Results 46 to 60 of 127
Thread: ψυχολογοι
-
13-09-2009, 17:13 #46
Originally posted by melene
και βεβαια βρισκουν!απο προσωπικο σκιζει το ωδειο.ενα θα σας πω.οταν δουλευεις σε ωδειο-και δεν μιλαω για μικρα ωδειακια-καθε καλοκαιρι σε απολυουν και σε προσλαμβανουν ξανα τον σεπτεμβρη οποτε ολο το καλοκαιρι απο εσοδα 0!!
- 13-09-2009, 17:16 #47
Originally posted by Remedy
2 ευρω την ωρα δλδ για διδασκαλια?
η κοπελα που μου καθαριζει και ειναι 19 χρονων και χωρις πτυχεια, παιρνει 6...γιατι να μην καθαριζεις σπιτια να κανεις και γυμναστικη?
δεν μπορω να το πιστεψω.μαλλον σε ψαρευαν.
εχω φιλη που διδασκει καποιο προγραμμα για υπολογιστες και παιρνει για μηνα με 3 φορες τη βδομαδα κανα 2ωρο, περιπου 300-400 ευρω..δε θα γινει πλουσια αλλα ειναι ενα χαρτζηλικι και με πολυ ελευθερο χρονο για αλλες δουλειες
(σε φροντιστηριο λεω κι εγω, οχι ιδιαιτερα)
Αυτο ακριβως εκμεταλλευεται η αλλη πλευρα.
Ετσι, ωραια ειναι να καθαριζεις σπιτια, αλλα σιγουρα δεν βοηθαει αν θες να δουλεψεις σε εναν αλλο τομεα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-09-2009, 17:20 #48
.περα απο τη δουλεια ειναι και η αντιμετωπιση του κοσμου..οι ανθρωποι εκεινοι οι οποιοι αν δεν εισαι πανεπιστημονας σε σνομπαρουν.δεν θα μπορεσω να ξεχασω αυτο που μου ειπε πριν μερικα χρονια ο μαεστρος της λυρικης οταν ηρθε ενας τυπος γυρω στα 50 και τον ρωτησε καλα εσυ πληρωνεσαι για να κουνας τα χερια σου?
Επειδη ανεφερες τον μπαρμπα που ηρθε να την πει στον μαεστρο...σκεφτομαι πώς βαζεις τις δικες σου επιθυμιες κ ονειρα στην ιδια ζυγαρια με την γνωμη ενος ασχετου, που ομως δηλωνει σχετικος με θεματα που δεν απτονται του αντικειμενου του? Σε τί σε εξυπηρετει αυτο? Ελπιζω οχι σαν αλλοθι, του να μην κανεις κατι που αγαπας...
Καλη δυναμη κ τυχηπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-09-2009, 17:21 #49
ναι βρε σοφια,αλλα στην περιπτωση των 40 ευρω, δεν σε πληρωνουν, τους πληρωνεις!τα εξοδα σου για πηγαιν ελα κι αλλα διαφυγοντα για τις ωρες που κινεισαι,οπως καφεδες,τσιχλες σαντουιτς,ειναι πολλα παραπανω...
13-09-2009, 17:21 #50
της μουσικης ναι,την λατρευω.την σχολη μου την σιχαινομαι ομως αναγκαστικα την παρακολουθω..με λιγα λογια κανω μεν αυτο που μου αρεσει ομως περιορισμενα γιατι δεν εχω χρονο μιας και η αλλη η σχολη θα ειναι αυτη που θα μου δωσει να φαω.ετσι ελλαδα..σπουδαζεις 2-3 πραγματα,δεν γινεσαι σε τιποτα καλος προκειμενου να εχεις ολο και περισσοτερες διεξοδους και στο τελος,δεν σε παιρνουν πουθενα,γιατι να σε παρουν με τοσα πτυχια αλλωστε για να σε πληρωνουν και παραπανω?
13-09-2009, 17:25 #51
ναι βρε σοφια,αλλα στην περιπτωση των 40 ευρω, δεν σε πληρωνουν, τους πληρωνεις!τα εξοδα σου για πηγαιν ελα κι αλλα διαφυγοντα για τις ωρες που κινεισαι,οπως καφεδες,τσιχλες σαντουιτς,ειναι πολλα παραπανω...
κ φυσικα αντιστοιχο εργο στην Ολλανδια ή στην Αγγλια κ Αμερικη πληρωνει εξαιρετικα καλα...
Δεν σκεφτεσαι ομως μονο το παρον, σκεφτεσαι κ το μελλον κ λες επενδυω σε κατι που μπορει να αποδωσει. δεν λεω πώς παντα ειναι το καλυτερο, αλλα καποιες φορες ναι, ειναι.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-09-2009, 17:25 #52
13-09-2009, 17:28 #53
και γιατι να το κανεις?
13-09-2009, 17:31 #54
Originally posted by Sofia
κ φυσικα αντιστοιχο εργο στην Ολλανδια ή στην Αγγλια κ Αμερικη πληρωνει εξαιρετικα καλα...
Δεν σκεφτεσαι ομως μονο το παρον, σκεφτεσαι κ το μελλον κ λες επενδυω σε κατι που μπορει να αποδωσει. δεν λεω πώς παντα ειναι το καλυτερο, αλλα καποιες φορες ναι, ειναι.
αλλα στην περιπτωση του ωδειου τι ειδους επενδυση ειναι αυτη?να σε παρουν σε καλυτερο ωδειο με 80 ευρω?
13-09-2009, 17:31 #55
δεν θα παω τελικα..φυσικα και οχι!περιμενω απαντηση αυτην την βδομαδα να δουλεψω ως πωλητρια..
13-09-2009, 17:34 #56
για να παρω υποτροφια σοφια ειναι κατι εξαιρετικα δυσκολο.σκοπευω ομως να το κανω σε περιπου 2χρονια που θα εχω τελειωσει και δεν ξερω ελπιζω να τα καταφερω και αν οχι μαζευω ηδη λεφτα..αχ..
13-09-2009, 17:34 #57
δεν θα παω τελικα..φυσικα και οχι!περιμενω απαντηση αυτην την βδομαδα να δουλεψω ως πωλητρια..
και να τους πεις και την αιτιολογια να μην εχουν αποριες...
πες τους,αυτη τη στιγμη δεν εχω αρκετα λεφτα για να σας πληρωνω να δουλευω σε σας.
παω να δουλεψω πωλητρια, και μολις μαζεψω μερικα θα ερθω να τα επενδυσω!!!
μα τι μαλακες...
13-09-2009, 17:36 #58
Originally posted by Sofia
Δεν σκεφτεσαι ομως μονο το παρον, σκεφτεσαι κ το μελλον κ λες επενδυω σε κατι που μπορει να αποδωσει. δεν λεω πώς παντα ειναι το καλυτερο, αλλα καποιες φορες ναι, ειναι.
αλλα στην περιπτωση του ωδειου τι ειδους επενδυση ειναι αυτη?να σε παρουν σε καλυτερο ωδειο με 80 ευρω?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-09-2009, 17:36 #59
καλα το διδακτορικο σοφια,εχεις δικιο μεν, αλλα ειναι αλλη ιστορια, μπορεις να το...εξαργυρωσεις"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
13-09-2009, 17:37 #60
μα τους ειπα στα ισα οτι με τα λεφτα αυτα δεν βγαζω ουτε τα εισητηρια μου πηγαινε-ελα.
20 ευρω ειναι μονο τα εισητηρια μηνιαιως..δεν ειναι μαλακες,ξυπνιοι ειναι και εκμεταλευτες
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία