Results 361 to 375 of 446
-
18-09-2009, 10:22 #361
ομπορουκο,
στο ειπα και χθες.....
αρχισες δυσκολη καριερα γραφης, παρολα αυτα σε βλεπω πιο μαζεμενο.
Στην αρχη ησουν πιο φουριοζος ε?
Στο ειχα πει και πιο παλια,
οσο θα ειμαι εδω θα εισαι μαζεμενος, και δεν με ενδιαφερει ποσα νικ θα αλλαξεις.
Οσο για τα IP σου, παλι δεν με αφορουν, δεν κανω ελεγχο IP εγω.
Απλα μπαινεις κατα καιρους και με το παλιο σου.
Αν οι αντμιν δεν εχουν προβλημα με αυτο, τοτε πραξε οπως νομιζεις.....
Εγω φιλαρακι μου, θα ειμαι ο τελευταιος που θα σου δημιουργησει προβλημα.
Συγχωρεσε με, απλα μερικες φορες οταν εντοπιζω εξυπνακηδες σαν και εσενα, κρατιεμαι δυσκολα......
πατ πατ....
- 18-09-2009, 10:25 #362
Α ρε κριμα... Θα εκανα και φιγουρα στο μεσαζοντακι σας. Μια χαρα κουβεντουλα θα καναμε για το φορουμ για τη νατουρ για τη bibibobo...
Κοτες. :]"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
18-09-2009, 10:28 #363
Originally posted by oboro
Κοτες. :]
ηλιθιοι αποκλειεται.
:P
Υγ.... ξερεις στην ουσια δεν με ενδιαφερει να σε αποκαλυψω ουτε να σε ξεφτιλισω.....
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ξερεις οτι ξερω.....
18-09-2009, 10:52 #364
κρινο αν τον ξερεις και φατσικα αυτον που λες, δεν εχεις παρα να πας στην συναντηση που λεει ο ομπορο και να γνωριστειτε!
τι πιο ξεκαθαρο απο αυτο?
προσωπικα οταν εγινε ολη αυτη η βαβουρα με το αν ειναι η δεν ειναι παλιο μελος, τον ρωτησα, μου απαντησε πως πρωτη φορα γραφτηκε και τον πιστεψα. τοσο απλα...
βεβαια εμενα δεν μου θυμιζει κανεναν, και ενα ονομα που μου ειπε μια κοπελα απο εδω, του σαββ δηλαδη, δεν μου το θυμιζε με τπτ ετσι κι αλλιως...
18-09-2009, 11:17 #365
Originally posted by Remedy
κρινο αν τον ξερεις και φατσικα αυτον που λες, δεν εχεις παρα να πας στην συναντηση που λεει ο ομπορο και να γνωριστειτε!
τι πιο ξεκαθαρο απο αυτο?
δεν ειχα σχεσεις και επαφες ουτε με το παλιο του λογκιν, ουτε με το καινουριο του.
Τωρα αν θα γνωριστουμε αλλο θεμα αυτο.
Ισως να εχει και ενα ενδιαφερον γιατι οταν γινει ταυτοπροσωπία, θα σταματησει να γυρναει απο λογκιν σε λογκιν και θα σταθεροποιηθει αναγκαστικα σε αυτο που εχει εκεινη την στιγμη.
Πως καταλαβες οτι εχω σχεσεις με ατομα τυπου \"ομπορο\"?
προσωπικα οταν εγινε ολη αυτη η βαβουρα με το αν ειναι η δεν ειναι παλιο μελος, τον ρωτησα, μου απαντησε πως πρωτη φορα γραφτηκε και τον πιστεψα. τοσο απλα...
δεν αμφιβαλλω, επειδη ομως δεν ειμαστε χθεσινοι, μπορει ανετα οποιος ειναι χρονια εδω μεσα να δει καποια στοιχεια και να κανει τις συγκρισεις του.
Ξερεις αυτο που με ενοχλουσε παντα ειναι ο τσαμπα εξυπνακισμος και να μην ειναι ο αλλος ειλικρινης.
Δεν με απασχολει που εχει θεμα διαταραχης προσωπικοτητας.
Αν δεν ειμαστε τουλαχιστον εδω μεσα, ειλικρινεις τοτε τσαμπα κουβεντιαζουμε.
Οταν μαλιστα ο αλλος εχει δειξει τεραστιο κομπλεξ με το ποιος ειναι και ποσο θελει να εμφανιζεται και να εξαφανιζεται.
Η κατασταση χειροτερευει οταν θυμαται ανα καιρους τον παλιο κακο του εαυτο.
Για αυτο εγραψα, οτι ο ομπορουκος, μπηκε με καινουριο σωβρακο μεν, αλλα με παλια παπουτσια.
Αν ηθελε να κανει μια καινουρια αρχη, εφ ολης της υλης, θα ηταν καλοδεχουμενος.
βεβαια εμενα δεν μου θυμιζει κανεναν, και ενα ονομα που μου ειπε μια κοπελα απο εδω, του σαββ δηλαδη, δεν μου το θυμιζε με τπτ ετσι κι αλλιως...
ας σοβαρευτουμε,
ο σαββας, ηταν και ειναι ατομο με απολυτο σεβασμο, στον εαυτο του και τους γυρω του.
Δεν εχει καμια σχεση με τετιους τζιτζιφιογκους.
Ασε που αν θελησει στο μελλον να επανενταχτει θα το κανει ειτε με το ισχυο λογκιν του ειτε με καινουριο που θα το δηλωσει εξαρχης.
Καποιοι ανθρωποι εχουν καταθεσει το ποιον τους ειτε με καλους ορους ειτε με κακους.
Ωστοσο νομιζουν οτι με μια νεα προβια θα εξαφανισουν (η θα εξαγνισουν καλυτερα) τον εαυτο τους..... δυστυχως αυτο ειναι και η μεγαλυτερη αυταπατη τους και ταυτοχρονα η πιεση που δέχονται ειναι μεγαλυτερη απο παλια.
18-09-2009, 11:28 #366
ποιος ειναι ρε παιδια?εμενα δεν μου θυμιζει κανεναν.
18-09-2009, 11:33 #367
Originally posted by oboro
Α ρε κριμα... Θα εκανα και φιγουρα στο μεσαζοντακι σας. Μια χαρα κουβεντουλα θα καναμε για το φορουμ για τη νατουρ για τη bibibobo...
Κοτες. :]
Και γιατί δεν έλεγες από την αρχή ότι είσαι παλιό μέλος, παρά έλεγες κάτι κινέζικα για περιηγήσεις σε φόρα και απλούς θεατές? Γιατί μας φοβήθηκες τόσο?
18-09-2009, 11:37 #368
Originally posted by nature
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω?
Από πότε διορίστηκαν μπάτσοι στο φόρουμ...?
Ξέρω τουλάχιστον δέκα μέλη εδώ μέσα που έχουν επανέλθει με άλλο νικ.
Και?
Σοου?
Είναι ολοφάνερο πως εσύ δεν μπορείς να έχεις φίλους. Σε περίπτωση που απορείς, μια κρίση αυτοκριτικής θα ήταν πολύ χρήσιμη....αν και ανέλπιστη στην περίπτωση σου
Με υψηλό ανάστημα και το θάρρος της γνώμης... Και μάλιστα 10 σε αριθμό! Να τους εκατοστήσεις.
ευχαριστώ
Για όποιον δεν κατάλαβε, άλλο να πει κάποιος, ξέχασα τον κωδικό μου, φχψ λόγοι και ξανακάνω νέα εγγραφή, αλλά είμαι ο πρώην τάδε και άλλο να κρύβεται σαν σκιά κάποιος από τον μισό του εαυτό κοροιδεύοντας τους συμφορουμίτες και αντλώντας ευχαρίστηση από το κρυφτό και τη παραπλάνηση. Ασε που είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση.
Άρχισε τις συλλήψεις τότε....
Πανικούλα, σόρρυ, αλλά δεν με ενδιαφέρει πόσο μακρύ είναι το πουλί μιας σκιάς. Μακρυά από μένα να είναι.
Είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν έχεις σεξουαλικές ανησυχίες. Μερικά πράγματα έχουν εξήγηση άλλωστε....
18-09-2009, 11:39 #369
Παλιό ή νέο σώβρακο, μεγάλο νταλκά πάντως με το άτομό μου βλέπω. Από τη πρώτη μέρα. Αδιαλείπτως..... Μέχρι ....δημόσια πρόταση γάμου μου έκανες!!!!
Και γιατί δεν έλεγες από την αρχή ότι είσαι παλιό μέλος, παρά έλεγες κάτι κινέζικα για περιηγήσεις σε φόρα και απλούς θεατές? Γιατί μας φοβήθηκες τόσο?
A ειμαι αντρας δηλαδη πλεον νατουρ? Μου το διαφοροποιησες τελικα το φυλο, ενζυμο μου φυλοσυνδετο? Τα καταφερες?
Περισσοτερο εσενα φοβηθηκα νατουρ, την φοβερη ελλειψη σου υποκρισιας και ταμπου... τεραστια ελλειψη, ακομη τρεμω.
Κινεζικα φανταζομαι για σενα ειναι το δικαιωμα ενος νεου μελους στη σιωπη, αλλα και στην περιηγηση στο φορουμ ως γκεστ για οσο στην ευχη θελει πριν να εγγραφει.
Οσο για την προταση... Δε μου απαντησες!!! Ποτε!! Πες μου αληθεια ηταν πολυ μικρες οι καρδουλες?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
18-09-2009, 11:40 #370
ποιος ειπε οτι δεν εχω σεξουαλικες ανησυχιες?εχω και παρα εχω.δεν εχω καν σε ξουαλικη ζωη εκτος απο μερικες σποραδικες περιπτωσεις.
καποιος/καποια εχει υ2υ:P
18-09-2009, 11:50 #371
Originally posted by panikoula
ποιος ειπε οτι δεν εχω σεξουαλικες ανησυχιες?εχω και παρα εχω.δεν εχω καν σε ξουαλικη ζωη εκτος απο μερικες σποραδικες περιπτωσεις.
καποιος/καποια εχει υ2υ:P
πανικούλα....κάτι έχεις τον τελευταίο καιρό! Άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις....
18-09-2009, 12:00 #372
λολ
18-09-2009, 12:04 #373
Εγώ ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω?
Από πότε διορίστηκαν μπάτσοι στο φόρουμ...?
Ξέρω τουλάχιστον δέκα μέλη εδώ μέσα που έχουν επανέλθει με άλλο νικ.
Και?
Σοου?
Είναι ολοφάνερο πως εσύ δεν μπορείς να έχεις φίλους. Σε περίπτωση που απορείς, μια κρίση αυτοκριτικής θα ήταν πολύ χρήσιμη....αν και ανέλπιστη στην περίπτωση σου
Με υψηλό ανάστημα και το θάρρος της γνώμης... Και μάλιστα 10 σε αριθμό! Να τους εκατοστήσεις.
ευχαριστώ
Για όποιον δεν κατάλαβε, άλλο να πει κάποιος, ξέχασα τον κωδικό μου, φχψ λόγοι και ξανακάνω νέα εγγραφή, αλλά είμαι ο πρώην τάδε και άλλο να κρύβεται σαν σκιά κάποιος από τον μισό του εαυτό κοροιδεύοντας τους συμφορουμίτες και αντλώντας ευχαρίστηση από το κρυφτό και τη παραπλάνηση. Ασε που είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση.
Άρχισε τις συλλήψεις τότε....
Πανικούλα, σόρρυ, αλλά δεν με ενδιαφέρει πόσο μακρύ είναι το πουλί μιας σκιάς. Μακρυά από μένα να είναι.
Είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν έχεις σεξουαλικές ανησυχίες. Μερικά πράγματα έχουν εξήγηση άλλωστε....
Θεοφανία ως εδώ και μη παρέκει!!!!!!!!!!!!!1
Εσύ είσαι που κόπτεσαι για το καλό του φόρουμ???
Τι είναι αυτά που λες???
Σου είπα ένα απόλυτα κόσμιο πείραγμα και κάθεσαι και θίγεις πάλι την προσωπικότητά μου!!!!!
1) Λες ότι δεν έχω φίλους χωρίς να με ξέρεις
και
2) Λες ότι δεν έχω σεξουαλικές ανυσηχίες λες και έχεις πάει στη κρεβατοκάμαρά μου!!!!!
Ελεος, Αίσχος, Ντροπή σου.
Εσύ είσαι που θα πας μεθαύριο να υποστηρίξεις τον Κηπ?
Τέτοιους υποστηρικτές δεν νομίζω να θέλει. Στον κηπ αρέσει η αξιοπρέπεια....
18-09-2009, 12:16 #374
Θεοφανία ως εδώ και μη παρέκει!!!!!!!!!!!!!1
Αρχίσαμε....
Εσύ είσαι που κόπτεσαι για το καλό του φόρουμ???
Το αν κόπτομαι για το καλό του φόρουμ, προκύπτει απ το ότι δεν κάνω αυθαίρετα τον μοντερέιτορ, όπως κάνεις εσύ?
Τι είναι αυτά που λες???
Σου είπα ένα απόλυτα κόσμιο πείραγμα και κάθεσαι και θίγεις πάλι την προσωπικότητά μου!!!!!
1) Λες ότι δεν έχω φίλους χωρίς να με ξέρεις
Αν καταλάβαινες ελληνικά, θα πρόσεχες πως μιλάω για το φόρουμ και εδώ μέσα δεν έχω δει να έχεις ιδιαίτερες συμπάθειες...
2) Λες ότι δεν έχω σεξουαλικές ανυσηχίες λες και έχεις πάει στη κρεβατοκάμαρά μου!!!!!
Βλέπω τη διάθεση σου να κρίνεις τα πάντα, να πετάγεσαι παντού λες και σε διόρισε κανείς κριτή του κόσμου, να δημιουργείς εκνευρισμούς και καυγάδες ακόμη και σε θέματα που περνάμε μια χαρά και δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για κόντρα....τι συμπέρασμα περιμένεις να βγάλω?
Ελεος, Αίσχος, Ντροπή σου.
...Ανταποδίδω....
Εσύ είσαι που θα πας μεθαύριο να υποστηρίξεις τον Κηπ?
Τέτοιους υποστηρικτές δεν νομίζω να θέλει. Στον κηπ αρέσει η αξιοπρέπεια....
Μπα? Άρχισες να μιλάς και εκ μέρους άλλων? Από πότε και ποιος σου δίνει το δικαίωμα? Ή μήπως νομίζεις πως εδώ μέσα κυκλοφορούν άβουλα πλάσματα που περιμένουν σωτήρες σαν και του λόγου σου?
18-09-2009, 12:17 #375
νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παρω τα ποπ-κορν μου.....
τσομπ - τσομπ
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση