Συναντηση με krino και liber και ενα αγνωστο παλιο μελος. - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 30 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 446
    Senior Member
    Originally posted by panikoula

πραγματι η Θεοφανια ειναι πολυ αποτομη και σκατοψυχη.λυπαμαι

Kι εγω λυπάμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να διαβαζω τετοια πραγματα εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Σκατόψυχη? Πού το ξερεις πανικουλα? Την ξερεις την κοπέλα?

....................................

ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ.
    τα λογια ειναι περιττα!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by weird

Εικονική πραγματικότητα είναι Φύση μου, προτείνω να χαλαρώσουμε.

Δεν πιστεύω οτι η αξία ή το δίκιο καθενός αναγνωρίζεται απο τους άλλους αλλά πρωτίστως απο τον ίδιο του τον εαυτό.
    Αυτα ειναι τα καλυτερο σχολιο που εχω ακουσει εδω και καιρο.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Α εκτός από φίλους που δεν έχω και σεξουαλική ζωή που δεν έχω, τώρα κάνω και τον μοντερέιτορ.
    Γεια σου καλόκαρδη Θεοφανία.... Με τον καλό τον λόγο στο στόμα.
    Είσαι προκλητική και απαράδεκτη. Ρίχνεις πολύ χαμηλά το επίπεδο του φόρουμ με τα λόγια σου.
    Οσο για τα άβουλα πλάσματα εδώ μέσα που λες, φυσικά και δεν είναι. Βλέπουν ποιος προσβάλλει προσωπικότητες των άλλων και ποιος κρίνει τη κρεβατοκάμαρά τους.
    Πόσο χαίρομαι που δεν σου μοιάζω!!!!

συνφονω με την φυση και επαυξανω κιολας.
    φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ.

panikoula, θέλεις να μιλήσουμε για το χθεσινό παιχνίδι?

Senior Member
    Καλησπέρα. Επειδή η \'τηλεθέαση\' ανέβηκε από χθες και υπάρχουμε και μέλη που θα ήταν ψέμματα αν λέγαμε ότι δε μας εξιτάρησε την περιέργεια το όλο θέμα, θα ήθελα να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο. Σχολιάζω λοιπόν τα γραφόμενα της Γουέϊρντ, χωρίς να με απασχολεί ούτε η προσωπικότητά της, ούτε και οι υπόλοιποι ως προς το ποιόν τους.

\'... Ε λοιπόν εγώ δεν κατάλαβα.
    Μα επιτέλους, τι προσπαθούμε να αποδείξουμε εδώ μέσα?
    Και το δίκιο μας εξαρτάται απο το πόσο θα μας το αναγνωρίσουν οι άλλοι?
    Η απο το τι πιστεύουμε εμείς?
    ΜΟυ φαίνεται υπερβολικό το να μπούμε σε μια διαδικασία τέτοια και επικίνδυνο.
    Να φανταζόμαστε δηλ ποιός μπορεί να κρύβεται κάτω απο τη μάσκα, ποιού τα επιχειρήματα είναι ή όχι αληθινά, ποιό νικ υποστηρίζει κάποιος και γιατί.
    Εικονική πραγματικότητα είναι Φύση μου, προτείνω να χαλαρώσουμε.
    Δεν πιστεύω οτι η αξία ή το δίκιο καθενός αναγνωρίζεται απο τους άλλους αλλά πρωτίστως απο τον ίδιο του τον εαυτό...\'.

Θα συμφωνήσω με αυτό, γιατί πραγματικά δε βρίσκω κανένα νόημα στο να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει κάτι σε άλλους. Ο,τι δήποτε λέει ή πράττει κανείς, έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον ίδιο. Οι συνέπειες των πράξεών του είναι αυτές που θα του αποκαλύψουν τελικά κατά πόσο είναι δίκαιος ή όχι, σωστός ή λάθος και όλα τα σχετικά. Για μια ακόμη φορά δηλαδή οι έννοιες και οι ορισμοί που τους δίνονται, είναι ρευστές και διαφορετικά αντιληπτές απ\' τον καθένα. Το πώς θα νιώσει ο καθένας μέσα από τα αποτελέσματα των ενεργειών του σε σχέση με τον εαυτό του ή με τους άλλους, αυτόματα προσδιορίζει και τον ορισμό της κάθε έννοιας, συναισθήματος κτλ. Πραγματικά λοιπόν, εν προκειμένω, δε καταλαβαίνω τί νόημα έχει να μπει ο Μ για παράδειγμα και να υποστηρίξει τα επιχειρήματα του Ν - ενώ είναι το ίδιο πρόσωπο - ενώ ως Μ έχει διαπιστώσει ο ίδιος (αυτό ακριβώς διάβασα στην αρχή της σελίδας) ότι ο Χ έχει δίκιο. Δε καταλαβαίνω πώς απ\' τη στιγμή που έχει παραδεχτεί ότι ο Χ έδωσε πιο βάσιμες απόψεις απ\' τις δικές του, θα καταφέρει να τις αποδυναμώσει κάνοντας ένα ακόμη προφίλ ή και περισσότερα. Τα λεγόμενα του Χ θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια βαρύτητα. Αν πάλι καταφέρει να έχει με κάθε προφίλ και διαφορετικά επιχειρήματα προκειμένου να εξασθενίσει αυτά του Χ, τότε πραγματικά \'ξεφεύγει\' η κατάσταση... το να μη θέλει να το κάνει με ένα και μόνο προφίλ - εφόσον μπορεί - δείχνει άλλου είδους πράγματα.
    Ήθελα απλώς να πω τη γνώμη μου. Δε ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει αυτούς που συμμετέχουν σε αντιπαραθέσεις τέτοιου τύπου, η γνώμη μελών που δε συμμετέχουν. Άποψη όμως έχει το δικαίωμα να έχει κάθε μέλος. Και επιτρέψτε μου να πω πως η χρήση ύβρεων και πάσης φύσεως συμπερασματικών απόψεων για λογαριασμό άλλων, προσωπικά δε μου δείχνει ενδιαφέρον για το φόρουμ ούτε και σεβασμό απέναντι στο συνομιλητή μου. Συμφωνώ και σε κάτι άλλο που έγραψε η Γουέϊρντ, ότι δηλαδή δε μπορεί να υπάρξει επικοινωνία όταν στεκόμαστε στην αίσθηση που μας βγάζουν τα πρόσωπα και όχι οι απόψεις αυτών. Για να κλείσω, θα πω χαρακτηριστικά, ότι σε παρανόηση που υπέστην χθες σε άλλο τόπικ, όχι μόνο βγήκαν αυθαίρετα και ανυπόστατα συμπεράσματα για το άτομό μου, αλλά δεν είχαν διαβαστεί καν τα προηγούμενα σχόλιά μου. Θα ήταν πολύ εύκολο να κάνω άλλο προφίλ. Για να υποστηρίξω τί; Τη βασιμότητα των απόψεών μου; Να αποδείξω το αυταπόδεικτο εφόσον ήταν εμφανέστατο ότι οι απόψεις μου ξεκινούν πάντα από μένα προσωπικά πρώτα; Ή για να βρίσω το μέλος;
    Αυτό δε σημαίνει ότι σε κάποιο τόπικ μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι έχοντες προσωπική εμπειρία, αλλά όλοι όσοι θέλουν να πάρουν και να δώσουν. Αυτό προϋποθέτει όμως να φροντίζουμε όλοι και να ακούμε (διαβάζουμε) εκτός απ\' το να μιλάμε (γράφουμε) προτού σχολιάσουμε τα γραφόμενα του άλλου. Επίσης δε δικαιολογώ τέτοιες συμπεριφορές, σε περίπτωση ύπαρξης διαταραχής - και μιλώ πάντα για μέλη που δηλώνουν τα ίδια την ύπαρξή της και όχι για προσωπικά μου συμπεράσματα. Αν μη τί άλλο, η ελάχιστη ύπαρξη σεβασμού αν θέλουμε να λέμε ότι επικοινωνούμε και αλληλοϋποστηριζόμαστε σ\' ένα τέτοιο χώρο, δεν έχει να κάνει πια τόσο πολύ με την ύπαρξη ή μη μιας ταμπέλας. Το να λέμε ένα \'συγγνώμη\', \'ευχαριστώ\' ή ένα \'γεια\' - ειδικά όταν απευθύνουμε το λόγο σε κάποιον για πρώτη φορά, ε δε νομίζω πια ότι είναι δύσκολο για κανέναν. Είτε πάσχει, είτε όχι. Μακρηγορώ και με συγχωρείτε. Στις αρχές, είχα σχολιάσει θετικά ένα κείμενο του Πάνου. Υπερέβην της προσωπικής αντίληψης που μπορεί να έχω γι\' αυτόν. Πιθανόν να μου βγάζει και αντιπάθεια, αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν. Το ίδιο κείμενο θα εξακολουθούσα να το σχολιάζω θετικά, ακόμη κι αν μου αποκάλυπταν ότι το έχει γράψει ο Χίτλερ ή ο Μπους, που προσωπικά σιχαίνομαι ως άνθρωπο. Ευχαριστώ.

Originally posted by krino
    Originally posted by nature

Μέχρι ....δημόσια πρόταση γάμου μου έκανες!!!!

ετσι... ετσι....
    ακομα και στην αρχαιοτητα η και στον μεσαιωνα υπαρχουν δειγματα σφοδρου ερωτα που αναδειχθηκαν μεσα απο δυνατες κοντρες.
    Το παθος και ο ερωτας συναντιουνται με την ενταση απο τις κοντρες και δημιουργουν ενα εκρηκτικο μιγμα θανατηφορου ερωτα που αν δεν ολοκληρωθει θα βασανιζεται για παντα.......

ε? πως τα λεω ε?
    επιστημονικα πραγματα λαιμαι......

Πανο, εσυ που εισαι πιο γηραιοτερος (αρα και με περισσοτερη εμπειρια) τι εχεις να πεις για ολα αυτα?
    ερωτα ανικατε μαχας!

φιλοι μου αγαπημενοι σημερα πεταω στα συνεφα!
    μετα απο σκληρη δουλια 7 μηνων πανω απο 10 ωρες την ημερα θα σας παρουσιασω σε αναλογο θεμα για να μην χαλασω την συζητηση σας το πιο καλο εργαλειο σημερα διαδικτυακης σχεσης σε ολον τον πλανητη στα Ελληνικα!

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    .............................................
    Θα συμφωνήσω με αυτό, γιατί πραγματικά δε βρίσκω κανένα νόημα στο να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει κάτι σε άλλους. Ο,τι δήποτε λέει ή πράττει κανείς, έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον ίδιο. Οι συνέπειες των πράξεών του είναι αυτές που θα του αποκαλύψουν τελικά κατά πόσο είναι δίκαιος ή όχι, σωστός ή λάθος και όλα τα σχετικά. Για μια ακόμη φορά δηλαδή οι έννοιες και οι ορισμοί που τους δίνονται, είναι ρευστές και διαφορετικά αντιληπτές απ\' τον καθένα. Το πώς θα νιώσει ο καθένας μέσα από τα αποτελέσματα των ενεργειών του σε σχέση με τον εαυτό του ή με τους άλλους, αυτόματα προσδιορίζει και τον ορισμό της κάθε έννοιας, συναισθήματος κτλ. Πραγματικά λοιπόν, εν προκειμένω, δε καταλαβαίνω τί νόημα έχει να μπει ο Μ για παράδειγμα και να υποστηρίξει τα επιχειρήματα του Ν - ενώ είναι το ίδιο πρόσωπο - ενώ ως Μ έχει διαπιστώσει ο ίδιος (αυτό ακριβώς διάβασα στην αρχή της σελίδας) ότι ο Χ έχει δίκιο. Δε καταλαβαίνω πώς απ\' τη στιγμή που έχει παραδεχτεί ότι ο Χ έδωσε πιο βάσιμες απόψεις απ\' τις δικές του, θα καταφέρει να τις αποδυναμώσει κάνοντας ένα ακόμη προφίλ ή και περισσότερα. Τα λεγόμενα του Χ θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια βαρύτητα. Αν πάλι καταφέρει να έχει με κάθε προφίλ και διαφορετικά επιχειρήματα προκειμένου να εξασθενίσει αυτά του Χ, τότε πραγματικά \'ξεφεύγει\' η κατάσταση... το να μη θέλει να το κάνει με ένα και μόνο προφίλ - εφόσον μπορεί - δείχνει άλλου είδους πράγματα.
    Ήθελα απλώς να πω τη γνώμη μου. Δε ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει αυτούς που συμμετέχουν σε αντιπαραθέσεις τέτοιου τύπου, η γνώμη μελών που δε συμμετέχουν. Άποψη όμως έχει το δικαίωμα να έχει κάθε μέλος. Και επιτρέψτε μου να πω πως η χρήση ύβρεων και πάσης φύσεως συμπερασματικών απόψεων για λογαριασμό άλλων, προσωπικά δε μου δείχνει ενδιαφέρον για το φόρουμ ούτε και σεβασμό απέναντι στο συνομιλητή μου. ...................

Alobar, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είναι αστείο να θέλεις να δικαιωθεί η \"εικονική εικόνα σου\" σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Εδώ πρέπει να είμαστε για να εκφράζουμε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις απόψεις μας, να υποστηρίζουμε και να υποστηριζόμαστε.
    Για αυτό και εγώ συνήθως όσο και αν έχει τύχει να πέσω σε ελάχιστες περιπτώσεις που με έχουν βρίσει ή προσβάλλει κακόπιστα (όπως σήμερα η Θεοφανία καλή ώρα κρίνοντας ακόμα και τη σεξουαλική μου ζωή), προσπαθώ να μην ανταποδίδω στον ίδιο τόνο. Παρόλα αυτά πιστεύω πως είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας, να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ να υβρίζονται και να θίγονται οι συμφορουμίτες μας.
    Και όσο με αφορά, προσπαθώ να μη χάνω τη καθαρή μου ματιά και να μη ξεχνώ τους συνανθρώπους μου αν βάλλονται και κυρίως αν βάλλονται άδικα.

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    μετα απο σκληρη δουλια 7 μηνων πανω απο 10 ωρες την ημερα θα σας παρουσιασω σε αναλογο θεμα για να μην χαλασω την συζητηση σας το πιο καλο εργαλειο σημερα διαδικτυακης σχεσης σε ολον τον πλανητη στα Ελληνικα!
    πανο αν προκειται για το γνωστο διαδυκτιακο τοπο γνωριμιων τον οποιο προσπαθεις να διαφημισεις απ την ωρα που μπηκες εδω, με διαφορους τροπους και για τον οποιο εχεις αποκλειστει απο την συμμετοχη σου σε αλλα σαιτ, σε πληροφορω οτι ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΧΩΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    σεβασου το λοιπον και μην συνεχισεις.
    ολοι καποια δουλεια κανουμε, δεν συνηθιζουμε να βρισκουμε πελατες εδω.ειναι και αντιθετο στους κανονισμους και αντιδεοντολογικο.
    μην εκμεταλευεσαι την ανοχη του αντμιν

Senior Member
    συνφονω με την φυση και επαυξανω κιολας.
    φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ.
    εσυ η καλοψυχη, πανικουλα, εχθες στο ιδιο ποστ ξεφτιλισες τον αγαπημενο μας κιπ κοροιδευοντας τον τροπο που αντιδρουσε οταν ειχε ζοριστει και τον εκανες να στεναχωρεθει πολυ και ολους εμας μαζι του...

θα πρεπε να εισαι πολυ περηφανη για την καλη σου την ψυχη.συγχαρητηρια.το βρωμοστομα σου δεν ειναι το μονο προβλημα τελικα..

οσο για εμας τα μπαζα,αν ειχες την ατυχια να εισαι οσο μπαζο ειμαστε κι εμεις θα ειχες συντροφο τωρα οπως εμεις και δεν θα ξεφτιλιζες το γυναικειο φυλο με τις αηδιες που λες καθε λιγο για την σεξουαλικη σου ελλειψη και για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις κι οσων σε δουλευουν στα φορουμ που ψαχνεις εραστες..
    εχει και η ανοχη για την περιπτωση σου τα ορια της

Senior Member
    βρε κοριτσια σταματηστε το
    Dum spiro spero (?)

Banned
    xaxaxxaaxax:P:P

Banned
    Originally posted by Remedy

θα ειχες συντροφο τωρα οπως εμεις

δεν νομιζω να σε τιμαει,
    να χτυπας τον αλλο στο σημειο που εχει ελλειψη.
    Ασχετως τα μιση που εχετε, φροντιστε να κρατάτε το επιπεδο σας και σε αυτο δεν εχει σχεση αν ο αλλος θεωρητικολογούμε οτι δεν εχει.

Originally posted by Remedy
    Originally posted by πανος12345
    πανο αν προκειται για το γνωστο διαδυκτιακο τοπο γνωριμιων τον οποιο προσπαθεις να διαφημισεις απ την ωρα που μπηκες εδω, με διαφορους τροπους και για τον οποιο εχεις αποκλειστει απο την συμμετοχη σου σε αλλα σαιτ, σε πληροφορω οτι ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΧΩΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    σεβασου το λοιπον και μην συνεχισεις.
    ολοι καποια δουλεια κανουμε, δεν συνηθιζουμε να βρισκουμε πελατες εδω.ειναι και αντιθετο στους κανονισμους και αντιδεοντολογικο.
    μην εκμεταλευεσαι την ανοχη του αντμιν
    δικο σου ειναι ρεμεντυ!
    αν θες βαζεις και το δικο σου σαιτ μεσω της πλατφορμας για να προσφερεις υπηρεσιες παγκοσμιας ακτινοβολιας στα μελη σου
    αν παλι δεν εεις σαιτ δικο σου εμπα και φτιαξε!
    αν τελος εισαι οντως κακοβουλη κατσε εδω και βουλωστο!
    και η υπομονη εχει ορια...
    στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσης και εσυ διαλεξες να κανεις την τρελη αλλα σε λαθος προφιλ!

Senior Member
    κρινο καποιο λαθος κανεις.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το σημειο που η πανικουλα εχει ελλειψη....
    ειναι απλα μια παραπλευρη απωλεια.
    δεν επιτρεπω στον καθενα να με πιανει στο στομα του οποτε του γουσταρει.
    σεβαστη η γνωμη σου και καλα κανεις και την λες, αλλα δεν χρειαζομαι συμβουλες επ αυτου

Banned
    kai ton kipako ekana plaka den ton stenaxoresa.

re pano eleos.ti 8a kanouem em ayton?

Page 27 of 30 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast