Σκοτοδινη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Σκοτοδινη

Καλησπέρα σήμερα τα ξημερώματα ενώ πήγε να με πάρει ο ύπνος ξαφνικά άρχιζα να σκοτεινιάζω και νόμιζα ότι πεθαίνω, πετάγομαι πάνω ανεβάζω 130 παλμούς αρχίζω τρέμω ολόκληρος και δεν μπορούσα να περπατήσω όλο αυτό κράτησε δευτερόλεπτα. Τι μπορεί να μου συμβαίνει εδώ και 5 - 6 μήνες έχω τα πάντα μια εκτακτες μια όταν βήχω βγάζω ένα περίεργο ήχο λες και έχω λαρυγγιτιδα ένα πράγμα μια ενώ περπατάω έξω η κάθομαι νιώθω μια ζαλαδα λες και βούλιαζω τώρα εκεί που ξαπλωνα η ξαφνική σκοτοδινη τι γίνετε ρε φίλε;

Senior Member
    Κάνεις ψυχοθεραπεία; Λαμβάνεις κάποια αγωγή; Αν όχι ίσως σε βοηθήσουν.

Μήπως απλά πήγε να σε πάρει ο ύπνος κ το ένιωσες έτσι; Το έχω παθει κ εγώ σαν να σβήνουν όλα αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ένα Τσακ πριν με πάρει ο ύπνος εγώ όμως το ερμηνευα απ το άγχος μ ότι είναι σαν να σβήνω να χάνομαι. Για δευτερόλεπτα δλδ.
    Αν έχεις κάνει τις εξετάσεις σου γενικά να ξέρεις πως όλα είναι καλά κ δεν είναι τπτ!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Panahs007 View Post
    Καλησπέρα σήμερα τα ξημερώματα ενώ πήγε να με πάρει ο ύπνος ξαφνικά άρχιζα να σκοτεινιάζω και νόμιζα ότι πεθαίνω, πετάγομαι πάνω ανεβάζω 130 παλμούς αρχίζω τρέμω ολόκληρος και δεν μπορούσα να περπατήσω όλο αυτό κράτησε δευτερόλεπτα. Τι μπορεί να μου συμβαίνει εδώ και 5 - 6 μήνες έχω τα πάντα μια εκτακτες μια όταν βήχω βγάζω ένα περίεργο ήχο λες και έχω λαρυγγιτιδα ένα πράγμα μια ενώ περπατάω έξω η κάθομαι νιώθω μια ζαλαδα λες και βούλιαζω τώρα εκεί που ξαπλωνα η ξαφνική σκοτοδινη τι γίνετε ρε φίλε;
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 16-06-2024 at 09:56.

Junior Member
    You don't ignore symptoms like these, especially when they involve sudden changes in consciousness and mapquest heart rate. Consider seeking medical attention as soon as possible for further evaluation. Hope you get well soon!

Junior Member
    Νομίζω ότι είναι πιθανό να είσαι αγχωμένος και ο καρδιακός σου ρυθμός να είναι τόσο connections game υψηλός. Από παιδί, οι καρδιακοί μου παλμοί ήταν υψηλότεροι από όλους τους άλλους. Αλλά όταν πήγα στον γιατρό, ο γιατρός είπε ότι ήμουν καλά.