Η αγαμία στον ανδρα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Banned

Η αγαμία στον ανδρα

Το διάβασα κάπου στο διαδίκτυο και το παραθέτω:
    1.Βρίσκεις ελαττώματα σε όλες τις γυναίκες. Ακόμα και η πιο γκομενάρα δεν έχει όμορφα νύχια(;!) ή το μαλλί της δεν έχει τη σωστή απόχρωση ξανθού.

2. Απορρίπτεις μια νύχτα κραιπάλης με τους κολλητούς για να δεις πορνό.

3. Υπεραναλύεις τις καταστάσεις σαν 15χρονο κοριτσάκι που γουστάρει το γκόμενο του σχολείου και αναρωτιέται αν το «Με συγχωρείς, να περάσω» αποτελεί ένδειξη αγάπης.

4. Ο περίγυρος σου ρίχνει «μάλλον-είναι-γκέι» ματιές και εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο.

5. Έχει διαβάσει πέντε βιβλία σε ένα μήνα, όταν πριν διάβαζες κανένα σε ένα χρόνο.

6. Έχεις χάσει την αίσθηση του τακτ: ρεύεσαι στα εστιατόρια, ξύνεσαι στο μετρό, λες ότι σου κατέβει στο μυαλό νομίζοντας ότι δεν έγινε και τίποτα.

7. Μαζί με τις απαιτήσεις σου, έχουν ανέβει και τα στάνταρντ σου, λες και είσαι ο Ντι Κάπριο που μετά τη Ζιζέλ δεν μπορούσε παρά να φτιάξει με άλλο ένα μοντέλο.

8. Δεν έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα να μείνεις πέντε ώρες υπερωρία στη δουλειά. Σιγά. Αφού δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

9. Τα περισσότερα Σου Κου δε ξέρεις τι ακριβώς έκανες. Το μόνο που θυμάσαι είναι ότι βγήκες και τις δύο μέρες και πλήρωνες 100 ευρώ σε υποβρύχια και τεκίλες.

10. Κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στην παρέα σου αν δεν σε ενημερώνουν κάθε λεπτό για το τι κάνουν και που βρίσκονται.

11. Οι φίλοι σου έχουν παραδώσει τα όπλα και δεν σου μιλάνε πλέον για γυναίκες, ούτε καν προσπαθούν να σου γνωρίσουν καμία. Αφού δεν θα κάνεις τίποτα, γιατί να παιδεύονται;

12. Αλλάζεις το status σου στο Facebook ανά δέκα λεπτά, λες και νοιάζεται κανείς για το τι κάνεις κάθε στιγμή.

13. Έχεις πάρει κιλά, γιατί πολύ απλά δε σε νοιάζει.

14. Έχεις παρενέργειες από το πολύ εικονικό σεξ. Αρχίζεις να νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρονται σαν να παίζουν σε τσόντα: αν κοιτάξεις μία σε ένα μπαρ και δεν έρθει να σε χουφτώσει με νόημα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Αν ήσουν γυναίκα θα περίμενες από τον πιτσαδόρο να σε πετάξει στα πατώματα και να σου χαρίσει μια νύχτα που θα θυμάσαι για πάντα. Σόρι, μόνο στις (κακές) ταινίες γίνονται αυτά.

15. Ο μόνος τρόπος για να έχεις μια στοιχειώδη επικοινωνία με γυναίκες είναι μέσα από το Ίντερνετ.

16. Έχεις γίνει από αυτούς που θεωρούν ότι αν ένας άντρας περνάει πολλές ώρες με την κοπέλα του είναι looooser και τον κάνει ότι θέλει.

17. Έχεις περάσει το στάδιο που την έπεφτες σε ότι βρεις μπροστά σου. Τώρα απλά δεν ασχολείσαι με το άθλημα.
    Πηγή: https://www.infobeto.com/forum/threads/Οταν-η-αγαμια-εχει-περασει-τα-ορια.63587/

Senior Member
    Ειναι το αποτελεσμα δηλαδη της αγαμιας του για να καταλαβω ;

Τωρα δεν ξερω αν ο αντρας πασχει απο αγαμια δεδομενο και των ιεροδουλων ή των ευκολων γυναικων ..

Η γυναικα ναι γιατι πως να ξεσπασει και αυτη εφοσον για την γυναικα το να παει με πληρωμη ειναι κατακριτεο ενω για τον αντρα οχι ας πουμε ..ή αν παει θα την πουνε π@τ@ν@ ενω τον αντρα μαγκα ;

Banned
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Ειναι το αποτελεσμα δηλαδη της αγαμιας του για να καταλαβω ;
    Νομίζω πως ναι!Σε ανδρικο σάιτ το διάβασα,αρα κάτι θα ξέρουν.

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι σε αντιπροσωπεύουν :Ρ
    Ε, βρες μια λύση κι εσύ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Νομίζω πως ναι!Σε ανδρικο σάιτ το διάβασα,αρα κάτι θα ξέρουν.
    καλα αν δεν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο ,με ερευνες δηλαδη μην τα πιστευεις, ειναι σαν πριν που καποιος ειπε εδω μεσα οτι η καταθλιψη ξεπερνιεται ενω η επιστημη και οι ερευνες λενε ξεκαθαρα πως οχι και ολοι εμεις που οντως εχουμε γελαμε με αυτα ,αλλα καππιοι επηρεαζονται .

να κοιτας παντα αν εχει υπογραφη απο επιστημονικη μελετη γιατι η παραπληροφορηση σε κανει να μπερδευεσαι και δεν σε βοηθαει .

Banned
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Εγώ νομίζω ότι σε αντιπροσωπεύουν :Ρ
    Ε, βρες μια λύση κι εσύ!
    Μπορεί..!!Ισως μου μάθεις εσυ πως να την ξεπεράσω!Αλλωστε έχεις εμπειρία στις ξεπέτες!

Senior Member
    Μπορεί..!!Ισως μου μάθεις εσυ πως να την ξεπεράσω!Αλλωστε έχεις εμπειρία στις ξεπέτες!
    Μπα. Με χωριάτες εγώ δεν πηγαίνω, σόρρυ :Ρ

Banned
    καλα αν δεν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο ,με ερευνες δηλαδη μην τα πιστευεις, ειναι σαν πριν που καποιος ειπε εδω μεσα οτι η καταθλιψη ξεπερνιεται ενω η επιστημη και οι ερευνες λενε ξεκαθαρα πως οχι και ολοι εμεις που οντως εχουμε γελαμε με αυτα ,αλλα καππιοι επηρεαζονται .

να κοιτας παντα αν εχει υπογραφη απο επιστημονικη μελετη γιατι η παραπληροφορηση σε κανει να μπερδευεσαι και δεν σε βοηθαει .
    Χρειάζεται επιστημονική μελέτη για να καταλάβεις τις συνέπειες της αγαμιας του άνδρα;!Εχει χιουμοριστική χροιά,αλλά δεν παύει να λέει και μερικές αλήθειες!

Senior Member
    Χρειάζεται επιστημονική μελέτη για να καταλάβεις τις συνέπειες της αγαμιας του άνδρα;!Εχει χιουμοριστική χροιά,αλλά δεν παύει να λέει και μερικές αλήθειες!
    Ναι συμφωνω αλλα οταν δεν εχει επιστημονικη υπογραφη αντιλαμβανεσαι οτι ειναι προσωπικες πεποιθησεις του καθενος οποτε γιατι να επηρεαστείς ..

Εδω βλεπουμε ολους αυτους τους λαιφ κοουτσ να το παιζουν γκουρου στις σχεσεις και αν δεις την ζωη τους ειναι για γελια .

Δυστηχως επηρεαζεσαι ομως και ισως λανθασμενα !

Καλα πολλα ειναι για γελια και σιγουρα με ενα απο ολα αυτα θα ταυτιστεις χαχαχα

Εγω να πω να εισαι επιλεκτικη, με τον οποιοδηποτε πανε ολες και μαλιστα οπως βλεπεις χωρις κανενα φραγμο ηθικης .Οι αντρες ομως να στο πω χυμα μια τρυπα θελουν να πηδηξουν ,αν εσυ επιλεγεις να εισια απλα μια τρυπα και οχι τιποτε πιο σημαντικο ,γυναικα αξια ας πουμε ,δεν νομιζεις οτι απο μονη σου εχεις αξια σε σχεση με αυτη που απλα παει με οποιο να ναι ;

Αγαμια στους αντρες δεν εχει πλεον βρισκουν ανετα μια τρυπα κυκλοφορουν πολλες τετοιες εκει εξω ...Για την γυναικα δυσκολο ειναι γιατι δεν ειναι μονο η πραξη αλλα η απουσια συναισθηματος πιο πολυ ,την κανει πιο εαυλωτη !

Senior Member
    Τωρα που τα ξαναδιαβασα περισσοτερο ψυχολογικα και κομπλεξ κρυβονται πισω απο ολα αυτα οχι αγαμια χαχα

ενα αισθημα κατωτεροτητας ας πουμε κανει κρααα,αρα

πως θα ανεβουμε; θα παμε να υποβαθμισουμε τον αλλο γιατι μονο ετσι θα νιωσουμε εμεις σημαντικοι ...συχνο φαινοιμενο οταν μιλαμε για κατι τετοιο

Senior Member
    Δεν διάβασα αναλυτικά το ποστ σου και δεν χρειάζεται. Ο τίτλος μου τα λέει όλα.
    Λοιπόν να σου πω, η αγαμία στον άντρα οφείλεται είτε στην ασχήμια του είτε στην ντροπαλότητα του.
    Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Μπα. Με χωριάτες εγώ δεν πηγαίνω, σόρρυ :Ρ
    χαχαχα αμαν ρε συ ....ελαααα ποια δεν κουραστηκες

καταθλιψη εχουμε ολοι μας δεν ειμαστε εχθροι ,χαλαρωσε λιγο και διασκεδασε το ,μην φοβασαι δικοι σου ειναι οι αντρες δεν τους θελουμε αχαχα

τι σε χαλαει δηλαδη στους ΄χωριατες ¨
    οπως λες

Senior Member
    χαχαχα αμαν ρε συ ....ελαααα ποια δεν κουραστηκες

καταθλιψη εχουμε ολοι μας δεν ειμαστε εχθροι ,χαλαρωσε λιγο και διασκεδασε το ,μην φοβασαι δικοι σου ειναι οι αντρες δεν τους θελουμε αχαχα

τι σε χαλαει δηλαδη στους ΄χωριατες ¨
    οπως λες
    Ε πήγαινε εσύ γλυκιά μου, τι να πω! Εμένα ο PinkRose δεν μ' αρέσει τι να κάνουμε τώρα δηλαδή!
    Κάνε εσύ το ψυχικό :Ρ

Banned
    [QUOTE=nemo;1248336]Ναι συμφωνω αλλα οταν δεν εχει επιστημονικη υπογραφη αντιλαμβανεσαι οτι ειναι προσωπικες πεποιθησεις του καθενος οποτε γιατι να επηρεαστείς ..

Εδω βλεπουμε ολους αυτους τους λαιφ κοουτσ να το παιζουν γκουρου στις σχεσεις και αν δεις την ζωη τους ειναι για γελια .

Δυστηχως επηρεαζεσαι ομως και ισως λανθασμενα !

Καλα πολλα ειναι για γελια και σιγουρα με ενα απο ολα αυτα θα ταυτιστεις χαχαχα

Εγω να πω να εισαι επιλεκτικη, με τον οποιοδηποτε πανε ολες και μαλιστα οπως βλεπεις χωρις κανενα φραγμο ηθικης .Οι αντρες ομως να στο πω χυμα μια τρυπα θελουν να πηδηξουν ,αν εσυ επιλεγεις να εισια απλα μια τρυπα και οχι τιποτε πιο σημαντικο ,γυναικα αξια ας πουμε ,δεν νομιζεις οτι απο μονη σου εχεις αξια σε σχεση με αυτη που απλα παει με οποιο να ναι ;

Αγαμια στους αντρες δεν εχει πλεον βρισκουν ανετα μια τρυπα κυκλοφορουν πολλες τετοιες εκει εξω ...Για την γυναικα δυσκολο ειναι γιατι δεν ειναι μονο η πραξη αλλα η απουσια συναισθηματος πιο πολυ ,την κανει πιο εαυλωτη ![/
    Συγνώμη που θα το πω αλλά Μάλλον δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 10-06-2024 at 14:44.

Page 1 of 4 123 ... LastLast