Results 16 to 30 of 127
Thread: ψυχολογοι
-
13-09-2009, 14:53 #16
Originally posted by oboro
Εγώ λέω να αρχίσω να δουλέυω ημιαπασχόληση ειδικά γι\' αυτό (φαντάσου πόσο δουλευταράς ήμουν μέχρι σήμερα δηλαδή χαχαχα.) \'Οχι μόνο χρειάζομαι την ψυχανάλυση (είναι εξαιρετικός και ο γιατρός μου και έχουμε θεραπευτική σχέση σπουδαία πραγματικά εδώ και χρόνια) αλλά έχουμε μπει πλέον και σε καλό δρόμο και θέλω να ολοκληρώσω!
- 13-09-2009, 15:19 #17
Sofia σ\' ευχαριστώ
προέχει βέβαια η διάθεσή μου να σαλέψω.
Σοφακι εννοώ οτι μέχρι σήμερα καθόμουν και αρχίζω να πιστεύω οτι δεν με παίρνει πλέον!!! Τουλάχιστον αν θέλω να κάνω και άλλα πράγματα πέρα απ\' την ψυχοθεραπεία."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
13-09-2009, 15:30 #18
και γιατι οχι, πληρη απασχοληση κυριε ωμπορω??????
13-09-2009, 16:06 #19
Originally posted by Remedy
13-09-2009, 16:08 #20
Για να διαβάζω το ίδιο μανιωδώς με σήμερα, Remedy, και για τα ιδιαιτερα που συνηθως είναι πρωι.
Δεν με ενδιαφερουν οι μισες λυσεις, ούτε οι συμβιβασμοί, αυτό είναι σίγουρο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
13-09-2009, 16:12 #21
Ναι και γι\' αυτό, mel
Αν 4 άντε 5 ώρες με καλύπτουν σ\' οτι αφορά την ψυχανάλυση, μου αρκεί. Και για μένα δουλεύω περισσότερο δεν εχει τοσο να κάνει με αύξηση των ωρων αλλα περισσοτερο με ευρεση καλυτερων πηγων εισοδηματος. Για μελλοντικα αυτά βέβαια :P"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
13-09-2009, 16:13 #22
Δουλευω λιγοτερες ωρες παιρνω περισσοτερα χρηματα...να κατι που θελω εγω και...ολος ο πλανητης lol.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-09-2009, 16:13 #23
Originally posted by melene
δεν ειναι ολεςχασιμο χρονου...
οπως επισης υπαρχει δημιουργικος τροπος να περνας τον ελευθερο χρονο σου, αλλα μπορει απλα να τον σπαταλας μη κανοντας τπτ...
13-09-2009, 16:14 #24
Η αληθεια ειναι οτι μερικοι βολευονται παντως....και δεν ψαχνουν για καλυτερα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-09-2009, 16:19 #25
υπαρχουν και δημιουργικες δουλειες μελενε....
οπως επισης υπαρχει δημιουργικος τροπος να περνας τον ελευθερο χρονο σου, αλλα μπορει απλα να τον σπαταλας μη κανοντας τπτ...
13-09-2009, 16:24 #26
Εγω τουλάχιστο δεν χρειάζομαι δημιουργικη δουλεια για να ειμαι δημιουργικος, ουτε εχω την απαιτηση απο μια δουλεια εμ να με πληρωνει οπως θελω εμ να ειναι και ονειρο (σαν αντικειμενο εννοω). Μεσα μου τα εχω διαχωρισει γιατι τετοιος τυπος ειμαι γενικα: στρεφομαι προς πολλες κατευθυνσεις. Ετσι λειτουργω. Και φυσικα χρειαζομαι αρκετο χρονο για να σκεφτομαι και να διαβαζω. Χωρια τα αθληματα και τις ξενες γλωσσες που ειναι μαστ αν θελω να ακονισω και καμια ικανοτητα μου που ειναι δυνατο χαρτι.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
13-09-2009, 16:26 #27
οβορο εσυ σπουδαζεις?σε τι φαση εισαι?αν θες μου απαντας
13-09-2009, 16:28 #28
Originally posted by melene
υπαρχουν και δημιουργικες δουλειες μελενε....
13-09-2009, 16:31 #29
melene μεχρι σημερα δεν εχω σπουδασει λογω κατάθλιψης και απόσυρσης, αλλα σκοπευω να το κανω μαλλον στο εξωτερικο και αφου θα εχω τακτοποιησει τα πραγματα εδω πρωτα... Αθληματα, διπλωματα, θεραπεια κλπ και ενα σωρο άλλα, όχι μονο εκπαιδευτικα βεβαια, που ειχα ξεκινησει αλλα οχι και ολοκληρωσει εξαιτιας του ολου χαμου. Εσυ σπουδαζεις?
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
13-09-2009, 16:33 #30
φοιτητρια βεβαια χωρις προυπηρεσια αλλα σε καλη σχολη και με γνωσεις 2 γλωσσων.
η δημιουργικη δουλεια που σου ειπα ηταν να διδασκω μουσικη σε ενα ωδειο,5 μαθητες,20 ωρες το μηνα για 40 ευρω-τι μηνα!!..κατι τετοια συνανταω συνεχεια και απογοητευομαι
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία