Λεκτική κακοποίηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Η λύση είναι να βρείς δουλειά έστω για λίγες ώρες ή μέρες. Από Σεπτέμβριο τα παιδιά μπορούν να πάνε σχολείο η να τα κρατάει ο άνδρας σου να δουλεύεις όταν αυτός είναι σπίτι.Μπορεί αν του φύγει το άγχος από τα οικονομικά και αν δεν σε βλέπει δεδομένη δούλα στο σπίτι να αλλάξει συμπεριφορά. Αυτός θα πρέπει να βρεί τι τον ενοχλεί και ξεσπά σε εσένα. Καλό είναι να μην αντιδρας και να μην απαντάς όταν έχει νεύρα, αλλά ίσως πρέπει να δει πως θα είναι η ζωή του αν σε χάσει. Θέλω να πω αν φύγεις έστω για μια μέρα τι θα κάνει, να του αφήσεις και τα παιδιά. Όταν λέει να πεθάνεις αυτός μετά τι θα κάνει? Τον ρώτησες?
    Συγνωμη να αφησει τα παιδια που ;
    Και μαλιστα να φυγει να τον εγκαταληψει ;
    Ξερεις σε τι κυνδινο βαζει τα παιδια της με αυτη την συμπεριφορα ;
    Δεν μιλαμε για νορμαλ προσωπικοτητες μιλαμε για διαταραγμενους ψυχολογικα .
    Οχι σε καμια τα παιδια μονα τους μαζι του ,μακρυα τι λεμε τωρα ,ο αλλος σκοτωσε πρωτα τα παιδια του για την πληγωσει και να την τιμωρησει που εφυγε ..Ηθελε να την δει να υποφερει τοσο πολυ και μετα σκοτωσε και την ιδια .

Οχι οχι με τιποτα τα παιδια εξω απο αυτη την διαμαχη ,προς θεου με τους διαταραγμενους που δεν ξερουν να ελεξουν τον θυμο τους και ξεσπουν παντου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Συγνωμη να αφησει τα παιδια που ;
    Και μαλιστα να φυγει να τον εγκαταληψει ;
    Ξερεις σε τι κυνδινο βαζει τα παιδια της με αυτη την συμπεριφορα ;
    Δεν μιλαμε για νορμαλ προσωπικοτητες μιλαμε για διαταραγμενους ψυχολογικα .
    Οχι σε καμια τα παιδια μονα τους μαζι του ,μακρυα τι λεμε τωρα ,ο αλλος σκοτωσε πρωτα τα παιδια του για την πληγωσει και να την τιμωρησει που εφυγε ..Ηθελε να την δει να υποφερει τοσο πολυ και μετα σκοτωσε και την ιδια .

Οχι οχι με τιποτα τα παιδια εξω απο αυτη την διαμαχη ,προς θεου με τους διαταραγμενους που δεν ξερουν να ελεξουν τον θυμο τους και ξεσπουν παντου .
    Πολύ κινηματογραφικά μου ακούγονται αυτά που λέτε.δηλαδη αυτός που σκότωσε τα παιδιά του πρώτα για να την κάνει να υποφέρει δεν ήταν μία προσωπικότητα η οποία φαινόταν εξαρχής αρρωστημένη; Θέλω να πω δεν ήτανε κάποιος που τον βλέπει ο κόσμος και καταλαβαίνει ότι κάτι δε πάει καλά; Θέλω να πιστεύω ότι είναι απειλές κυρίως... Το ένα μου παιδί είναι τριών μηνών και το θηλάζω δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να αφήσω τα παιδιά μου για κανένα λόγο.... δεν νομίζω ότι του καίγεται καρφί για μένα AXBAX για να παίξω τέτοια παιχνίδια, ,ξεσπά κυρίως πάνω μου Νάι αλλά έχει τύχει να τη πληρώσει και το μεγάλο μου αγόρι για να με εκδικηθεί... Νομίζω ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που έχω δει το αληθινό του πρόσωπο και το έχω ανεχτεί για αυτό και το κάνει μαζί μου....τέλος πάντων θα ψάξω σε αυτούς τους συλλόγους που αναφέρατε πιο πάνω μήπως βρω κάτι. Ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Πολύ κινηματογραφικά μου ακούγονται αυτά που λέτε.δηλαδη αυτός που σκότωσε τα παιδιά του πρώτα για να την κάνει να υποφέρει δεν ήταν μία προσωπικότητα η οποία φαινόταν εξαρχής αρρωστημένη; Θέλω να πω δεν ήτανε κάποιος που τον βλέπει ο κόσμος και καταλαβαίνει ότι κάτι δε πάει καλά; Θέλω να πιστεύω ότι είναι απειλές κυρίως... Το ένα μου παιδί είναι τριών μηνών και το θηλάζω δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να αφήσω τα παιδιά μου για κανένα λόγο.... δεν νομίζω ότι του καίγεται καρφί για μένα AXBAX για να παίξω τέτοια παιχνίδια, ,ξεσπά κυρίως πάνω μου Νάι αλλά έχει τύχει να τη πληρώσει και το μεγάλο μου αγόρι για να με εκδικηθεί... Νομίζω ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που έχω δει το αληθινό του πρόσωπο και το έχω ανεχτεί για αυτό και το κάνει μαζί μου....τέλος πάντων θα ψάξω σε αυτούς τους συλλόγους που αναφέρατε πιο πάνω μήπως βρω κάτι. Ευχαριστώ
    Κινηματογραφικα ;
    Μα ειναι τα γεγονοτα που τα ακουμε στις ειδησεις .
    Πολλοι απο αυτους εμφανιζαν συμπεριφορες οπως ανεφερες γι αυτο ποτε δεν ειμαστε σιγουρες για τα παιδακια μας .

Σε ολες αυτες τις γυναικοκτονιες ειδες πουθενα τον κοσμο οταν η γυναικα φωναζε οτι δεχοταν λεκτικη βια φωνες απειλες οτι θα την σκοτωσει ;
    Δεν ξερω αληθεια εγω πλεον σε κανεναν δεν επιτρεπω το παραμικρο ,το παραμικρο ομως οποιος εχει νευρα να παει να τα ξεσπασει εκει που του τα προκαλουν και αν δεν μπορει να τα ελεξει να ζητησει βοηθεια ,ουτε εγω φταιω ουτε τα παιδια μου ακομα και αν αυτος λεγετε πατερας .
    Καμια γυναικα πλεον κακοποιημενη ακομα και λεκτικα ,δεν θελω να βλεπω αλλες δολοφονιες στις ειδησης φτανει .
    Πιστυεω να καταλαβαινεις πως το λεω ,δεν εμπιστευομαστε τα παιδια μας ουτε για αστειο σε ενα ανθρωπο με τετοιες συμπεριφορες .

Senior Member
    Βασικά επειδή είναι της μόδας η ενδοοικογενειακή κ πλασάρεται πολύ επειδή πουλάει κ ότι πουλάει μένει στην επικαιρότητα με αρνητική διαφήμιση ( είναι πολύ προχω η σκέψη μου ) και η μεγάλη έκθεση έχει αρνητικά αποτελέσματα, δεν μαζεύω ψήφους για να γράφω γυναικοκτονιες κ ούτε σε σύλλογο είμαι .... πρέπει να φερθείς έξυπνα . ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ οι σύλλογοι κ οι ΜΚΟ κ οι δημοσιογράφοι για το αν θα φας το κεφάλι σου η' τα παιδιά σου θα μεγαλώσουν σε ίδρυμα . Θα σκεφτείς έξυπνα , μπορείς να δεις μόνη σου τι θα κάνεις και επειδή αυτός είναι εκδηκιτικος κ δεν θα δεχθεί πράγματα .αυτός είναι ανασφαλείς κ αδύναμος χαρακτήρας . Έχει βρει ένα σακκο του μποξ εσένα ξ βγάζει τα κόμπλεξ του ... Το θέμα είναι να μην του γυρίσει σε καμία παράνοια κάποια στιγμή . Να επιμείνεις σε ειδικό κ αγωγή , με τρόπο κ όχι κόπο . Βρες τα κουμπιά του , όχι να τον παρακαλέσεις ...είναι εύκολο να φύγεις από το σπίτι αλλά θα σε κυνηγήσει νομικά . Πρέπει να έχεις αποδείξεις ότι σε κακοποιεί λεκτικά , αλλιώς θα φας εγκατάλειψη στέγης κ αρπαγή ανηλίκων ...θες αποδείξεις , μαρτυρίες ....καλά τα γράφουν τα φεμιν κ τα ινφλουενσε κ οι δομουλες ,αλλά θες αποδείξεις ,

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Βασικά επειδή είναι της μόδας η ενδοοικογενειακή κ πλασάρεται πολύ επειδή πουλάει κ ότι πουλάει μένει στην επικαιρότητα με αρνητική διαφήμιση ( είναι πολύ προχω η σκέψη μου ) και η μεγάλη έκθεση έχει αρνητικά αποτελέσματα, δεν μαζεύω ψήφους για να γράφω γυναικοκτονιες κ ούτε σε σύλλογο είμαι .... πρέπει να φερθείς έξυπνα . ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ οι σύλλογοι κ οι ΜΚΟ κ οι δημοσιογράφοι για το αν θα φας το κεφάλι σου η' τα παιδιά σου θα μεγαλώσουν σε ίδρυμα . Θα σκεφτείς έξυπνα , μπορείς να δεις μόνη σου τι θα κάνεις και επειδή αυτός είναι εκδηκιτικος κ δεν θα δεχθεί πράγματα .αυτός είναι ανασφαλείς κ αδύναμος χαρακτήρας . Έχει βρει ένα σακκο του μποξ εσένα ξ βγάζει τα κόμπλεξ του ... Το θέμα είναι να μην του γυρίσει σε καμία παράνοια κάποια στιγμή . Να επιμείνεις σε ειδικό κ αγωγή , με τρόπο κ όχι κόπο . Βρες τα κουμπιά του , όχι να τον παρακαλέσεις ...είναι εύκολο να φύγεις από το σπίτι αλλά θα σε κυνηγήσει νομικά . Πρέπει να έχεις αποδείξεις ότι σε κακοποιεί λεκτικά , αλλιώς θα φας εγκατάλειψη στέγης κ αρπαγή ανηλίκων ...θες αποδείξεις , μαρτυρίες ....καλά τα γράφουν τα φεμιν κ τα ινφλουενσε κ οι δομουλες ,αλλά θες αποδείξεις ,
    Πολύ δύσκολα αποδεικνύεται όλο αυτό , όχι μόνο στη περίπτωση μου αλλά γενικά, κάποια περιστατικά (πολύ light )έχουν υποθει μπροστά σε κοντινά πρόσωπα αλλά μεμονωμένα. Ειναι πανέξυπνος ξέρει πολύ καλά το πότε θα ξεσπάσει...η μαμα τού ξέρει και έχει δεί αλλά θεωρεί ότι είναι χρέος της γυναίκας να υπακούει και να ανέχεται....εχεις κάτι σε αποδείξεις κατά νου;μα και η λεκτική βία δε νομίζω ότι είναι χαρακτηρισμένη σαν κάποιο αδίκημα νομικά , δηλαδή αν πάω και πω στην αστυνομία με απείλησε ότι θα με σκοτώσει θα έχει επιπτώσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Πολύ δύσκολα αποδεικνύεται όλο αυτό , όχι μόνο στη περίπτωση μου αλλά γενικά, κάποια περιστατικά (πολύ light )έχουν υποθει μπροστά σε κοντινά πρόσωπα αλλά μεμονωμένα. Ειναι πανέξυπνος ξέρει πολύ καλά το πότε θα ξεσπάσει...η μαμα τού ξέρει και έχει δεί αλλά θεωρεί ότι είναι χρέος της γυναίκας να υπακούει και να ανέχεται....εχεις κάτι σε αποδείξεις κατά νου;μα και η λεκτική βία δε νομίζω ότι είναι χαρακτηρισμένη σαν κάποιο αδίκημα νομικά , δηλαδή αν πάω και πω στην αστυνομία με απείλησε ότι θα με σκοτώσει θα έχει επιπτώσεις;
    Ειναι τα χειριστικα εργαλεια που σου ελεγα και μου μιλησες για σεναρια .
    Ειναι πανεξυπνοι αυτοι ουι τυποι γι αυτο και φτανουν στο απροχωρητο χωρις να τους καταλαβει κανενας ..

Εχει και την μαμα του σαν συμμαχο με τετοιες αρχεγονες αντιληψεις ;
    Βουτυρο στο ψωμακι του .

Τωρα εξηγουνται ολα ,αν αυτος ο αντρας μεγαλωσε με μια μανα που ετρωγε ξυλο αλλο το βουλωνε γιατι ηταν γυναικα για σκεψου λιγο τι θα κανει και στην δικη του γυναικα ;
    Γιατι παντα λεμε να γνωριζουμε και την οικογενεια που μεγαλωσε ο αντρας που ειμαστε μαζι ,βλεποντας την μανα του καταλαβαινουμε πολλα .

Φυσικα και να πας στην αστυνομια ,πλεον ο νομος εχει αλλαξει και θα δεις πως θα αντιδρασει κιολας .Αν ηρεμησει παει να πει οτι ειδε πως δεν τον παίρνει αν κανει χειροτερα σηκω και φυγε γιατι θα ερθουν και αλλα απο πισω ,παγια τακτικη τους πλεον .

Senior Member
    Μία λέξη. ΦΥΓΕ

Senior Member
    [QUOTE=Ανεμονη;1247931]Πολύ δύσκολα αποδεικνύεται όλο αυτό , όχι μόνο στη περίπτωση μου αλλά γενικά, κάποια περιστατικά (πολύ light )έχουν υποθει μπροστά σε κοντινά πρόσωπα αλλά μεμονωμένα. Ειναι πανέξυπνος ξέρει πολύ καλά το πότε θα ξεσπάσει...η μαμα τού ξέρει και έχει δεί αλλά θεωρεί ότι είναι χρέος της γυναίκας να υπακούει και να ανέχεται....εχεις κάτι σε αποδείξεις κατά νου;μα και η λεκτική βία δε νομίζω ότι είναι χαρακτηρισμένη σαν κάποιο αδίκημα νομικά , δηλαδή αν πάω και πω στην αστυνομία με απείλησε ότι θα με σκοτώσει θα έχει επιπτώσεις;[/QUOTE

Μα φυσικά η λεκτική βία είναι αδίκημα , όμως άντε να τι αποδείξεις ...βέβαια ο νομοθέτης ακόμα κ αποδεικνυομενης δίνει ποινές χάδι με αναστολή φυσικά ....Ε καλά τώρα η μάνα του τι θα πει . ...φυσικά να κάθεται να σε βρίζει . Για ψάξε μήπως έχει γκόμενα κ τον πιάσεις τσακωτο ...εκεί έχεις φοβερές ελπίδες διαζυγίου με profit

Page 2 of 2 FirstFirst 12