Χριστιανισμός-Φάρος ζωής - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 122
    Senior Member
    @ΑΧΒΑΧ..Καλά ρε μάστορα εσύ δεν είσαι αυτός που μας έλεγες ότι οι θρησκείες είναι κατασκευασμένες με σκοπό να εκμεταλλευτούν αδύναμους ανθρώπους και ευκολόπιστους.. Ιδικά στον χριστιανισμό είναι όλα φαντασιώσεις και αφηγήσεις σχιζοφρενών.. Και μάλιστα απορούσες πως δεν το βλέπουν μερικοί.. Τώρα τι παίχτηκε;; πουλάς και συ ψεύτικες ελπίδες στον απελπισμένο;;

Senior Member
    Ναι βέβαια έχει πολύ ψηλά την γυναικεία υπόσταση η ορθολοξια.. Για αυτό εσείς οι γυναίκες απαγορεύεται να μπείτε στο Αγιο Όρος για να μη το μολύνετε. Και πόσα άλλα βαριέμαι.

Ανδροκρατούμενες θρησκείες που θέλουν τη γυναίκα να κοιταζει το πάτωμα.

Banned
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Ναι βέβαια έχει πολύ ψηλά την γυναικεία υπόσταση η ορθολοξια.. Για αυτό εσείς οι γυναίκες απαγορεύεται να μπείτε στο Αγιο Όρος για να μη το μολύνετε. Και πόσα άλλα βαριέμαι.

Βρε καλώς τον!Μα ποσό προβλέψιμος μπορείς να γίνεις!

Senior Member

Γιατι δεν επιτρεπεται στο Αγιο Ορος ;
    Ποια μονο πηγε και προς τιμην Αυτης δεν γινετε αυτο που λες ;

Ξερεις καμια αλλη θρησκεια να υμνεί την Μητερα ολων την Παναγια και προς τιμην Αυτης να μην μπορουμε ολες εμεις να παμε ;

Αστο η ημιμαθεια σου και ο φανατισμος σου ειναι ξεκαθαρος πλεον σε ολο αυτο .Ερμηνευεις οπως εσυ θελεις τα γεγονοτα εχεις πεισει τον ιδιο σου τον εαυτο οτι εισαι ανωτερος ολων και ζεις στο παραμυθι σου ,σεβαστο μεχρι εκει ομως ... βραζεις στο ζουμι σου και εμεις απλα δεν ασχολουμαστε μαζι σας εσεις γιατι το κανετε ;

Πατε στο θεμα σας και πειτε μεταξυ σας ,ελευθερα

Με τους παπαδες ολοι εχουμε θεμα οχι με την πνευματικοτητα ...

Senior Member
    @ΑΧΒΑΧ..Καλά ρε μάστορα εσύ δεν είσαι αυτός που μας έλεγες ότι οι θρησκείες είναι κατασκευασμένες με σκοπό να εκμεταλλευτούν αδύναμους ανθρώπους και ευκολόπιστους.. Ιδικά στον χριστιανισμό είναι όλα φαντασιώσεις και αφηγήσεις σχιζοφρενών.. Και μάλιστα απορούσες πως δεν το βλέπουν μερικοί.. Τώρα τι παίχτηκε;; πουλάς και συ ψεύτικες ελπίδες στον απελπισμένο;;
    θέλω να συμμετέχω στη συζήτηση, το διάβασα κάπου και το έγραψα εδώ που ταιριάζει καλύτερα.
    Το αν κάποιος που ζεί μόνος σε ένα δωμάτιο ακούσει βήματα και δει άνθρωπο που δεν υπάρχει και του συστηθεί αυτό το περιστατικό μπορείς να το μεταφράσεις όπως επιθυμείς!
    Αν γίνει γνωστό στον κόσμο και πάνε από κοντά για να αφήσουν τον οβολό τους με αντάλλαγμα μπορεί να θεωρηθεί τάμα ή εκμετάλλευση.
    Δεν αλλάζω γνώμη κάθε μέρα!
    Όμως προσπαθώ να απαντάω σωστά όπως πρέπει σε θέματα που ανοίγει ένα μέλος και έχει συγκεκριμένη άποψη ακόμα κι αν έχω αντίθετη άποψη θα προσπαθήσω να μην γράψω κάτι που θα προσβληθεί. Υπάρχουν γενικά θέματα που είναι ανοιχτά για όλες τις απόψεις . Το συγκεκριμένο είναι για χριστιανούς ότι είναι αντίθετο υπάρχουν τα υπόλοιπα να σχολιάζουμε και να γράφουμε τα αρνητικά μυνήματα.

Senior Member
    Έχεις πείσει τον ίδιο σου τον εαυτό ότι είσαι ανώτερος όλων;; βράζεις στο ζουμί σου;; ζεις στο παραμυθι σου.. Οκ.. αν έτσι νομίζεις ποιος είμαι εγώ που θα στο χαλάσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    θέλω να συμμετέχω στη συζήτηση, το διάβασα κάπου και το έγραψα εδώ που ταιριάζει καλύτερα.
    Το αν κάποιος που ζεί μόνος σε ένα δωμάτιο ακούσει βήματα και δει άνθρωπο που δεν υπάρχει και του συστηθεί αυτό το περιστατικό μπορείς να το μεταφράσεις όπως επιθυμείς!
    Αν γίνει γνωστό στον κόσμο και πάνε από κοντά για να αφήσουν τον οβολό τους με αντάλλαγμα μπορεί να θεωρηθεί τάμα ή εκμετάλλευση.
    Δεν αλλάζω γνώμη κάθε μέρα!
    Όμως προσπαθώ να απαντάω σωστά όπως πρέπει σε θέματα που ανοίγει ένα μέλος και έχει συγκεκριμένη άποψη ακόμα κι αν έχω αντίθετη άποψη θα προσπαθήσω να μην γράψω κάτι που θα προσβληθεί. Υπάρχουν γενικά θέματα που είναι ανοιχτά για όλες τις απόψεις . Το συγκεκριμένο είναι για χριστιανούς ότι είναι αντίθετο υπάρχουν τα υπόλοιπα να σχολιάζουμε και να γράφουμε τα αρνητικά μυνήματα.
    Όταν η θρησκεία επηρεάζει τη ζωή μου απο την νηπιακή ηλικία χωρίς τη θέληση μου θα είμαι και οξύθυμος.. Τι να κάνουμε δεν είμαστε ρομποτάκια..

Senior Member
    Αύριο είναι του αγ.Λουκά του ιατρού!Βοήθεια σε όλους!!

Senior Member
    Έχεις πείσει τον ίδιο σου τον εαυτό ότι είσαι ανώτερος όλων;; βράζεις στο ζουμί σου;; ζεις στο παραμυθι σου.. Οκ.. αν έτσι νομίζεις ποιος είμαι εγώ που θα στο χαλάσω.
    καλα ξερουμε ποιος εισαι μην κρυβεσαι χαχαχα

ελα δεν εχει πλεον κοσμο στο θεμα σου και ηρθες απο εδω κακοκομοιρο μου ;

κατσε εμεις δεν δαγκωνουμε ΑΛΛΑ σε αυτο το θεμα οταν μπαινεις να μην ξεχνας τα ηρεμηστικα σου και μου συγχιζεσαι χαχαχ

Senior Member
    Όταν η θρησκεία επηρεάζει τη ζωή μου απο την νηπιακή ηλικία χωρίς τη θέληση μου θα είμαι και οξύθυμος.. Τι να κάνουμε δεν είμαστε ρομποτάκια..
    ετσι ακριβως ευτυχως το αντιληφθηκες !
    ολα αυτο εχει να κανει με δικες σου καθαρα παιδικες πεποιθησεις ..

οποτε λογικο να μιλας προσβλητικα σε οποιον σου θυμιζει εσενα ποσο κακοποιηση δεχτηκες στην παιδικη σου ηλικια ..

κοιτα που θα αλλαξω γνωμη τελικα για εσενα ...σε ενα κακοποιημενο παιδι τι να πεις ..
    τιποτα φυσικα ισα ισα να το αγκαλιασεις πρεπει ..

τελοσπαντων τι να πουμε ...βγαλε και εσυ τα τραυματα σου εδω μεσα τουλαχιστον εσυ καπως δικαιολογησε απο τους δηθεν ¨νορμαλ ¨εδω μεσα

Senior Member
    Τα΄χουμε δει όλα δω μέσα. Και τώρα ότι η γυναίκα έχει εξέχουσα θέση στην χριστιανική θρησκεία. Μα πού ζω και ως τώρα θεωρούσα ότι η γυναίκα στον χριστιανισμό είναι μόνο αγαπητή ως παρθένα, ασεξουαλική, δουλικό, υποτακτική, σιωπηλή μάρτυρας της ζωής που συμβαίνει γύρω της αλλά στην οποία δεν παίρνει μέρος, ευχαριστημένη από τα ψίχουλα που της δίνει η θρησκεία; Κρίμα, λέω μιας και το αντιλήφθηκα τώρα να πάω ν'ανάψω κάνα κεράκι μπας και με ελεήσει ο θεούλης. Άιντεεεε, αργά τα ζα.

Σημείωση. Το ότι γράφουμε για τα ψίχουλα, δε σημαίνει ότι θέλουμε η θρησκεία να μας δώσει δικαιώματα στις γυναίκες. Αν δεν είσαι στραβή, βλέπεις ότι ακόμη και για το παντελόνι, ακόμη οι πάπαροι στραβοκοιτάνε τις γυναίκες στους ναούς της υποταγής. Καμία θέση στη θρησκεία της μισογυνίας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Τα΄χουμε δει όλα δω μέσα. Και τώρα ότι η γυναίκα έχει εξέχουσα θέση στην χριστιανική θρησκεία.
    Σε κανένα άλλο θρησκευτικό ή και ακόμα πολιτικό σύστημα δεν έχει εξυμνηθει η γυναίκα όσο στον Χριστιανισμό...Ουτε ο φεμινισμός δεν έχει αποθεώσει την γυναίκα τόσο.
    Εχεις διαβάσει τους Χαιρετισμούς στην Παναγία?
    Υπάρχουν περισσότερες εκκλησίες στην Ελλάδα αφιερωμένες στην Παναγία από ότι στον Χριστό.
    Χιλιάδες εκκλησιες για την Αγια Μαρίνα, Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγία Αναστασία, Αγία Ειρήνη και δεκάδες άλλες γυναίκες.
    Το ότι ο χριστιανισμός δεν θέλει την γυναίκα ***** να πηγαίνει με όποιον της κάθεται(όπως διεκδικεί ο φεμινισμός στο δικαίωμα της δήθεν αυτοδιάθεσης),δεν σημαίνει ότι την υποτιμά ή την περιορίζει.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Αλήθεια γιοκοτσοκο, ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ τι θα κάνω στο κρεβάτι μου (ή στο dungeon μου. Οι γυναίκες λες; Εγώ λέω οι άντρες με εξουσία. Δε θέλει και πολύ μυαλό να φτάσεις στο συμπέρασμα ότι όταν μια θρησκεία που τάχα έχει έναν παντοδύναμο, πανάγαθο, πανταχού παρόν θεό, ο θεός αυτός τάχα ασχολείται με τον κόλπο και τη μήτρα μου, ξερωγώ, λιγουλάκι ύποπτο το λες... αλλά στον πιστό όλα είναι φυσικά, όλα δε θέλουν κριτική, όλα ρέουν, σαν ένα ποταμάκι στην πορεία της ανθρωπότητας.

Δεν είναι δουλειά της θρησκείας τι θα κάνω με το σώμα μου. Αν θα γεννήσω, αν θα θαφτώ ή θα καώ, αν θα πάω με όποιον, όποια, όποιο γουστάρω, αν δε θέλω γάμο ή παιδιά, τι θα φορέσω ή δε θα φορέσω, πώς θα φέρω την εαυτή μου.

Δεν τους ζητάω την άδεια, δεν τους ζητάω την αποδοχή. Ας μείνουν στην παρηγορία των ηλικιωμένων και τη συνεργασία με τους νεοναζί και τον κάθε πυροβολημένο κυρ παντελή της κοινωνίας. Μικραίνει η σφαίρα επιρροής τους, μέρα τη μέρα. Το ξέρουν. Εδώ είμαστε να παρακολουθούμε το φαινόμενο της συρρίκνωσης αλλά και των θρησκευτικών παροξυσμών, που θα υπάρχουν γιατί τα λεφτά άρη....

Senior Member
    [IMG][/IMG]

Senior Member
    Ο χριστιανισμός φτιάχτηκε ως κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Τον ακολούθησαν εκατομμύρια πιστοί γιατί τους έδωσε ένα διαφορετικό κίνητρο.
    Προσπάθησαν να συμμαζέψουν τις ακολασίες που γινόταν.
    Στην πορεία όμως φτιάχτηκαν και απομιμήσεις δεν είναι μόνο 3 δόγματα χριστιανών, υπάρχουν και δεκάδες μικρότερες ομάδες που κάνουν διάφορα...
    Υπήρξαν και οι σταυροφορίες, κάποιοι είχαν όραμα και πίστεψαν πως ο θεός θα είναι μαζί τους , βρήκαν ακολούθους (φολοουερς που έχουν σήμερα) και ξεκίνησαν με την δύναμη του όχλου να αλλάξουν τον κόσμο. Οι πιστοί όμως έχουν και ένα κρυφό κίνητρο που τους κάνει να στηρίξουν τον αρχηγό τους .wildhoney εσύ προφανώς και έχεις άλλη εικόνα για την γυναίκα ώμος όσες είχαν διέξοδο στην εκκλησία πέρασαν καλά γιατί έτσι είχαν μάθει, ήταν παράδοση, δεν σημαίνει πως όσες στερήθηκαν τα απαγορευμένα πέθαναν δυστυχισμένες, τώρα όσες έκαναν άστατη ζωή και ο κόσμος τις είχε στο περιθώριο ήταν επιλογή τους το γλεντησαν και έπρεπε να πληρώσουν τις συνέπειες στον κόσμο. Ο θεός δεν σημαίνει πως θα τιμωρήσει τους αμαρτωλούς και θα αγιάζουν όσοι είναι της εκκλησίας.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast