Results 16 to 22 of 22
Thread: Όλα μαύρα...
-
08-10-2009, 10:29 #16
Αυτή που θα αποκτήσεις όταν ξεπεράσεις το πρόβλημά σου.Αυτή που δικαιούσαι,γιατί δε γεννηθήκαμε για καμμένα χαρτιά,αλλά έχουμε απίστευτες δυνατότητες εξέλιξης όταν και εάν το αποφασίσουμε.Τα συμπτώματά σου και οι αρνητικές σκέψεις,δε νομίζεις πως θα χρειαστούν κάποια πρωτοβουλία από μέρους σου για να καταπολεμηθούν;Μέσα στη μοιρολατρεία,μέσα στην παραίτηση,εκεί τι σε περιμένει;Kαταλαβαίνω πως αυτή τη στιγμή μόνο μαύρες σκέψεις σε κατακλύζουν,αλλά ναι,υπάρχουν στη ζωή μας και περίοδοι κρίσεως.Τι θα κάνεις για να αναστρέψεις τον αρνητισμό;Aν δεν υπερασπιστείς το δικαίωμά σου στην ευτυχία,ποιος θα το κάνει για σένα;
Είμαστε εδώ για σένα,να ακούμε και να προσπαθούμε να σου προτείνουμε λύσεις.Τίποτε δεν είναι μονόχρωμο στη ζωή,εκτός από το μαύρο υπάρχει και το γκρι,και σιγά σιγά θα υπάρξει και το λευκό για σένα.Πολέμησε για τον εαυτό σου,σταμάτα να τον πυροβολείς.Είμαστε άνθρωποι,όλοι έχουμε ανάγκη από βοήθεια σε κάποιες περιόδους της ζωής μας,έναν ειδικό,κάποιον που θα γνωρίζει πως να μας οδηγήσει να δούμε τα πράγματα από άλλη σκοπιά.Μη στερείς τη δυνατότητα από τον εαυτό σου την ευκαιρία να αλλάξει αυτά που τον βασανίζουν,να εντοπίσει τα αίτια,να τα κατανοήσει και να νιώσει πάλι ζωντανός.
Αν δεν είχες μείνει ικανοποιημένος από τον προηγούμενο ψυχίατρό σου,υπάρχουν ένα σωρό άλλοι,γιατί δεν επιλέγεις κάποιον για να πάρεις μία γνωμάτευση έγκυρη;Nα αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι θετικά προς την εύρεση λύσεων;
Δεν είναι ξύλινα λόγια.Εσύ τα βλέπεις έτσι,υπό την επήρρεια όλου αυτού του αρνητισμού.Φυσικά και μπορείς να βρεις λύσεις,θα μπορούσες και σε αυτό το forum να επικοινωνήσεις με άτομα που πέρασαν ανάλογες δυσκολίες και τις ξεπέρασαν.
Περιμένουμε νέα σου,μην απομονώνεσαι και μην παραιτείσαι ποτέ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 14-10-2009, 07:17 #17
Άλλη μια νύχτα με τις νοσταλγίες μου (ποιος ήμουν και ποιος κατάντησα) τους θυμούς μου, τις σκηνές βίας που σχεδόν τις αναπαράγω παραμιλώντας και κυρίως με την αίσθηση πως όλοι με εχθρεύονται...
Που θα πάει αυτό???
Δε στρώνει με τίποτα
14-10-2009, 14:34 #18
Τι κάνεις για να στρώσει;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
15-10-2009, 14:04 #19
Originally posted by savant
Άλλη μια νύχτα με τις νοσταλγίες μου (ποιος ήμουν και ποιος κατάντησα) τους θυμούς μου, τις σκηνές βίας που σχεδόν τις αναπαράγω παραμιλώντας και κυρίως με την αίσθηση πως όλοι με εχθρεύονται...
Που θα πάει αυτό???
Δε στρώνει με τίποτα
νομιζω οτι η υποθεση με τον προισταμενο σου ειναι ενα απλο προσχημα για να βγαλεις επιθετικοτητα λογω του οτι η ψυχικη σου κατασταση επιδεινωνεται στην δουλεια λογω μιας πιεσης που νοιωθεις για να την κρυψης απο το περιβαλλον σου με τον φοβο της απολυσης ...
Ειμαι της γνωμης να συμβουλευθεις την επιθεωρηση εργασιας στην οποια υπαγεται η επιχειρηση σου και να μαθεις τι ακριβως προβλεπεται απο τον νομο για το ψυχικο νοσημα και την εργασια σου στην εταιρια .
Αν δηλαδη χρειαστει να νοσηλευθεις για λιγο διαστημα σε καποια κλινικη μεχρι να ηρεμησης , πως θα μπορουσε να διασφαλιστει το δικαιωμα εργασιας σου απο μια πιθανη απολυση .
Νομιζω οτι θα σου εκανε πραγματικα καλο για ενα χρονικο διαστημα , να αφησεις τους γιατρους να βρουν τροπο να σου κλεισουν τις πληγες σου σε καποια κλινικη η νοσοκομειο...
19-10-2009, 03:22 #20
Πάνο
Έχεις δίκιο μόνο στο ότι το θέμα με τον εν λόγω δεν είναι το μοναδικό. Ήρθε να προστεθεί στα υπόλοιπα προβλήματα που είχα (μοναξιάς πχ). Δε συμφωνώ πως πρέπει να εισαχθώ σε κλινική , δεν είναι κλινική η περίπτωσή μου, μια συσσωρευμένη οργή είναι που συμβαίνει σε πολλούς αλλά άλλοι πχ την εκδηλώνουν με συμβιβασμό, τσιγάρο, ποτά ίσως και ναρκωτικά.
Θεωρώ ότι εγώ αυτή την αδικία την εκφράζω έτσι...
19-10-2009, 03:30 #21
Έχω κάνει αρκετά, όσο μπορώ βέβαια, σε πολλά δε μπορείς να παρέμεβεις πχ δε μπορείς να γυρίσεις πίσω το χρόνο, δε μπορώ να κόψω τις άσχημες εικόνες που περνάνε ΄πχ πως κάποιο ατύχημα συμβαίνει σε μένα ή στους δικούς μου...
Έκανα 2 προσπάθειες με 2 διαφορετικούς ειδικούς, κάνω πράγματα που με ευχαριστούν αλλά...και πάλι νοιώθω ανικανοποίητος και με πολλά βαρίδια πάνω μου
Originally posted by πανος12345
Originally posted by savant
Που θα πάει αυτό???
Δε στρώνει με τίποτα
νομιζω οτι η υποθεση με τον προισταμενο σου ειναι ενα απλο προσχημα για να βγαλεις επιθετικοτητα λογω του οτι η ψυχικη σου κατασταση επιδεινωνεται στην δουλεια λογω μιας πιεσης που νοιωθεις για να την κρυψης απο το περιβαλλον σου με τον φοβο της απολυσης ...
Ειμαι της γνωμης να συμβουλευθεις την επιθεωρηση εργασιας στην οποια υπαγεται η επιχειρηση σου και να μαθεις τι ακριβως προβλεπεται απο τον νομο για το ψυχικο νοσημα και την εργασια σου στην εταιρια .
Αν δηλαδη χρειαστει να νοσηλευθεις για λιγο διαστημα σε καποια κλινικη μεχρι να ηρεμησης , πως θα μπορουσε να διασφαλιστει το δικαιωμα εργασιας σου απο μια πιθανη απολυση .
Νομιζω οτι θα σου εκανε πραγματικα καλο για ενα χρονικο διαστημα , να αφησεις τους γιατρους να βρουν τροπο να σου κλεισουν τις πληγες σου σε καποια κλινικη η νοσοκομειο...
20-10-2009, 18:03 #22
Γιατί θες να γυρίσεις το χρόνο πισω?
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....