,να τα βγάλω από μέσα μου!!
- 20-06-2024, 13:38 #32
Κανείς δεν σου απαγόρεψε να το κάνεις.. Απλά θα ακούσεις διάφορες απόψεις.
Μπορείς να απαντήσεις της αδελφής σου, μπορείς να την αγνοήσεις, μπορείς να μην της ξαναμιλήσεις. Έχεις πολλές επιλογές. Δες ποιο είναι το καλύτερο για σένα.. Πάντως δεν είναι καλό να τα κρατάς μέσα σου. Πες της τα. Να ξέρει, να ακούσεις τι έχει να πει και πράττεις ανάλογα μετά. Ίσως κιόλας να μη μπορεί να δει ότι κάνει λάθος. Μπορεί αν της τα πεις (χωρίς επιθέσεις), να δει και τι δική σου οπτική.
Απλά λέω διάφορες επιλογές.
20-06-2024, 18:05 #33
Έχεις απόλυτο δίκιο!!Εγώ πήγα να της κάνω συζήτηση σαν αδελφή κ έπεσε να με φάει και από ότι κατάλαβα,είναι λόγια του άντρα της!!
Εδώ μου είπε ότι θα μου την πει ο άντρας της,ούτε δουλεύει η γυναίκα του σαν τι σκυλί να τα βγάλουν πέρα!! Αυτός όμως τι κάνει??? Παρατάει όλες τις δουλειές!! Βρίσκει δουλειά,δεν του αρέσει την παρατάει!!
Αν είναι να κάνουν υποστήριξη στην μάνα μου από το τηλέφωνο κ εγώ έτσι ξέρω κ κάνω!!
Αυτή την στιγμή όλα αυτά τα χρέη που είχε η μάνα κ οι ακτινοθεραπείες του πάτε μου,μου στοίχισαν 3,800€
Έχω την μάνα μου τώρα κ μου λέει να μου τα δίνει σιγά σιγά, δηλαδή εγώ τι είμαι ο Ωνάσης!!
Τα συμπεράσματα σου,δικά σου.. περιμένω να μου πείς...σ ευχαριστώ πάντως που ανταποκρίνεται στα μυνήματα μου!!
20-06-2024, 18:14 #34
Μία μερίδα ανθρώπων στηρίζουν την ατυχή αδερφή σου, είναι και αυτοί στην ίδια κατάσταση. Περιμένουν από τα αδέρφια να αναλάβουν την φροντίδα των γονιών, τα έξοδα τους και να πάρουν την περιουσία επειδή τους αδίκησε η ζωή δεν μπόρεσαν να γίνουν διευθυντές η επιχειρηματίες.
Εγώ είμαι μαζί σου σε όλα και γράφεις λογικά έχεις δίκιο. Άλλο αγάπη για γονείς και άλλο η εκμετάλλευση από τα αδέρφια. Φαντάσου να την είχαν στο σπίτι τους στην επιχείρηση και να τους πετούσε στο δρόμο χρεωμένους και εσύ να ήσουν το κορόιδο που θα τους επερνες σπίτι σου ενώ θα σε είχαν γραμμένη μια ζωή λόγω της οικονομικής "άνεσης" και του εργατικού συζύγου που δεν θέλει να αποκαταστήσει και τους υπόλοιπους.
20-06-2024, 18:14 #35
20-06-2024, 18:52 #36
Ήθελα μια μικρή βοήθεια,δεν της είπα για το οικονομικό!!Αλλά να μπορεί να με βοηθάει σε κάποια πράγματα!!Όπως τώρα τρέχει ο άντρας μου να πάει σούπερ μάρκετ να ψωνίσει στους γονείς μου και η μανα μου ,μου την είπε γιατί αργήσαμε κ δεν έχει πάει ο άντρας μου στο χωριό ακόμη!ότι αναγκαστικά θα τους βοηθήσει ο ταξιτζής να τους ανεβάσει στο σπίτι!Ότι είμααστε αργοκίνητα καράβια!! Απλά θέλω να μιλάω κάπου κ εγώ ,να τα βγάζω από μέσα μου!!