Συναντηση με krino και liber και ενα αγνωστο παλιο μελος. - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 30 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 446
    Senior Member
    Οταν προκαλεις τον αλλον, τον βαζεις στο κεντρο του δικου σου ενδιαφεροντος, κι αν αυτος σου απαντησει κιολας ξεκαθαρα επομενο ειναι να τραβηξει ακομη περισσοτερη προσοχη κατι τετοιο. και τουμπαλιν. (ναι, ισχυει και για τη δικη μου συμπεριφορα αυτο)

Δε νομιζω οτι προκαλεσες ουτε τη σοφια ουτε κι εμενα που απαντησα επειδη πιστευες οτι δε θα μας πειραζε και θα το αγνοουσαμε... μλκ δλδ ελεος
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by oboro
    με την αρκτος και τον ραφ παρεξηγηση ειναι που δεν μπορει ακομη να λυθει, απλως. Με κατερινα και λιμπα απλως θα κραταμε αποσταση απο ενα σημειο και μετα αφου ακρη δε βγαζουμε, α επισης να δουμε και με ποσα αλλα μελη διαφωνει ο καθενας? τα χεις υπολογισει ολα? σιγουρα?

Ωραιες οι λιστες που κανεις, δε λεω, κοιταζε ομως και αυτα που λεγονται περα απο τους πολους που κατα τη γνωμη σου δημιουργουνται.

Δεν το πιστευω!Εισαι απαραδεκτος!Λαικα εισαι για ξυλο!Πηγες να δεις αν ερχομαι?
    Τελος θα ηθελα να παρακαλεσω οσοι εχουν διαβασει τι γραφω γενικα να μου πουν αν επιτελους καταλαβαινουν τι γραφω η αδικα προσπαθω να επικοινωνησω μαζι σας μια και κυριο χαρακτηριστικο των φατριων που δημιουργουνται τελευταια ειναι η ταμπελοποιηση και η επιφυλακτικοτητα σε οτι ειναι διαφορετικο

Senior Member
    κατερινα τι σε πειραξε σε αυτο που ειπα? το οτι τελικα δε θα βγαλουμε ακρη? ή η αποσταση? σαν λυση συμβιβασμου το παρουσιασα, οχι σαν απαξια προς εσενα.

Originally posted by katerinaki
    η επιφυλακτικοτητα σε οτι ειναι διαφορετικο
    Εγω δε το βιωνω αυτο ουτε στο ελαχιστο, δηλαδη?

Ναι, για σκεφτειτε το λιγο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    ακουσε ομπορουκο,
    η οπως αλλιως σε λεγανε προπερσυ,
    ασχημη καριερα γραφης αρχισες.....

Μπηκες με καινουριο σωβρακο μεν, αλλα με παλιά παπουτσια δε.
    Γιατι? γιατι ετσι σου αρεσει και μεχρι εκει,
    Προσωπικα, οι πονηροι παντους ειδους - ακομα και του σπανιου του δικου σου - μου την δινουν μεχρι τελικης πτωσης.

Το πως θα το αντιμετωπισεις ολο αυτο δεν με αφορα.
    Οπως και το πως θα αντιμετωπισω εγω εσενα, παλι δεν σε αφορα.
    Ομως ειναι σιγουρο και αυτο ειναι ντεφακτο,
    οσο εισαι πονηρος, θα σε αντιμετωπιζει κοσμος σαν πονηρο.
    Εκανες τις επιλογες σου, και αντιστοιχα ο υπολοιπος κοσμος θα κανει τις δικες του.

Σιγουρα στο μελλον θα δουμε και αλλες εξελιξεις,
    μενει να εχουμε υπομονη να τις δουμε....

ΥΓ.... ευχαριστω που με αγνοεις, μου λυνεις ενα υπαρξιακο μου προβλημα ετσι, θα σε παρακαλουσα τα υπολοιπα χρονια που θα εισαι εδω, να συνεχισεις ετσι.

Senior Member
    (κατερινακι εχεις u2u )
    Dum spiro spero (?)

Banned
    ποιος ειναι ο ομπορο?εχει μεγαλο πουλι?λολ

Originally posted by panikoula
    ποιος ειναι ο ομπορο?εχει μεγαλο πουλι?λολ

αχααααααααααααα! Πανικούλα με πέθανες!

ΥΓ. Για την ιστορία να πω, πως ο όμπορο μου ΄θύμιζε στην αρχή τον σαμπ....μετά μου τον ξεθύμισε.

Όμπ, όποιος και αν είσαι είμαι φαν της πένας σου και αυτό το έχω με ελάχιστα άτομα εδώ μέσα, (2-3 με το ζόρι)....

Senior Member
    Eγω ειμαι φαν της πανικουλας , και περιμενω τον ομπορο να απαντησει στο ερωτημα της.. καραλολ

Senior Member
    o oboro δεν ειπε καπου οτι ειναι γυναικα ή ηταν ο pelariry...καλα τα εχω μπλεξει εντελως:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    o oboro δεν ειπε καπου οτι ειναι γυναικα ή ηταν ο pelariry...καλα τα εχω μπλεξει εντελως:P
    Καλησπέρα Νίκο. Σου έχω στείλει u2u
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    u2u εληφθη over
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Καληνύχτα Νίκο μου.
    Θα πιώ μια μπύρα και για σένα)

Senior Member
    Α ωραια θα πιω και εγω μια στην υγεια σας...εχω μια στο ψυγειο αν θυμαμε καλα

Senior Member
    Και κάτι για την Πανικούλα!
    Ρε κορίτσι, με κάνεις να γελάω υστερικά!!!
    Απορώ απο κοντά, θα άντεχα τέτοιο γέλιο που ρίχνω όταν γράφεις έτσι αυθόρμητα?

Μακια( και στο παιδάκι σου) καλό βραδυ )))

Banned
    Originally posted by keep_walking
    o pelariry ειναι αντρας .

Page 20 of 30 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast