Είμαι σε κρίση πανικού - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Η πιεση δεν μεγαλωνει με την ηλικια ....μεγαλωνει αν δεβ γυμναζεσε....υπαρχουν 60 αρης η 70αρης π δεν εχει πιεση γοατι γυμναζετε....αν δεν γυμναζεσε μπορει να εχεις πιεση απο τα 20
    Ενταξει καππιπι δεν εχουν ποτε... υποτασικοι ηαλλο γονιδιο . Αλλα εσυ θες γυμναστικη ...αεροβικη .. καθε μερα ...ετδι ιμε κ εγω ....καθε μερα αλλιως ανεβσινει η πιεση
    Μόλις πήρα την πίεση μου και έδειξε η πρώτη μέτρηση 10 με 6,7 και η δεύτερη 9,7 με 6,5 η αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τέτοια πίεση μάλλον το επεισόδιο που είχα το πρωί πρέπει να είχε πέσει και μαζί με τον φόβο φούντωσαν όλα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna K View Post
    Μόλις πήρα την πίεση μου και έδειξε η πρώτη μέτρηση 10 με 6,7 και η δεύτερη 9,7 με 6,5 η αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τέτοια πίεση μάλλον το επεισόδιο που είχα το πρωί πρέπει να είχε πέσει και μαζί με τον φόβο φούντωσαν όλα .
    Ιωαννα πλακα μας κανεις ...εσυ εισαι καλυτερα απο παιδακι ....μπραβο σου ....παντως εχςις αναγκη καποιου ν σε υποστηριζει ....εχεις ανααφαλειες ....εχεις ενα μικρο κοριτσακι μεσα σ ...θελεις ασφαλεια

Senior Member
    Αυτό μου με τρόμαξε πολύ ήταν η ζαλαδα και η τάση λιποθυμίας, έσβηνα ήμουν όρθια και νόμιζα ότι θα έπεφτα δεν με κράταγαν τα πόδια,δε ξέρω πως κατάφερα και πήγα στο διπλανό καταστήμα να ζητήσω βοήθεια.Μοθ έδωσαν λίγο αλάτι και μετά από 20λεπτα άρχισα να νιώθω καλύτερα.τωρα είμαι πολύ καλύτερα αλλά επειδή είμαι μόνη μου στο γραφείο έχω ένα άγχος.
    το ειπες και μονη σου .
    Η κριση πανικου δεν σε αφηνει να παθεις κακο ,ισα ισα επιβιωνεις με ολο αυτο το αγχος την αδρεναλινη .

Θυμασαι με τον οπαδο της Αεκ που μαχαιρωθηκε τοσο ασχημα ποσα μετρα πιο κατω ξεψυχησε ;Με τετοια αιμοραγιο ουτε ενα βημα δεν θα προλαβαινε αν δεν ειχε τοσο αδρεναλινη εκεινη την στιγμη .
    Θυμασαι την Κυριακη στην τελευταια γυναικοκτονια ποσες μαχαιριες δεχτηκε και τελικα πηγε και επεσε μπροστα στο αστυνομικο τμημα και δεχτηκε και τις αλλες ;

Αυτο κανει ο εγκαφαλος μας ,στην απειλή παραγει αδρεναλινη ,κορτιζολη και πολεμα να ξεφυγη απο τον κινδυνο ,δεν θα σε αφησει να πεθανεις τα πρωτα λεπτα .
    Δεν ξερω αν κανεις ψυχοθεραπεια αλλα ολα αυτα λεγονται μεσα σε αυτη απο τον θεραπευτη σου για αν καταλαβεις αυτο που τωρα λες "δεν ξερω πως τα καταφερα "
    Δεν ενιωσες καλα απο το αλατι ,απλα περασε η κριση ..μπορει να επινες νερο και να ελεγες λογο νερου ....
    περασε ο κινδυνος που αισθανθηκες και ο εγκαφαλος ξανα αιματωθηκε .
    Πηγαινε να μιλησεις καπου θα σε βοηθησει να καταλαβεις γιατι συμβαινει ολο αυτο το απολυτψς φυσιολογικο στο σωμα σου .

Η πιεση δεν μεγαλωνει με την ηλικια ....μεγαλωνει αν δεβ γυμναζεσε....υπαρχουν 60 αρης η 70αρης π δεν εχει πιεση γοατι γυμναζετε....αν δεν γυμναζεσε μπορει να εχεις πιεση απο τα 20
    Ενταξει καππιπι δεν εχουν ποτε... υποτασικοι ηαλλο γονιδιο . Αλλα εσυ θες γυμναστικη ...αεροβικη .. καθε μερα ...ετδι ιμε κ εγω ....καθε μερα αλλιως ανεβσινει η πιεση
    Δεν ισχύει αυτό που λες .υπάρχει η νευροπιεση και το άγχος είναι ο καλύτερος φίλος της πίεσης.απλα η κοπέλα έπαθε υπόταση για αυτό είχε τάσεις λιποθυμίας

Senior Member
    [QUOTE=shadoka;1247566]Δεν ισχύει αυτό που λες .υπάρχει η νευροπιεση και το άγχος είναι ο καλύτερος φίλος της πίεσης.απλα η κοπέλα έπαθε υπόταση για αυτό είχε τάσεις λιποθυμίας[/QUOTEεγω μιλαω γοα μονιμη πιεση ...οχι αγχους

Senior Member
    Ιωαννα πλακα μας κανεις ...εσυ εισαι καλυτερα απο παιδακι ....μπραβο σου ....παντως εχςις αναγκη καποιου ν σε υποστηριζει ....εχεις ανααφαλειες ....εχεις ενα μικρο κοριτσακι μεσα σ ...θελεις ασφαλεια
    Έχεις δίκιο έχω πολλές ανασφάλειες.Και τώρα έχω πάλι ταχυκαρδία και φοβάμαι.Ειναι πολύ άσχημο συναίσθημα,δε μπορώ να χαλαρώσω καθόλου! ευτυχώς που έχω κι εσάς και με στηρίζεται.Πως θα περάσει κι αυτό το βράδυ;;μου είναι δύσκολο

Senior Member
    Θα περάσει με συζητηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    το ειπες και μονη σου .
    Η κριση πανικου δεν σε αφηνει να παθεις κακο ,ισα ισα επιβιωνεις με ολο αυτο το αγχος την αδρεναλινη .

Θυμασαι με τον οπαδο της Αεκ που μαχαιρωθηκε τοσο ασχημα ποσα μετρα πιο κατω ξεψυχησε ;Με τετοια αιμοραγιο ουτε ενα βημα δεν θα προλαβαινε αν δεν ειχε τοσο αδρεναλινη εκεινη την στιγμη .
    Θυμασαι την Κυριακη στην τελευταια γυναικοκτονια ποσες μαχαιριες δεχτηκε και τελικα πηγε και επεσε μπροστα στο αστυνομικο τμημα και δεχτηκε και τις αλλες ;

Αυτο κανει ο εγκαφαλος μας ,στην απειλή παραγει αδρεναλινη ,κορτιζολη και πολεμα να ξεφυγη απο τον κινδυνο ,δεν θα σε αφησει να πεθανεις τα πρωτα λεπτα .
    Δεν ξερω αν κανεις ψυχοθεραπεια αλλα ολα αυτα λεγονται μεσα σε αυτη απο τον θεραπευτη σου για αν καταλαβεις αυτο που τωρα λες "δεν ξερω πως τα καταφερα "
    Δεν ενιωσες καλα απο το αλατι ,απλα περασε η κριση ..μπορει να επινες νερο και να ελεγες λογο νερου ....
    περασε ο κινδυνος που αισθανθηκες και ο εγκαφαλος ξανα αιματωθηκε .
    Πηγαινε να μιλησεις καπου θα σε βοηθησει να καταλαβεις γιατι συμβαινει ολο αυτο το απολυτψς φυσιολογικο στο σωμα σου .
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα σου,κάνω ψυχοθεραπεία τα πήγαινα αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό αλλά έγινε ένα άσχημο οικογενειακό γεγονός που ήρθαν όλα τούμπα και πολλαπλασιάστηκαν όλα τα συμπτώματα και τα συναισθήματα.τωρα πάλι είμαι στα πρόθυρα κρίσης.Ελπιζω να είναι όντως αυτό και όχι κάτι παθολογικό .Έχω κάνει εξετάσεις περίπου 1,5 μήνα πριν και καρδιολογικά και αιματολογικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Θα περάσει με συζητηση
    Πάλι αρχίζω να αισθάνομαι άσχημα,δε ξέρω πως να το αντιμετωπίσω νιώθω εξαντλημένη από όλο το σημερινό.

Senior Member
    Τι έγινε????

Senior Member
    Τι έγινε????
    Νιώθω ότι ξεκινάει πάλι κρίση πανικού,έχω ταχυκαρδία και τρελή φοβία αυτή την στιγμή.Ειμαι πάλι μόνη μου και οι σκέψεις οργιάζουν ότι μπορεί να πεθάνω,διάβασα κι ένα άρθρο προχθές για μια ανακοπή κι έχει κολλήσει στο μυαλό μου.

Senior Member
    Αυτό το google ζημιά μας κανει

Senior Member
    Αυτό το google ζημιά μας κανει
    Άστα να πάνε,έχω ζαλάδα πάλι θα επιχειρήσω να κάνω ένα μπάνιο.ελπιζω να μην πέσω θα μου κρατήσεις παρέα;Αν φυσικά μπορείς.έχω μεγάλη ανάγκη σήμερα.Νιωθω όλη μέρα σχεδόν χάλια.

Senior Member
    Άστα να πάνε,έχω ζαλάδα πάλι θα επιχειρήσω να κάνω ένα μπάνιο.ελπιζω να μην πέσω θα μου κρατήσεις παρέα;Αν φυσικά μπορείς.έχω μεγάλη ανάγκη σήμερα.Νιωθω όλη μέρα σχεδόν χάλια.
    Να σε ρωτησω ....μονη μενεις?δεν εζεις καππιον να μιλας?.....παντος θελεις μια βοηθεια...εισαι σε εξαρση φοβου

Senior Member
    Όλοι μας θα σε κρατήσουμε παρεα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast