Οικογένειά προβλήματα την ώρα που ο πατέρας μου κινδυνεύει να πεθάνει
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Junior Member

Οικογένειά προβλήματα την ώρα που ο πατέρας μου κινδυνεύει να πεθάνει

Καλησπέρα σας! Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά!Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω.
    Θα μπω στο θέμα άμεσος...αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αυτή την στιγμή με την υγεία του πατέρα μου!Έχει βγάλει όγκο στο κεφάλι, πρέπει άμεσα να κάνει ακτινοθεραπεία, γιατί κινδυνεύει να πεθάνει.
    Το πρόβλημα ξεκινάει από την οικογένειά της αδελφής μου κ τον συζύγο μου.Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, νιώθω ότι με πολεμάνε όλοι τους.
    Το πρόβλημα είναι ότι χρειάστηκε οικονομική βοήθεια ο πατέρας μου και η αδελφή μου έχει οικονομικό πρόβλημα! Καλά αυτό το έχει από την αρχή που παντρεύτηκε τον σύζυγό της!Μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και πριν παντρευτώ κ εγώ ,η ίδια έχει παντρευτεί πολύ νωρίτερα από εμένα!!Θα μπω στο θέμα,αυτή την στιγμή ο πατέρας μου αδύνατουσε να έχει κάποια λεφτά για να κάνει αυτή την θεραπεία!Εγώ αυτή την στιγμή εχω την οικονομική άνεση να τον βοηθήσω,έστω από αυτές τις οικονομίες που έχω κάνει!
    Το πρόβλημα μου είναι,ενώ την αδελφή μου την έχει βοηθήσει οικονομικά και άφηνε υποχρεώσεις ο πατέρας μου, απλήρωτες! Ωραία ,οκ δεν έχει οικονομική βοήθεια να υποστηρίξει,με χάλασε πολύ όμως που δεν βοήθησε και διαφορετικά!!Όπως παράδειγμα,ενώ ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο κ επερνε εξιτήριο, ήθελε να αποποιηθεί τις ευθύνες της και τους πασαρε σ εμένα,με δικαιολογία, έβαλε μπροστά τον ανιψιό μου και καλά ότι δεν θα μπορεί να βλέπει το παιδί σε αυτή την κατάσταση τον παππού του και θα στεναχωριέμαι!!Εγώ όμως έτρεχα στα νοσοκομεία,να πάω φαγητά,να πάρω ρούχα να πλύνω,να δω το χρειάζεται,αλλά η αδελφή μου λίγες εμφανίσεις!!Εγώ δηλαδή δεν έχω παιδιά??? Εμένα δεν θα εβλεπανυ εικόνες??Να προσθέσω επίσης για την οικονομική κατάντια που είναι τώρα, φταίει η ίδια κ ο άντρας της!
    Που ο άντρας της, πηγαίνει σε δουλειές, βρίσκει κ τις παρατάει η μία πίσω από την άλλη όλο κ κάτι φταίει! Φταίνε οι άλλοι να πω έτσι!όταν μας είπε ο ογκολόγος το Χρηματικό ποσό,για την ακτινοθεραπεία!Το μόνο που έκανε,ήταν να βουτήξει την μάνα μου,να μιλήσουν μόνες και να πει,ότι αυτή δενέχει λεφτά και θα ήθελε να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί!
    Πείτε μου ,ήταν σωστό μέσα στο σπίτι μου,να απομονώσει την μάνα μου,να της μιλήσει και σ εμένα να μην μου πει κουβέντα, πάρα μόνο να πάρει τα μούτρα της και να πει μια καληνύχτα??Από την αλλαγή ο άντρας μου ...μου λέει όλη την ώρα για το οικονομικό και τι θα κάνουμε και ότι η αδελφή μου δεν βοηθάει έστω να τρέξει σε γιατρούς να τους κρατήσει τους γονείς μου,άστο το οικονομικό μου κάνει.. έστω αυτά.. δηλαδή είμαι σε μια απελπισία...έχει κ συνέχεια....θα σας στείλω να σας πω και άλλα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας...δεν είμαι καθόλου καλά!!

