Ζέστη και άγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophie_ View Post
    Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Δεν ξέρω ρε παιδιά είναι μέρες που νιώθω ένα κενό, άδεια τελείως, βάζω τα κλάματα μόνη μου ξαφνικά και για ώρα...σήμερα το πρωί λόγω ζέστης δε βγήκα απ' το σπίτι. Ευτυχώς έχω άδεια αυτές τις ημέρες από τη δουλειά. Πριν δύο περίπου ώρες πάλι με έπιασε μια ζάλη κ ειδικά όταν χρησιμοποίησα τον υπολογιστή έγινε πιο έντονη. Έχω μια θολούρα στα μάτια μαζί κ παθαίνω άγχος ότι θα πέσω κάτω θα πεθάνω και δε θα με βρει κανείς. Το απόγευμα έχω νευρολόγο κι αύριο ξεκινάω σε ψυχολόγο. Λέτε να με βοηθήσουν όλα αυτά; Πώς θα ζω έτσι νέα κοπέλα; Νιώθω ότι προχωρά η ζωή κ εγώ την κοιτάζω
    Έχετε συζητήσει με το ψυχίατρο, την πιθανότητα να έχεις κατάθλιψη; Πολλά από αυτά που λες, τα είχα στην κατάθλιψη.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Δεν ξέρω ρε παιδιά είναι μέρες που νιώθω ένα κενό, άδεια τελείως, βάζω τα κλάματα μόνη μου ξαφνικά και για ώρα...σήμερα το πρωί λόγω ζέστης δε βγήκα απ' το σπίτι. Ευτυχώς έχω άδεια αυτές τις ημέρες από τη δουλειά. Πριν δύο περίπου ώρες πάλι με έπιασε μια ζάλη κ ειδικά όταν χρησιμοποίησα τον υπολογιστή έγινε πιο έντονη. Έχω μια θολούρα στα μάτια μαζί κ παθαίνω άγχος ότι θα πέσω κάτω θα πεθάνω και δε θα με βρει κανείς. Το απόγευμα έχω νευρολόγο κι αύριο ξεκινάω σε ψυχολόγο. Λέτε να με βοηθήσουν όλα αυτά; Πώς θα ζω έτσι νέα κοπέλα; Νιώθω ότι προχωρά η ζωή κ εγώ την κοιτάζω
    Εχεις μεγσλο φορτιο κ σε εχει διαλυσει....με υπομονη θα φτιαξει....μην λες πως θα ζησω...το αυριο δεν το ξερει κανεις....θα ζηδεις κ θα τα καταφερεις...αλλα πρεπιε να πσρεις θεραπεια....μονη σου δεν γινετε στην αρχη.....κανε θπομονη...θα τα καταφερεις κ ολα θα περασπυν...

Senior Member
    Καλά νιώθεις κενό κ στεναχωριέσαι αντί να χαίρεσαι που είσαι καλά άδειασες για να αδειάσεις σημαίνει ότι έδωσες μπράβο σου στο βουνό που είμαι εγώ 40 χρόνων οι νεότεροι σε 5 χρόνια δουλειάς αδειαζουνε μπράβο σου γτ έδωσες

Senior Member
    Η ζέστη είναι ανυπόφορη.
    Δυστυχώς δεν πεθαίνεις εύκολα από υψηλή θερμοκρασία, είμαστε καταδικασμένοι να υποφέρουμε. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε και να ξεκουραστούμε λογικό να έχουμε άγχος, πόνους και άλλα συμπτώματα.

Banned
    Καλησπέρα παιδιά. Γράφω ξανά. Λίγες μέρες είμαι καλά, λίγες όχι. Προσπαθώ όμως να μην αφήνω την ψυχολογία μου να πέφτει. Τη θεραπεία με τα ζαναξ για δέκα μέρες που μου είπε ο γιατρός δεν την έκανα κανονικά γιατί φοβήθηκα. Πήρα από μισό χάπι των 0,5 για δύο φορές που ήμουν στο ζενίθ του πανικού και μετά ηρεμουσα μόνη μου. Σκέφτομαι όμως να του πω να ξεκινήσουμε αντικαταθλιπτικά. Οι ζαλαδες συνεχίζονται, όμως κανείς γιατρός δεν βρίσκει κάτι ακόμη και αύριο έχω τον τελευταίο, νευρολόγο. Έχετε πάει σε νευρολόγο; Μπορεί να δώσει θεραπεία με χάπια αυτη η ειδικότητα;
    Και κάτι ακόμη... Σήμερα έχουμε πολλή ζέστη εδώ...χρειάστηκε να κατέβω για κάποιες δουλειές με μια φίλη, ήπιαμε κ έναν καφέ, και περπάτησα όχι πάνω από είκοσι λεπτά συνολικά...γύρισα σπίτι τώρα κ νιώθω στην ανάσα μου ένα κράτημα να το πω.. σαν μαγκωμενη κ αγχώθηκα μετά κ έχω λίγη ταχυκαρδία.. δεν έχω κάνει δύσπνοια ποτέ ούτε ξέρω πως μοιάζει, μπορεί να είναι δύσπνοια αυτό;
    Αν έχεις μόνο ανχος και όχι κατάθλιψη δεν υπάρχει λόγος να πάρεις αντικαταθλιπτικα.Μην ξεκινάς τα ζαναξ..έχει παραγίνει το κακό με αυτό το χάπι!Εξαντλησε κάθε φυσικη λύση,μόνο τότε να κοιτάξεις για χαπακωμα.Αν θελεις μπες στην ενότητα που αφορά εναλλακτικές/φυσικές θεραπείες!

Senior Member
    Πρώτη συνεδρία με την ψυχοθεραπευτικά και μου είπε πως κουβαλάω μεγάλο φορτίο μέσα μου...όχι πως δεν το ήξερα δηλαδή... Αλλά είναι αλλιώς να σου το λένε. Εδώ που ζω έχουμε 44 βαθμούς από την άλλη, υποφέρω με τόση ζέστη... Τις προηγούμενες ημέρες ήμουν σχετικά καλύτερα, προσπαθούσα να μην κάνω αρνητικές σκέψεις...όμως η ζέστη δε βοηθάει, φοβάμαι ότι θα λιποθυμήσω κ θα είμαι μόνη μου. Επιπλέον το κακό στη δουλειά έχει παραγινει, εδώ κ μήνες θέλω να φύγω γιατί έχω ένα ολόκληρο μαγαζί μόνη μου με βασικό μισθό. Δεν υπάρχει άλλος υπάλληλος ούτε δυνατότητα για έξτρα χρήματα. Έχω κουραστεί. Καταλαβαίνω ότι και η δουλειά με επιβαρύνει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω

Senior Member
    Πρώτη συνεδρία με την ψυχοθεραπευτικά και μου είπε πως κουβαλάω μεγάλο φορτίο μέσα μου...όχι πως δεν το ήξερα δηλαδή... Αλλά είναι αλλιώς να σου το λένε. Εδώ που ζω έχουμε 44 βαθμούς από την άλλη, υποφέρω με τόση ζέστη... Τις προηγούμενες ημέρες ήμουν σχετικά καλύτερα, προσπαθούσα να μην κάνω αρνητικές σκέψεις...όμως η ζέστη δε βοηθάει, φοβάμαι ότι θα λιποθυμήσω κ θα είμαι μόνη μου. Επιπλέον το κακό στη δουλειά έχει παραγινει, εδώ κ μήνες θέλω να φύγω γιατί έχω ένα ολόκληρο μαγαζί μόνη μου με βασικό μισθό. Δεν υπάρχει άλλος υπάλληλος ούτε δυνατότητα για έξτρα χρήματα. Έχω κουραστεί. Καταλαβαίνω ότι και η δουλειά με επιβαρύνει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω
    Αν σκοπεύεις να φύγεις, ψάξε πρώτα κάτι άλλο, να μην ταλαιπωρηθείς ψυχολογικά με την ανεργία.
    Τουλάχιστον έχεις δροσιά στη δουλειά? Πριν περίπου ένα χρόνο και εγώ δεν άντεξα και έφυγα, πέρασε το καλοκαίρι με άγχος και η ζεστή έκανε πολύ δύσκολη την αναζήτηση εργασίας. Το φθινόπωρο βρήκα και ήταν καλά... Τώρα όμως που έφτασε ο καύσωνας οριακά κάνω υπομονή, αν λιποθυμήσω θα γίνω ρεζίλι στους συναδέλφους αλλά και ο ιδρώτας δεν παλεύεται πάω σπίτι και δεν μπορώ να συνέλθω. πάω για δουλειά και φοβάμαι πως δεν θα αντέξω τη ζέστη και θα τα παρατήσω, θα σηκωθώ να φύγω ξαφνικά, με πιάνει δύσπνοια πριν μπω ακόμα στο κτήριο...
    Με την μικρή εμπειρία που απέκτησα νομίζω πως η θερμοκρασία στην εργασία είναι το νούμερο ένα κριτήριο, τα λεφτά και τα ένσημα έρχονται δεύτερα , και έπονται το ωράριο, οι ευθύνες και οι συνάδελφοι.

Senior Member
    Στη δουλειά έχω κλιματιστικό και είμαι μόνη μου αλλά με πιάνει θολούρα στα μάτια και μετά αγχώνομαι φουλ ότι θα ζαλιστώ θα πέσω κάτω και είμαι μόνη μου. Παιδιά τι γίνεται; Μερα παρά μέρα έτσι θα είναι η ζωή; Έχω τρελαθεί δεν αντέχω άλλο θέλω να ανοίξω την πόρτα και να φύγω και είμαι στη δουλειά τώρα και υποφέρω

Senior Member
    Στη δουλειά έχω κλιματιστικό και είμαι μόνη μου αλλά με πιάνει θολούρα στα μάτια και μετά αγχώνομαι φουλ ότι θα ζαλιστώ θα πέσω κάτω και είμαι μόνη μου. Παιδιά τι γίνεται; Μερα παρά μέρα έτσι θα είναι η ζωή; Έχω τρελαθεί δεν αντέχω άλλο θέλω να ανοίξω την πόρτα και να φύγω και είμαι στη δουλειά τώρα και υποφέρω
    Πόσο σε νιώθω, υποφέρω μήνες με ζαλάδες και φοβάμαι ότι θα Σήμερα κι εγώ έτσι ήμουν στην δουλειά χάλια ήθελα να φύγω να πάω να ξαπλώσω.Πως είσαι τώρα;

Senior Member
    Εγώ θα έλεγα πως είναι απλά συμπτώματα που βασανίσουν αρκετό κόσμο. Δεν πέφτεις τόσο εύκολα.
    Η θολούρα και η ζαλάδα συμβεί συχνά όταν κάνουμε κάποια κίνηση, να σηκωθούμε, να σκύψουμε. Αν είμαστε ακίνητοι, όρθιοι.
    Αν κάνουμε εξετάσεις και είναι φυσιολογικά τότε πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ζεστή είναι θα περάσει δύσκολα το καλοκαίρι.

Senior Member
    Το θέμα σου στην ουσία δεν είναι η ζέστη (που είναι ναι ένα σοβαρό πρόβλημα), αλλά η δουλειά σου, που δεν σου αρεσει. Ψάχνεις για κάτι καλύτερο ή έστω κάτι στα μέτρα σου; Νιώθεις έτοιμη να φύγεις από αυτή την δουλειά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna K View Post
    Πόσο σε νιώθω, υποφέρω μήνες με ζαλάδες και φοβάμαι ότι θα Σήμερα κι εγώ έτσι ήμουν στην δουλειά χάλια ήθελα να φύγω να πάω να ξαπλώσω.Πως είσαι τώρα;
    Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι. Έχω κουραστεί. Είμαι μόνο 30. Κ απο όταν μπήκε αυτή η χρονιά όλα μου πάνε στραβά, όλο κάτι εχω, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Οι ζαλαδες δε με αφήνουν. Λίγες ώρες είμαι καλά και πάλι τα ίδια. Παθολογικά δε βρίσκουν κάτι. Κ εγώ αντί να ηρεμήσω και να σκεφτώ αυτό που μου είπαν τόσοι γιατροί οτι δηλαδή είναι ψυχολογικό, σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό που δε το βρίσκουν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το θέμα σου στην ουσία δεν είναι η ζέστη (που είναι ναι ένα σοβαρό πρόβλημα), αλλά η δουλειά σου, που δεν σου αρεσει. Ψάχνεις για κάτι καλύτερο ή έστω κάτι στα μέτρα σου; Νιώθεις έτοιμη να φύγεις από αυτή την δουλειά;
    Όλη μου η ζωή δε μου αρέσει. Και είναι βαρύ αυτο που λέω. Δε μπορώ εύκολα να αντλήσω χαρά στην καθημερινότητα. Έχω μικρές πολύ μικρές στιγμές χαρούμενες που μετά εξαφανίζονται. Κ το πρόβλημα είναι ότι με όσους ανθρώπους μιλάω στη δουλειά, αισθάνονται παρόμοια. Εγώ αυτό το βλέπω για κατάθλιψη.
    Η δουλειά μου ναι δε με ικανοποιεί. Βασικός μισθός για άπειρες αρμοδιότητες...ψάχνω να φύγω... Αλλά επαρχία εδώ. Δύσκολα. Θα ήθελα ιδανικά κάτι με τηλεργασια, από το σπίτι. Να μην έχω να κάνω με εξυοηρετηση πελατών και να τους ακούω όλη μέρα.. κάθονται στο κατάστημα και μου πιάνουν κουβέντα, λένε τον πόνο τους..χωρίς να γνωριζόμαστε. Ο ένας μετά τον άλλον. Κ έχω τα δικά μου, δεν τους αντέχω

Senior Member
    Αν δεν σου ταιριάζει η δουλειά, πρέπει να την αλλάξεις. Δεν είναι εύκολη η εξυπηρέτηση πελατών. Εμένα μου άρεσε να την κάνω αλλά όταν την παράτησα και βρήκα κάτι διαφορετικό που δεν έχει να κάνει με πελάτες, διαπίστωσα πόσο ξένοιαστη είναι η εργασία. Αν δουλεύεις ως εργάτης χωρίς ευθύνη και χωρίς να υποκρινεσαι ,η να έχει πάντα ο πελάτης δίκιο, φτιάχνει και η ψυχολογία σου, μπορεί να έχεις και περισσότερους συναδέλφους σε μια βιομηχανία.

Senior Member
    Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι. Έχω κουραστεί. Είμαι μόνο 30. Κ απο όταν μπήκε αυτή η χρονιά όλα μου πάνε στραβά, όλο κάτι εχω, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Οι ζαλαδες δε με αφήνουν. Λίγες ώρες είμαι καλά και πάλι τα ίδια. Παθολογικά δε βρίσκουν κάτι. Κ εγώ αντί να ηρεμήσω και να σκεφτώ αυτό που μου είπαν τόσοι γιατροί οτι δηλαδή είναι ψυχολογικό, σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό που δε το βρίσκουν....
    Η κατάθλιψη και το άγχος είναι προειδοποίηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις γιατί δεν βαδίζει σωστα το όχημα.
    Πρεπει να κάνεις αντικατάσταση των εγνοιων που σου προκαλούν άγχος με άλλες έγνοιες,να μεει κατειλημμένο το κέντρο ελέγχου.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast