Ξερει κανεις τι ειναι αυτα τα συμπτωματα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Member
    Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας....λεω να παω σε καποιον ειδικο...Ισως αθελλα μου βαζω ταμπελες σε αυτα που ζω για να εχω την ελπιδα οτι αφου ειναι παθηση τοτε θεραπευετε...Τελειως χαζο το ξερω!!!Αλλα δεν μπορω αλλο αυτες τις κωλοκρισεις και αυτο το συναισθημα της απελπισιας και της αφορητης θλιψης!

Banned
    σε εκανα αντ στο μσν αν δεις το μην αυτο μπες το απογυεμα!

Senior Member
    Originally posted by astrid
    Originally posted by melene
    μηπως σε ενοχλει η αδιαφορια?ειναι κατι πολυ φυσιολογικο..ισως η αντιδραση σου ειναι λιγο υπερβολικη.
    γιατι ομως τον θυμο που εχεις αντι να τον ξεσπας σε αυτον προτιμας να τον στρεφεις στον εαυτο σου?μηπως αναζητας την προσοχη του?μηπως εκμεταλευεσαι και το παραμικρο ετσι ωστε να τον κανεις να σε προσεξει-λυπηθει?

Οχι ειλικρινα...μακαρι να ηταν ετσι!!!Μακαρι να το εκανα για να με λυπηθει...ειναι κατι πανω απο τις δυναμεις μου αυτο....δεν κανω τιποτα επιτηδες!Ισα ισα που προσπαθω να το κοντρολαρω και δεν μπορω...
    δεν σου ειπα σε καμια περιπτωση οτι το κανεις επιτηδες..περα απο τη διαχειριση θυμου που σου λενε το θεμα ειναι να ψαξεις να βρεις για ποιο λογο αφηνεσαι να επηρεαστεις τοσο απο πραγματα που απο μονη σου συνειδητοποιεις οτι ειναι μικρα.εκανα απλα μια υποθεση εγω..εσυ ξερεις ψαξε το..

Senior Member
    Originally posted by astrid
    Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας....λεω να παω σε καποιον ειδικο...Ισως αθελλα μου βαζω ταμπελες σε αυτα που ζω για να εχω την ελπιδα οτι αφου ειναι παθηση τοτε θεραπευετε...Τελειως χαζο το ξερω!!!Αλλα δεν μπορω αλλο αυτες τις κωλοκρισεις και αυτο το συναισθημα της απελπισιας και της αφορητης θλιψης!

Α, δεν το χα σκεφτει ποτε ετσι:) Δεν το βρισκω πάντως χαζο...το βρισκω αναγκη, ελπιδα για αλλαγη.

Παρολα αυτα και πραγματα που δεν μπαινουν σε μια λεξη σαν πάθηση, και μπορουν να εξεταστουν αλλά και να διερευνηθουν. Κι ετσι να αλλαξουν:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 2 of 2 FirstFirst 12