Απορια!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Απορια!!

Junior Member

Απορια!!

Καλησπέρα! Ειμαι 16 χρόνων και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα στο σεξουαλικο κομμάτι. Δεν έχω κάποιον άλλον να μιλήσω και θεωρώ ότι εσείς είστε άτομα με περισσότερη εμπειρία από εμένα και θα ήθελα τη γνώμη σας....έχω σοβαρη σχέση εδώ και ένα χρόνο και δεν υπάρχει κάποιου είδους σεξουαλικο νόσημα... λοιπόν το σαββατο βρέθηκαμε με το αγόρι μου και υπήρξε τριψιμο γεννητικων οργανων και απλά μπηκε πολύ λίγο στην αρχή του κολπου( μιλάμε μπηκε για γύρω στο 1 εκατοστο), δεν υπηρχε εκσπερματωση. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει εγκυμοσυνη με αυτό τον τρόπο;; σιγουρα οταν ολοκληρωσω, θα χρησιμοποιησουμε προφυλακτικο...σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας....
    Last edited by HristinaP; 10-06-2024 at 19:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HristinaP View Post
    Καλησπέρα! Ειμαι 16 χρόνων και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα στο σεξουαλικο κομμάτι. Δεν έχω κάποιον άλλον να μιλήσω και θεωρώ ότι εσείς είστε άτομα με περισσότερη εμπειρία από εμένα και θα ήθελα τη γνώμη σας....έχω σοβαρη σχέση εδώ και ένα χρόνο και δεν υπάρχει κάποιου είδους σεξουαλικο νόσημα... λοιπόν το σαββατο βρέθηκαμε με το αγόρι μου και υπήρξε τριψιμο γεννητικων οργανων και απλά μπηκε πολύ λίγο στην αρχή του κολπου( μιλάμε μπηκε για γύρω στο 1 εκατοστο). Υπάρχει περίπτωση να προκύψει εγκυμοσυνη με αυτό τον τρόπο;; σιγουρα οταν ολοκληρωσω, θα χρησιμοποιησουμε προφυλακτικο...σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας....
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 11:36.

Senior Member
    Καλησπέρα! Ειμαι 16 χρόνων και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα στο σεξουαλικο κομμάτι. Δεν έχω κάποιον άλλον να μιλήσω και θεωρώ ότι εσείς είστε άτομα με περισσότερη εμπειρία από εμένα και θα ήθελα τη γνώμη σας....έχω σοβαρη σχέση εδώ και ένα χρόνο και δεν υπάρχει κάποιου είδους σεξουαλικο νόσημα... λοιπόν το σαββατο βρέθηκαμε με το αγόρι μου και υπήρξε τριψιμο γεννητικων οργανων και απλά μπηκε πολύ λίγο στην αρχή του κολπου( μιλάμε μπηκε για γύρω στο 1 εκατοστο). Υπάρχει περίπτωση να προκύψει εγκυμοσυνη με αυτό τον τρόπο;; σιγουρα οταν ολοκληρωσω, θα χρησιμοποιησουμε προφυλακτικο...σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας....
    ναι, υπαρχει περιπτωση να υπαρξει εγκυμοσυνη με αυτον τον τροπο, ακομα κι αν εισαι παρθενα.
    να μην κανετε παιχνιδια κοντα στον κολπο, χωρις προφυλακτικο.

Junior Member
    Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει πιθανότητα?

Senior Member
    Δεν υπαρχει ...η remedy εχει μεινει εγκυος ετσι κ το λεει ?εγω δαν αντρας τα εχω καμει αυτα κ δεν εμεινε ποτς καμμια ....νεαρη μου μην αγχωνεσε ...δεν μενεις εγγυος με λιγο χαιδεμα ....θελει κανονικο σεξ τελριωμα μεσα κ παλι 50 50 οι πιθανοτητες κ σε γονιμες μερες ΜΟΝΟ...ΗΡΕΜΗΣΕ

Senior Member
    υπαρχει και παραυπαρχει. μην ακους τον καθε ασχετο που δεν εχει κανει σεξ.
    ο νεαρος σε αυτην την ηλικια και με αυτην την (μη) εμπειρια, δεν ξερεις αν εχει ελεγχο πανω στο μοριο του κι αν θα εχει παντα. αφενος μπορει να συμβει καποια εκσπερματιση χωρις να το ελεγξει, αφετερου και μονο με υγρα που μπορει να υπαρξουν χωρις να εχει καν τελειωσει, μπορεις να μεινεις εγκυος. τι θα κανεις; θα φωναξεις CSI να κανει ελεγχο της περιοχης μετα το συμβαν;

Junior Member
    Το ξερω πως μπορεί να υπάρξει εγκυμοσύνη με τα υγρά πριν από την εκσπερματωση. Απλά στη δική μου περίπτωση δεν υπήρχε καλα-καλα διείσδυση. Απλά μπηκε για 1 εκατοστο, ίσως και λιγότερο.
    Όπως και να χει, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπαρχει και παραυπαρχει. μην ακους τον καθε ασχετο που δεν εχει κανει σεξ.
    ο νεαρος σε αυτην την ηλικια και με αυτην την (μη) εμπειρια, δεν ξερεις αν εχει ελεγχο πανω στο μοριο του κι αν θα εχει παντα. αφενος μπορει να συμβει καποια εκσπερματιση χωρις να το ελεγξει, αφετερου και μονο με υγρα που μπορει να υπαρξουν χωρις να εχει καν τελειωσει, μπορεις να μεινεις εγκυος. τι θα κανεις; θα φωναξεις CSI να κανει ελεγχο της περιοχης μετα το συμβαν;
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 17:49.

Banned
    Quote Originally Posted by HristinaP;1248545[B
    ]Καλησπέρα! Ειμαι 16 χρόνων και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα στο σεξουαλικο κομμάτι. Δεν έχω κάποιον άλλον να μιλήσω και θεωρώ ότι εσείς είστε άτομα με περισσότερη εμπειρία α[/B]πό εμένα και θα ήθελα τη γνώμη σας....έχω σοβαρη σχέση εδώ και ένα χρόνο και δεν υπάρχει κάποιου είδους σεξουαλικο νόσημα... λοιπόν το σαββατο βρέθηκαμε με το αγόρι μου και υπήρξε τριψιμο γεννητικων οργανων και απλά μπηκε πολύ λίγο στην αρχή του κολπου( μιλάμε μπηκε για γύρω στο 1 εκατοστο), δεν υπηρχε εκσπερματωση. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει εγκυμοσυνη με αυτό τον τρόπο;; σιγουρα οταν ολοκληρωσω, θα χρησιμοποιησουμε προφυλακτικο...σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας....
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 11:37.

Banned
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 11:36.

Banned
    Καλησπέρα! Ειμαι 16 χρόνων και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα στο σεξουαλικο κομμάτι. Δεν έχω κάποιον άλλον να μιλήσω και θεωρώ ότι εσείς είστε άτομα με περισσότερη εμπειρία από εμένα και θα ήθελα τη γνώμη σας....έχω σοβαρη σχέση εδώ και ένα χρόνο και δεν υπάρχει κάποιου είδους σεξουαλικο νόσημα... λοιπόν το σαββατο βρέθηκαμε με το αγόρι μου και υπήρξε τριψιμο γεννητικων οργανων και απλά μπηκε πολύ λίγο στην αρχή του κολπου( μιλάμε μπηκε για γύρω στο 1 εκατοστο), δεν υπηρχε εκσπερματωση. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει εγκυμοσυνη με αυτό τον τρόπο;; σιγουρα οταν ολοκληρωσω, θα χρησιμοποιησουμε προφυλακτικο...σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας....
    Να μιλησεις στους γονεις σου αυτο που κανεις ειναι επικυνδινο ή καλυτερα μιλα με ενα γιατρο να σου εξηγησει αγαπη μου γλυκια ,οχι εδω μεσα ειναι επικυνδινα

Super Moderator
    Nemo, αν δεν καταλαβαίνεις γιατί ενώ αναφέρει ηλικία 16 χρονών, δεν έχω κλειδώσει το θέμα και διαγράψει το μέλος... δεν έχω λόγια, στερεύω μαζί σου.

Banned
    ........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Λες παπαριεςςςςςς...χωρις δυισδυση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...ποσο καιρο εχεις να κανεος σεξ??ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ...Τι ειναι το σπερματοζωαριο κομαντο να κανει 7 χιλονετρσ διαδρομη κ να επιζησει ?......
    κανω πολυ συχνα σεξ. εσυ εχεις κανει ποτε;
    αν δεν σου εχει τυχει να αφησεις καποια κοπελα εγκυο ενω εχεις κανει αυτα που περιγραφονται, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει συμβει σε αλλους. μπορει να εχεις προβλημα γονιμοτητας αν κανεις κατι τετοιο και δεν υπηρξε ποτε προβλημα. και ναι, οταν εισαι γονιμος κολυμπανε πολυ. τα δικα σου μπορει να μην ξερουν κολυμπι...

πρωτα απ ολα, υπηρξε διεισδυση στην αρχη του κολπου. και ΟΧΙ δεν χρειαζεται να φτασει μεχρι την μητρα η διεισδυση για να υπαρχει φοβος εγκυμοσυνης. εχεις αγνοια και δινεις επικινδυνες πληροφοριες σε μια εφηβη.

δευτερον ειναι σε ολους γνωστο, οτι μενει μια γυναικα εγκυος, ακομα και με προσπερματικα υγρα, που ΠΑΝΤΑ υπαρχουν, ποσο μαλλον σε εναν νεαρο 16 ετων που ουτε ξερει καλα που μπαινει και τι βαζει....

ΤΡΙΤΟΝ, οταν κανουν σεξ 2 νεαρα και απειρα ατομα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΠΕΡΜΑΤΙΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. αν γινει το λαθος, δεν προλαβαινουν.
    τι απ ολα αυτα δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανω πολυ συχνα σεξ. εσυ εχεις κανει ποτε;
    αν δεν σου εχει τυχει να αφησεις καποια κοπελα εγκυο ενω εχεις κανει αυτα που περιγραφονται, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει συμβει σε αλλους. μπορει να εχεις προβλημα γονιμοτητας αν εκανες κατι τετοιο και δεν υπηρξε ποτε προβλημα. και ναι, οταν εισαι γονιμος κολυμπανε πολυ. τα δικα σου μπορει να μην ξερουν κολυπμι...

πρωτα απ ολα, υπηρξε διεισδυση στην αρχη του κολπου. και ΟΧΙ δεν χρειαζεται να φτασει μεχρι την μητρα η διεισδυση για να υπαρχει φοβος εγκυμοσυνης. εχεις αγνοια και δινεις επικινδυνες πληροφοριες σε μια εφηβη.

δευτερον ειναι σε ολους γνωστο, οτι μενει μια γυναικα εγκυος, ακομα και με προσπερματικα υγρα, που ΠΑΝΤΑ υπαρχουν, ποσο μαλλον σε εναν νεαρο 16 ετων που ουτε ξερει καλα που μπαινει και τι βαζει....

ΤΡΙΤΟΝ, οταν κανουν σεξ 2 νεαρα και απειρα ατομα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΠΕΡΜΑΤΙΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. αν γινει το λοαθος, δεν προλαβαινουν.
    τι απ ολα αυτα δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις;
    Μαλλον θες βοηθημα σεξουαλικο ν το πας παλι απο την αρχη γιατι εισαι μετακεταστεα απο τηβ αποχη

......θες προπονηση μονη σου ....μετα θα κουβεντιασουμε για τα περισοτερα ....ειπαμε στα μικρα παιδια τους λεμε ναι ...

Page 1 of 2 12 LastLast