Φυτικα φαρμακα για αδυνατησμα xenical - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Banned
    ναι.αππ δευτεα διαιτα.ειναι η χιλιοστη φορα π το λεω.
    ποτε θα το εφαρμοσω να δουμε..το θελω τοσο πολ να αδυνατησω.
    περισι ειχα χασει 15 κιλα κ ενιωθα αλλος ανθρωπος ρε παιδια.

θελω τα χρηστουγεννα να φορεω τσιν φουστιτσα μινι με καλτσοδετες μεχρι πανω απο το γονατο.το ονειρο μου ειναι αυτο το ντυσιμο.
    προλαβα και φορεα παρομιο πριν 10 χρονια.το θελω παλι.

Banned
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Τι είναι αυτό το powerplay? Άμα είναι ένα που το βάζεις στη μέση και τραντάζεσαι ολόκληρος, είναι πολύ καλό, αλλά μπορείς να πάθεις Πάρκινσον! Είναι επικίνδυνο για τα νεύρα, μπορεί να σε παραλύσει τελείως! Γι\'αυτό ΜΗΝ το χρησιμοποιείτε.. Συμβουλή μου

Originally posted by libpa
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Τι είναι αυτό το powerplay? Άμα είναι ένα που το βάζεις στη μέση και τραντάζεσαι ολόκληρος, είναι πολύ καλό, αλλά μπορείς να πάθεις Πάρκινσον! Είναι επικίνδυνο για τα νεύρα, μπορεί να σε παραλύσει τελείως! Γι\'αυτό ΜΗΝ το χρησιμοποιείτε.. Συμβουλή μου
    λιμπ....δεν ξέρω για ποιο μηχάνημα μιλάς. Μήπως μπορείς να γίνες πιο συγκεκριμενη? Έχεις παθει πάρκινσον? Έχεις παραλύσει τελείως με κάτι?

Banned
    lol axaax.
    θεοφανια τι ειναι οντως?θα το δοκιμασω αν ειναι για τοπικο παχος.

Originally posted by panikoula
    lol axaax.
    θεοφανια τι ειναι οντως?θα το δοκιμασω αν ειναι για τοπικο παχος.
    Το παουερ πλέιτ είναι μηχάνημα ενδυνάμωσης μυών. Κάθεσαι σε συγκεκριμένες στάσεις και αναλόγως γυμνάζει όλο το σωμα σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα απ ότι τα όργανα γυμναστικής. Αυτό με τους ιμάντες είναι επίσης για ενδυνάμωση και σύσφιξη, αλλά πλέον το κάνουν όλοι για χαλάρωση μετα το πάουερ πλέιτ. Αυτά τα μηχανήματα γίνονται μόνο με την παρουσία γυμναστή γιατί το πάουερ πλέιτ αν δεν χησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να κάνει ζημιά στη μέση ή στον αυχένα.
    Δυστυχως Μαρία μου είναι σχετικά ακριβό αναλόγως βέβαια και το γυμναστήριο. Για να πάρεις ένα πακέτο τριών μηνών που θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, ειναι γύρω στα χίλια ευρώ.

Banned
    σοβαρα?και μετα δατηριτε ετσι το σωμα η χαλαρωνει παλι?

Senior Member
    Το power plates ειναι πολυ καλο οργανο γυμναστικης, αλλα οπως λετε θελει γυμναστη να σε παρακολουθει.
    Εγω εχω ολισθηση σπονδυλου εκ γενετης και προσεχα με την μεση μου.
    Νευρολογικα δεν ξερω εαν επηρεαζει αλλα εγω πηγαινα κατευθειαν απο την δουλεια με φοβερο πονοκεφαλο και μετα απο 10 λεπτα μουειχαν περασει ολα!!!

Μαλλον λυνει τα νευρα και τους μυς.
    Αλλα δεν ειμαι και ειδικος.
    Εδω που μενω σου χρεωνουν 15-20€ την καθε φορα που διαρκει περιπου 40 λεπτα.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Originally posted by boubourina
    Το power plates ειναι πολυ καλο οργανο γυμναστικης, αλλα οπως λετε θελει γυμναστη να σε παρακολουθει.
    Εγω εχω ολισθηση σπονδυλου εκ γενετης και προσεχα με την μεση μου.
    Νευρολογικα δεν ξερω εαν επηρεαζει αλλα εγω πηγαινα κατευθειαν απο την δουλεια με φοβερο πονοκεφαλο και μετα απο 10 λεπτα μουειχαν περασει ολα!!!

Μαλλον λυνει τα νευρα και τους μυς.
    Αλλα δεν ειμαι και ειδικος.
    Εδω που μενω σου χρεωνουν 15-20€ την καθε φορα που διαρκει περιπου 40 λεπτα.
    Μμμμ..μου φαίνεται πολύ φτηνό...Είχες προσωπικό γυμναστή την ώρα της συνεδρίας; Εγώ πλήρωσα 600 ευρώ για πολύ καλό πακέτο και ευτυχώς δεν τα έκανα όλα πριν τις διακοπές, οπότε με περιμένουν...

Senior Member
    εγω παλι, ακουω οτι το power plate ειναι πολυ επικινδυνο για τις αρθρωσεις κι επιβαρυνει πολυ μεση,γονατα,αυχενα κλπ ακομα κι αν δεν εχεις προβλημα......
    γιατι δε κανετε πιλατες??
    ειναι η καλυτερη και πιο αποτελεσματικη γυμναστικη που εχω δοκιμασει.

Originally posted by Remedy
    εγω παλι, ακουω οτι το power plate ειναι πολυ επικινδυνο για τις αρθρωσεις κι επιβαρυνει πολυ μεση,γονατα,αυχενα κλπ ακομα κι αν δεν εχεις προβλημα......
    γιατι δε κανετε πιλατες??
    ειναι η καλυτερη και πιο αποτελεσματικη γυμναστικη που εχω δοκιμασει.
    αυτό συμβαίνει μόνο αν έχεις ήδη πρόβλημα...δεν ξέρω τίποτα για το πιλάτες...τι ακριβώς είναι? τι αποτελέσματα είδες? σε πόσο καιρό?.......ότι μπορείς ....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345