Senior Member
    Από ότι κατάλαβα η αδερφή σου είναι λίγο γαϊδούρι και παρτακιας, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι παρόλαυτα βαλτη κάτω και πες της τα ένα χεράκι, τουλάχιστον να βοηθήσει στις μη-οικονομικες υποχρεώσεις, θα νιώσεις καλύτερα ,θα ξεθυμανεις και μετά γράψε την, έχεις ένα πατέρα και δύο παιδιά, Πρώτα τα παιδιά σου θα φροντίσεις και το μέλλον τούς.νομιζω και ο πατέρας σού αυτό θα θέλει για τα εγγόνια του, με τον άντρα σού δε κατάλαβα πως σε πιέζει,να μη τους βοηθήσετε οικονομικά; Άλλοι συγγενείς δεν υπάρχουν;

Senior Member
    Βασικά από που είσαι?και τι γιατρός βλέπει τον πατέρα σ?καλή δύναμη στον αγώνα σ...

Senior Member
    Ο άνδρας σου φέρνει τα λεφτά στο σπίτι ή δουλεύεις και εσύ με καλό μισθό? Αν δεν σας περισσεύουν και εσάς και απλά έχετε κάποιες οικονομίες ο άνδρας σου σκέφτεται και τα έξοδα για τα παιδιά σας μεγαλώνουν και θα χρειαστούν χρήματα για σπουδές και για καλύτερο μέλλον, να τους προσφέρει κάποια οικονομική βοήθεια όταν το χρειαστούν. Ο γαμπρός μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα και να μην μπορεί να στεριώσει σε δουλειά, δεν σημαίνει πως είναι τεμπέλης.
    Συχνό φαινόμενο ανάμεσα σε αδέρφια και μερικές φορές αυτός που παίρνει την περιουσία αδιαφορεί και ο άλλος τρέχει για όλα...
    Με τον άνδρα σου μην θυμώνεις, μην τον ακούς, άστον να γκρινιάζει αρκεί τελικά να δώσει τα χρήματα. Με την αδερφή σου όμως πρέπει να το ξεκαθαρίσεις, δεν δίνει λεφτά άρα πρέπει να τον φροντίζει έστω τις μισές μέρες!!! Αν αδιαφορεί πρέπει να την διαγράψεις, στα δύσκολα δεν θα την έχεις δίπλα σου και αν την χρειαστείς και εσύ θα πληγωθείς χειρότερα.

Junior Member
    Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση!!Μας παρακολουθεί ογκολόγος, επειδή έχει ιστορικό ο πατέρας μου!!έχει καρκίνο στο έντερο που του εμφανίστηκε αρχικά κ μετά στα πνευμόνια κ έκανε ανοσοθεραπιες!! Τώρα εμφανίστηκε ένας όγκος στο κεφάλι, βασικά οίδημα το χαρακτήρισαν στην αξονική και μαγνητική!!Που αν δεν κάνει ακτινοθεραπεία, μπορεί να μείνει!!Αυτή την στιγμή μας παρακολουθεί ογκολόγος νευροχειρουργός!!
    Καλά με την αδελφή μου σκοτωθηκαμε...την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι το ξέρω ότι έχει οικονομικό,αλλά δεν ήταν τρόπος αυτός που πήρε την μανα μας μέσα σε ένα δωμάτιο στο σπίτι κ της έλεγε για το οικονομικό ότι δεν έχει λεφτά να βοηθήσει κ έγινε μπουχος!!
    Χωρίς να με πιάσει σαν αδελφή εμένα να μιλήσουμε!!
    Νευριάσε κ ο άντρας μου με αυτό που είδε!τα έβαλε με εμένα!!
    Ποιος θα την πληρώνε στο τέλος!!όταν την πήρα τηλέφωνο την αδελφή μου,της είπα να μιλήσουμε μόνες κ αυτή άρχιζε κ με ξεφτυλισε στον άντρα της μπροστά!!!

Senior Member
    Το ζήτημα λοιπόν είναι το οικονομικό ...θα σε βοηθήσω με την απάντηση μου αλλά μπορεί να μην σου αρέσει . Συνήθως τους ανθρώπους τους οποίους αγαπάμε ,στην προκειμένη περίπτωση ο πατέρας σου , χρειάζεται βοήθεια . Δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει η αδερφούλα σου ,σε νοιάζει τι κάνεις εσύ . Οπότε ρώτησε τον εαυτό σου αν αυτό που θέλεις να κάνεις είναι υποχρέωση η' αγάπη προς τον πατέρα σου κ θα βρεις την απάντηση....υγ. ξέρεις κάποιοι άνθρωποι που είναι φροντιστές σε ανθρώπους με ειδικά θέματα ,υγείας , ψυχικής η' ασθενείς δεν ψάχνουν γιατί δεν βοηθάνε οι γύρω , δεν τους νοιάζει . Είναι δυναμικοί , αρχιδατοι ( δεν είναι βρισιά ,είναι αργκό ) κ γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις γνώμες ξ απόψεις των άλλων . Τον αγαπάς ? Ξέρεις τι θα κάνεις ....

Junior Member

Προβλήματα με την αδελφή μου

Axbax ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη,δουλεύω στο δημόσιο με σύμβαση!! μπορεί τον Δεκέμβριο να μην με ανανεώσουν με το νέο έτος!! μπορεί να μείνω άνεργη, δουλεύω 4 χρόνια στο νοσοκομείο!!Απλά είχαμε κάνει κάποιες οικονομίες να πάμε σε δικό μας σπίτι να μείνουμε!!
    Ψάχνουμε να δούμε πως μπορούμε να πάρουμε δάνειο από την τράπεζα!!
    Μένουμε στων πεθερικών μου προσωρινά,τα πεθερικά μου είναι στο χωριό!!
    Το σπίτι που μένουμε θα το πάρει η κόρη τους!
    Άλλη ιστορία από εκεί,αν αντέξεις θα σου εξηγήσω τι έχει γίνει!!Απλά τώρα αυτό που έγινε με τον πατέρα μου κ τα οικονομικά τους είναι χάλια, διότι η αδελφή μου φταίει σε αυτό!!Όταν πας να παντρευτείς, πρέπει να σκεφτείς κ το μέλλον,δεν ζεις μόνο με έρωτα!
    Τι θα τρως??
    Ο άντρας της την εκμεταλλεύεται φουλ, δουλεύει αυτή κ αυτός διαλέγει όλες τις δουλειές!!Η μια του βρωμάει η άλλη του ξινηζει!!
    Μέχρι 3 μήνες κάθεται κ φεύγει!!
    Έρχεται μετά κ μου την είπε εμένα????
    Που όταν δεν είχαν να φάνε,ο πατέρας μου παραταγε την ασφάλεια απλήρωτη!!!
    Έφτασε να αρρωστήσει κ τρέχαμε να πληρώσουμε την ασφάλεια,για να μπορεί να νοσηλευτεί κ να κάνει χειρουργιο στο έντερο!! Ακτινοβολίες κ όλα!!!
    Να τρέχουμε να βρούμε δανικά για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τον πατέρα μου!!!
    Τώρα φτάνουμε να έχει οφειλές η μητέρα μου κοντά 7.500 € στην ασφάλεια της κ εγώ πρέπει να τρέχω να βρω εργατιλογους,να δω αν μπορεί να βγάλει μειωμένη σύνταξη,λόγο αναπηρίας του πατέρα μου!! Όλα αυτά όμως πως θα πληρωθούν???
    Από εμένα...
    Επειδή η αδελφή μου ,μου το ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λεφτά τίποτα και ότι,ότι την βοηθάει είναι η πεθερά της!!
    Από την άλλη έχω γκρίνια με τον άντρα μου,λόγο των πεθερικών μου επειδή δεν με ήθελαν κ του κάνουν πόλεμο όλοι οικογενειακός!!
    Από την άλλη τρέχω τα παιδιά σε δραστηριότητες, λογοθεραπεία εργοθεραπεία,αλλά λεφτά από εκεί!!
    Πες μου τώρα,εγώ τι από όλα αυτά θα μπορέσω να κάνω???Δεν έχω υποστηρίξει ούτε από την ίδια μου την αδελφή!!!Εδώ στο νοσοκομείο δεν ήθελε να πάρει τον πατέρα μου στο σπίτι να μείνει μερικές μέρες κ το έριξε στο παιδί της,ότι θα στεναχωριέται κ όταν της ζήτησα να με βοηθήσει γιατί κ εγώ έχω προβλήματα, προσβλήθηκε!!!
    Μου κάνει μην με ξαναπάρεις τηλ ,μην μου ξαναμιλήσεις!!Τώρα που της την είπα δεν ήταν σωστό να ξεμοναχιασεις την μαμά κ να μιλήσεις για το οικονομικό μέσα στο σπίτι μου κ το είδε ο άντρας μου κ στραβωσε, γιατί δεν έκατσε να το συζητήσουμε,να πει δεν έχει λεφτά!!
    Με ξεφτίλησε μπροστά στον άντρα της,της είπα να μιλήσουμε σαν αδελφές μόνες κ αυτή άρχισε κ έλεγε μπροστά στον άντρα της!!!Το τι δεν μου είπε.... είναι αδελφή μετά αυτή???πες μου....
    Συγνώμη για το σεντόνι,αλλά είμαι να σκάσω!!,Σ ευχαριστώ για την υποστήριξη!!

Junior Member
    Ακριβώς αυτό είπα σήμερα στον άντρα μου,για εμένα η αδελφή μου τέλος!!
    Της ζήτησα βοήθεια κ με έγραψε κανονικότητα,δεν υπάρχει περίπτωση να της ξανά πω τίποτα!!
    Ο πατέρας μου με έχει στηρίξει παντού,θέλω να ζήσει!!
    Ότι κάνω ,το κάνω για τον πατέρα μου!!Η αδελφή μου έχει αλλάξει πολύ ..πήρε τα χούγια του γαμπρού μου!! Ειλικρινά είμαι χάλια αυτές τις μέρες,δεν το περίμενα από αυτήν. Αν κ μου έχει κάνει κ αλλά στο παρελθόν...σιγά μην αλλάξει αυτή...

Junior Member
    Ακριβώς αυτό είπα σήμερα στον άντρα μου,για εμένα η αδελφή μου τέλος!!
    Της ζήτησα βοήθεια κ με έγραψε κανονικότητα,δεν υπάρχει περίπτωση να της ξανά πω τίποτα!!
    Ο πατέρας μου με έχει στηρίξει παντού,θέλω να ζήσει!!
    Ότι κάνω ,το κάνω για τον πατέρα μου!!Η αδελφή μου έχει αλλάξει πολύ ..πήρε τα χούγια του γαμπρού μου!! Ειλικρινά είμαι χάλια αυτές τις μέρες,δεν το περίμενα από αυτήν. Αν κ μου έχει κάνει κ αλλά στο παρελθόν...σιγά μην αλλάξει αυτή...σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!!!
    Μου δίνετε δύναμη!!!!

Senior Member
    αρχαίες ιστορίες αρχαίες αμαρτίες,,,,
    αυτός ο κάιν φταίει για όλα?

Senior Member
    Καθημερινά προβλήματα της διπλανής πόρτας. Οι γονείς βοηθούν το "αδύναμο" παιδί και στα δύσκολα μένουν ξεκρεμαστοι , αν υπάρχει άλλο παιδί το "κορόιδο" της οικογένειας καλείται να τους ξελασπωσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις ότι νιώθεις χωρίς να σκέφτεσαι τι έγινε στο παρελθόν ούτε συγκρίνεις πόσο βοηθάει ο άλλος. Έχεις τον δικό σου χαρακτήρα.
    Σύνταξη με χρέος μπορείς να πάρεις και στα κρατάνε από κάθε μήνα. Αν όμως είναι επίδομα για φροντίδα ΑΜΕΑ καλό θα ήταν να το πάρεις εσύ, γιατί όπως λέω πάντα τα χρήματα αυτά δεν διαχειρίζονται σωστά. Αν μπαίνουν σε λογαριασμό της μητέρας θα βάζει χέρι και η αδερφή! Μπορεί να συμβεί και κάτι ξαφνικό και να τρέχεις για δεύτερη φορά.

Junior Member
    AΧΒΑΧ αυτό συζητάμε με τον άντρα μου συνέχεια, μπορεί κάτι να πάει στραβά πάλι με τους γονείς μου και εγώ θα πρέπει να πληρώσω,η αδελφή μου τίποτα..εδώ μωρέ δεν βοηθάει έστω σε άλλες υποχρεώσεις,όχι σε θέμα οικονομικό!!Εγώ αυτό που νιώθω είναι να σώσω τον πατέρα μου,αλλά η αδελφή μου κ που μου βάζει τα κλάματα κ καλά για τον πατέρα μου!!Δεν την πιστεύω!!Αλλά ότι θα μου άνοιγε κ ένα στόμα δέκα μέτρα,δεν το περίμενα..αν και μου έχει κάνει στο παρελθόν πολλές μαλακίες! !! Την ξέρω ότι αν βγει στην σύνταξη η μάνα μου,θα ζητάει...εδώ ερχόταν κ ζηταγε πάλι τώρα που έτρεχε ο πατέρας μου στα νοσοκομεία,με μια σύνταξη 620!Μόνο με αυτά ζούσε ο πατέρας μου!! Γύρισε κ όλας να μου την πει, επειδή καινούργιο αμάξι,ότι δεν έχω πρόβλημα!!Ναι το πήρα,αλλά δεν χρωστάω σε κανέναν κ ούτε ζητάω σε κανένα!!Εδώ τότε που ήταν στο νοσοκομείο ο πατέρας μου, επειδή δίνουμε πιεσμένη,της ζήτησα βοήθεια να κρατήσει κ αυτή τον πατέρα μου και έκανε σαν τρελή!!Ότι δεν μου ξανά μιλαει...κ ότι εγώ την μάνα μου την ήθελα να μου κρατάει τα παιδιά μόνο!!
    Πράγμα που δεν ισχύει!! Σ εμένα οι γονείς μου ερχόντουσαν κ έμεναν, επειδή είχε τσακωθεί κ κάποια φορά ο πατέρας μου με τον γαμπρό μου,που άλλαζε τις δουλειές όλη την ώρα!Ότι είναι τεμπέλης ο άντρας της κ πάει κ δουλεύει σαν χαζή ,δεν το βλέπει!!
    Έτυχε ένα περιστατικό με τον ανιψιό μου ,γιατι κάτι είδαν σε μια αξονική στο νεφρό,αλλά τελικά δεν ήταν κάτι τελικά!!!ο πατέρας μου όμως από αυτή την σύνταξη που επερνε,της έδωσε λεφτά για το παιδί,να πάνε στον γιατρό στην Αθήνα!! Ειλικρινά δεν ξερω τι άλλο να πω...εχω πολλά παράπονα από αυτήν, έκανα πίσω γιατί έχω κ συναισθήματα μέσα μου....αλλά ύστερα από το ξεφτυλικι που μου πάτησε στον γαμπρό μου μπροστά, τέλος εγώ δεν κάνω πίσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenikara3085 View Post
    AΧΒΑΧ αυτό συζητάμε με τον άντρα μου συνέχεια, μπορεί κάτι να πάει στραβά πάλι με τους γονείς μου και εγώ θα πρέπει να πληρώσω,η αδελφή μου τίποτα..εδώ μωρέ δεν βοηθάει έστω σε άλλες υποχρεώσεις,όχι σε θέμα οικονομικό!!Εγώ αυτό που νιώθω είναι να σώσω τον πατέρα μου,αλλά η αδελφή μου κ που μου βάζει τα κλάματα κ καλά για τον πατέρα μου!!Δεν την πιστεύω!!Αλλά ότι θα μου άνοιγε κ ένα στόμα δέκα μέτρα,δεν το περίμενα..αν και μου έχει κάνει στο παρελθόν πολλές μαλακίες! !! Την ξέρω ότι αν βγει στην σύνταξη η μάνα μου,θα ζητάει...εδώ ερχόταν κ ζηταγε πάλι τώρα που έτρεχε ο πατέρας μου στα νοσοκομεία,με μια σύνταξη 620!Μόνο με αυτά ζούσε ο πατέρας μου!! Γύρισε κ όλας να μου την πει, επειδή καινούργιο αμάξι,ότι δεν έχω πρόβλημα!!Ναι το πήρα,αλλά δεν χρωστάω σε κανέναν κ ούτε ζητάω σε κανένα!!Εδώ τότε που ήταν στο νοσοκομείο ο πατέρας μου, επειδή δίνουμε πιεσμένη,της ζήτησα βοήθεια να κρατήσει κ αυτή τον πατέρα μου και έκανε σαν τρελή!!Ότι δεν μου ξανά μιλαει...κ ότι εγώ την μάνα μου την ήθελα να μου κρατάει τα παιδιά μόνο!!
    Πράγμα που δεν ισχύει!! Σ εμένα οι γονείς μου ερχόντουσαν κ έμεναν, επειδή είχε τσακωθεί κ κάποια φορά ο πατέρας μου με τον γαμπρό μου,που άλλαζε τις δουλειές όλη την ώρα!Ότι είναι τεμπέλης ο άντρας της κ πάει κ δουλεύει σαν χαζή ,δεν το βλέπει!!
    Έτυχε ένα περιστατικό με τον ανιψιό μου ,γιατι κάτι είδαν σε μια αξονική στο νεφρό,αλλά τελικά δεν ήταν κάτι τελικά!!!ο πατέρας μου όμως από αυτή την σύνταξη που επερνε,της έδωσε λεφτά για το παιδί,να πάνε στον γιατρό στην Αθήνα!! Ειλικρινά δεν ξερω τι άλλο να πω...εχω πολλά παράπονα από αυτήν, έκανα πίσω γιατί έχω κ συναισθήματα μέσα μου....αλλά ύστερα από το ξεφτυλικι που μου πάτησε στον γαμπρό μου μπροστά, τέλος εγώ δεν κάνω πίσω...
    Ίσως θα ήταν καλό να βάλεις όρια στην αδελφή σου. Βλέπεις ότι δεν αλλάζει και το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάει η ψυχολογία σου. Αν πραγματικά θες να βοηθήσεις τον πατέρα σου, κάνε το με την καρδιά σου και ας μην δίνει τίποτα η αδελφή σου.

Junior Member
    Ειλικρινά εγώ θα τρελαθώ στο τέλος!!
    Το τραβάω όλο αυτό μόνη μου!!Η μητέρα μου ειλικρινά δεν με καταλαβαίνει!!
    Πόση βοήθεια ακόμη θέλει από εμένα,δεν την βοηθάω??
    Τώρα θα επιστρέψει από Αθήνα την άλλη Πέμπτη κ μου ζητούσε για ψώνια από σούπερ μάρκετ να της πάω στο χωριό,εγώ που δουλεύω την επόμενη μέρα και δουλεύω πρωί -βράδυ ,ποτέ θα τα προλάβω όλα αυτά εγώ??Να έχω δύο μικρά παιδιά και να θέλει να της πάω σούπερ μάρκετ!!
    Η το άλλο,να πάω να τις ψωνίσω εγώ πράγματα κ να της πάει η αδελφή μου στο χωριό!!
    Δηλαδή εγώ να τα πληρώσω από την τσέπη μου,αλλά η αδελφή μου να μην βάλει χέρι στην τσέπη της,μια ζωή δεν έχει λεφτά!!
    Εγώ τι έχω όμως κανένα δέντρο κ κόβω λεφτά??
    Αφήστε που με βαρεσε εγκεφαλικό...είχα βάλει εργατολογο μήπως κ μπορέσω κ της βάλω την σύνταξη μειωμένη, λόγο αναπηρίας του πατέρα μου ,που έχει!!ο εργατολογος μου εξήγησε άσχετα τις οφειλές που χρωστάει,δεν μπορεί έτσι κ αλλιώς να βγει τώρα,αλλά θα βγει στα 62 αν όλα πάνε καλά με τον πατέρα μου!!!
    Το κερασάκι στην τούρτα,είναι ότι έχουν μαζευτεί οφειλές 9.500€ που έχει σταματήσει να πληρώνει!!
    Όσο το αφήνει θα ανεβαίνει!!
    Δωρεάν παροχή για να γλυτώσουμε εφορίες κ τέτοια στο τέλος,την βλέπω αποφεύγει!! Δηλαδή πείτε μου ,είμαι παράλογη σε όλα αυτά, βοηθάω σε όλα και οικονομικά!!Τα ακούω και από πάνω???Εγώ σε όλα αυτά τι άλλο μπορώ να κάνω???Σας έχω ζαλίσει το ξέρω...αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε την οικονομική άνεση να πάω να μιλήσω σ έναν ειδικό!! Προσπαθώ συνέχεια να σκεφτώ τι θα κάνω!!

Senior Member
    Σύνταξη βγαίνεις στα 62 με 40 χρόνια προϋπηρεσίας η με εξαγορά , ακόμα κι αν έχεις χρέος μπαίνει σε ρύθμιση.
    Οι ανάπηροι δικαιούνται επίδομα για άτομο που τους φροντίζει όχι σύνταξη από ένσημα!
    Εκμετάλλευση, αν αρνηθείς θα γίνεις εσύ η κακιά και θα έχει να το λέει στις γειτόνισσες στο χωριό για την αχάριστη κόρη που την μεγάλωσε και τώρα δεν την υπολογίζει.
    Αν τα πάει η αδερφή σου φρόντισε να τα πάρεις διπλά και καμία σοκολάτα για τα ανήψια σου να πάρει και αυτή κάτι για τον κόπο της και φυσικά να γεμίσεις το αυτοκίνητο σου με βενζίνη μήπως και χρειαστεί να πάει και κάπου αλλού και λεφτά για τα διόδια.
    Δεν υπάρχει σωτηρία πρέπει να τα λες και εσύ έξω από τα δόντια. Δεν περισσεύουν λεφτά ούτε σε εσένα, είναι όλα ακριβά και αν δεν έχεις χρόνο ας την φιλοξενήσει η αδερφή μια εβδομάδα για να την πας του Αγίου πνεύματος αν δεν δουλεύεις.

Page 1 of 3 123 LastLast