Results 31 to 45 of 127
Thread: ψυχολογοι
-
13-09-2009, 16:42 #31
με το δημουργικη εννοεις δουλεια που να εχει σχεση με την τεχνη σου... Οκ, καταλαβα.
Ναι απο αυτο ειναι λογικο να εχεις καποιες απαιτησεις αλλα κι εγω εχω ακουσει ιστοριες για αγριους για το συγκεκριμενο αντικειμενο στην αγορα εργασιας. Που ξερεις ομως, κατι μπορει να βρεθει! Καλο κυνηγι και καλη επιτυχια απο εμενα melene
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 13-09-2009, 16:45 #32
σε ευχαριστω πολυ oboro.ειναι τραγικη η προσοφορα σε αυτον τον τομεα και ειναι αδικο γιατι οταν δεν ειναι απλα χομπυ επενδυεις πολυ χρονο και πααρα πολυ χρημα και στο τελος σου κλεινουν την πορτα στα μουτρα
13-09-2009, 16:45 #33
40 η 400?
13-09-2009, 16:46 #34
Originally posted by melene
σε τετοια ηλικια ποσες δημιουργικες δουλειες υπαρχουν?επειδη ψαχνω αρκετα αυτο το διαστημα δεν μπορεις να φανταστεις τι πορτες εχω φαει και ακομα και η δημιουργικη δουλεια αυτη που με δεχτηκαν με τα λεφτα που θα παιρνα δεν θα με εφταναν ουτε τα εισητηρια του ηλεκτρικου!και προσοντα να εχεις και παλι δεν σε δεχονται..νομιζεις οτι ειδικα στην ελλαδα εχουμε την πολυτελεια να βρουμε δημιουργικες δουλειες με τοση ανεργια?
αναφερεις την ηλικια σου ομως σαν μειονεκτημα. Μπορει να ειναι σε καποιες περιπτωσεις. Ομως εχεις ενα μεγαλο πλεονεκτημα: σκεψου οτι εχεις τωρα το χρονικο περιθωριο αν μη τι αλλο, να πειραματιστεις κ να δεις τί σου πάει αλλα κ πώς να το κυνηγησεις.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-09-2009, 16:55 #35
σοφια μου ξερω τι ειναι αυτο που θελω να κανω και το κυνηγω ηδη ομως δεν μπορω και να μην σκεφτομαι οτι επενδυω τοσα πολλα σε κατι που ναι μεν μου αρεσει αλλα το πιο πιθανο ειναι αυριο μεθαυριο να πεινασω.θα φυγω απο εδω,η μαλλον θα το ηθελα πολυ.να παω σε καποια αλλη χωρα που θα εχω ευκαιριες και θα μπορεσω να ζησω αξιοπρεπως και οχι εδω.περα απο τη δουλεια ειναι και η αντιμετωπιση του κοσμου..οι ανθρωποι εκεινοι οι οποιοι αν δεν εισαι πανεπιστημονας σε σνομπαρουν.δεν θα μπορεσω να ξεχασω αυτο που μου ειπε πριν μερικα χρονια ο μαεστρος της λυρικης οταν ηρθε ενας τυπος γυρω στα 50 και τον ρωτησε καλα εσυ πληρωνεσαι για να κουνας τα χερια σου?και περα απο ολα αυτα,οι σπουδες κοστιζουν παρα πολυ,μπορει να εχω τον χρονο αλλα δεν εχω το χρημα..
13-09-2009, 16:55 #36
Originally posted by oboro
Εγω τουλάχιστο δεν χρειάζομαι δημιουργικη δουλεια για να ειμαι δημιουργικος, ουτε εχω την απαιτηση απο μια δουλεια εμ να με πληρωνει οπως θελω εμ να ειναι και ονειρο (σαν αντικειμενο εννοω). Μεσα μου τα εχω διαχωρισει γιατι τετοιος τυπος ειμαι γενικα: στρεφομαι προς πολλες κατευθυνσεις. Ετσι λειτουργω. Και φυσικα χρειαζομαι αρκετο χρονο για να σκεφτομαι και να διαβαζω. Χωρια τα αθληματα και τις ξενες γλωσσες που ειναι μαστ αν θελω να ακονισω και καμια ικανοτητα μου που ειναι δυνατο χαρτι.ωρες στπ τσακιρ κεφι, και γυρνας σπιτι κι εχεις χρονο και διαθεση μονο για να φας και μονο αν εχεις εκει ετοιμο φαι, και δεν εχεις περιθωριο να διαλεξεις να δουλευεις λιγοτερο εστω και για λιγοτερα λεφτα γιατι ΑΥΤΟ απαιτει η δουλεια,ΤΟΤΕ θα εχεις απολυτη αναγκη να ειναι αυτη η δουλεια δημιουργικη και ανταξια των προσδοκιων και των ικανοτητων σου για να μην αρχισεις ν αναρωτιεσαι γιατι ζεις
13-09-2009, 16:56 #37
Originally posted by Remedy
40 η 400?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
13-09-2009, 16:57 #38
40!!οχι δεν εκανα λαθος..
13-09-2009, 16:59 #39
αν ποτε σου τυχει να πρεπει να δουλευεις μιν.9ωρο που μπορει να γινεται κατα περιπτωση 10-12-15 η και και 20ωρες στπ τσακιρ κεφι, και γυρνας σπιτι κι εχεις χρονο και διαθεση μονο για να φας και μονο αν εχεις εκει ετοιμο φαι, και δεν εχεις περιθωριο να διαλεξεις να δουλευεις λιγοτερο εστω και για λιγοτερα λεφτα γιατι ΑΥΤΟ απαιτει η δουλεια,ΤΟΤΕ θα εχεις απολυτη αναγκη να ειναι αυτη η δουλεια δημιουργικη και ανταξια των προσδοκιων και των ικανοτητων σου για να μην αρχισεις ν αναρωτιεσαι γιατι ζεις
...αλλα και ελπιζω να μην μου τυχει, το ψιλοσκοπευω δηλαδη! :P
(Tουλαχιστο να πληρωνομαι και με προμηθεια? Και ο μισθος να είναι για \"βαρυ\" πτυχιο συν διπλωματα συν βιογραφικο συν μετεκπαιδευση συν... Ε κατι τέτοιο ελπιζω κάπως λιγότερο να μην μου τυχει! :P)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
13-09-2009, 17:01 #40
Originally posted by melene
40!!οχι δεν εκανα λαθος..
13-09-2009, 17:03 #41
και βρισκουν ατομα να δουλεψουν τοσες ωρες για 40 ευρω?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-09-2009, 17:05 #42
2 ευρω την ωρα δλδ για διδασκαλια?
η κοπελα που μου καθαριζει και ειναι 19 χρονων και χωρις πτυχεια, παιρνει 6...γιατι να μην καθαριζεις σπιτια να κανεις και γυμναστικη?
δεν μπορω να το πιστεψω.μαλλον σε ψαρευαν.
εχω φιλη που διδασκει καποιο προγραμμα για υπολογιστες και παιρνει για μηνα με 3 φορες τη βδομαδα κανα 2ωρο, περιπου 300-400 ευρω..δε θα γινει πλουσια αλλα ειναι ενα χαρτζηλικι και με πολυ ελευθερο χρονο για αλλες δουλειες
(σε φροντιστηριο λεω κι εγω, οχι ιδιαιτερα)
13-09-2009, 17:07 #43
και βεβαια βρισκουν!απο προσωπικο σκιζει το ωδειο.ενα θα σας πω.οταν δουλευεις σε ωδειο-και δεν μιλαω για μικρα ωδειακια-καθε καλοκαιρι σε απολυουν και σε προσλαμβανουν ξανα τον σεπτεμβρη οποτε ολο το καλοκαιρι απο εσοδα 0!!
13-09-2009, 17:12 #44
ασχετο:εκανα κατι ΘΕΙΚΕΣ φακες
13-09-2009, 17:12 #45
λολ
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....