Φυτικα φαρμακα για αδυνατησμα xenical - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
    Banned
    εγω αν φτασω 70 θα ειμαι αστερι.ειναι ετσι το σωμα μου που δεν χρειαζομαι να χασω πολα κιλα.και ρε παιδια εχω προβλημα.μονο το στηθος μου θα ειναι 10 κιλα.δεν γινεται να μικρανει?ντρεπομαι ειναι εμγαλο.

και μενα πανικουλα τα φρουτα τα λαχανικα τα γιαουρτια μου φαινονται τοσο ανοστα:(
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Originally posted by Remedy
    ρε ολγακι ,αυτο διαφερει παρα πολυ απο ατομο σε ατομο....
    για παραδειγμα, τα σωματα που εχουν μοιρασμενο λιπος κι οχι τοπικο, σηκωνουν περισσοτερο βαρος χωρις να φαινεται απο αλλα που βαζουν απο τη μεση και κατω, κλπ....ακομα εχει σημασια η πυκνοτητα των οστων,η αναλογια μυων και λιπου και τελος ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.
    αυτο το τελευταιο, ισχυει μονο αν δεν εχεις καποια παθηση οπου διαστρεβλωνεται η εικονα σου, οπως η ανορεξια πχ......

το χειρότερο πάχος το έχω εγώ. Όσα κιλά και να πάρω, τα παίρνω κοιλιά, στομάχι και πλάτη. Μια ζωή πόδια και χέρια καλαμάκια. Τη μεγαλύτερη ήττα την έφαγα το χειμώνα που γνώρισα κάποιον με τον οποίο έχουμε ένα κοινό φίλο σε μια παρέα και μιλούσαμε τελείως στο άσχετο. Με παίρνει ο φίλος μου μετά από λίγες μέρες και μου λεει: \"ρε μ... είσαι έγκυος και δεν μου το πες\"?
    απανωτά εγκεφαλικά και απόφαση για δίαιτα. Κοπήκαν όλα στο σπίτι...

Senior Member
    λολ βρε Θεοφανια, ομως αδυνατισες τωρα! Μπραβο σου!!!!!:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

εχασες και την κοιλια θεοφανια?λενε οτι εκει ειναι το πιο δυσκολο σημειο για να χαθει το λιπος.μπραβο:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    ρε ολγακι ,αυτο διαφερει παρα πολυ απο ατομο σε ατομο....
    για παραδειγμα, τα σωματα που εχουν μοιρασμενο λιπος κι οχι τοπικο, σηκωνουν περισσοτερο βαρος χωρις να φαινεται απο αλλα που βαζουν απο τη μεση και κατω, κλπ....ακομα εχει σημασια η πυκνοτητα των οστων,η αναλογια μυων και λιπου και τελος ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.
    αυτο το τελευταιο, ισχυει μονο αν δεν εχεις καποια παθηση οπου διαστρεβλωνεται η εικονα σου, οπως η ανορεξια πχ......

το χειρότερο πάχος το έχω εγώ. Όσα κιλά και να πάρω, τα παίρνω κοιλιά, στομάχι και πλάτη. Μια ζωή πόδια και χέρια καλαμάκια. Τη μεγαλύτερη ήττα την έφαγα το χειμώνα που γνώρισα κάποιον με τον οποίο έχουμε ένα κοινό φίλο σε μια παρέα και μιλούσαμε τελείως στο άσχετο. Με παίρνει ο φίλος μου μετά από λίγες μέρες και μου λεει: \"ρε μ... είσαι έγκυος και δεν μου το πες\"?
    απανωτά εγκεφαλικά και απόφαση για δίαιτα. Κοπήκαν όλα στο σπίτι...

θεοφανια το ιδιο καλουπι ακριβος εχω.μικρο μικρο κεφαλακι πολυ λεπτα ακτα και κοιλια κολουε μπυτια και στηθως και λιγο πλατη.ειναι εμειες. πρεπει να ειμαστε κανονικες ειναι πολυ ασχημο σε μενα τοσα κιλα με τετιο καλουπι/

Banned
    σορρυ για τα κινεζικα εχω κοσμο κ γραφω γρηγορα και βιαστικα.πανω κατω καταλαβστε

κολο μπουτια κοιλια ομοιοπαθης:(

Banned
    και βιζι αγελαδε.

Originally posted by olgaki82
    εχασες και την κοιλια θεοφανια?λενε οτι εκει ειναι το πιο δυσκολο σημειο για να χαθει το λιπος.μπραβο:)
    Η αλήθεια είναι πως ένα διάστημα είχα πάθει κόλλημα με τη γυμναστική, (μέχρι που έκανα εξετάσεις και ο δείκτης των μυών μου ήταν πολύ ανεβασμένος). Ένα μήνα πριν τις διακοπές έκλεισα ένα πρόγραμμα πάουερ πλέιτ και βάκουα πάουερ που μου έκαναν πολλή δουλειά.
    Η κοιλιά είναι δύσκολη, γι αυτό σας έλεγα παραπάνω πως εγώ πρέπει να φτάσω 60 για να μην έχω τίποτα. Και στα 64 πάντως σμολ φορούσα. Τώρα ανέβηκε το νούμερο, κατέβηκε η διάθεση....

Senior Member
    εγω νομιζω οτι οπως ξεκινησε η θεοφανια , κοβοντας τα παχυντικα τα γλυκα και τα πολλα πολλα ειναι το καλυτερο συστημα και το πιο σταθερο...τα αλλα ειναι υστεριες....απλα μπορει να αργεις και να χανεις το κουραγιο σου αλλα ειναι το πιο αποτελεσματικο...

Senior Member
    μη σε παιρνει απο κατω θεοφανια!
    η απελπισια ειναι η αρχη της καταστροφης!!
    μια χαρα εισαι στο medium!
    σταθεροποιησου και κοψε τα παχυντικα μονο..

Banned
    κοροτισα εγω χανω πολυ γρηγορα κιλα.και χανω πρωτα κοιλια εξαφανιζετε.
    ρεμεντι γιτι να μην κανω διαιτα?θα την βαρεθω παλι ε?απο μονη νιωθω οτι δεν μπορω να κανω.να κοψω λετε ψωμια κλπ σιγα σιγα?

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    κοροτισα εγω χανω πολυ γρηγορα κιλα.και χανω πρωτα κοιλια εξαφανιζετε.
    ρεμεντι γιτι να μην κανω διαιτα?θα την βαρεθω παλι ε?απο μονη νιωθω οτι δεν μπορω να κανω.να κοψω λετε ψωμια κλπ σιγα σιγα?
    να κανεις!
    δεν ειπα να μη κανεις!
    αν ειναι μια ισορροπημενη διαιτα,φυσικα να την κανεις.\\
    στην φαση που μας λες τωρα που θες συνεχεια να τσιμπολογας, με συγκεκριμενο προγραμμα ισως σε βοηθησει

εγω νομιζω οτι οπως ξεκινησε η θεοφανια , κοβοντας τα παχυντικα τα γλυκα και τα πολλα πολλα ειναι το καλυτερο συστημα και το πιο σταθερο...τα αλλα ειναι υστεριες....απλα μπορει να αργεις και να χανεις το κουραγιο σου αλλα ειναι το πιο αποτελεσματικο...
    όπως πολύ καλή περίπτωση είναι να μη φας τό βράδυ, ή να φας κρέας με σαλάτα πράσινη. Την άλλη μέρα αισθάνεσαι πολύ πιο ελαφρια...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast