Ciplalex
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Thread: Ciplalex

Ciplalex

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από συζήτηση με τον γιατρό μου μου είπα να ανεβάσω την δόση του αντικαταθλιπτικου σε 30 mg. Στο φυλλάδιο όμως γραφεί σαν μέγιστη δόση τα 20 . Και φοβάμαι. Υπάρχει κάποιος με ίδια εμπειρία..; Ευχαριστώ

Συνήθως από ότι ξέρω οι ψυχίατροι δίνουν μέχρι ,20 .30 δίνουν σε ειδικές περιπτώσεις.αλλα όπως και να χει κανείς ότι σου είπε ο γιατρός σου εφόσον τον εμπιστεύεσαι

Senior Member
    στο συγκεκριμενο γινετε υπεβαση συχνα, εχω ακουσει οτι φτανουν και 40mg... ειτε ακολουθας την υπερβαση, ειτε μενεις στα συνιστωμενα του παρασκευαστη

Quote Originally Posted by menis_644 View Post
    στο συγκεκριμενο γινετε υπεβαση συχνα, εχω ακουσει οτι φτανουν και 40mg... ειτε ακολουθας την υπερβαση, ειτε μενεις στα συνιστωμενα του παρασκευαστη
    Καλημέρα. Αυτό μου είπε κ ο γιατρός. Σε ευχαριστώ

Senior Member
    Και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα επακόλουθα..της υπέρβασης?!

Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα επακόλουθα..της υπέρβασης?!
    Αυτό φοβάμαι..μην τρέχω στα επείγοντα

Senior Member
    Το άγχος σου ή η κατάθλιψη υπερισχύει;

Quote Originally Posted by Niels View Post
    Το άγχος σου ή η κατάθλιψη υπερισχύει;
    Καλησπέρα. Το βράδυ βλέπω συνέχεια εφιαλτες. Οταν ξυπνάω πλάτη μου πονάει και είναι άκαμπτη σαν να με έδερνδν όλο το βράδυ...μετά μέσα στην μερα κάπως είμαι καλύτερα η όταν βρίσκομαι με φίλους..

Senior Member
    Είναι συχνό φαινόμενο τα μυοσκελετικά με ψυχολογικό αίτιο αλλά μήπως δεν βολεύει και το στρώμα; Κι εγώ βλέπω εφιάλτες, όταν τους θυμάμαι δηλαδή, ευτυχώς συνήθως δεν θυμάμαι τα όνειρα. Απ'την απάντηση σου φαίνεται να δίνεις έμφαση στο πώς αισθάνεσαι σωματικά. Μπορεί να οφείλεται και στον κακό ύπνο το πως αισθάνεσαι το πρωί.

Αύριο θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Έχω παρατηρήσει ότι όσο είμαι έξω κ απασχολω το μυαλό μου δεν με πονάει η πλάτη ..τι να πω ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poseidonas458 View Post
    Αύριο θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Έχω παρατηρήσει ότι όσο είμαι έξω κ απασχολω το μυαλό μου δεν με πονάει η πλάτη ..τι να πω ...
    Και σου κάνει εντύπωση; Η εσωστρέφεια, η μοναξιά, η κακή διάθεση, η σωματική κακουχία είναι φαύλος κύκλος. Είμαστε ένα, σώμα και ψυχή. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Το έχω διαβάσει και σε βιβλίο ότι το που εστιάζουμε είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεση. Καλή αρχή.