Η αγαμία στον ανδρα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Εγώ διάβασα ότι διάνοιξη γίνεται για εντελώς διαφορετικούς λόγους.Λόγω κάποιων περιπτώσεων γυναικών που λόγω ανατομιας Του κόλπου πονάνε κατά την πράξη,η πάλι για κάποιο άλλο θέμα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρεις.Ο κόλπος δεν μικραίνει,απλά ίσως με την ακραία αποχή ατονεί(ατροφία).Αυτό που θα έπρεπε να σε ανησυχεί σαν άνδρα είναι ότι το ποσοστό των στρειτ ανδρών είναι παρά πολύ μικρό.Αυτό ανησυχεί και την γυναίκα!Εμενα προσωπικά με ενοχλεί γιατί ανήκω στις γυναίκες που ειναι στρειτ,και το ιδανικό για μένα είναι να έχω να κάνω με έναν άνδρα ισάξιο με μένα ως προς αυτό.Αν είχα τάσεις ομοφυλοφιλικές ,θα έλεγες ενταξει μωρέ γίνομαι λεσβια και λύνεται το πρόβλημα.Δεν έχω όμως!Ουτε τάσεις,ούτε νιώθω έλξη.Επίσης μιας και το έφερε η συζήτηση,να αναφερω ότι η προσωπική μου απόψη πάνω στους αμφισεξουαλικούς,είναι ότι πάλι παραμονεύει ο φόβος ότι είναι καθαρά γκει.Γενικά θα έλεγα δεν πολύ πιστευω στον όρο bisexual.Δεν μπορεί να νιώθει πχ ένας άνδρας ισαξια έλξη για γυναίκες και για άνδρες.Κάτι θα υπερισχύει.Νομίζω ότι και αυτοι γκει είναι στην πραγματικότητα,σαν τους κρυφό γκει που αλλά δείχνουν αλλά κάνουν.
    Για πλάκα ανέβασα το ποστ,αλλα αφού το πήγατε άλλου και νιώθω σαν να με προκαλείται να το ανοίξω το ρημάδι.. παρτε την αλήθεια.Ωμή και αφιλτράριστη!
    Ψάχνεις ισάξιό σου ;
    Τι είσαι εσύ ;
    Έχεις καράβια ; είχε ο πατέρας σου ; έχεις σπίτια στο λονδίνο και στο παρίσι ;
    Ποιοί είναι οι ισάξιοι και ποιοί οι υποδεέστεροι ;
    Σεξουαλική ζωή έχεις ; Με πόσους έχεις πάει ;

Η πλειοψηφία των γυναικών στην ελλάδα, είναι τέρμα συμπλεγματικές. Κόρες χαμηλόμισθων στην καλύτερη με συμπλέγματα ανωτερότητας. Για αυτό μένουν στα αζήτητα. Και καταλήγουν με σκυλιά γατιά και μουρλόχαπα.

Banned
    Ισάξιο εννοώ στο να είναι στρειτ στις ερωτικες του προτιμήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Ψάχνεις ισάξιό σου ;
    Τι είσαι εσύ ;
    Έχεις καράβια ; είχε ο πατέρας σου ; έχεις σπίτια στο λονδίνο και στο παρίσι ;
    Ποιοί είναι οι ισάξιοι και ποιοί οι υποδεέστεροι ;
    Σεξουαλική ζωή έχεις ; Με πόσους έχεις πάει ;

Η πλειοψηφία των γυναικών στην ελλάδα, είναι τέρμα συμπλεγματικές. Κόρες χαμηλόμισθων στην καλύτερη με συμπλέγματα ανωτερότητας. Για αυτό μένουν στα αζήτητα. Και καταλήγουν με σκυλιά γατιά και μουρλόχαπα.
    Που ζεις ;
    Σιγουρα οχι Ελλαδα οταν σημερα πλεον η γυναικα ειναι πολλες φορες που βγαζει περισσοτερα απο ενα αντρα ..
    Μην κρινεις απο την δικη σου γυναικα ,ασε τον θυμο σου να μην θολωνει την σκεψη σου και οντως τελικα η αγαμια σε παντρεμενο αντρα που δυσκολα θα παει με αλλη εχει αυτες τις συνεπειες ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αυτές που δεν έχουν κάνει σεξ ποτέ ή έχουν να κάνουν δεκαετίες, έχουν προβλήματα και κάνει διάνοιξη ιατρός με χειρουργική πράξη , γιατί έχουν προβλήματα. Μιλάμε για γυναίκες που δεν κάνουν σεξ .

Εφόσον σε αυτές αντιστοιχούσαν ισάριθμοι άνδρες, τους έχει φάει η αγαμία.
    Αν οι άνδρες που δεν θελουν σεξ με γυναίκες όπως λες είναι πολύ περισσότεροι από 5% , τότε οι άνδρες που θέλουν σεξ με γυναίκες λιγοστεύουν ακόμη περισσότερο . Και πάλι τους τρώει η αγαμία. Αν δηλαδή σε πληθυσμό 10 εκατομμύρια είναι 4.5 άνδρες και 5.5 γυναίκες και ενδιαφέρον για σεξ με γυναίκες έχουν 3 εκατομμύρια μόνο άνδρες, 5.5 εκατομμύρια γυναίκες δεν μπορούν να καλύψουν εκατομμύρια άνδρες, σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν κάνουν σεξ. Η αγαμία λοιπόν δεν είναι ανδρικό θέμα. Απλά χαλάει τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες το επιλέγουν και δεν έχουν πρόβλημα με αυτό .
    Στη λογική σου αυτό που δεν στέκει, είναι το "γιατί" να πάει μια ανέραστη γυναίκα να κάνει διάνοιξη κόλπου εφόσον δεν έχει σκοπό να πάει με άντρα -ή δεν δύναται όπως λες- να πάει με άντρα.
    Επιπλέον δεν νομίζω πως είναι τόσο διαδεδομένη αυτή η μέθοδος όσο την παρουσιάζεις. Βασικά εγώ δεν την είχα ακούσει ποτέ.
    Και επιμένω στην άποψη μου, πως όποιος άντρας είναι αγάμητος φταίει ό,τι έγραψα. Τίποτε άλλο. Και δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άντρες τέτοιοι στην εποχή μας.
    Πιστεύω πως όλοι απολαμβάνουν την ζωή τους εκτός από αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις. Πιστεύω δηλαδή ότι οι περισσότεροι είναι αυτοί που κάνουν σεξ και όχι οι λιγότεροι. Απλά εξήγησα τον λόγο που αυτοί οι λίγοι δεν κάνουν σεξ.

Senior Member
    Υπάρχει ένα 20 τα εκατό αντρεσ γυναίκες που δεν το κάνουν ολουσ αυτούς τουσ ανέλαβα εγώ να βγάλω άκρη γιατί πήγα στο κεθεα σε σωματεία κ με διωξανε κ προσπαθώ να καταλάβω ξέρω δηλαδή

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy;1248423[B
    ]Αυτές που δεν έχουν κάνει σεξ ποτέ ή έχουν να κάνουν δεκαετίες, έχουν προβλήματα και κάνει διάνοιξη ιατρός[/B] με χειρουργική πράξη , γιατί έχουν προβλήματα. Μιλάμε για γυναίκες που δεν κάνουν σεξ .

Εφόσον σε αυτές αντιστοιχούσαν ισάριθμοι άνδρες, τους έχει φάει η αγαμία.
    Αν οι άνδρες που δεν θελουν σεξ με γυναίκες όπως λες είναι πολύ περισσότεροι από 5% , τότε οι άνδρες που θέλουν σεξ με γυναίκες λιγοστεύουν ακόμη περισσότερο . Και πάλι τους τρώει η αγαμία. Αν δηλαδή σε πληθυσμό 10 εκατομμύρια είναι 4.5 άνδρες και 5.5 γυναίκες και ενδιαφέρον για σεξ με γυναίκες έχουν 3 εκατομμύρια μόνο άνδρες, 5.5 εκατομμύρια γυναίκες δεν μπορούν να καλύψουν εκατομμύρια άνδρες, σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν κάνουν σεξ. Η αγαμία λοιπόν δεν είναι ανδρικό θέμα. Απλά χαλάει τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες το επιλέγουν και δεν έχουν πρόβλημα με αυτό .
    αμαν ρε μπαντι, ουτε τα αντικειμενικα στοιχεια μπορεις να γραψεις σωστα.
    ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.

Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή οι άνδρες είναι 5.075.249 και οι γυναίκες 5.357.232.

μολις 282Κ διαφορα και οχι 1 μυριο οπως ΨΕΥΔΩΣ παρουσιαζεις.

οσο για τις "διανοιξεις κολπων" αλλη μια παραφιλολογια ασχετη και αστηριχτη που επινοησες...
    κανενα προβλημα δεν εχει μια γυναικα παρθενα αν δεν κανει διανοιξη.
    αν μεν θελει να κανεις σεξ, μπορει να κανει. αν δεν μπορει να διαρραγει ο υμενας, αν θελει μπορει να παει σε γιατρο, αλλα ειναι πολυ σπανια περιπτωση να μη διαρρηγνυεται ο υμενας με σεξ.
    αν ΔΕΝ θελει να κανει σεξ, δεν εχει λογο να παει στον γιατρο. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ με ανεπαφο τον υμενα.

να ενα αυταποδεικτο συμπερασμα για τους ανδρες που τους εχει φαει η αγαμια, οπως τον μπαντι, εδω (και ΟΧΙ ΜΟΝΟ τον μπαντι).
    ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ και βγαζουν @@ριες απ την κοιλια τους , που τις παρουσιαζουν σαν δεδομενα...
    Last edited by Remedy; 10-06-2024 at 08:52.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234