Είμαι σε κρίση πανικού - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Να σε ρωτησω ....μονη μενεις?δεν εζεις καππιον να μιλας?.....παντος θελεις μια βοηθεια...εισαι σε εξαρση φοβου
    Αυτή την περίοδο δυστυχώς για διάφορους λόγους μένω μόνη με τον 20 μηνών μωράκι μου.Δεν είμαι γενικά μόνη αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα είμαι.Ειμαι και σε μια πόλη μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους λόγω πρόσφατης μετακόμισης οπότε είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση να τα αντιμετωπίσω όλα, είμαι πολύ αγχωμενη λόγω των αλλαγών που έγιναν και όλο αυτό το παλεύω μόνη μου, κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία αλλά σίγουρα η ασφάλεια ενός ατόμου που θα είναι δίπλα μου είναι πολύ σημαντική.Αυτη την στιγμή κλαίω που στα γράφω γιατί έχει έρθει τούμπα λίγο η ζωή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Όλοι μας θα σε κρατήσουμε παρεα
    Σε ευχαριστώ πολύ εσένα και όλους όσους είναι δίπλα μου έστω και από δω στον δύσκολο αγώνα που έχω να αντιμετωπίσω.Ευχομαι από την καρδιά μου τα καλύτερα.Μπαινω να κάνω ένα μπάνιο να δω αν θα νιώσω

Senior Member
    Έτσι τα βλέπεις μπορεί να μην είναι ετσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna K View Post
    Αυτή την περίοδο δυστυχώς για διάφορους λόγους μένω μόνη με τον 20 μηνών μωράκι μου.Δεν είμαι γενικά μόνη αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα είμαι.Ειμαι και σε μια πόλη μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους λόγω πρόσφατης μετακόμισης οπότε είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση να τα αντιμετωπίσω όλα, είμαι πολύ αγχωμενη λόγω των αλλαγών που έγιναν και όλο αυτό το παλεύω μόνη μου, κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία αλλά σίγουρα η ασφάλεια ενός ατόμου που θα είναι δίπλα μου είναι πολύ σημαντική.Αυτη την στιγμή κλαίω που στα γράφω γιατί έχει έρθει τούμπα λίγο η ζωή μου.
    Πιστεψε με θεςχρονο ν συνηθισεις την μοναξια . .ολα συνηυιζονται ...καμια φιλη εστω στο τηλεφωνο ν τα λετε ?θες μια παρεα ν μιλας ...ν ξεσκας λιγο

Senior Member
    Πιστεψε με θεςχρονο ν συνηθισεις την μοναξια . .ολα συνηυιζονται ...καμια φιλη εστω στο τηλεφωνο ν τα λετε ?θες μια παρεα ν μιλας ...ν ξεσκας λιγο
    Θέλω χρόνο σίγουρα,φίλη έχω μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο αλλά η φυσική παρουσία κάποιου ατόμου δε μπορεί να καλυφθεί με το τηλέφωνο.Παρεα στην φάση που βρίσκομαι είναι λίγο δύσκολο και ξέρεις σε αυτή την ηλικία ο καθένας έχει τις υποχρεώσεις του.Ειμαι καινούργια σε αυτή την πόλη και με ένα μικρό μωρό.

Ο σύζυγος?κάτι σαν ναυτικός?

Senior Member
    Quote Originally Posted by shadoka View Post
    Ο σύζυγος?κάτι σαν ναυτικός?
    Ο σύζυγος αποφάσισε ότι δε μπορεί να συνυπάρχει μαζί μου με το θέμα που έχω γιατί ένιωθε ότι περιοριζόταν η ζωή του.Οποτε αποφάσισε να φύγει.

Senior Member
    Ο σύζυγος αποφάσισε ότι δε μπορεί να συνυπάρχει μαζί μου με το θέμα που έχω γιατί ένιωθε ότι περιοριζόταν η ζωή του.Οποτε αποφάσισε να φύγει.
    Γονεις? αδεεφια ?γιατι ισε μονη κ οχι με αυτους

Senior Member
    Γονεις? αδεεφια ?γιατι ισε μονη κ οχι με αυτους
    Είναι πολύ μακριά κάποια στιγμή σκέφτομαι να επιστρέψω αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορώ άμεσα

Senior Member
    Είναι πολύ μακριά κάποια στιγμή σκέφτομαι να επιστρέψω αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορώ άμεσα
    Το μωρο ποιοςτο κραταει οταν δουκευεις...τι δουλια ινε αυτη π δεν εχειςκανεναν κοντσ ?τοσο καλη ?

Senior Member
    Το μωρο ποιοςτο κραταει οταν δουκευεις...τι δουλια ινε αυτη π δεν εχειςκανεναν κοντσ ?τοσο καλη ?
    Το μωρό στον βρεφικό σταθμό.Ο λόγος που μετακομίσαμε ήταν ότι στην δική μου πόλη δεν υπήρχαν δουλειές και αναγκαστικά έπρεπε να πάμε αλλού.Εχω μια καλή θέση σε μια εταιρεία αλλά όχι κάτι το σπουδαίο.

Senior Member
    Καλυτερα μ τους γονεις σ κ ας μην ιχες δουλια . Φαγητο στεγη κ ανθρωπους ν σε αγαπανε θ ιχες

Senior Member
    Καλυτερα μ τους γονεις σ κ ας μην ιχες δουλια . Φαγητο στεγη κ ανθρωπους ν σε αγαπανε θ ιχες
    Σε αυτό είσαι λάθος αδερφέ Μ χωρίς δουλειά δν γίνεται από μια ηλικία και μετά η ζωή θέλει θυσίες και ειδικά όταν έχεις παιδι

Τραγικός το λιγότερο θα έλεγα.και πώς τη παλεύεις με τόσο άγχος και ένα παιδί? ηρωίδα μπράβο σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by shadoka View Post
    Τραγικός το λιγότερο θα έλεγα.και πώς τη παλεύεις με τόσο άγχος και ένα παιδί? ηρωίδα μπράβο σου
    Δυστυχώς η ψυχούλα μου το ξέρει.Κανω σκληρό αγώνα, είναι πολύ δύσκολο με την διαταραχή άγχους που έχω και τις φοβίες.Δε ξέρω αν είμαι ηρωίδα απλά είμαι στο χορό και χορεύω δεν έχω επιλογή άλλη και αυτό επιδεινώνει τα πάντα.Οσο για τον σύζυγό δεν κρατάω καμία κακία ούτε κατηγορώ γιατί ενας άνθρωπος που δεν έχει πάθει ποτέ στην ζωή του κρίσεις άγχους και πανικού και εύχομαι να μην πάθει δεν μπορεί να αντιληφθεί το πώς νιώθουμε, θεωρούσε ότι πολύ απλά επειδή ολα είναι στο μυαλο μου αν δε τα σκέφτομαι θα σταματήσουν να υπάρχουν, φυσικά αυτό δεν ισχύει ούτε μπορώ να πατήσω ένα κουμπί να σταματήσει (μακάρι βέβαια να υπήρχε) οπότε κι εγώ ζοριζομουν γιατί πίεζα τον εαυτό να κάνει πράγματα που με αγχωναν και εκείνος δεν είχε την υπομονή και την θέληση να με βοηθήσει να το ξεπεράσω.Οποτε μακριά και αγαπημένοι.Μου στοίχισε αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν υπάρχει θέληση και από την άλλη πλευρά.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast