Εξάνθηματα!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Senior Member

Εξάνθηματα!!

Ρε παιδιά θα τρελαθώ αλήθεια!! Από προχθές τα βράδυα βγάζω εξάνθηματα σε σώμα και πρόσωπο και τα μάτια μου πρίζονται λίγο!!!!!! Τι είναι αυτό πάλι καινούργιο!!!! Ο γιατρός από το τηλ είπε μπορεί από το άγχος!!!! Αλλά προνόμια στα μάτια από άγχος εγώ ξέρω δεν γίνεται αυτό!!!! Κάθε εβδομάδα πάω και σε διαφορετική ειδικότητα γιατρό!!!! Δεν αντέχω αλλοοοοοοο το εχει πάθει κανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Ρε παιδιά θα τρελαθώ αλήθεια!! Από προχθές τα βράδυα βγάζω εξάνθηματα σε σώμα και πρόσωπο και τα μάτια μου πρίζονται λίγο!!!!!! Τι είναι αυτό πάλι καινούργιο!!!! Ο γιατρός από το τηλ είπε μπορεί από το άγχος!!!! Αλλά προνόμια στα μάτια από άγχος εγώ ξέρω δεν γίνεται αυτό!!!! Κάθε εβδομάδα πάω και σε διαφορετική ειδικότητα γιατρό!!!! Δεν αντέχω αλλοοοοοοο το εχει πάθει κανεις?
    Με τι γιατρό μίλησες και έκανε διάγνωση από το τηλέφωνο και είπε κιόλας "μπορεί";

Senior Member
    Αυτό δεν εμπιστεύομαι και εγώ για αυτό θα πάω σε άλλον να με δει

Senior Member
    Στο μεταξύ όμως ως που να πάω έχω κατατρομοκρατηθει...τι είναι αυτό πάλι.το έχει πάθει κανείς?

Senior Member
    Θα πας αρχικά σε ένα δερματολόγο. Μπορεί να είναι αλλεργία, άγχος. Αν δεν πας δεν θα μάθεις. Και όσο αφήνεις τον χρόνο να περνάει, το μυαλό θα κάνει άσχημα παιχνίδια. Ότι και να είναι, θα περάσει.

Banned
    Στο μεταξύ όμως ως που να πάω έχω κατατρομοκρατηθει...τι είναι αυτό πάλι.το έχει πάθει κανείς?
    εφαγες κατι ,πηγες πουθενα ,σαν αλεργια ειναι και με αυτη την αφρικανικη σκονη που εχουμε οι αλεργιες τα κανουν αυτα .
    αν πριστις πηγε κατευθειαν να παρεις κορτιζονι να ηρεμησεις ,κατι σε πειραξε πολυ φυσιολογικο αυτη την εποχη

απλα πρεπει να δεις τι ειναι να μην το ξαναπαθεις

περαστικα σου

Senior Member
    Μπορεί να είναι κνιδωση...
    Δεν κινδυνεύεις άμεσα από από αυτή, αλλά καλό είναι να σε δει ένας δερματολογος, γιατί πιθανόν να χρειάζεται αντιισταμινικος όρος και κορτιζόνη..

Το είχα πάθει και εγώ, πήγα στα επείγοντα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, και αντιμετωπιστηκε άμεσα...

Την επόμενη όλα είχαν περάσει και δεν επανήλθε..

Senior Member
    Μήπως είναι αλλεργία; Μερικοί άνθρωποι ειδικά το καλοκαίρι είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Μπορεί να είναι κνιδωση...
    Δεν κινδυνεύεις άμεσα από από αυτή, αλλά καλό είναι να σε δει ένας δερματολογος, γιατί πιθανόν να χρειάζεται αντιισταμινικος όρος και κορτιζόνη..

Το είχα πάθει και εγώ, πήγα στα επείγοντα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, και αντιμετωπιστηκε άμεσα...

Την επόμενη όλα είχαν περάσει και δεν επανήλθε..
    Για μια μέρα εμφανίσες κνίδωση? Εμένα έχει 4 μέρες....είχες και πριξιμο λίγο στα μάτια? Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ έχω πάθει κρίση πανικού

Senior Member
    Για μια μέρα εμφανίσες κνίδωση? Εμένα έχει 4 μέρες....είχες και πριξιμο λίγο στα μάτια? Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ έχω πάθει κρίση πανικού
    Συγνώμη αλλά είσαι 4 μέρες με πρήξιμο στα μάτια και δε το έχεις κοιτάξει;Δεν θα είναι κάτι σοβαρό θεωρώ γιατί είναι αρκετές μέρες αλλά βασανίζεσαι από το άγχος, πήγαινε σε κάποιο εφημερευον νοσοκομείο.Γνωμη μου είναι μη το αφήσεις έτσι.Πηγαινε άμεσα

Senior Member
    Ναι,
    Μόλις μου έκανε την θεραπεία ο γιατρός στα επείγοντα του Ιατρικού ,που με έστειλε ο δερματολογος μου ,την άλλη μέρα το πρωί όλα τα εξανθηματα είχαν φύγει..

Όχι πρήξιμο στα μάτια δεν είχα, αλλά μου είχε πει , ότι μπορεί το βράδυ να μου παρουσιαστούν και άλλα συμπτώματα και για αυτό ήταν καλό να πάω στο νοσοκομείο..

Μου είπε να πάω στο Συγγρού που εφημέρευε, αλλά το τελευταίο που ήθελα ήταν να αντιμετωπίσω τα ...επείγοντα βράδυ ,σε δημόσιο νοσοκομείο..!

Senior Member
    Κνίδωση τελικά πιθανόν από άγχος και παίρνω κορτιζόνη και αντιισταμινικά...είμαι καλύτερα σήμερα δεν έβγαλα σπυράκια....αλλά επέστρεψε μια ενόχληση που είχα πριν μέρες αλλά είχε φύγει....σαν κάψιμο στην καρδιά το αίσθημα του φόβου όλη μέρα από χθες...και είμαι καταγχωμενη μην είναι κάτι σοβαρό....γενικά είχα αγχωθει και για τα σπυράκια και όλο αυτό μου φούντωσε το γενικότερο άγχος μου...και σήμερα ήταν μια απαιτητική ημέρα..οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι πάλι στην τσίτα...καταγχωμενη νιωθωντας ότι θα πεθάνω ή ότι θα τρελαθώ...ρε παιδιά τι φαύλος μαύρος και ατελείωτος κύκλος είναι αυτός...φοβάμαι

Senior Member
    Κνίδωση τελικά πιθανόν από άγχος και παίρνω κορτιζόνη και αντιισταμινικά...είμαι καλύτερα σήμερα δεν έβγαλα σπυράκια....αλλά επέστρεψε μια ενόχληση που είχα πριν μέρες αλλά είχε φύγει....σαν κάψιμο στην καρδιά το αίσθημα του φόβου όλη μέρα από χθες...και είμαι καταγχωμενη μην είναι κάτι σοβαρό....γενικά είχα αγχωθει και για τα σπυράκια και όλο αυτό μου φούντωσε το γενικότερο άγχος μου...και σήμερα ήταν μια απαιτητική ημέρα..οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι πάλι στην τσίτα...καταγχωμενη νιωθωντας ότι θα πεθάνω ή ότι θα τρελαθώ...ρε παιδιά τι φαύλος μαύρος και ατελείωτος κύκλος είναι αυτός...φοβάμαι
    Κι εγώ αυτή την στιγμή νιώθω δύσπνοια και φοβάμαι πολύ.Παιρνεις κάποια αγωγή;έχεις ψυχολόγο;

Senior Member
    Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού και θα σταματήσει η κνιδωση. Αν δεις ότι επιμένει απλά θα πάρεις περισσότερες μέρες τα χάπια. Δεν είναι κάτι η κνιδωση. Σου μιλάει το σώμα σου, σου ζητάει να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.. Άκουσε το. Τι φοβάσαι τώρα;

Banned
    Quote Originally Posted by Joanna K View Post
    Κι εγώ αυτή την στιγμή νιώθω δύσπνοια και φοβάμαι πολύ.Παιρνεις κάποια αγωγή;έχεις ψυχολόγο;
    Πως εισαι Ιωαννα μου σημερα ,μερες εχουμε να τα πουμε σε εχασα λιγακι

Page 1 of 3 123 LastLast