Συναντηση με krino και liber και ενα αγνωστο παλιο μελος. - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 30 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 446
    Originally posted by mariap
    Eγω ειμαι φαν της πανικουλας , και περιμενω τον ομπορο να απαντησει στο ερωτημα της.. καραλολ
    στην συνταγη με τα αναλατα θα την βρεις!

Banned
    den thn eide thn erothh o oboro.giayto tin epanalambano
    oboro?εχεις μεγαλο πουλι?

Originally posted by keep_walking
    Α ωραια θα πιω και εγω μια στην υγεια σας...εχω μια στο ψυγειο αν θυμαμε καλα
    στην υγεια σου κιπ!
    βρηκα 12 μπυρες με γευση παγωμενου νερου[ενεκα ψυγειου] για 3.2 ευρω και απο τοτε δεν τις αποχωριζομαι ποτε!
    μονο που ξεχασανε να βαλουν φαινεται αλκοολ μεσα για μην με μεθυσουν !
    χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    o oboro εχει πει οτι ειναι γυναικα αν δεν κανω λαθος...οποτε αδικα περιμενεις:karalol
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    αχαχχααχαχα η χαρα σου κιπ ε?την πατησα ε?καρα******ριο αχχααχ

Banned
    ειναι αντρας το μυριζομαι κιπ.

Originally posted by panikoula
    ειναι αντρας το μυριζομαι κιπ.
    μηπως εισαι συναχωμενη ?

Senior Member
    ναι ισως να εχεις δικιο...παντως ετσι εχει πει...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ρε συ κηπ, τί μπερδεμα ηταν αυτο πάλι, λολμαο??? Απο πού να αρχίσω - απ\' το ενδεχόμενο στο θρεντ περι αυτοκτονιας ο pelariry να διαφωνούσε επι 3 σελίδες όχι με εμένα αλλά με τον εαυτό του? Κυριολεκτικά όμως? :P \'Η πως δήλωσα ποιό είναι το φύλο μου και παρ\' όλα αυτά oi nature kai sia επιμένουν πως είμαι απροσδιορίστου φύλου?? Χαχα α ρε γέλιο που έχω ρίξει... Δηλ η γουιρντ τι σου είπε? \"Α, ξερεις δεν είναι ο pelariry αλλά δεν ξέρω κιόλας αν είναι άντρας\"?? Εμένα μου φάνηκε πως με είχε κατάλαβε απ\' την αρχή η κοπέλα...

Λοιπόν κορίτσια (αλλά και οι υπόλοιπες κοπελιές :P), ας τελειώσει τώρα το σασπένς. \'Αντρας είμαι. Μπορείτε να αναστενάξετε επιτέλους απο ανακούφιση...

Τι να σας πω όμως... Με όλα όσα έχουν γραφτεί σήμερα... :P
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    τι εχει πει ρε πανο?οτι ειαι γυναικα?

Senior Member
    α ρε oboro...και εγω για αντρα σε εκοβα...εχεις τα χαρακτηριστικα...προς τι τα φιλεναδα κλπ?

Banned
    Originally posted by oboro
    Ρε συ κηπ, τί μπερδεμα ηταν αυτο πάλι, λολμαο??? Απο πού να αρχίσω - απ\' το ενδεχόμενο στο θρεντ περι αυτοκτονιας ο pelariry να διαφωνούσε επι 3 σελίδες όχι με εμένα αλλά με τον εαυτό του? Κυριολεκτικά όμως? :P \'Η πως δήλωσα ποιό είναι το φύλο μου και παρ\' όλα αυτά oi nature kai sia επιμένουν πως είμαι απροσδιορίστου φύλου?? Χαχα α ρε γέλιο που έχω ρίξει... Δηλ η γουιρντ τι σου είπε? \"Α, ξερεις δεν είναι ο pelariry αλλά δεν ξέρω κιόλας αν είναι άντρας\"?? Εμένα μου φάνηκε πως με είχε κατάλαβε απ\' την αρχή η κοπέλα...

Λοιπόν κορίτσια (αλλά οι υπόλοιπες κοπελιές :P), ας τελειώσει τώρα το σασπένς. \'Αντρας είμαι. Μπορείτε να αναστενάξετε επιτέλους απο ανακούφιση...

Τι να σας πω όμως... Με όλα όσα έχουν γραφτεί σήμερα... :P

δεν με προδιδει το ενστικτο μου εμενα.ειναι αντρας και παω στοιχημα καυλωνει οταν βριζει στο κρεβατι λολολ.λαλισα σημερα με συνχωριτε.

κιπ την πατησες χιχιχιχχ

Senior Member
    λολ...ωραια...αντε απαντα και στην πανικουλα..να της φυγει το μερακι...α ρε πανικουλα παλι μας πουλας

Senior Member
    Δεν την πατησα ειχε τα χαρακτηριστικα αντρα...αλλα νομιζα οτι διαβασα οτι ειναι γυναικα.

Senior Member
    Τον εξυπνακια συνηθως προσπαθουν να κανουν οι αντρες...συμπεριλαμβανομεν� �υ και εμου...ενα απο τα χαρακτηριστικα:P...σορρυ oboro.

Page 21 of 30 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast