ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 100
    Banned
    Quote Originally Posted by user View Post
    κι εγώ αισθάνομαι απαίσια. όμως νιώθω πως θα αισθανόμουν απαίσια σε όποια εποχή θα ζούσα. σημασία έχει πως, πλέον η επιστήμη έχει προοδεύσει και η ψυχοθεραπεία δεν είναι ταμπού. με θλιβει τί περνούσαν τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι με διαταραχές συναισθήματος ή αυτισμό.

τώρα σε ό,τι αφορά την εποχή του 80, αν ζούσα σε ένα σύμπαν σαν του stranger things γιατί όχι; ή το freaks and geeks. γενικότερα υπήρχε τσιγάρο παντού, το δημόσιο ήταν στα χάλια του, μίζες, κομπίνες, μπουζούκια, game boy, εντάξει καλά ήταν. ιδανικά θα ήθελα να ζω την βικτωριανή εποχή, ζηλεύω τα σπίτια και την αισθητική της εποχής, ότι δεν υπήρχαν αυτοκίνητα, αλλά υπήρχαν δυστυχως άμαξες.
    Όντως τα πράγματα ήταν πολύ χειροτερα για τα άτομα με ψυχικά νοσήματα.Καταλαβαίνω ότι την έχεις ζήσει την εποχή του 80.Νομίζω ότι αφορά το χρήμα και τα μπουζούκια ήταν προς το 90 και μετά.Μα και πάλι δεν σε βλέπω πολύ ευχαριστημένο από εκείνη την εποχή.Τι να πουμε και εμείς που δεν τα ζήσαμε και ζούμε τα τωρινά σκ@τα.η βικτωριανή εποχή είχε το θεατραλε…καλή περίοδος ήταν.

Banned
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα το 1980 ίσως και παλιότερα, αν αφαιρέσουμε τους πολέμους από αφηγήσεις ηλικιωμένων ήταν ευτυχισμένοι. Η ζωή ήταν ανέμελη και ήρεμη. Τώρα υπάρχει άγχος απογοήτευση και γενικά υπερκατανάλωση, πρέπει να ξοδεύεις χρήματα και να διασκεδάζεις με τρόπο "ανήθικο" . Υπήρχε φτώχια και σκληρή δουλειά αλλά διασκέδαζαν αληθινά. Τώρα είναι όλα ψεύτικα και υπάρχει ανταγωνισμός. Οι άνθρωποι θέλουν να προκαλούν με ταξίδια ακριβή ζωή, να δείχνουν τον πλούτο τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος να συζητήσεις και να είναι διπλά σου πρόθυμος να σε στηρίξει χωρίς να τον πληρώσεις ή να το κάνει από υποχρέωση. Σε επίπεδο γειτονιάς υπήρχε κατανόηση και υποστήριξη ενώ τώρα αδιαφορία, γκρίνια, ζήλια και φόβος. Αν χρειαστείς κάτι κανένας δεν θα ανοίξει την πόρτα του.
    Συμφωνώ σε αυτά που λες!Τα πράγματα είναι πολύ επιφανειακά και χωρίς ουσία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Όντως τα πράγματα ήταν πολύ χειροτερα για τα άτομα με ψυχικά νοσήματα.Καταλαβαίνω ότι την έχεις ζήσει την εποχή του 80.Νομίζω ότι αφορά το χρήμα και τα μπουζούκια ήταν προς το 90 και μετά.Μα και πάλι δεν σε βλέπω πολύ ευχαριστημένο από εκείνη την εποχή.Τι να πουμε και εμείς που δεν τα ζήσαμε και ζούμε τα τωρινά σκ@τα.η βικτωριανή εποχή είχε το θεατραλε…καλή περίοδος ήταν.
    την δεκαετία του 80 γεννήθηκα. ίσα που την πρόλαβα δηλαδή. τα 90 τα θυμάμαι πιο πολυ, λόγω του ότι έπεσε πάνω στην εφηβία. έχω όμως τα αποκαΐδια του 80 πάνω μου. και τότε υπήρχαν σκ@τά. πρόλαβα πχ τα ξύλινα καθίσματα στα λεωφορία. και οι δρόμοι ήταν χάλια. βασικά η τωρινή εποχή είναι χειρότερη γιατί θα έπρεπε να ήταν καλύτερη.
    καλή περίοδος ήταν η βικτωριανή, στην Αγγλία. πολύ θα ήθελα να ζήσω εκεί τότε.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 05-06-2024 at 11:33.

Banned
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Αφού ξέρεις την Χάρλευ Κουίν και τον Τζόκερ, τότε ξέρεις πως οι δύο αυτοί ψυχοπαθείς δεν χωρίζουν. Και η Χάρλευ είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες, αφού ήταν μια ψυχίατρος που ερωτεύτηκε τον ασθενή της και ο ασθενής της την τρέλανε για εκδίκηση, επειδή πίστευε πως αυτή ευθύνεται για το χάος του μυαλού του χα χα
    Ποιος τρέλανε τον Τζόκερ; Η Χάρλευ Κουίν ως ψυχίατρος του ή ο Τζόκερ την Χάρλευ Κουίν ως ο έρωτας της; Αιώνιο ερώτημα!
    Δεν ζω στο Γκόθαμ Σίτι άλλα το Νίκ μου είναι ότι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά που ταιριάζει εδώ :Ρ

Δεν ξέρω αν μου μιλάς ειρωνικά ή παιχνιδιάρικα.
    Περίεργο!Το ζώδιο σου ουδεμία σχέση έχει με εκκεντρικότητα η σκοτεινό στυλ.Μήπως έχεις πλανήτες σε σκορπιό η υδροοχο;

Banned
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Τι σου αρεσει σε ολο αυτο ;
    Η παιδικη ανεμελια ή θα ηθελες σαν ενηλικη να ζουσες το 80 ;

σιγουρα παλιοτερα ηταν πιο ωραιες εποχες υπηρχαν πιο πολλα συναισθηματα ,σημερα πλεον ολα εχουν γινει πιο ωμα και κυνικα στους ανθρωπους .
    Ακομα και οι ερωτικες σχεσεις μοιαουν σαν τα κουνελια ...πανε με οσους πιο πολλους μπορουν χωρις συναισθημα και σεβασμο .
    Σαν νέα…η δεκαετία του 80 είχε μια αθωότητα, ρομαντισμό.όσο πάμε πιο πίσω..πάντα θα είναι καλυτερα.Η εποχή αυτή και αυτές που έρχονται είναι ότι χειροτερο.Πάμε κατά διαόλου…!!

Banned
    Μάλιστα!Για τα 90s τι άποψη έχεις εφόσον τα έζησες;

Senior Member
    Περίεργο!Το ζώδιο σου ουδεμία σχέση έχει με εκκεντρικότητα η σκοτεινό στυλ.Μήπως έχεις πλανήτες σε σκορπιό η υδροοχο;
    Συγγνώμη ρε συ Ρόζα. Δεν έκανα έρευνα να δω αν το ζώδιο μου ταιριάζει με της Χάρλευ Κουίν... Έχεις δίκιο. Έπρεπε να ψάξω τον αστρολογικό μου χάρτη και επίσης να επισκεφτώ την Λίτσα Πατέρα, πριν διαλέξω ταιριαστό νικνέιμ με εμένα! Κοίτα ρε τι βλακίες κάνω! Να μην ταιριάζει το ζώδιο μου με το νικνέιμ μου..

{Επίτηδες μου τα γράφεις μωρή για να με τσαντίζεις. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!}

Senior Member
    είναι ωραία τα 80 στις ταινίες του Δαλιανίδη. εγώ τις βλέπω φανατικά πέντε φορές το χρόνο!αν αναφερόσουν σε εμένα για τα 90, είχαν κι αυτά την τρέλα τους, τα ρέηβ πάρτυ τους, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια που πέρασαν και στα 00, γκλίτερ χαμός, μαλλιά μύτες, δεν ξέρω γιατί αλλά σκέφτομαι την μόδα!
    η κοινωνία ήταν πειραγμένη και τότε, έφευγε το πασόκ ήρθε ο επίτιμος, γενικότερα τα ήθη ελεύθερα, εγώ δεν είμαι και πολύ του έξω όπως ίσως φαίνεται.

Senior Member
    Ολες οι εποχές το ιδιο είναι αν είσαι νέος..Απλά μεγαλώνετε και δημιουργείται αίσθημα νοσταλγίας...Και ένα 18χρονο σήμερα θα θυμάται τα σημερινά χρόνια ως ιδανικά αργότερα στην ζωή του.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Συγγνώμη ρε συ Ρόζα. Δεν έκανα έρευνα να δω αν το ζώδιο μου ταιριάζει με της Χάρλευ Κουίν... Έχεις δίκιο. Έπρεπε να ψάξω τον αστρολογικό μου χάρτη και επίσης να επισκεφτώ την Λίτσα Πατέρα, πριν διαλέξω ταιριαστό νικνέιμ με εμένα! Κοίτα ρε τι βλακίες κάνω! Να μην ταιριάζει το ζώδιο μου με το νικνέιμ μου..

{Επίτηδες μου τα γράφεις μωρή για να με τσαντίζεις. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!}
    Ααα οκ!Αν δεν τον γνωρίζεις πες μου να στον βγάλω.Δεν είναι κάτι δύσκολο.Τον ωροσκόπο σου τον γνωρίζεις έστω;

Banned
    Quote Originally Posted by user View Post
    είναι ωραία τα 80 στις ταινίες του Δαλιανίδη. εγώ τις βλέπω φανατικά πέντε φορές το χρόνο!αν αναφερόσουν σε εμένα για τα 90, είχαν κι αυτά την τρέλα τους, τα ρέηβ πάρτυ τους, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια που πέρασαν και στα 00, γκλίτερ χαμός, μαλλιά μύτες, δεν ξέρω γιατί αλλά σκέφτομαι την μόδα!
    η κοινωνία ήταν πειραγμένη και τότε, έφευγε το πασόκ ήρθε ο επίτιμος, γενικότερα τα ήθη ελεύθερα, εγώ δεν είμαι και πολύ του έξω όπως ίσως φαίνεται.
    Κοπέλα είσαι φαντάζομαι για να επικεντρώνεσαι στην μόδα της εποχής.Και μένα μαρεσουν πολύ οι ταινίες του 80.Ελληνικές και ξένες.Γενικότερα σαν δεκαετίες.Η μια με την άλλη δεν έχει καμία σχέση.Τα 80s είχαν μια φρεσκάδα,μια αυθεντικότητα.Δεν είναι τυχαίο που μετά από τόσα χρόνια η μουσική και οι ταινίες έχουν απήχηση ακόμα.Τα 90s δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα γιατί μπήκε το χρήμα και το φαινεσθε στην μέση.Χρηματιστήριο,κλαμπ της καλής κοινωνίας,έξαρση των ναρκωτικών κτλπ.Αν υπάρχει καποιος που έχει ζήσει τα 80s,η το 90s και έχει όρεξη.Ας μας γράψει τις εμπειριες του.Τους σημερινούς 50-60ρηδες τους ζηλεύω που πρόλαβαν και ζήσανε κάποιες καλές εποχές.Όσο για το τώρα κάποιοι μπορεί να με θεωρήσουν υπερβολική η ότι δεν ξέρω τη λέω..αλλά περιμένετε και θα δείτε πολλά άσχημα ακόμα.

Banned
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ολες οι εποχές το ιδιο είναι αν είσαι νέος..Απλά μεγαλώνετε και δημιουργείται αίσθημα νοσταλγίας...Και ένα 18χρονο σήμερα θα θυμάται τα σημερινά χρόνια ως ιδανικά αργότερα στην ζωή του.
    Ευχαριστούμε που μας θεωρείς πουρά.προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν 18χρονων τώρα.Γενικά δεν θα ήθελα να υπάρχω στο τώρα,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Senior Member
    Το τώρα είναι άσχημο για πολλους

Senior Member
    Σαν νέα…η δεκαετία του 80 είχε μια αθωότητα, ρομαντισμό.όσο πάμε πιο πίσω..πάντα θα είναι καλυτερα.Η εποχή αυτή και αυτές που έρχονται είναι ότι χειροτερο.Πάμε κατά διαόλου…!!
    Σε αυτο συμφωνω ,ηταν πολύ καλυτερες οι παλιες εποχες οσο αφορα τις προσωπικες σχεσεις κατ αλλα η τεχνολογια εχει συμβαλει και σε θετικο βαθμο .
    Απλα παλια υπηρχε ουσιαστικο δεσιμο με τους ανθρωπους ,τωρα δες τι γινετε γυρω σου .
    Ζηλεια κακια και η μονη τους εννοια να βρουν καποιον να ξεσπασουν τα ψυχολογικα τους αντι να πανε σε ενα γιατρο

Ο ρομαντισμος ομως ειναι και στο χερι μας να τον διατηρήσουμε .Αν ξαφνικα εγω που ειμαι φουλ ρομαστικη ντρεπομαι να το εκφρασω φοβούμενη μην με πουν κατι αλλο πως θα συνεχιστεί !
    Ας κρατησουμε λοιπον τα ομορφα στοιχεια μας και ισως αλλαξουν και παλι οι εποχες

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast