ψυχολογοι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 127
    Senior Member
    Originally posted by melene
    και βεβαια βρισκουν!απο προσωπικο σκιζει το ωδειο.ενα θα σας πω.οταν δουλευεις σε ωδειο-και δεν μιλαω για μικρα ωδειακια-καθε καλοκαιρι σε απολυουν και σε προσλαμβανουν ξανα τον σεπτεμβρη οποτε ολο το καλοκαιρι απο εσοδα 0!!
    οι σπουδες που ειναι σε εξελιξη ειναι του γουστου σου τουλαχιστον?

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    2 ευρω την ωρα δλδ για διδασκαλια?
    η κοπελα που μου καθαριζει και ειναι 19 χρονων και χωρις πτυχεια, παιρνει 6...γιατι να μην καθαριζεις σπιτια να κανεις και γυμναστικη?
    δεν μπορω να το πιστεψω.μαλλον σε ψαρευαν.
    εχω φιλη που διδασκει καποιο προγραμμα για υπολογιστες και παιρνει για μηνα με 3 φορες τη βδομαδα κανα 2ωρο, περιπου 300-400 ευρω..δε θα γινει πλουσια αλλα ειναι ενα χαρτζηλικι και με πολυ ελευθερο χρονο για αλλες δουλειες
    (σε φροντιστηριο λεω κι εγω, οχι ιδιαιτερα)
    Nα πω απλα, πώς οταν ενας ανθρωπος δεχεται να κανει μια δουλεια με ελαχιστα χρηματα πολλοι λογοι μπορουν να συντρεχουν. Η αποκτηση προυπηρεσιας, εμπειριας, η δημιουργια ενος καλυτερου βιογραφικου με σκοπο την διεκδικηση μιας καλυτερης δουλειας στο αμεσο μελλον.

Αυτο ακριβως εκμεταλλευεται η αλλη πλευρα.

Ετσι, ωραια ειναι να καθαριζεις σπιτια, αλλα σιγουρα δεν βοηθαει αν θες να δουλεψεις σε εναν αλλο τομεα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    .περα απο τη δουλεια ειναι και η αντιμετωπιση του κοσμου..οι ανθρωποι εκεινοι οι οποιοι αν δεν εισαι πανεπιστημονας σε σνομπαρουν.δεν θα μπορεσω να ξεχασω αυτο που μου ειπε πριν μερικα χρονια ο μαεστρος της λυρικης οταν ηρθε ενας τυπος γυρω στα 50 και τον ρωτησε καλα εσυ πληρωνεσαι για να κουνας τα χερια σου?
    σε οτι αφορα τα χρηματα που σου λειπουν, εχεις σκεφτει αν παιζει καμια υποτροφια ειτε απο το ΙΚΥ ειτε απο πολλα ιδρυματα σχετικα...καποτε που χρειαστηκε να το ψαξω για δικο μου μεταπτυχιακο, ειδα οτι υπήρχαν πολλα τετοια ιδρυματα, που ουτε καν γνωριζα την υπαρξη τους, που ομως εδιναν υποτροφιες. Ειτε για εδω ειτε για εξωτερικο. Ειτε σε προπτυχιακο ειτε σε μεταπτυχιακο επιπεδο.

Επειδη ανεφερες τον μπαρμπα που ηρθε να την πει στον μαεστρο...σκεφτομαι πώς βαζεις τις δικες σου επιθυμιες κ ονειρα στην ιδια ζυγαρια με την γνωμη ενος ασχετου, που ομως δηλωνει σχετικος με θεματα που δεν απτονται του αντικειμενου του? Σε τί σε εξυπηρετει αυτο? Ελπιζω οχι σαν αλλοθι, του να μην κανεις κατι που αγαπας...

Καλη δυναμη κ τυχη
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ναι βρε σοφια,αλλα στην περιπτωση των 40 ευρω, δεν σε πληρωνουν, τους πληρωνεις!τα εξοδα σου για πηγαιν ελα κι αλλα διαφυγοντα για τις ωρες που κινεισαι,οπως καφεδες,τσιχλες σαντουιτς,ειναι πολλα παραπανω...

Senior Member
    της μουσικης ναι,την λατρευω.την σχολη μου την σιχαινομαι ομως αναγκαστικα την παρακολουθω..με λιγα λογια κανω μεν αυτο που μου αρεσει ομως περιορισμενα γιατι δεν εχω χρονο μιας και η αλλη η σχολη θα ειναι αυτη που θα μου δωσει να φαω.ετσι ελλαδα..σπουδαζεις 2-3 πραγματα,δεν γινεσαι σε τιποτα καλος προκειμενου να εχεις ολο και περισσοτερες διεξοδους και στο τελος,δεν σε παιρνουν πουθενα,γιατι να σε παρουν με τοσα πτυχια αλλωστε για να σε πληρωνουν και παραπανω?

Senior Member
    ναι βρε σοφια,αλλα στην περιπτωση των 40 ευρω, δεν σε πληρωνουν, τους πληρωνεις!τα εξοδα σου για πηγαιν ελα κι αλλα διαφυγοντα για τις ωρες που κινεισαι,οπως καφεδες,τσιχλες σαντουιτς,ειναι πολλα παραπανω...
    το ξερω. οπως ξερω οτι κανοντας διδακτορικο στην Ελλαδα δεν πληρωνεσαι κι ομως παραγεις εργο. κ πολλες φορες κ δουλειες του καθηγητη.

κ φυσικα αντιστοιχο εργο στην Ολλανδια ή στην Αγγλια κ Αμερικη πληρωνει εξαιρετικα καλα...

Δεν σκεφτεσαι ομως μονο το παρον, σκεφτεσαι κ το μελλον κ λες επενδυω σε κατι που μπορει να αποδωσει. δεν λεω πώς παντα ειναι το καλυτερο, αλλα καποιες φορες ναι, ειναι.

Senior Member
    και σε περιπτωση που εχεις εναν μαθητη να προσθεσω τους πληρωνεις εσυ 11 ευρω για το ικα..

Senior Member
    και σε περιπτωση που εχεις εναν μαθητη να προσθεσω τους πληρωνεις εσυ 11 ευρω για το ικα..
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    και γιατι να το κανεις?

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    το ξερω. οπως ξερω οτι κανοντας διδακτορικο στην Ελλαδα δεν πληρωνεσαι κι ομως παραγεις εργο. κ πολλες φορες κ δουλειες του καθηγητη.

κ φυσικα αντιστοιχο εργο στην Ολλανδια ή στην Αγγλια κ Αμερικη πληρωνει εξαιρετικα καλα...

Δεν σκεφτεσαι ομως μονο το παρον, σκεφτεσαι κ το μελλον κ λες επενδυω σε κατι που μπορει να αποδωσει. δεν λεω πώς παντα ειναι το καλυτερο, αλλα καποιες φορες ναι, ειναι.
    καλα το διδακτορικο σοφια,εχεις δικιο μεν, αλλα ειναι αλλη ιστορια, μπορεις να το...εξαργυρωσεις

αλλα στην περιπτωση του ωδειου τι ειδους επενδυση ειναι αυτη?να σε παρουν σε καλυτερο ωδειο με 80 ευρω?

Senior Member
    δεν θα παω τελικα..φυσικα και οχι!περιμενω απαντηση αυτην την βδομαδα να δουλεψω ως πωλητρια..

Senior Member
    για να παρω υποτροφια σοφια ειναι κατι εξαιρετικα δυσκολο.σκοπευω ομως να το κανω σε περιπου 2χρονια που θα εχω τελειωσει και δεν ξερω ελπιζω να τα καταφερω και αν οχι μαζευω ηδη λεφτα..αχ..

Senior Member
    δεν θα παω τελικα..φυσικα και οχι!περιμενω απαντηση αυτην την βδομαδα να δουλεψω ως πωλητρια..
    εννοειται παιδακι μου!
    και να τους πεις και την αιτιολογια να μην εχουν αποριες...
    πες τους,αυτη τη στιγμη δεν εχω αρκετα λεφτα για να σας πληρωνω να δουλευω σε σας.
    παω να δουλεψω πωλητρια, και μολις μαζεψω μερικα θα ερθω να τα επενδυσω!!!
    μα τι μαλακες...

Senior Member
    Originally posted by Sofia

καλα το διδακτορικο σοφια,εχεις δικιο μεν, αλλα ειναι αλλη ιστορια, μπορεις να το...εξαργυρωσεις

αλλα στην περιπτωση του ωδειου τι ειδους επενδυση ειναι αυτη?να σε παρουν σε καλυτερο ωδειο με 80 ευρω?
    δεν ξερω τον χωρο για να πω την αληθεια. ξερω ομως οτι βοηθαει τουλαχιστον σε αλλο χωρο του να εχεις μια σχετικη εμπειρια, να εχεις μια προυπηρεσια στο ενεργητικο σου.

Senior Member
    Χμ, δεν ξέρω αν είναι η σωστή λογική αυτή όμως... Στην ελληνική αγορά εργασίας θα εξαργυρωθεί το διδακτορικό? (δε μιλάω για δημόσιο.) Και πώς αυτο αποζημειώνει τον για 3 χρόνια τουλάχιστο απλήρωτο, πτυχιούχο υποψήφιο διδάκτορα? (αυτό στανταρ παράνομο εν τω μεταξυ αλλα τρέχα γύρευε)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    μα τους ειπα στα ισα οτι με τα λεφτα αυτα δεν βγαζω ουτε τα εισητηρια μου πηγαινε-ελα.
    20 ευρω ειναι μονο τα εισητηρια μηνιαιως..δεν ειναι μαλακες,ξυπνιοι ειναι και εκμεταλευτες

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast