Συναντηση με krino και liber και ενα αγνωστο παλιο μελος. - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 30 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 446
    το πρωτο ταξιδι στην ζωη μου , παιδακι ακομα ηταν στην Κρητη....
    Επι Χουντας δεν υπηρχε ουτε ενα μαγαζι χωρις μια τεραστεια φωτογραφια του Βενιζελου και του Παπανδρεου....του Γερου της Δημοκρατιας .....
    Μα καλα δεν φοβαστε τους χωροφυλακες ? θυμαμαι να τους ρωταει η μανα μου
    Χαχαχαχαχα γελαγανε ολοι .....
    Αμα κοντανε, ας ερθουν να μας το πουνε να τις βγαλουμε
    της απανταγανε .....

Senior Member
    Εκφέρω την γνώμη μου για ότι γνωρίζω απο τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά σεν αυτοδιορίζομαι δικηγόρος,ψυχολόγος,και όλες τις ιατρικές ειδικότητες όπως γυναικολόγος,σεξολόγοςκ.λ.� �

Originally posted by giota
    Εκφέρω την γνώμη μου για ότι γνωρίζω απο τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά σεν αυτοδιορίζομαι δικηγόρος,ψυχολόγος,και όλες τις ιατρικές ειδικότητες όπως γυναικολόγος,σεξολόγοςκ.λ.� �
    δηλαδη εσυ αν εχεις τριχομοναδες ρε Γιωτα τι θα κανες ?
    ξερεις ποσες γυναικες εχουν τριχομοναδες ?
    ρωτα πρωτα τον γυναικολογο σου και μαλιστα πες του ποσα παιρνει για να σου απαντησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    πιαστηκες τωρα απο τις τριχομοναδες για να με βγαλεις Καματερο!
    ρωτα μαθε και πες το στους αλλους ολους και οχι μονο σε αυτους που ψαχνουν που να πανε τα χρηματα τους γιατι τα εχουν, να σκεφτεσαι και αυτους που δεν τα εχουν....

Senior Member
    Θα εχει προηγηθεί τεστ παπ και θα μου συστήσει θεραπεία ο ειδικός ο γυναικολόγος μου Πάνο κατάλαβες;και εσύ δεν νομιζω να έχεις και αυτή την ιδιότητα

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    δηλαδη εσυ αν εχεις τριχομοναδες ρε Γιωτα τι θα κανες ?
    ξερεις ποσες γυναικες εχουν τριχομοναδες ?
    ρωτα πρωτα τον γυναικολογο σου και μαλιστα πες του ποσα παιρνει για να σου απαντησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    πιαστηκες τωρα απο τις τριχομοναδες για να με βγαλεις Καματερο!
    ρωτα μαθε και πες το στους αλλους ολους και οχι μονο σε αυτους που ψαχνουν που να πανε τα χρηματα τους γιατι τα εχουν, να σκεφτεσαι και αυτους που δεν τα εχουν....
    Pano, μου αρέσει πολύ η κοινωνική αλληλεγγύη σου αλλά με εκπλήσσει κιόλας. Εσύ πριν λίγο μου μιλούσες για την επιχειρηματική αξιοποίηση των χελιδονοφωλιών.
    Τελικά θα το ρίξουμε στις επιχειρήσεις ή την φιλανθρωπία φιλαράκι?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Τελικά Πάνο τι είσαι απ\' όλα;έχεις ενα ελάττωμα να προκαλείς τους άλλους έχεις μιλήσει για την κου κλουξ κλαν μέχρι τον Βενιζέλο.Εχεις αρχίσει απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.Μα τι στο καλό γιατί πρέπει να έχεις άποψη για τα πάντα την στιγμή που δεν γνωρίζεις;εδώ δεν ήξερες ότι φηφίζουμε με ταυτότητα πλέον αρα σου αρέσει να τα ακούς

Senior Member
    Τελικά Πάνο τι είσαι απ\' όλα;έχεις ενα ελάττωμα να προκαλείς τους άλλους έχεις μιλήσει για την κου κλουξ κλαν μέχρι τον Βενιζέλο.Εχεις αρχίσει απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.Μα τι στο καλό γιατί πρέπει να έχεις άποψη για τα πάντα την στιγμή που δεν γνωρίζεις;εδώ δεν ήξερες ότι φηφίζουμε με ταυτότητα πλέον αρα σου αρέσει να τα ακούς
    Giota πιστεύω οτι τα άτομα που προκαλούν άνευ λόγου και αιτίας, πολύ απλά θέλουν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους.

Μάλλον ο Πάνος θα νιώθει μοναξιές εκεί στην Γαλλία, έχει πρόβλημα με την μέση του, έχει μαυρίσει η ψυχή του, όπως λέει, έχει πολύ καιρό να σμίξει σεξουαλικά με γύναικα, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τα νεύρα του, όπως εχει γράψει, ο γιατρός του του έχει επισημάνει οτι γίνεται πιο επιθετικός όταν μπαίνει στο φόρουμ, κι αυτός μπαίνει πολλές ώρες κάθε μέρα, γράφοντας μηνύματα που τις περισσότερες φορές ξεφεύγουν των ορίων της επικοινωνίας.

Πιστεύω οτι θα τον ωφελήσει πολύ, επιτέλους, να ανοίξει ένα δικό του τόπικ, όπου θα μιλάει για τα δικά του προβλήματα, ζητώντας ειλικρινά βοήθεια, αντι να κρύβεται πίσω απο ένα κάρο εξυπνάδες και να ασχολείται διαρκώς με τους άλλους και πώς να τους βελτιώσει ( κατα τη γνώμη του).

Ισως τότε, πολλοί να σπεύδανε να τον ακούσουνε, ήρεμα και ανθρωπινά.

Banned
    και τι φτεμε εμεις ?

Senior Member
    χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by weird
    Giota πιστεύω οτι τα άτομα που προκαλούν άνευ λόγου και αιτίας, πολύ απλά θέλουν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους.

Μάλλον ο Πάνος θα νιώθει μοναξιές εκεί στην Γαλλία, έχει πρόβλημα με την μέση του, έχει μαυρίσει η ψυχή του, όπως λέει, έχει πολύ καιρό να σμίξει σεξουαλικά με γύναικα, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τα νεύρα του, όπως εχει γράψει, ο γιατρός του του έχει επισημάνει οτι γίνεται πιο επιθετικός όταν μπαίνει στο φόρουμ, κι αυτός μπαίνει πολλές ώρες κάθε μέρα, γράφοντας μηνύματα που τις περισσότερες φορές ξεφεύγουν των ορίων της επικοινωνίας.

Πιστεύω οτι θα τον ωφελήσει πολύ, επιτέλους, να ανοίξει ένα δικό του τόπικ, όπου θα μιλάει για τα δικά του προβλήματα, ζητώντας ειλικρινά βοήθεια, αντι να κρύβεται πίσω απο ένα κάρο εξυπνάδες και να ασχολείται διαρκώς με τους άλλους και πώς να τους βελτιώσει ( κατα τη γνώμη του).

Αγαπητή weird,
    Bρίσκω αρκετά εύστοχη (όπως πάντα), τη «διάγνωσή» σου. Όμως όλα αυτά που αναφέρεις, δεν νομίζεις ότι είναι αρκετά σοβαρά, ώστε να δούμε τον πάνο με την απαραίτητη συμπάθεια, που μας διακρίνει, όπως και για όποιο άλλο μέλος από εμάς έχει μοναξιές ή προβλήματα?
    Εν πάσει περιπτώσει δεν μας θίγει όταν μιλάει για τον Βενιζέλο, τον Κολοκοτρώνη, τις εταίρες, τις χελιδονοφωλιές ή την κου-κλουξ-κλαν. Ισα-ίσα που μας ταξιδεύει σε σκέψεις και εποχές που η ρουτίνα της ζωής μας δεν θα μας οδηγούσε εύκολα….. έτσι το βλέπω εγώ.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by weird

Αγαπητή weird,
    Bρίσκω αρκετά εύστοχη (όπως πάντα), τη «διάγνωσή» σου. Όμως όλα αυτά που αναφέρεις, δεν νομίζεις ότι είναι αρκετά σοβαρά, ώστε να δούμε τον πάνο με την απαραίτητη συμπάθεια, που μας διακρίνει, όπως και για όποιο άλλο μέλος από εμάς έχει μοναξιές ή προβλήματα?
    Εν πάσει περιπτώσει δεν μας θίγει όταν μιλάει για τον Βενιζέλο, τον Κολοκοτρώνη, τις εταίρες, τις χελιδονοφωλιές ή την κου-κλουξ-κλαν. Ισα-ίσα που μας ταξιδεύει σε σκέψεις και εποχές που η ρουτίνα της ζωής μας δεν θα μας οδηγούσε εύκολα….. έτσι το βλέπω εγώ.
    Φύση, δεν είμαι σε θέση να κάνω διάγνωση, απλά εικάζω, οτι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο που θέλει την προσοχή, την συντροφιά και γιατί όχι την αγάπη μας ( άνοιξε θέμα όπου έλεγε οτι η Αφρο κι ο Κηπ την αξίζουν, γιατί υποφέρουν, ενώ εκείνος...)
    Δεν με θίγει η κατάσταση του Πάνου, ίσα ίσα, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν θα μιλούσα καθόλου για χελιδονοφωλιές μαζί του.

Ομως, όταν τον βλέπω να κάνει διαγνώσεις στα κουτουρού ή να συμβουλεύει το ένα μέλος να ανοίξει επιχείρηση και το άλλο να σκέφτεται τον συνάνθρωπό του που δεν έχει λεφτά, θα παρέμβω, χωρίς όμως να τον βρίσω τον άνθρωπο, απλά για να καταλάβω περισσότερα πάνω στο άτομό του.

Και κάτι ακόμα,
    όταν κάποιος θέλει να κρύβεται πίσω απο το δάχτυλό του με τον τρόπο που κάνει ο Πάνος, το να του το επισημάνω αυτό, το θεωρώ τον πιο αποτελεσματικό τρόπο βοήθειας.

Senior Member
    Ετσι ειναι nature γιατί με αυτά που γράφει φάσκει και αντιφάσκει.Σήμερα μιλάει ως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γή.Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο την υγεία του γιατί μας έχει αναφέρει ότι και αυτός κάνει θεραπεία.Και αυτό προσπαθεί να κάνει να τραβήξει την προσοχή να γίνει το κέντρο αναφοράς του φόρουμ να καλύψει τις ανάγκες του μέσα απο τις συνεχείς επιδείξεις γνώσεων.Δείχνει για μένα ανασφάλεια και την ανάγκη να γίνει απαραίτητος, με το να δίνει μέχρι ιατρικές συμβουλές που μπορεί για κάποιον να είναι επικίνδυνες

Senior Member
    weird, δεν αμφέβαλα ότι συζητάς για να καταλάβεις και να βοηθήσεις πιο αποτελεσματικά. Απλά έτσι όπως παρουσίασες συνοπτικά, διάφορα δυσάρεστα από τη ζωή του πάνου, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει κατά καιρούς, μου ξύπνησε τη σκέψη ότι αξίζει την συμπάθεια όπως και κάθε άλλος που υποφέρει. Η έγνοια μας για κάποιον που υποφέρει δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου να είναι επιλεκτική.
    ΥΓ. Διάγνωση δεν έκανες, την έβαλα σε εισαγωγικά γιατί δεν βρήκα καλύτερη λέξη. Βρήκες όμως εσύ.... Εικασία

Senior Member
    Originally posted by nature
    weird, δεν αμφέβαλα ότι συζητάς για να καταλάβεις και να βοηθήσεις πιο αποτελεσματικά. Απλά έτσι όπως παρουσίασες συνοπτικά, διάφορα δυσάρεστα από τη ζωή του πάνου, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει κατά καιρούς, μου ξύπνησε τη σκέψη ότι αξίζει την συμπάθεια όπως και κάθε άλλος που υποφέρει. Η έγνοια μας για κάποιον που υποφέρει δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου να είναι επιλεκτική.
    ΥΓ. Διάγνωση δεν έκανες, την έβαλα σε εισαγωγικά γιατί δεν βρήκα καλύτερη λέξη. Βρήκες όμως εσύ.... Εικασία
    Tα διάφορα δυσάρεστα της ζωής του τα παρουσίασα με μια δόση εκνευρισμού θα έλεγα, γιατί πραγματικα, όταν βλέπω τόση εθελο-τύφλωση, κάτι με πιάνει ( και σίγουρα είναι και δικό μου θέμα αυτό).

Νομίζω λοιπόν οτι, αν κάποια στιγμή αντιληφθεί ο Πάνος οτι ο ίδιος βρίσκεται σε τέλμα, κι όχι κι ο υπόλοιπος κόσμος,
    όπως νομίζει, θα τον ωφελήσει πολυ.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε εκ μέρους όλων, αυτό που εκφράζεις όμως, είναι η δική σου συμπάθεια απέναντί του και μου φαίνεται πολύ γλυκό

Senior Member
    Ετσι ειναι nature γιατί με αυτά που γράφει φάσκει και αντιφάσκει.Σήμερα μιλάει ως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γή.Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο την υγεία του γιατί μας έχει αναφέρει ότι και αυτός κάνει θεραπεία.Και αυτό προσπαθεί να κάνει να τραβήξει την προσοχή να γίνει το κέντρο αναφοράς του φόρουμ να καλύψει τις ανάγκες του μέσα απο τις συνεχείς επιδείξεις γνώσεων.Δείχνει για μένα ανασφάλεια και την ανάγκη να γίνει απαραίτητος, με το να δίνει μέχρι ιατρικές συμβουλές που μπορεί για κάποιον να είναι επικίνδυνες
    Για μένα γιώτα είναι πιο επικίνδυνο να βλέπω καλούς ανθρώπους σαν και σένα, που υποφέρουν σαν και σένα, να γελάνε σαρκαστικά με έναν συνάνθρωπό τους που υποφέρει και αυτός. Έστω και αν υποφέρει με άλλον τρόπο.

Page 13 of 30 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast