Συναντηση με krino και liber και ενα αγνωστο παλιο μελος. - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 30 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 446
    Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by mariap
    Συμφωνω.... και να ειχαν αλλο νικ, και να επανηλθαν και τι εγινε?

Ολοι μπορει καποια στιγμη στη ζωη μας να βαρεθουμε ενα νικ και να επανελθουμε με ενα αλλο.. τοσο κακο ειναι?
    Μαρία, είναι σοβαρό. Σκέψου πχ να έχουμε μεταξύ μας μια διαφωνία και επειδή μου στέρεψαν τα επιχειρήματα ή διαπιστώνω ότι έχεις όλο το δίκιο, να επινοήσω ένα άλλο νικ, πχ. Bibibobo και ξαφνικά να μπει στη συζήτηση η bibibobo και να απονείμει δικαιοσύνη!!! Υπερ μου φυσικά, αφού θα είμαι εγώ. Θα πει λοιπόν η bibibobo: τι ωραία που τα λέει η Nature, πόσο δίκιο έχει, να τη χαίρεστε σ\'αυτό το φόρουμ.
    Και θα μείνεις εσύ ρέστη....
    Κατάλαβες???
    Ε λοιπόν εγώ δεν κατάλαβα.
    Μα επιτέλους, τι προσπαθούμε να αποδείξουμε εδώ μέσα?
    Και το δίκιο μας εξαρτάται απο το πόσο θα μας το αναγνωρίσουν οι άλλοι?
    Η απο το τι πιστεύουμε εμείς?
    ΜΟυ φαίνεται υπερβολικό το να μπούμε σε μια διαδικασία τέτοια και επικίνδυνο.
    Να φανταζόμαστε δηλ ποιός μπορεί να κρύβεται κάτω απο τη μάσκα, ποιού τα επιχειρήματα είναι ή όχι αληθινά, ποιό νικ υποστηρίζει κάποιος και γιατί.

Εικονική πραγματικότητα είναι Φύση μου, προτείνω να χαλαρώσουμε.

Δεν πιστεύω οτι η αξία ή το δίκιο καθενός αναγνωρίζεται απο τους άλλους αλλά πρωτίστως απο τον ίδιο του τον εαυτό.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Α εκτός από φίλους που δεν έχω και σεξουαλική ζωή που δεν έχω, τώρα κάνω και τον μοντερέιτορ.
    Γεια σου καλόκαρδη Θεοφανία.... Με τον καλό τον λόγο στο στόμα.
    Είσαι προκλητική και απαράδεκτη. Ρίχνεις πολύ χαμηλά το επίπεδο του φόρουμ με τα λόγια σου.
    Οσο για τα άβουλα πλάσματα εδώ μέσα που λες, φυσικά και δεν είναι. Βλέπουν ποιος προσβάλλει προσωπικότητες των άλλων και ποιος κρίνει τη κρεβατοκάμαρά τους.
    Πόσο χαίρομαι που δεν σου μοιάζω!!!!

Banned
    Α εκτός από φίλους που δεν έχω και σεξουαλική ζωή που δεν έχω, τώρα κάνω και τον μοντερέιτορ.
    Είσαι προκλητική και απαράδεκτη. Ρίχνεις πολύ χαμηλά το επίπεδο του φόρουμ με τα λόγια σου.
    Οσο για τα άβουλα πλάσματα εδώ μέσα που λες, φυσικά και δεν είναι. Βλέπουν ποιος προσβάλλει προσωπικότητες των άλλων και ποιος κρίνει τη κρεβατοκάμαρά τους.

συνφονω με την φυση και επαυξανω κιολας.
    πραγματι η Θεοφανια ειναι πολυ αποτομη και σκατοψυχη.λυπαμαι
    φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ.

Senior Member
    Βρε weird, με όλη την εκτίμηση που σου έχω, αλλά τι λες τώρα? Εγώ θα τη στηρίξω? Τι είμαι? Η μητέρα Τερέζα? Αυτοί που μας χρώσταγαν θα μας πάρουν και το βόδι, που λέει και ο λαός!!!
    Φύση,
    θεωρώ οτι ο καθένας μπαίνει εδώ με το θέμα του, το πρόβλημά του. Αλλος με νεύρα και επιθετικότητα, άλλος για να ζητήσει βοήθεια, άλλος για να λάβει επιβεβαίωση, άλλος για να πει τα δικά του και να αναπτύξει τις θεωρίες του.
    Στο θέμα της υποστήριξης, ο καθένας βοηθάει όποιον θέλει απο αυτούς τους παραπάνω και με τρον τρόπο που θέλει.
    Δεν συμφωνώ με το ίση υποστήριξη σε όλους ( κατί που όπως είδες ούτε κι εσύ τηρείς σαν στάση).
    Και δεν συμφωνώ γιατι δεν είμαι ρομποτ.
    Εχω συναισθηματα, και δεν είναι όλοι το ίδιο για μένα.
    Με άλλον μου βγαίνει να τον βοηθήσω, αγγίζει κάτι δικό μου ενώ άλλος με απωθεί.
    Φυσιολογικό, ανθρώπινο και αληθινό.

Θα λειτουργούσα μηχανικά αν υποστήριζα το ίδιο τον καθένα, έτσι το βλέπω.
    Θα έιτουργούσα μηχανικά αν έβγαζα σε όλους την ίδια ευαισθησία.
    Ε όχι, δεν μου βγαίνει με όλους.

Καλημέρα να χουμε.

υγ. θα σου απαντήσω πριβε σύντομα, είμαι πολύ πιεσμένη απο άποψη χρόνου.

Senior Member
    Και επιπλέον, αυτό το κατιναριο, να βγάζουμε συμπεράσματα για την προσωπικότητα του άλλου μέσα απο μια εικονική συναλλαγή μαζί του, να μένουμε στα πρόσωπα, όχι στις συμπεριφορές, να δημιουργούμε προσωπικές διαμάχες, το θεωρώ θλιβερό και αποχωρώ γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτήν την ασχήμια.

Banned

Μέχρι ....δημόσια πρόταση γάμου μου έκανες!!!!

ετσι... ετσι....
    ακομα και στην αρχαιοτητα η και στον μεσαιωνα υπαρχουν δειγματα σφοδρου ερωτα που αναδειχθηκαν μεσα απο δυνατες κοντρες.
    Το παθος και ο ερωτας συναντιουνται με την ενταση απο τις κοντρες και δημιουργουν ενα εκρηκτικο μιγμα θανατηφορου ερωτα που αν δεν ολοκληρωθει θα βασανιζεται για παντα.......

ε? πως τα λεω ε?
    επιστημονικα πραγματα λαιμαι......

Πανο, εσυ που εισαι πιο γηραιοτερος (αρα και με περισσοτερη εμπειρια) τι εχεις να πεις για ολα αυτα?

Banned
    γουειρντ ξερει ς πολυ καλα πως φερονται μερικες μερικοι εδω μεσα.η φυση παντα φερεται γλυκα και ομορφα.μην την κατηγορεις κιολας.και εσυ εισαι σαν την φυση γλυκια και καλοκαρδη .εγω ειδα ποσο την ειρονευτικανε σε αλλο θεμα και φρικαρα.ειναι παλιο ψυχες τελος.
    και εμενα με ειρονευοταν ποσες ωρες χθες η θεοφανια.νομιζε οτι δεν το καταλαβα .εκανα την κοροιδα.

Με πλήρη αποτυχία....ευτυχώς.....

Πάλι καλά που εσύ το ανεβάζεις με τη βαθιά σκεπτική και αμερόλοληπτη ματιά σου....

Άσε λοιπόν τον καθένα να έχει τη δική του άποψη....ή μήπως είναι αυτό που σε φοβίζει?

Αυτό είναι-φύση- αδύνατο...

Banned
    αντε μωρη ηλιθια σταματα.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    γουειρντ ξερει ς πολυ καλα πως φερονται μερικες μερικοι εδω μεσα.η φυση παντα φερεται γλυκα και ομορφα.μην την κατηγορεις κιολας.και εσυ εισαι σαν την φυση γλυκια και καλοκαρδη .εγω ειδα ποσο την ειρονευτικανε σε αλλο θεμα και φρικαρα.ειναι παλιο ψυχες τελος.
    και εμενα με ειρονευοταν ποσες ωρες χθες η θεοφανια.νομιζε οτι δεν το καταλαβα .εκανα την κοροιδα.
    Δεν κατηγορώ Πανικούλα.
    Λέω όμως, οτι όποιος εμπλέκεται σε προσωπικές διαμάχες διαρκείας, είναι στην τελική και δική του ευθύνη.
    Το με ποιόν ασχολούμαστε και με ποιόν όχι εδώ μέσα, είναι καθαρά δική μας επιλογή.
    Και σε κανέναν άλλο δεν πέφτει λόγος.

πανικούλα...σου έχω ξαναπεί πως άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.
    Δεν ειρωνεύομαι αν κάποιος δεν με ειρωνευτεί πρώτος. Είσαι από τα άτομα που συμπαθώ και φυσικά δεν θα έκρινα ποτέ την αδυναμία σου στην ορθογραφία.
    Έγραφα έτσι για να μην καταλάβουν ποια είμαι.
    Να είσαι σίγουρη πως αν είχα πρόβλημα μαζί σου θα στο είχα πει....Οπότε σταμάτα τα άστοχα σχόλια και τους τσάμπα τσαμπουκάδες....

Banned
    ασε ρε .εμενα ειρονευοσουν.οπως ειρονευοσουν και την φυση.εισαι ηλιθια.
    αντυθετα με σενα εγω σε αντηπαθω
    φιλακια παω να ταισω τον μικρο.οι ατεκνες γεροντοκορες ας συνεχισουν εδω μιας και δεν εχουν αλλη δουλεια.

ασε ρε .εμενα ειρονευοσουν.οπως ειρονευοσουν και την φυση.εισαι ηλιθια.
    αντυθετα με σενα εγω σε αντηπαθω
    φιλακια παω να ταισω τον μικρο.οι ατεκνες γεροντοκορες ας συνεχισουν εδω μιας και δεν εχουν αλλη δουλεια.

η νατ βρήκε επιτέλους τη φίλη που ονειρευοταν......

Banned
    χεχεχε, η πλακα οσο παει και φουντωνει.

κατεφτασε το ιππικο,
    καλε, εσεις πλεον δεν κρατατε ουτε τα προσχηματα.....
    Τι να σας αποκαλυψω εγω, που μονοι σας πλεον δεν κρατιέστε....

Senior Member
    Originally posted by krino
    χεχεχε, η πλακα οσο παει και φουντωνει.

κατεφτασε το ιππικο,
    καλε, εσεις πλεον δεν κρατατε ουτε τα προσχηματα.....
    Τι να σας αποκαλυψω εγω, που μονοι σας πλεον δεν κρατιέστε....

Εγώ πάντως τα κράτησα τα καημένα τα προσχήματα.
    Δεν σχολίασα τις σεξουαλικές επιδόσεις κανενός!!!! Ούτε την κοινωνική του ζωή.
    Εχω την συνείδησή μου ήσυχη, σαν πουλάκι.
    Ας μείνει η Θεοφανία με όλη τη ντροπή δική της.

Page 26 of 30 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast