Ζέστη και άγχος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophie_ View Post
    Έχω ένα χρόνο να κάνω.. δεν έχω καμία διάθεση κι ο άντρας μου κάνει υπομονή..
    Κακως...Η μη σεξουαλική εκτόνωση προκαλεί ψυχική πίεση και σύγχυση...Κανε εντζινγκ για καμμιά ώρα και θα χαλαρώσεις.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Πρώτη συνεδρία με την ψυχοθεραπευτικά και μου είπε πως κουβαλάω μεγάλο φορτίο μέσα μου...όχι πως δεν το ήξερα δηλαδή... Αλλά είναι αλλιώς να σου το λένε. Εδώ που ζω έχουμε 44 βαθμούς από την άλλη, υποφέρω με τόση ζέστη... Τις προηγούμενες ημέρες ήμουν σχετικά καλύτερα, προσπαθούσα να μην κάνω αρνητικές σκέψεις...όμως η ζέστη δε βοηθάει, φοβάμαι ότι θα λιποθυμήσω κ θα είμαι μόνη μου. Επιπλέον το κακό στη δουλειά έχει παραγινει, εδώ κ μήνες θέλω να φύγω γιατί έχω ένα ολόκληρο μαγαζί μόνη μου με βασικό μισθό. Δεν υπάρχει άλλος υπάλληλος ούτε δυνατότητα για έξτρα χρήματα. Έχω κουραστεί. Καταλαβαίνω ότι και η δουλειά με επιβαρύνει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω
    Είχα σχεδόν 3,5 χρόνια να μπω στο forum..Έκανα την κίνηση να το ανοίξω ξανά σήμερα , αναζητώντας απαντήσεις σε όσα συμβαίνουν και σε εμένα.
    Πολύ πίεση στη δουλειά, προσπαθώ να ξεπεράσω ( δεν γίνεται) την απώλεια του πατέρα μου, έχω ιλιγγους εδώ και 2,5 μήνες χωρίς να έχω κάτι.
    Δεν έχω πάει σε ψυχολόγο διότι οικονομικά δεν το αντέχω..

Δεν ξέρω πως να ηρεμήσω και πως να μην αφήσω το άγχος να με καταστρέψει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paka View Post
    Είχα σχεδόν 3,5 χρόνια να μπω στο forum..Έκανα την κίνηση να το ανοίξω ξανά σήμερα , αναζητώντας απαντήσεις σε όσα συμβαίνουν και σε εμένα.
    Πολύ πίεση στη δουλειά, προσπαθώ να ξεπεράσω ( δεν γίνεται) την απώλεια του πατέρα μου, έχω ιλιγγους εδώ και 2,5 μήνες χωρίς να έχω κάτι.
    Δεν έχω πάει σε ψυχολόγο διότι οικονομικά δεν το αντέχω..

Δεν ξέρω πως να ηρεμήσω και πως να μην αφήσω το άγχος να με καταστρέψει....
    Γεια σου. Σε καταλαβαίνω τόσο πολύ. Ιλίγγους όταν λες; Γυρίζει ο χώρος γύρω σου ή εσύ γύρω από τον χώρο; Ή απλές ζαλάδες; Ο ψυχολόγος είναι ακριβό σπορ αλλά απολύτως χρήσιμο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Κακως...Η μη σεξουαλική εκτόνωση προκαλεί ψυχική πίεση και σύγχυση...Κανε εντζινγκ για καμμιά ώρα και θα χαλαρώσεις.
    Δεν έχω καμία διάθεση για σεξουαλική επαφή... Εδώ δεν έχω βρει τον εαυτό μου καλά καλά

Senior Member
    Πότε είναι η επομενη συνέδρια με το ψυχολόγο;

Senior Member
    Δεν έχω καμία διάθεση για σεξουαλική επαφή... Εδώ δεν έχω βρει τον εαυτό μου καλά καλά
    Δεν είναι θέμα διάθεσης είναι θέμα ανάγκης...Πρέπει να εκτονώνεσαι για να ηρεμήσεις.

Senior Member
    Σάββατο πρωί..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Δεν είναι θέμα διάθεσης είναι θέμα ανάγκης...Πρέπει να εκτονώνεσαι για να ηρεμήσεις.
    Και πώς ρε συ, με το ζόρι;

Senior Member
    Και πώς ρε συ, με το ζόρι;
    Για δοκίμασε να κάνεις σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα για κανέναν μήνα να δεις πως θα πάει,και νομίζω θα ηρεμήσεις και θα φύγουν τα υποχονδριακά ότι κάτι έχεις.

Senior Member
    Χθες βράδυ έζησα κάτι τρομερό. Δύο μέρες ήμουν πολύ καλά, καθόλου ζαλάδα ή κάτι άλλο. Χωρίς να πιω τίποτα. Χθες βράδυ, ξαπλώνω 12 χωρίς να νυστάζω, αλλά ήμουν φουλ κουρασμένη. Κλείνω κινητά κλπ και προσπαθώ να κοιμηθώ. Και με πιάνει παιδιά ξαφνικά ένα πραγμα... Με κλειστά μάτια ζαλάδα φοβερή, να κουνιέται το κεφάλι μου και το ένιωθα σαν να είχε σπάσει μεσα σε χίλια μικρά κομματάκια..δεν ξέρω πως να το περιγράψω.. χωρίς πονοκέφαλο.. απλά αυτό πολύ έντονο και λόγω ζέστης είχα ιδρώσει, αν κ είχα ανεμιστήρα, δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται κρύος ιδρώτας, μετά αγχώθηκα φοβερά, ως τις 4.30 -5 ήμουν τελείως ξύπνια και προσπαθούσα να ηρεμήσω με βαθιές ανάσες. Σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και νόμιζα θα πέσω κάτω.. είμαι αυπνη... Το ίδιο έπαθα για πρώτη φορά πάλι πριν από καμιά βδομάδα όταν για να χαλαρώσω ήπια ένα ξοζάλ που πάντα μου έφερνε υπνηλια αλλά εκεινη τη φορά μου χειροτέρεψε τη ζάλη... Σαν το χθεσινό όμως τίποτα... Παιδιά έχω φοβηθεί πολυ, λέτε να έχω κάτι σοβαρό και να μην το βρίσκουν; Τι ήταν αυτό το βραδινό; Είχα φάει για βράδυ και είχα πιει χαμομήλι .

Senior Member
    Χθες βράδυ έζησα κάτι τρομερό. Δύο μέρες ήμουν πολύ καλά, καθόλου ζαλάδα ή κάτι άλλο. Χωρίς να πιω τίποτα. Χθες βράδυ, ξαπλώνω 12 χωρίς να νυστάζω, αλλά ήμουν φουλ κουρασμένη. Κλείνω κινητά κλπ και προσπαθώ να κοιμηθώ. Και με πιάνει παιδιά ξαφνικά ένα πραγμα... Με κλειστά μάτια ζαλάδα φοβερή, να κουνιέται το κεφάλι μου και το ένιωθα σαν να είχε σπάσει μεσα σε χίλια μικρά κομματάκια..δεν ξέρω πως να το περιγράψω.. χωρίς πονοκέφαλο.. απλά αυτό πολύ έντονο και λόγω ζέστης είχα ιδρώσει, αν κ είχα ανεμιστήρα, δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται κρύος ιδρώτας, μετά αγχώθηκα φοβερά, ως τις 4.30 -5 ήμουν τελείως ξύπνια και προσπαθούσα να ηρεμήσω με βαθιές ανάσες. Σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και νόμιζα θα πέσω κάτω.. είμαι αυπνη... Το ίδιο έπαθα για πρώτη φορά πάλι πριν από καμιά βδομάδα όταν για να χαλαρώσω ήπια ένα ξοζάλ που πάντα μου έφερνε υπνηλια αλλά εκεινη τη φορά μου χειροτέρεψε τη ζάλη... Σαν το χθεσινό όμως τίποτα... Παιδιά έχω φοβηθεί πολυ, λέτε να έχω κάτι σοβαρό και να μην το βρίσκουν; Τι ήταν αυτό το βραδινό; Είχα φάει για βράδυ και είχα πιει χαμομήλι .
    Η μπορεί απλά να ήταν ίλιγγος.. Το συνδυασες πάλι με τη ζέστη. Έχεις την ανάγκη να στρέφεις την προσοχή σου σε ένα πρόβλημα που έχει λύση.. Τι πραγματικά όμως σε βασανιζει; Το έχεις εντοπίσει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η μπορεί απλά να ήταν ίλιγγος.. Το συνδυασες πάλι με τη ζέστη. Έχεις την ανάγκη να στρέφεις την προσοχή σου σε ένα πρόβλημα που έχει λύση.. Τι πραγματικά όμως σε βασανιζει; Το έχεις εντοπίσει;
    Ιλίγγους δεν κάνω. Με έχουν εξετάσεις στο διαφορετικοι ΩΡΛ, παθολόγος και νευρολόγος. Όλοι μου έκαναν τις ειδικές ασκήσεις. Κανείς δεν εντόπισε ίλιγγο. Για αυτό φοβάμαι. Χθες ενώ ήμουν τόσο καλά δύο μέρες, εκεί που πήγα να κοιμηθώ να με πιάσει; Ήταν πολύ δυνατό. Έχω φοβηθεί πολυ.

Senior Member
    Ιλίγγους δεν κάνω. Με έχουν εξετάσεις στο διαφορετικοι ΩΡΛ, παθολόγος και νευρολόγος. Όλοι μου έκαναν τις ειδικές ασκήσεις. Κανείς δεν εντόπισε ίλιγγο. Για αυτό φοβάμαι. Χθες ενώ ήμουν τόσο καλά δύο μέρες, εκεί που πήγα να κοιμηθώ να με πιάσει; Ήταν πολύ δυνατό. Έχω φοβηθεί πολυ.
    Μη φοβάσαι. Μπορεί να είναι η κούραση της ημέρας και βγήκε έτσι στο σώμα σου, μπορεί να σε στρεσάρε κάτι, να σε αγχώσε, να σε στεναχώρησε.

Το μυαλό σου κόλλησε. Βρήκατε με το ψυχολόγο ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Sophie σε ρώτησα κάτι.. Το μυαλό σου κόλλησε. Σε ρώτησα αν εντόπισες τι πραγματικά σε βασανίζει..
    Μη φοβάσαι. Μπορεί να είναι η κούραση της ημέρας και βγήκε έτσι στο σώμα σου, μπορεί να σε στρεσάρε κάτι.
    Όχι δεν το εντόπισα.. στρεσαρίστηκα πολύ αργότερα μέσα στη νύχτα όταν είδα ότι περνούν οι ώρες, δεν περνάει και μένω άυπνη. Εκεί αγχώθηκα από τα υπάρχοντα συμπτώματα. Μου έγραψε και μαγνητική η νευρολόγος. Εγκεφάλου και αυχένα. Θα την κάνω την Τετάρτη. Η αξονική εγκεφάλου και σπλαχνικού κρανίου δεν είχε δείξει κάτι. Είμαι φοβισμένη. Με τις ζαλαδες το τελευταίο δίμηνο έχω φοβηθεί πολυ.

Senior Member
    Όχι δεν το εντόπισα.. στρεσαρίστηκα πολύ αργότερα μέσα στη νύχτα όταν είδα ότι περνούν οι ώρες, δεν περνάει και μένω άυπνη. Εκεί αγχώθηκα από τα υπάρχοντα συμπτώματα. Μου έγραψε και μαγνητική η νευρολόγος. Εγκεφάλου και αυχένα. Θα την κάνω την Τετάρτη. Η αξονική εγκεφάλου και σπλαχνικού κρανίου δεν είχε δείξει κάτι. Είμαι φοβισμένη. Με τις ζαλαδες το τελευταίο δίμηνο έχω φοβηθεί πολυ.
    Τι φοβάσαι ότι έχεις?

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast