Φυτικα φαρμακα για αδυνατησμα xenical - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Originally posted by panikoula
    πως τα εχασες?εγω εχω 1.70 υψος.δεν μπορ να χασω.
    εδωσα τοσα λευτα σε διαιτολογο μ γραψε και γαμω τις διαιτες στα μετρα μ αλλα τπτ.
    οταν αρχηζω να νιωθω ψηλοζαλαδα απο την πεινα με πιανει αυτοματα κρηση πανικου.αλλα με τα κιλα π βαζω με πιανει καταθλιψη,μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα.
    Τον πρώτο καιρό έκοψα ποτά, ψωμί, ΄σαλτσες και ότι παχυντικό και έχασα πέντε κιλά χωρίς πολύ πίσεη. Λίγο πριν το καλοκαίρι έκανα μια χημική, (πολύ δύσκολη), και έχασα άλλα πέντε σε δέκα μέρες. Τώρα στις διακοπές που πίναμε όλη μέρα κορώνες πήρα 2,5 και τρώω σα τον βούδα. Ελπίζω να εκινήσω γυμναστήριο και διατροφή αυτή την εβδομάδα γιατί το έχω παρακάνει....

Banned
    ρεμεντι ζαλιζομαι και με πιανει κρηση πανικου.δεν το καταλαβενεις αυτο?

και εμενα μου αρεσει ολη μερα να τιμπολογαω..εχω ομως μονιμα στο ψυγειο κοτοπουλακι στηθος με μανιταρακια και δεν παχαινει και χορταινει οταν εχεις λιγουρες:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    θα ξεκινησω τις διαιτες που μ γραψε η γιατρος.εχει και γλικα :PP αλλα δεν ξερω τι γινεται και τις σταματαω μετα.βαριεμαι δεν ξερω.δεν εχω την δυναμη η το κινητρο να τα χασω

Senior Member
    θεοφανια...
    μη βαλω τις φωνες βραδιατικα....
    οι χημικες διαιτες ειναι απαγορευτικες...τον λογο σιγουρα τον ξερεις, ο χειροτερος ωστοσο ειναι οτι ο οργανισμος θελει σαν δαιμονισμενος μετα να βαλει τα διπλασια!!!!
    τις κορωνες τουλαχιστον τις εκοψες?

Banned
    τις κολισα παλι στο ψυγειο.4 χρονια τις κολαω τις ξεκολαω και κιλο δεν χανω
    ναι για χημηκες δεν το σηζητω.
    ρε παιδια να σας πω ενα μυστικο?
    εχασα 16 κιλα με φαρμακα τα reductil 100 ευρο και με πολλες παρενεργειες.απο τοτε ξεκινσαν οι κρησεις πανικου μου.λετε να φτεγανε τα φαρμακα.?

Banned
    ποσα κιλα ειστε?οποτε λεμε για τα κιλα μας με φιλες ντρεπομαι τοσο πολυ.ειμαι 83 ελεος.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    ρεμεντι ζαλιζομαι και με πιανει κρηση πανικου.δεν το καταλαβενεις αυτο?
    ναι ρε παιδι μου, αλλα πριν ειπες οτι αυτο συμβαινει κι οταν πεινας. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ.απλα οταν πεινας δεν μπορεις να τρως γλυκα και τηγανητα!

πανικουλα τι ντρεπεσαι?1.60 ειμαι και 68 κιλα.10 κιλα πρεπει να χασω σιγουρα..και ειχα φτασει τα 73 οπως σου πα...
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Originally posted by Remedy
    θεοφανια...
    μη βαλω τις φωνες βραδιατικα....
    οι χημικες διαιτες ειναι απαγορευτικες...τον λογο σιγουρα τον ξερεις, ο χειροτερος ωστοσο ειναι οτι ο οργανισμος θελει σαν δαιμονισμενος μετα να βαλει τα διπλασια!!!!
    τις κορωνες τουλαχιστον τις εκοψες?

Ωχ, δεν ξέρω ποιο λόγο εννοείς, εγώ δεν πήρα τα διπλασια. Τώρα που τελειώσαν οι διακοπές τις έκοψα τις κορώνες, αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν το ευχαριστήθηκα και πως δεν τα κλαίω τα 2,5 που μπορεί να είναι και 3, αλλά δεν αντέχω να το σκέφτομαι. Τα κεφάλια μέσα, θα τη βγάζω με κρέας, ψάρια και πράσινα και αλκοόλ μόνο σκ.

ρε κοριτσια για να θεωρουμαστε αδυνατες η κανονικες πρεπει να χουμε τουλαχιστον 5 εως 10 κιλα κατω απο το υψος μας?

Originally posted by olgaki82
    ρε κοριτσια για να θεωρουμαστε αδυνατες η κανονικες πρεπει να χουμε τουλαχιστον 5 εως 10 κιλα κατω απο το υψος μας?
    Δέκα κιλά κάτω απ το ύψος σου. Εγώ που έχω πολύ λεπτό σκελετό, πρέπει να πάω 60 για να φαίνομαι αδύνατη, αλλά πραγματικα αδύνατη...

Originally posted by Θεοφανία

Δέκα κιλά κάτω απ το ύψος σου. Εγώ που έχω πολύ λεπτό σκελετό, πρέπει να πάω 60 για να φαίνομαι αδύνατη, αλλά πραγματικα αδύνατη...

τωρα μ εκανες την καρδια περιβολι:-(

Banned
    εγω για αρκετα αδυνατη πρεπει να ακτεβω στα 65 .για να ειμαι κανονικια στα 72 περιπου.10 κιλα πανω κατω πρπεει να χασω.αλλα δεν μπορω γαμωτο.
    να παω να κανω ενχειρηση στομαχου τι να κανω.
    ρεμεντι με πιανει καταθλυψη αν δεν φαω λιχουδιες.

Senior Member
    ρε ολγακι ,αυτο διαφερει παρα πολυ απο ατομο σε ατομο....
    για παραδειγμα, τα σωματα που εχουν μοιρασμενο λιπος κι οχι τοπικο, σηκωνουν περισσοτερο βαρος χωρις να φαινεται απο αλλα που βαζουν απο τη μεση και κατω, κλπ....ακομα εχει σημασια η πυκνοτητα των οστων,η αναλογια μυων και λιπου και τελος ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.
    αυτο το τελευταιο, ισχυει μονο αν δεν εχεις καποια παθηση οπου διαστρεβλωνεται η εικονα σου, οπως η ανορεξια πχ......

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast